3 Kasım 2010 Çarşamba

KOLEKSİYON | LANVIN Loves H&M Lookbook



İlk duyduğumda "aaa olsun benim olmasın ama yine de öyle ulaşılmaz kalsın, insanın içi pır pır etsin, Lanvin kardeşim bu dokunulmaz kalsın" diye tepkisel yaklaştığım Lanvin H&M için koleksiyon hazırlıyor haberi karşısındaki o elitist tavır, o abuk ukalalık, o luzumsuz kınama dün koleksiyonun kısa film tadındaki videosunun play tuşuna bastığım anda uçtu gitti sevgii hanımlar. O ne müthiş koleksiyondur, henüz bizlere ulaşmadan gören gözlerin hepsi mi abartmadan doğruyu söylemiştir!?



Bence bu özel koleksiyon için bir çeşit Best Of albümü diyebiliriz: nev-i şahsına münhasır Alber Elbaz tutmuş LANVIN için yaptığı tüm o şaheser koleksiyonlarından bir derleme, bir best of hazırlamış sanki H&M için!

Hangi biri için H&M'in yolunu tutsam, hangisi için bedbaht olsam, sağ elimle kapacağımı mı sol elimle tutacağımı mı seçsem diye şimdiden "Sophie'nin Seçimi'"nden beter hallerdeyim imdat! Size de kolaylıklar dilerim:) Hadi favorilerinizi yazın görelim:)

[Görseller:HM.com]

7 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Sanırım şu tek omuz, sarı olan, alacakların arasında üst sıralarda yer alıyordur :))

yasemen k. dedi ki...

tütü olsun benim olsun! 6'sinda izdiham olmasın geldiğimde H&M bana da kalsın :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

@koray caner ahh o var, zebra coat var, floral olan var, tabii ki tutu siyah olan var, sonra o kupeler var ayyy:))

@yasemen k. 6sinda ben gitmeyecegim dogrusu oralarda bocek gibi ezilmeye niyetim yok:))) meraklanma sekerim Lanvin'lerin gelmesine daha var saniyorum 23 Kasimda:))

Melis dedi ki...

sarı tek omuzlu olan elbise çok hoş! :)

bu arada 6 kasımda gelmeyi düşünüyordum H&M için ama dediğin gibi Boom fazla izdiham olur böcek gibi eziliriz :))

Queen dedi ki...

ben de sarı elbise ve kırmızı tütünün hastası oldum :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

sarı elbise ve siyah beyaz trençkot kesinlikle favorim. bunların hepsi gelicek mi acaba İstanbul'a da?..

une voguette dedi ki...

23unde kapida olan ilk insanlardan biri olayim,kirmizi tutu elbise, siyah fiyonklu ayakkabi, mercan kuoe kolye benim olsun!!! bir de erkek koleksiyonundaki ayakkabilardan istiyorum, ne yalan soyleyim :D