24 Kasım 2010 Çarşamba

PODYUMDAN DÜNYAYA | Son Günlerde

Uzun zamandır ara verdiğim podyumdan ünlülere köşesini son günlerde pek beğendiğim bir kaç kareyle tazeleyeyim dedim:)



Blake Lively'ye şu Amerikan Kadını klişeleri sebebiyle pek bayılmasam da en iyi giyinenlerden biri hakkını yemeyelim, son olarak Christian Louboutin'in çok özel davetlilere yaptığı sample sale'den 40'ın üzerinde çift ayakkabı satın almış olması antipatimi kuvvetlendirmedi değil! 40 mııııı?!?!? Neyse konuya dönelim:) Kendisi pudra bir VERSACE İlkbahar 2011 tasarımı içinde Lorraine Schwartz Jewellery gecesinde ışıl ışıl, elbisesinin korse ve kabare hissini, makyajını, küpelerini ve tabii ki Loubilerini çok beğendim:)

Jessica Alba zoraki Valentino'larıyla epey düşüşe geçmişken bu RACHEL COMEY İlkbahar 2011 elbisesiyle fena gözüme girdi(bir de şımarığım ki:)) Elbisedeki renk kombinini vee en çok da tasarımı sebebiyle verdiği ince bel ilüzyonunu pek sevdim.



Kate Bosworth onu defaten Stylish köşesine konuk etmeme doymamış olacak son günlerde her giydiği diğerinden şahane! Son filmini tanıtımına öyle şık başladı ki film hiç gösterime girmesin, galalar sürüp gitsin istiyorum:) İlk olarak giydiği CHLOE Resort 2011 elbisesiyle minimal ve soft bir şıklık içinde, elbiseyi tamamlamayı seçtiği kolyedeki geometri muhteşem! Vee basın toplantısında giydiği kombin! JONATHAN SAUNDERS'in her bir parçasına ayrı tutulduğum İlkbahar 2011 koleksiyonundan! Kombine diyecek laf yok da peki ya o insanlıkdışı güzellikte pabuçlar?!?! Böhhüüüüüüüüüüüü:( Rengine, modeline, parlaklığına bayıldım!

[Görseller:getty, style]

5 yorum:

Stardust Memories dedi ki...

ben de pek sevmesemde Blake Lively'i versace elbisesine bayıldım!

Melis dedi ki...

elbiselerin hepsine bayıldım! Blake Lively'i bende sevmiyorum ama Kate Bosworth'u severim :)

modafobik dedi ki...

Müthiş keşf bunlar yau! :)

aysegul in ny dedi ki...

kıyafetlere değil posta baktım sadece ozlemısım boom'dan kırmızı halıları namelerini:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@stardust memories evet sekerim hatun giyinmeyi biliyor cok farkli y ada cok trendsetter degil ama hep cok sık:)

@melis evet cnm ya kate rules:))

@modafobik mersii:)

@aysegul in ny ahh evet be aysegulum sen cok severdinn artik daha sık yapicam yine soz:))