11 Kasım 2010 Perşembe

STYLish | Nicola Roberts Aloud!



Bir süredir ara verdiğim stylish köşesine layık yeni bir konukla karşınızdayım sevgili Styleboomerlar:) Her ne kadarGirls Aloud grubunda sansasyonel evliliği, sansasyonel boşanması, sansasyonel yarışması sayesinde Cheryl Cole'unki kadar bilinen bir isim olmasa da da iş "stil sahibi" olmaya gelince grubun en iyisi ve benim son zamanlarda sıkı takip ettiğim üyesi NICOLA ROBERTS!

Cole'un X-Factor boyunca Danii Minogue'a savaş açmış bir ordu stil danışmanına rağmen başaramadığını Nicola pek güzel beceriyor, işte burada yine "imaj" ve "stil" arasındaki farka geliyoruz:)



Tabii NICOLA ROBERTS da büyük bir evrim geçirmedi değil, içindeki Londra sokak kızını serbest bıraktığından ve kendine güveni arttığından bu yana stiliyle göz dolduran isimler arasında büyük ilerleme kaydetti, öyle ki "İngiltere'nin stil ikonu" ünvanını da aldı.

Beyaz teni ve kızıl saçlarıyla temsili bir İngiliz olan Roberts saç renginde kızılın hemen her tonunu uygularken, makyajında çok fazla değişiklik yapmıyor.



Yeşil ve tonları, şeftali ve tonları, kiremit tonları ve siyah-beyaz favori renkleri. Degrade güneş gözlüklerinden ve çiçek işleme, apliklerden hoşlanıyor. Kırmızı halıda hep çok cesur ve özgün. Vivienne Westwood kızıl kraliçe olduğundan mıdır nedir onun için çok özel ama hemen her tasarımcıyı özellikle alternatif isimleri denemeyi seviyor.



Bir kaç örnek karede gayet başarılı kostümlerini gördüğümüz Roberts'ı yakın markaja almanızı öneriririm:)

[Görseller:daily mail, popsugar, zuma]

2 yorum:

Melis dedi ki...

ayy Boom ben beyaz tenli ve kızıl saçlı bayanlara bayılıyoruuum :) Nicola Roberts'ın giyim tarzını çok beğendim!

Adsız dedi ki...

Nicola Roberts güzelmiş =)