23 Kasım 2010 Salı

TREND RAPORU | Alp Esintisi



Bu sezonun en öne çıkan trendlerinden birini belki de tek başına D&G koydu: Alpine Trend. Yani kar taneli, ren geyikli jingle bells jingle bells desenler!



Üstelik öyle eskisi gibi sadece kazak ve hırkalarda değil, yün elbiseler, örgü taytlar ve hatta bodysuitlerde bile bu desenler çok moda. Bu trendin öncüsü tüm Sonbahar 2010 koleksiyonunu bu desenler üzerine yatıran D&G ama Rag&Bone ve MaxMara gibi tasarımcılar da sezonun "yün örgü" trendini bu desenlerle süslemiş.



Ha D&G'den çook daha önce elinde şiş bizim annecikler o trendle istisnasız her kış bizi giydirdi geyiğe doydum diyorsanız o ayrı:) Ama hem nostalji yapayım, hem ısınıp hem trendy olayım diyorsanız durmayın, zira adımınızı atacağınız her mağazada bu trend raflarda! Favorilerim Koton'daki kapüşonlu yelek ve yün etek, Zara'daki etek ve İpekyol'daki hırka:)



Bu sezon "kış" modası her zamankinden daha güzel olduğundan mıdır nedir Kasım bitti hala kış gelmedi, yine de Ocak-Şubat ayları bize sille tokat girecek gibi bir his var içimde:)

[Görseller:style,fashiongonerogue]

8 yorum:

Yasemin dedi ki...

BaYILdIMM!
Of kışa çok hazırım yahu. Kar yağsın artık. =)

Melis dedi ki...

trend olsun olmasın ben her kış severek giyerim :) yazın kendime hırka, atkı ve saç bandı örmüştüm.bir de İpekyol'dan o resimdeki hırka ile Zara'dan ren geyikli bir tane kazak almıştım :) anneannemde yaptıklarını bitirince bu kış süper geçicek :))

sevgi dedi ki...

desenler çok güzel noel babalı çizgi filmler gibi birazdan geyiklerle havaya uçabiliriz hissi veriyor :) kazaklar güzel ama yinede soğuk olsun istemiyorum pazstırma yazı iyiydi :):)

yasemen k. dedi ki...

en sevdiğimm! boom izninle trend raporunun kralı ilan ediyorum bunu (: hihihi

MODA GEZGİNİ dedi ki...

hepsi çok güzell.kışa hazırladın bizi:)bi anda ren geyiklerinin çektiği kızakta kendimi hayal ettim styleboom:)

Modagrafya dedi ki...

böyle kazaklar hep çok güzel oluyor zaten özellikle ilk resimdekiler süper ötesi ama dediğin gibi kış bir türlü gelmedi, mantosuz çıktığımızda bile sıcaktan bunalıyoruz güya bin yılın en soğuk kışı geliyordu. öyle diyordu herkes.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@yasemin :))) ama cok surundurmesin:)

@melis of sekerim ezdin bizi yaaa ne guzeeel:))

@sevgi ah evet ben de kisla pek hos degilimdir ama boylegecikirse onumuzdeki yazdan calacak diye cok korkuyorum:p

@yasemen k ohoho tesekkurler sekerim o kadar seviyorsun yani:)

@moda gezgini :)) ee yilbasi geliyoor:)

@istanbuls finest ay evet ben bugun ceketleydim dusun o yuzden korkuyorum ocakta bu kis bizi fena benzetecek diye:p

STİLETTO dedi ki...

kar tanesi desenine oldum olası bayılırım :)


berrin..