15 Aralık 2010 Çarşamba

HEDİYE | Yılbaşı Partiniz Nasıl Olursa Olsun, Hediyeniz Styleboom'dan Olsun!

Modeller: İdil Özkarayaka, Fashion Kido,NuoVecc
Süsler: Praktiker

Tüm teknik aksaklıklara rağmen 1 gün arayla ve eş dost bilgisayarıyla karşınızdayım sevgili Styleboomerlar, yine de henüz notebook çilem dolmadı!

Bunları bırakalım, hadi size burada bana modellik yapan blogosferdeki yeni keşiflerimden NuoVecc'i tanıtayım, moda geçmişi de olan bu stylish hanımefendiyi takibe alın derim:)

Bir de beni Twitterdan takip edenlerin artık bildiği üzere yeni takıntım Taksim Cajun Cafe'ye bizi çok güzel ağırladığı için teşekkürler. Nefis yemekler, tatlılar ve özellikle o cupcake ve cheesecakeler sayesinde bu ekibin bir daha modellik yapabileceğini sanmam:p Artık Taksime gidince Cajun'a değil, Cajun'a gitmek için Taksime gider oldum:))

Size Aralık ayı hediyelerle dolu olacak demiştiiim:) Pijamalarından sıyrılabilenler için 31 Aralık demek parti demek! Peki ama ne giyeceksiniiiz:) ?!


OFİS PARTİLERİNİZ FABRİKA İLE ŞIKLAŞSIN!


Partilemeye gündüz ofisten başlayacaklar için FABRIKA hem genç, hem kaliteli, hem de detaylarda yarattığı farklılıkla sizi ofisin en yeni yıl insanı yapacak:) Yeni yıl dileklerinin uçuştuğu ofisin en dikkat çekici dileği olmak isteyenlere:) Üstelik eve uğramadan geceye devam edecekler için özellikle tavsiye edilir!


FABRIKA Online mağazasına göz atmayı ve indirim fırsatlarını kaçırmayın! Üstelik FABRİKA çok sevgili Styleboomer'lara 150 TL hediye çeki veriyor!

CLUBDA GEÇECEK HIZLI GECEYE TWIST'LE AYAK UYDURUN!


Yılbaşı gecesini hızlı yaşamak istiyorsanız mekanın en genç, en dinamik, en havalı kıyafeti size TWIST'den gelsin hanımlar:) TWIST yılbaşı için özel getirdiği parçalarıyla indirimde bile yepyeni!


Sadık TWIST kızlarından olan Styleboomerlara 150 TL lik yeni yıl hediyesi bu postun sonundaaaa:) Yok bana yetmez diyenler, birbirinden güzel hediyeler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu TWIST Facebook sayfasına hala üye olmadınız mı?!

YENİ YIL BALOSUNUN PRENSESİ VAKKORAMA'DA!


Kokteyl ve balo elbiseleriyle yeni yıla özel yeni bir koleksiyon çıkaran VAKKORAMA neon renklerden, yılbaşı kırmızısına tasarım kokan elbiseleriyle bu sene ekstra şık!


VAKKORAMA'dan da Styleboomer'lara bir ürün hediyeeee:))


YENİ YILDA HAYAT LIFE IN MONO'DA!



Aksesuarsız bir yılbaşı kostümü?! Böyle bir ihtimal olmadığına göre yılbaşı gecenizi Yael Morel'in LIFE IN MONO tasarımları süslesin! Yılbaşı gecesinin en pırıltılı, en isyankar, en seksi aksesuar tasarımları boynunuzu, omuzlarınızı, saçlarınızı süslesin!


LIFE IN MONO web sayfasına tıklayın, birbirinden güzel modellere göz atın, içlerinden biri şanslı Styleboomerlardan birine hediye! Acaba hangisi:) ?

Gelelim FABRIKA, TWIST, VAKKORAMA ve LIFE IN MONO
hediyelere nasıl sahip olacağınıza:

  • Styleboom'u Facebook ya da Twitter'dan takip etmeye başlıyorsunuz
  • Sonra buraya 19 Aralık gece yarısına kadaaar şimdiye kadar bitmesini hiç istemediğiniz yıl hangisiydi onu yazıyorsunuz:)
  • Arkanıza yaslanıp 20 Aralık Pazar sabahını bekliyorsunuuuz

Bugün şanslı günümde hissetmiyorum:p diyenler o zaman daha çok şans için yarın doooğru Fashion Kido'ya, bu postun ve haliyle hediyelerin devamı orada!

216 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 216   Yeni›   En yeni»
Dennis Satıyor dedi ki...

Hediyelerin hepsi birbirinden şahane, umarım şanslılardan biri de ben olurummm :)

Twitter'da takipçin oldum. :) /dnzu üye adım.

Gelelim şimdiye kadar hiç bitmesini istemediğim yıla :) Geçen yıldı çünkü ODTÜ'den mezun olup ayrılmayı hiç ama hiç istemiyordum :)

honeybunny dedi ki...

Şİmdiye kadar bitmesi hiç istemediğim yıl 2010 idi.Bu sene harika geçti & harika geçmeye de devam ediyor.

ilora dedi ki...

Selamlar boom :) seni facebooktan zaten takip ediyorum...2009 yili hayatimin en mutlu yiliydi, askla doluydu :) umarim gene boyle zamanlarim olur...
umay uysal

Junon dedi ki...

2001 senesi... üniversite son sınıfa geçtiğim dönem ve tüm yazımı Fransa ve Almanya'da geçirdiğim muhteşem yaz tatilim...

twitterdan takip ediyorum seni ama tweetlerimi aldığından emin değilim:))

herkese bol şans

reyhane dedi ki...

Merhaba,seni her yerden zaten takip ediyorum:)2010 yılı hiç bitmesin,en güzel yıllarımdan biriydi.2010' un ilk günlerinde 2010 Balık yılı olacak, Balıklar çok şanslı demişlerdi.Hakkaten öyleydi,bakalım balık şansım senin 150 TL' lik çeklerinden birini de yakalamayı başaracak mı?Kocaman öpüyorum..

Unknown dedi ki...

Hediyeler birbirinden harika!Benim yılım 2009.Süper bir işe sahip oldum (:
Seni Facebook ve twitterdam takip ediyorum.

pastaport dedi ki...

selam zaten twitterdan takipteydim :)
şimdi şimdi anlıyorum ki bitmesini istemediğim yıllar üniversite yıllarımmış. zor bir bölüm okuduğum için hep zorla gittim okula ama şimdi anlıyorum ki o zamanlar ne şahaneymiş de haberim yokmuş :)

Merve dedi ki...

Zaten takipçinim boom ve umarım şanslı kişi ben olurum çünkü bu yılbaşı benim için çok özel olacak:) Ve bu yıl hiç bitsin istemiyorum hep güzel şeyler oldu bu yıl bitmesin bu yıl:)

Unknown dedi ki...

hediyeler muhteşem gerçekten... Benim bitmesin istediğim yıl 2008'di, umarım 2011'de herkes için unutulmaz bir yıl olur

gkdeniz dedi ki...

boomm, bu yılda hayallerimin işine kavuştum ama 2011 in daha iyi olacağını hissediyorumm...
facebook ve twitter takipçinim:))

iremik dedi ki...

facebook, twitter, blog.. sıkı takipçinim boomcum (((:
bu sene hiç bitmesin istiyorum, bir sürü yenilik heyecan 2010da yaşandı benim için.. Ama ne diyelim inşallah 2011 daha da güzel olur ((:

Gamze Boztepe dedi ki...

Her ikisinde de takipteyim ;)

Twist hediyesi bana gelse ne güzel olurdu diye düşünürken kendimi bu yorumu yazarken buldum. Hiç bitmesin dediğim yıl 2007. Lisedeydim, vizeydi, finaldi yoktu ne güzel. :(

Stardust Memories dedi ki...

Gerçekten bu yılın bitmesini istemiyorum. Bir çok güzel-kötü şey yaşasamda, bir çok evreden geçsemde yeni yıla girmeden önce son bir virajım kaldığını düşünüyorum o da olmadan yeni bir yıla girmek istemiyorum...

Kurabiye Ağacı dedi ki...

Facebook üzerinden haberdar oldum zaten :)

2009 bitmeseydi çok iyiydi Booom,düğün hazırlıkları, güzel güzel ev düzenlemeler,mutluluklar mutluluklar :)

keLemek dedi ki...

NYC'de geçirdiğim 2009 yılı hiç bitmese olurdu...
yılbaşıı için tüm yukardikeleri öyleeee istiyorumkii
bu sefer bu sefer bana cıksın nooolurr :))

Unknown dedi ki...

hediyeler çook güzel :) zaten facebookta takipteyim herzaman :) Esma Çoban

En güzel yılımı 2005 yılıydı.Lisedeki günlerimi özlüyorum.O zaman ki kaygımlarım daha ufaktı sanki :)

Şansım olsun umarım :)

Chilekli Pasta dedi ki...

2010 bitmesiiiin...Ayrıca hediyelerde süper...Herkese bol şans..

♥ willdone ♥ dedi ki...

Yine muhteşem mankenler:) muhteşem kareler..

2009 hiç bitmesin istemiştim ama 2011 bile geldi..

Adsız dedi ki...

facebook ve twitter kullanıcısı deillim ama bu bloğun sadık takipçisiyim.
2009 yılı bitmesini istemediğim bir yıldı.2010 bitsin biran önce hemde....GÜLSÜM

Adsız dedi ki...

her yerden kuşattım seni merak etme :D

Hediyeler mükemmel!Umarım benim olur benim olur evrene sesleniyorum (:

Bitmesini istemediğim yıl da 2007 idi.Yılbaşı gecem çok güzel geçmişti..31 Aralık 2007 bitmeseydi yıl da bitmemiş olcaktı :)

chora dedi ki...

günaydın boom:) twitter'dan takipçinim:) (ilkem1903)
bitmesini hiç istemediğim yılar sanırım çocukluk ve ilkokul yıllarımdı.. umarım 2011 de bitmesini istemediğim bi yıl olacak:)

Adsız dedi ki...

twist.....

en güzeli sevgilimin beni aldattığı zamandı(komik gelebilir) ayrılmıştık ve ben acı çekiyordum..arkadaşlarımın hepsi ailelerinin yanına gitmişti ve ben yalnızdım yurtta...aklıma ne zamandır beni kütahyaya çağıran arkadaşım geldi...ve gittim.. ilk defa gördüğüm insanlarla o kadar çok eğlendim ki ..2007...umarım kimse yalnız kalmaz...ve inanın hiç beklemediğimiz durumlar bazen bize hiç beklemediğimiz güzelliklerle karşılayabiliyor ...mutlu yıllar herkese...Dilek ÇALIŞKAN

Books and The Series dedi ki...

merhaba boom!:)

twitter hesabımı açtığımda ilk takibe aldıklarımdan biri sendin zaten , ayrıca şunu belirtmeden edemicem tweetlerinin çoğu çok eğlenceli oluyor :)

bitmesini istemediğim yıl bu yıl , yani 2010.iyi tarafından baktığımızda sebeplerini şöyle sıralayabılırım:genel olarak hayatımdan çok memnunum , işim iyi gidiyor ve tam istediğim gibi şekillendirmeyi başardım , özel hayatımda da herşey yolunda yani tam istediğim hayata en çok bu sene yaklaştım diyebilirim.

ama bir de olumsuz açıdan baktığımızda yeni yılın ve gelecek yılların ülkemize getireceklerinden korkuyorum. o yüzden bu yıl bitmesin hatta zaman geçmesin herşey böyle kalsın istiyorum.

yani aslında zaman geçsin ama 20 aralık'ta dursun bir kazananları duyalım da :)

life in mono'ya da baktım hepsinden istiyorum ama en çok istediklerim omuz aksesuarıyla , love yazan sac aksesuarı :)


kelebebekblog@gmail.com
http://kelebebek.blogspot.com/

herkese bol sans :)

Details Of Fashion dedi ki...

heryerden takip ediyorum seni boom =) sulu zırtlak bir romantik aşık olarak bitmesin istiyordum 2005 yılı (: yeni yılın sanada bol bol mutluluk getirmesini dilerimm (:

Ceren Öksüz dedi ki...

bu nasıl güzel bir posttur böle süpersiniz kzlarrrr !!!

2009 hiç biteseydi keşke, çoğunu yurtdışında geçirdiğim we çalışmadan aylak aylak gezidğim yıl böhüüü :(

2b dedi ki...

2009 yazı sanırım ömrümün en güzel yazıydı.. Genel olarak süpper bir yıl değildi ama yinede o yaz için o yıl hiç bitmesin isterdim..

tugce dedi ki...

Merhaba
Facebooktan Tugce Bayram olarak Twitter'dan da dunya_t olarak takipteyim.
Bitmemesini istediğim yıl 2008di. Okul bitmi ailem süper bir tatil hediye etmişti ve yıla o tatille başladım. Sonrasında da yeni bir iş...Umatım 2011 için de herşey herkes için mükemmel olur!

_Pınar_ dedi ki...

facebookdan, twitter ve formsprinden bile sıkı takipçinim boomcum, benim bitmesini istemediğim yıl 2010,bu yıl hem evlendim hem yeni bir işe girdim vede yüksek lisansımı bitirdim:))

hande sanli dedi ki...

Hediyelerin hepsi birbirinden harikalarrrr, şanslılar arasında olmak isterim :)))

Bu yılın sonları güzel gelişmeler ile geldi, hem hiç bitmesin istiyorum hem de biterse de 2011 'e tüm güzelliklerini iletsin istiyorum :)))

Hande

morkebelek dedi ki...

boom yine naptın sen hepsi birbirinden şahane hediyeleeer bunlar! özellikle twist hediye çeki 2011 için güzel bir başlangıç olabilir^_^
sosyal paylaşım sitelerinin hepsinden sıkı takipçinin idolumsunn boomcumm!
bitmesini hiç istemediğim geçmiş bi yıl yok ama gelecekten daha umutluyum. hatta 2011de biran önce geçsin ve 2012 olsun! çünkü mayıs 2012 gibi düğün tarihi planlıyorum^_^

Unknown dedi ki...

Hiç bitmesini istemediğim yıl sanırım 2002 senesiydi. O yıl bana çok yaramıştı :)

Unknown dedi ki...

zaten o kadar çook seviorum sni ki hergün blogu açarken nolur bugünde yeni bi post olsun diorum soora takip ettiğim tüm bloglara bakıorum yine kendimi burda buluormn...notebookla ilgili sorunun umarım bir an önce çözüme kavuşur tam bn bunun üzgünlüğünü yaşarken hedieleri okudum we muhteşemsin BOOM!!!özellikle twist'e bayıldm:)
bide 2010 bana pek uğurlu gelmedi:(hiç bitmesini istemediğim yıl 2008di o yılın yaşattığı heyecanları keşke sayfalar dolusu yazabilsem :P

Curcunabaz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

çokk güzel bi post olmuşşş, ama ama ammaaa sorarımm şimdii home partyyy de ne giycezzz:P

Fotolar,modeller şahane!

mucxx

ipek dedi ki...

2010 yılı bana hayatımın en güzel uğurunu getirdi.
kendimi masallardaki prenses gibi hissetmemi sağlayan müthiş bir düğünüm oldu.hayatımın mucizesi ile bir ömür beraber olmak için imza attım. bundan sonraki bütün senelerin dahada güzel olacağına inanıyorum artık!

Unknown dedi ki...

bitmesin dediğim yıl 2010 du ama bitiyor ne yazıkki. 2010da evlendim 2010 da hamile kaldım ve 2010 yeni bir hayatla bloğumla tanıştım. 2010 hiç bitmesin.......

zaten takipçinim cnm.

sibel yağız dedi ki...

2009 benim için aşk dolu bir yıldı..

Briss dedi ki...

Mmmm zaten takip ediyorum, hemen şansımı deniyorum o zaman :)
2009 için bitmesin dediğimi hatırlamıyorum ama şu ana baktığımda keşke bitmeseydi diyorum.. Özlediğim çok şey var.

NessParadise dedi ki...

2008 yılı hiç bitmesin isterdim..zaman donsun hep o yılda kalalım isterdim...
http://twitter.com/#!/NesssParadise
Neslihan Aslan

filiz dedi ki...

bitmesini istemediğim yıl 2010 :)

cemress dedi ki...

styleboom seni çoooook seviyoruzzz;)ne güzel hediyeler bunlar! twist ve vakkorama bana çıksa ah keşke ama şu yarışmalardan ve hediyelerden henüz bişi kazanamadım:/ zaten bu iki yıldır çok bahtsızım :( o yzüden sorunun tersine hemen bitsin dediğim yıl işte tam da bu yıl..neyseki az kaldı;)

hiç bitmesin dediğim yıl da 2008 in ocak şubat aylarıydı..ahh ne güzeldi!

MaceraperesT dedi ki...

twitter'dan takipçinim. 2008 yılı hiç bitmesin istedim...yeğenimin doğması başta olmak üzere bir sürü güzel şeyler zinciriydi benim için:)

sedef dedi ki...

hiç bitmesini istemediğim yıl 2010.küçük minik köpişim oldu benim:)

Diwonderland dedi ki...

bitmesin dediğim yıl 2007 senesiydi hayat arkadaşımla tanıştığım yıl çünkü. Fotoğraflar yine muhteşem boomcum sevgiler,
Not:rüyamda seni gördüm bütün gece bıdıbıdı yaptık sabah yorgun kalktım valla:)

serpil dedi ki...

facebook, twitter, blog.. hepsini takip ediyorum büyük keyifle :)
2010 çok güzel başlamıştı ilk gününde yılbaşı hediyesi olarak kendime araba aldım tamamen kendi emeğimle... süper bişey tamamen kendi emeğinle kendi arabanı alabillmek..ve özgürlük :) 2010 sonuna doğru bi hastalığa yakalandım ama iyileşmek üzereyim... herşeye rağmen çok güzeldi diyebilirim 2010 :) umarım ben kazanırım ;)

Adsız dedi ki...

sevgili boom o twist hediye çeki benim olmalı:)
hiç bitmemesini istediğim yıl 2005ti. hayatımda o kadar şanslı olduğum bir yılı daha hatırlamıyorum. keşke bitmeseydi ama bitti de 5 yıl bile geçti üstünden. ama 2011den de umutluyum ben. hadi bakalım. umarım herkes için güzel bir yıl olur!!

Adsız dedi ki...

hiç bitmesini istemediğim yıl 2006 idi.oğluşum 2006 yılında doğdu,çünkü bebekliğinin hiç bitmesini istemezdim:)
hediyeler birbirininden güzel..
dorya.ates@hotmail.com

touch the sky dedi ki...

yılbaşını seviyorum boom senin hediyelerinle daha da güzel oldu doğrusu, bu yılın bitmesini istemiyorum doğrusu bu yıl benim için birçok güzellikle dolu çünkü en önemlisi canım oğlum tabii ki :)
hediyeler harika twist ve fabrika markalarına bayılıyorum zaten :))

anonimyazıcı dedi ki...

bitmesini istemediğim yıl; 2010. hala da istemiyorum bitmesin :D aşkım yanımdaydı, dostlarımla aramızdaki bağlar daha da kuvvetlendi. ailem yanımda daha ne olsunn:)

buldum bi de bu hediyelerden biri benim olursa zamanı 2010'da durduralım lütfen:D

twitterda takipçinim zaten uzun zamandır(sdcDC); facebooktan da şimdi ekledim(duygucan yazıcı)

duygucanyazici@gmail.com

GiGi dedi ki...

2007 yili hic bitmemeli, sonsuza kadar yasanmaliydi...



PS: hem twitter'dan hem de facebook'tan zaten takipteydim =)
ben kimim? twitter: gizemdogruol

TuubaGök dedi ki...

Her yıl ayrı bir güzel ama en güzelini seçiceksem 2010 yılı. Çünkü büyüdüğüm her gün hayat zorlaşsa da imkanlarım artıyor ve ben istediklerimi gerçekleştirmeye başladığım için çok mutluyum. Seni deli gibi takip ediyorum hatta diyorum BOOM hiç uyumuyor mu :D HEDİYELER VE ÖNERİLER ÇOK YERİNDE DÜŞÜNÜLMÜŞ UMARIM BİRİ BENİ BULUR =)) BOL ŞANS HERKESE

matilda dedi ki...

Hem twitter hem de facebook'tan takip ediyorum seni Boom'cum..
Benim için en güzel geçen yıl 2010 yılıydı..
Neden dersen? çünkü hayatımın sonunu kadar birlikte olabileceğime inandığım, bugüne kadar "işte tam da budur!" dediğim ilk kişi olan, canım sevgilimle 2010 mart ayında tanıştık..
Hediyeler harika..Umarım benim olur:)

lostinlife dedi ki...

2009 yılının bitmesini hiç istemezdim.. yakın ama bana okadar uzak bir yılki sanki şuan....

herkese şimdiden mutlu yıllar.. yeni yıl hepimize güzel şanslar versin..

ors ors dedi ki...

twitter takipçinim / byorsay

bu arada hiç bitmesini istemediğim yıl 2000 yazıydı .. muhteşem bir 3 haftayı kaş da , şimdiki kocamla geçirmiştim :))

Canan dedi ki...

boom facebookta izlemeye almaktan kastın sayfanı beğenmek mi, bir de styleboom ve styleboompage diye 2 tane hangisini kastediyorsun

Selfet dedi ki...

2009 hiç bitmesin istemiştim..Çok güzel anılarım vardı :)
Ama 2011 ondan daha güzel,daha unutulmaz geçer inş.harika bir başlangıç olsun tüm herkeslere..
Hediyelere bayıldım :)
Her yerden takiptesin ;)
Sevgiler..

i-life's blog dedi ki...

ben zaten twitterda takipçinim :)benimde hiç bitmesin dediğim yıl 2009'du.Çünkü bütün sevdiklerimin böylesine beraber olabildiği son seneydi şimdide beraberiz çok şükür ama uzaktayız sadece :(

Adsız dedi ki...

Twitter'da takipteyim, hediyelerden de bu şekilde haberim oldu!

2007 güzel seneydi. Bitmeyebilirdi.

mamba dedi ki...

anam anam bu hediyeler bizimmi şimdiii!! boom sen bitanesin tatlım :)şimdiden teşekkür etmek istedim zira içimden bir ses senden bana güzel bir hediye paketi geleceğini söylüyor..seni facebook tan takip ettiğimi belirterek beni benden alan senemden bahsetmek istiyorum..ilkokuldan sonra beni okutmayan babama inat orta ve liseyi dışardan bitirip üniversite sınavına girdim ve köyümden çıkıp bursa uludağ üni.vizemi aldım:):)bu sebepten 2001 benim için altın yıldır... sündüs çalışkan

Büşra D.oğlu dedi ki...

2008 yılı bitmeseydi iyiydi :)
Hediyeler şahane, Faceden takipteyim.

Hangi hediyenin kime gideceğinide mi kurayla belirleyeceksin??? (Kurada ben çıktım ya hangi hediyenin benim olacağı tasasına düştüm.:P )

Büşra D.oğlu dedi ki...

2008 yılı bitmeseydi iyiydi :)
Hediyeler şahane, Faceden takipteyim.

Hangi hediyenin kime gideceğinide mi kurayla belirleyeceksin??? (Kurada ben çıktım ya hangi hediyenin benim olacağı tasasına düştüm.:P )

Grace Happy dedi ki...

2008 yılı cok umutsuz baslamıstı benım ıcın takı platonık askım bana asık olunca ısler degıstı hersey hızlı gelıstı nısan soz vs mukemmeldı sımdı dılegım 2011 de bunun bır degısık versıyonu bonn unıversıtat tan dr ıcın kabul alayım bırlıkte meslektasız zaten makale yayınlarız boom:D

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ben zaten en sevdiğim blogger'ı her yerden takip ediyorum :)) 2008 hiç bitmeseydi keşke diyorum, o yılın getirdiği bir çok şey şimdi gitti :( neyse olmuşla ölmüşe çare yok belki de 2011 hiç bitmesin diyebileceğim bi yıl olur kimbilir..

Japon Balığı dedi ki...

Her yerde takipçinim Boom:) 2010 benim için kötü geçti, ben 2009un bitmemesini isterdim, mastera başladıgım zamanın..

beijaa vintage dedi ki...

twitter hesabımdan takibe aldım seni http://twitter.com/beijaa

2004 yılı çok eğlenceli geçmişti benim için.bitmese güzel olurdu :)

guns_n_roses dedi ki...

bu hediye çeki süper olacak yılbaşında negiyeceğimi kara kara düşünmekteydim styleboom yardımıma koştu bana çıkar umarım :)
benim için bitmesini istemediğim yıl 2008di herşeyiyle benim için çok harika anılar bırakan bir yıl..
facebooktan talep gönderdim cnm..
Teşekkürler..zuhal ışık

janset dedi ki...

hiç bitmesni istemedğim bir yıldı 2009... çok anlamlı bir seneydi benim için...

twiste bayılıyorum herşey benim olsun istiyorum umarım hediye çeki benim olur...

dilan dedi ki...

2000 yılının hiç bitmesini istemedim sanırım çünkü biricik kuzenimin doğduğu yıldı ve bir daha hiç o şeker hallerini göremedim:P
twitterdan takipçinim bu arada
Sevgiler, Dilan

Funny Me dedi ki...

seni takip edebildiğim heryerde takip ediyorum zaten :)

benim için zor bir soru sormuşssun, çünkü bitmesini istemediğim hiç bir yıl olmadı hatta aksine sonuna geldiysek bir an önce bitsin , yenisine geçeyim istedim. Çünkü her yılım bir diğerinden güzel geçiyor şimdilik tabiki, umarım uzun sürede bu böyle devam eder. Ben yaşamayı ve yaşlanmayı çok sevenlerdenim. Düşünüyorum o bitmeseydi bu bitmeseydi peki ben bu sene yaşadığım güzellikleri nasıl yaşıyacaktım.

şeyda ergenekon

serpil dedi ki...

2008 bitmemeliydi hatta oraya geri dönmeyi bile düşünüyorum :)

Unknown dedi ki...

merhaba!! harika hediyeler hepsi, bayıldım! ama Twist mağazasına aşığım ben asıl:)
benim bitmesini istemediğim yıl 2008'di.. hem okul, hem aile olarak inanılmaz eğlenceli bir yıl geçirmiştim:) şu anda her gün en az 2 saat görüştüğümüz dostumla da o yıl tanıştım:) umarım ben kazanırım!! :)

GÜZİN dedi ki...

Boomcum zaten takpteyim heryerden seni:) bitmesin dedim yıl 2007 odtüdeki son senemdi ama 2011de evlenmeyi planlıorm inşallh 2011dende bitmeseydi diye bahsedebilirm:)
Çokk güzel bir post olmuss, ilk defa böyle bir çekilişe yorum yazıyorum hadi bakalım nolcak :)

bitte dedi ki...

bu yıl hiç bitmesinn hayatımı çok güzel bir insanla birleştirmek için bir adım attık beraber :)
twitterda /coksacma adında takipçinimm

zinithinks dedi ki...

Boom seni facebookta takip etmeyebaşladım :)

Bitmesini istemediğim yıl 2010 bir sürü kötü şey olmasına rağmen iyi şeyler onun üzerine çıktı. NYC'de 2 mükemmel ay geçirdim, konserlere gittim, aşık oldum, gardırobumu yeniledim :)))) Umarım şu vakkorama veya twist hediyelerinden birini kazanırım da yılım daha de şenlenir..

Shibi dedi ki...

2009 keşke bitmeseydii :)

Unknown dedi ki...

igoogle sayfamın ilk köşesindesin ve facebooktan da takipteyim =)

Bitmesini istemediğim yıl, eskilerden,1998. Hayatımdaki birçok şeyin dönüm noktasıdır 1998.

Herkese mutlu yıllar =)

Duygu

restoration dedi ki...

2007 hiç bitmeseydii keşke,
keşke hep öğrenci kalsakk :)

b'locked dedi ki...

kendimi en kendim gibi hissettiğim 2006 veya ondan 10 yıl önce ilk kez aşık olduğum '96 sanırım

merceqkız dedi ki...

BEN 1989 yılından buyana 2010 yılının 3 kasımına kadar olan zamanın hiç bitmesini istemiyordum sevgili boom cok sevdigim bitanecik amcamı kaybettim ve hala toparlanamadım keşke bitmeseydi diyorummm

marshmallow dedi ki...

Bitmesini istemediğim yılbaşı henüz yaşanmadı, bu yıl yaşanacak çünkü; bu yıl,hep beklediğim hayatımın aşkını buldum ve bu onunla birlikte geçireceğim ilk yılbaşı olacak.Oyuzden bitmesini istemediğim ve büyük bir heyecanla beklediğim yılbaşı bu yılki olacaktır :)

gamiize dedi ki...

hediyeler şahaneee :)

şimdiye kadar bitmesini hiç istemediğim sene bu yıl :)hayatımın en güzel, en çok başlangıcı olan yılı :)

aystyle dedi ki...

2008 benim için hiç bitmesindi.. dileğim 2011 için, herkes için güzel bir yıl olur:)
twitter follower'ındım zaten..

çokomelike dedi ki...

hediyeler muhteşemmm :)

twitterda cokomelike ismiyle izliyorum sizi :)

Facebookta ekledim Melike Gülbayrak :)

Bugüne kadar bitmesini istemediğim tek yılbaşı 2004 yılbaşıydı,üniversitede ilk yılbaşımdı arkadaşlarımla :)

sheker_melik@yahoo.com

maqoo dedi ki...

ben zaten seni takipteim ki
bitmesini istemediğim yıla gelince de 2006dıydı bence çok güzel bir yıldı :D

emnsn dedi ki...

hem facebook hem twitter da izliyorum:)
Malesef şu yaşıma kadar bu yıl hiç bitmesin dediğim bir yıl olmadı.Aksine hadi hadi bu yıl da geçsin 2013 gelsin diye gün sayıyorum zira 2013 için medeni halde değişiklik üzerine hoş planlarımız var:)

Adsız dedi ki...

hediyelerin hepsi birbirinden güzel ..inş bu sefer şanslı kişilerden biri ben olurum..
bitmesini istemediğim yıl 2010 :)
(selin canki)

sezen ozlu dedi ki...

hediyeleri çok beğendim umarım şans banada güler =))facebookta takipcinim =))
keşke 2008 bitmeseydi diyorum hatta hep 2008i yaşayabilirim üni. 4. sınıfı tekrar tekrar okuyabilir Çanakkale'de sonsuza kadar yaşayabilirim =))

elvan_u28 dedi ki...

kendin gibi hediyelerin de çok ciciler şeker :)facebookdan takibindeyim :9

2010 yılı hayatımdaki enbüyük heyecanı, mutluluğu ve şansı getirdi bana ve inş dört gözle beklediğim 2011 de o mutluluk daimi olarak yanımda olacak :)

elvan ünal

Eda Yılmaz dedi ki...

hiç bitmesin dediğim yıl 2005'di :)

makeupfile dedi ki...

herhalde yaşım gereği olsa gerek,hiç bi yıla ah keşke bitseydi demedim :) hep daha güzellerini,daha iyilerini yaşayabileceğimi umut ederek.ama biliyorum ki seneler sonra bu zamanların hiç geçmemiş olmasını isticem:)
(elif güler)

zep_bilgen dedi ki...

hediyeler mükemmel boom harikasın!
şans bir kerecik bana da gülsün yaa:(
zaten takip ediorum boom seni twitterdan biliorsun ;)
benim en sevdiğim yılım 2005 idi. Hayatımın aşkıyla tanıştım çünkü ;)
sevgiler bitanem..

www.utopikprenses.blogspot.com

Adsız dedi ki...

gerçekten en değişik ve eğlenceli yıl benim için 2009 du:) hala geri dönmek istiyorum ama üstünden 1 yıl geçti bile:(
ben zaten seni twitter ve facebooktan uzuuun süredir takip ediyorum boom:)-bilgebaycik

zep_bilgen dedi ki...

hediyeler süper bitanem.
umarım bu kez şansım döner;)
twitterda takipçinim ztn biliorsun canım.
benim en sevdiğim yılım ise 2005.
çünkü o yıl hayatımın aşkıyla tanıştım. Güzel bir yıldı..

sevgiler canım..
www.utopikprenses.blogspot.com

Kurbaga Prensesler dedi ki...

lisans mezuniyet yılım, hiç bitmesini istemediğim bir yıldı. http://twitter.com/kprensesler hesabıyla twitterda takipteyiz, teşekkürler :)

Aktuelmoda dedi ki...

facebook sayfanı beğendim Boomcum,2010 benim için çook güzeldi,çünkü yepyeni bir hayata başladım :) belki bu sefer benim olur :))

Mayni dedi ki...

2007 yılı bitmesin isterdim. Üniversite son sınıf olunca okuldan kurtulunca hayat toz pembe olacak sanırdım.O hayal dünyamda kalsaydım, gerçeklerle yüzleşmeseydim:)

Adsız dedi ki...

benım ıcın herhalde sevgılımle evlendığım yıl olcak ama 2009 guzeldı benım bnm çakıl^^

Unknown dedi ki...

2008 keşke hiç bitmeseydi :( hatta mümkünse geri gelsin tekrar yaşayalım herşeyi yanlışlarıyla doğrularıyla...

ness dedi ki...

hediyeler gerçekten çok güzel...
bugüne kadar bitmesini istemediğim yıl 2006 yılıydı...çünkü o yıl benim için bütün güzelliklerin başlangıcıydı..nesrin

Unknown dedi ki...

facebook ve twitterdan takip ediyorum bir süredir zaten :)
hiç bitmesini istemediğim yıl 2009du. bir de 2011 in bitmesini hiç istemiyorum, çünkü ankara'yı bırakmak istemiyorum :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

2009 du.yıllar sonra hasretim bitip yuvama aileme kavuştuğum içindi.
sevgiler

Adsız dedi ki...

önümüzdeki yıl hiç bitmesin isteyeceğim diye umuyorum en güzel yıl önümdeki yıl:) Özge Mızrak

Beetle dedi ki...

ben de takipcindim zaten :)
2006 keske bitmeseydi, sevgilimle hala cok mutluyuz ama o zaman iliskimizin en guzel en nazli zamanlariydi :)

Baharrf dedi ki...

Mükemmel hediyeler :) Sanırım şu ana kadar bitmesini hiç istemediğim yıl bu sene oldu. Dönüp arkama baktığımda o kadar güzel şey yaşamışım ki... Umarım 2011 de en az bu yıl kadar güzel olur ^.^

aysegul in ny dedi ki...

yorumlarına yorum katıyorum ve en eski styleboomer'lardan biri olarak bu sefer şansımı denemek istiyorum:)
tabii ki 2008-2009 yılıydı ve biz Frank amcayla NY NY diye dans ederdik:(

cukulata.alba dedi ki...

İnanamıyorummm yaaa hepsi muhtesemdı.
hıc bıtmesın ıstedıgım yıl kesınlıkle
2008 di

niles dedi ki...

merhaba
bıtmesını ıstemedıgım yıl 2005 idi.2005 de henuz 18 yasına basmanın verdıgı o sarhoslukla yaptıgım sacmalıklar,verdıgım kararlar benı farklı yerlere surukledı...suan o kadar mutluyumkı hala o gunlerı dusundugumde ıcım huzr dolu...

ayrıca hedıyeler ayrı bı mahvettı benı ne dıyeyım şans banada gulsunnnnn

Adsız dedi ki...

Seni facebooktan takip ediyorum :)
2009'un gerçektende hiç bitmesini istememiştim hayatımın en güzel yılıydıı :)umarım bende şanslılardan olabilirim :) (selin uyar)

duyguu dedi ki...

zaten her bi sosyal medya ağından takipcinim BOOM (:
ah ah bi planım olmasa da şimdililk şu vakkorama hediye çeki benim olsa:)

2010 güzeldi,olgunlaşmıştık, hayat daha da yükler bindirse de omuzlarımıza,güzelliklerin kıymetini daha çok farkeder hale geldik..

herkese mutlu yıllar ^_^

Serra Arabacıoğlu Işık dedi ki...

hediyelerin hepsi cok guzel malasef hic hediye kazanamadim styleboom'dan insallah bu sefer kor talihim kırılır! :)

2007 yili cok istedigim ve cok ugrastigim sanat ve tasarim fakultesine giris yilim oldugu icin hic bitmesini istememistim, heyecan dinmemisti! :)

Serra A.

zui dedi ki...

omg ama artık boom!:D:D oldum. süpersinizzzzzz.
2007 diyorum ben. çok güzel insanlar tanıdım,güzel şeyler yaşadım

nalan dedi ki...

2009'du gerek okul hayatım gerek aile hayatım gerek aşk hayatım her şeyim dört dörtlüktü, hayatımdaki en güzel tatilimi o sene yaptım, bütün bir sene okulda çok eğlendimm...şimdi de her şey çok güzel ama 2009 daha başkaydı=)

j.d. dedi ki...

şimdiye kadar ay bu yıl hiç bitmeseydi dediğim bi yıl olmadı,zaten daha ne kadar yaşadım ki ayol :))

hem twitterda hem face.de takipçinim

twitde fatmakcaoz,facede fatma akçaöz ;))

tugba dedi ki...

Bütün yaşadığım yıllar,hepsi birbirinden güzeldi ama 2006 nın yeri ayrı..Hediyelri sabırsızlıkla bekliyorum :)

mceyy dedi ki...

bu hediyeyi kazanırsam 2011 olucak herhalde :)

paganpoetry dedi ki...

Bitmesini istemediğim yıl kesinlikle 2006 idi.üniversite son sınıftım ve bir daha hiç bu kadar deli ve muhteşem arkadaşlarım olmadı:( takip meselesine gelince ben zaten eski bir boomerım:))

ilknur

yasemen k. dedi ki...

Aralık ayında styleboom'um olmuş noelboom (: gerçekten çok güzel hediyeler, teşekkür etmeden geçemeyeceğim.. :)

hımmm 2008 yılının bitmesini istemezdim.. Benim için çok güzel bir yıldı! (:

Adsız dedi ki...

2002 yili en guzel en eglenceli yil.. universite hazirlikta herseyden uzak guzel bir yil :))

kuntizellop

Adsız dedi ki...

2008'in bitmesini hiç istememiştim Boom. Çünkü lisede tanıştığım en yakın arkadaşlarımla dolu dolu geçirdiğim son koca yıldı. Şimdi hepimiz farklı şehirlerde okulumuzu bitirmeye çalışıyoruz ve yeniden eskisi gibi hep birarada olucağımız günü bekliyoruz :)

DERİNİN ANNESİ dedi ki...

hedıyeler superrr ....bu yıl çok guzeldı kızımla harıka bı tatıl geçırdık yurumeyı oğrendı dışlerı çıktı daha ne ısteyebılırımkı tum sevdıklerım yanımda umarım her senem boyle gecer....

Ada dedi ki...

ben bu yılı heyecanla bekliyorum açıkçası... genelde geçmişe değil geleceğe özlem duyarım :D 2011 bence benim hayatımda bir dönüm noktası olacakk!!

star keeper dedi ki...

selam boom şahane hediyeler bunlar:) twitter dan takip ediyorumfacebook um yok maalesef..... sanıyorum benim de herkes gibi 2009 yılı çok güzeldi. sanırım bunda aşkın payı buyuk:)
ayyyy inşallah bana çıkarlar. Amin!:)

! POSH BUTİK ! dedi ki...

hediyelerin hepsi çok cazip boomcum, hangisi çıksa beni çok mutlu eder harikalar... bitmesini istemediğim yıl ise 2007! umarım bu sefer şans yüzüme güler;)) öpücükler, sevgiler...

zıbırtı dedi ki...

yaa bn 2008 bitmeidsn isterdim her ne kdr o sene össye girmöiş olsam da lise hayatımın en eğlenceli zmnlarıydı bitmemmesi grekiyordu.bilge bozkurt

Canan dedi ki...

Facebooktan ekledim ve like'ladım boom.

Yakın geçmişten bitmesin istediğim yıl 2010 yılıydı.Her ne kadar dedemi kaybetmemiz bizi üzse de ,güzel şeyler de yaşadık nişanlandım , evlendim, kardeşimi evlendirdik güzel şeyler yaşadık. Ama esasında ben çocuk olarak kalmak, 90'lı yılların hiç bitmemesini isterdim.

Canan

Canan dedi ki...

Facebooktan ekledim ve like'ladım boom.

Yakın geçmişten bitmesin istediğim yıl 2010 yılıydı.Her ne kadar dedemi kaybetmemiz bizi üzse de ,güzel şeyler de yaşadık nişanlandım , evlendim, kardeşimi evlendirdik güzel şeyler yaşadık. Ama esasında ben çocuk olarak kalmak, 90'lı yılların hiç bitmemesini isterdim.

Canan

fioritamodatasarım dedi ki...

çift sayılı yıllar hep güzel geçmiştir benim için bi uguru olduguna inanıyorum... 2010 u saymazsak en yakın tarihli bitmesini istemediğim yıl 2008...

cerenn dedi ki...

2009 da kalabilirdik 2010a girmeye hic gerek yoktu:)

Gülçin dedi ki...

selam boom,

blogdan hep takipteydim ama artık facebook'tan da ekledim.

en güzel yılım 2003 yılıydı. yine olsa yine yaşardım acısıyla tatlısıyla. umarım önümüzdeki yıllar eskileri aratmaz.

Acarhatun dedi ki...

hayatımdaki en güzel iki sene hayatımda hiç yaşanmamış olmasını dilediğim iki sene esasında...çünkü hayatımdaki en büyük dönemeçleri o sene yaşadıklarım yüzünden almak zorunda kaldım. biri 1999'dur ama 17 Ağustos'tan öncesi... diğeri de 20 Temmuz 2009 ananemi kaybetmeden öncesi...
o tarihten sonrakiler ne kadar sahane de olsa anlamında bi şeyler eksik kaldı; diyet yemek gibi tadı hep sasıydı...

gsk dedi ki...

2009 hiç bitmese, üniversite hiç bitmese, herşey toz pembe görünmeye devam etseydi :)

felicita dedi ki...

2006 güzelldi :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Bitmesini hiç istemediğim yıl kesinlikle 2001 yılıydı. Seneye as Vegas da girmiştim ve Londra da okuyordum. Muhteşemdi Ahhh, Ah!

buuby. dedi ki...

şimdiye kadar bitmesini istemediğim yıl"lar"ım şu içinde bulunduğum yıllar sanırım. istanbulun en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum, aynı zamanda sevdiğim meslekle uğraşıyorum, ve en önemlisi tüm sevdiğim insanlar hayatta.. daha ne isterim ki boom :)) (desem de inanma, bi yılbaşı hediyesi fena olmaz :P)

lalay dedi ki...

hediyler muhteşem gerçekten=) Hiç Bİtmesin dediğim yıl 2009 'du ama bitti gitti :/

Unknown dedi ki...

Hediyeler şahane, hemen facebooktan ekledim. Hiç bitmesini istemediğim yıl 2009'du, üniversite son sınıftım ve öğrenciliği özleyeceğimi düşünüyordum. Yanılmamışım:)

Unknown dedi ki...

hediyeler cidden süper yaa:) umarım o şanslı kişi ben olurum..
en bitmesini istemediğim yıl 2010 çünkü çok rahat geçti benim için ve de çok mutlu :D

Adsız dedi ki...

NAZANCA NAZAN

Selam boomcum.kardesımın Faceten takıpteyım herkez ayrı ayrı yıllarından bahsetmıs cogu yaptıgı tatılın ve mezun oldugu okulun guzellıklerını yaşamıs.

Ama benım ıcın en 4 yenı yılım var.Çünkü Bundan tam 4 sene uzun bı aradan sonra mınık bır bebek dunyaya geldı bu bana 2007 yılının harıkasıydı .bu harika Nazım kardesımdı.
2.olarak Yıne bundan 4 sene önce nazımın dogumundan 4 ay sonra hayatımın aşkıyla tanıstım daha 17 yasındayken ve bu ıkı guzellıgıde 2007 yılının hemen sonrasında tanıdım ozamandan buzaman oonlarla gecırdıgım 4.yılbaşım olucak ve ben cok şanslıyım .

Flame dedi ki...

Kesinlikle 2003.. Oğlumu kucağıma aldığım yıl.. O an hep bebek mi kalsa diyor insan ve özlüyor çokça :D

Elifim uyurken dedi ki...

face'te takipçinim zaten:-)
hediyelerde şahane gözüküyor.
sanırım bitmesini istemediğim yıl 2010. kızım büyüdü , ben büyüdüm , mutluyum ..daha ne olsun dimi ?

happynymph dedi ki...

Hediyeler tek kelimeyle muhteşem. Boom farkını göstermiş yine. =) Umarım şanslıyımdır da biri benim olur...
Ben her biten yıl bitmesin istiyorum, bağlanıyorum yaşadığım iyi kötü anılara. Her yılın getirdiği sevinçler, üzüntüler, güzellikler var ve hayatı da yaşanır kılan bunlar zaten. Umarım 2011 güzel bir yıl olur ve herkese tüm dileklerini de beraberinde getirir.
Sevgiler hepinize...

Unknown dedi ki...

2010 benim için heyecanlarla dolu bir yıldı. Hayal bile edemeyecğim şeyler yaşadım. Umarım 2011 de de bu şansım devam eder :)

Pınar Çekçi dedi ki...

Takip etmek ne demek, bayılıyorum zaten bloguna ve yazılarına(laf aramızda Trendus'a bile sırf sana oy verebilmek için kaydoldum)
Benim için geçmiş zamandaki en güzel sene 2008'di ve keşke hiç bitmeseydi. Üniversitede son yılımdı ve çok eğlenceliydi, ben de umarsız bir öğrenciydim sadece..

Unknown dedi ki...

hediyeler super boom :) benim için bitmesini istemediğim yıl 2010 çünkü aşkımla hayatlarımızı birleştirdiğimiz için ayrıca bu hediyelerle 2010 yılı için ayriyetten unutulmaz olabilir seni twitterdan izliyorum tabii ki de....

Tatlı hayat dedi ki...

2009 oğlumu kuçağıma aldığım yıldı onun yumuk yumuk elleri şaşkın bakışları sürekli yiyecek arayan minik ağzı ve koklamaya doyamadığım kokusu tüm yıl beni kendimden geçirmişti şimdi küçük bir adam onunla geçecek her yıl benimm için şimdiden bitmesini istemediğim zaman dilimi içinde ilk sırada ama onu kucağıma aldığım yıl en özeli

dece dedi ki...

kesinlikle 2010:)facebooktan takipteyim:)

Biyoloji öğretmenimm dedi ki...

hediyeler süperr :LL
hmmm,,201o hiç bitmeseydii diyebbilirimm. aşk doluyduuu.. madem bitiyor, 2011 e geçiyoruuzzz, herkes için hep aşk doluu olsunn 2011 deee:))
vee tabiki heryerde takibindeyimm :L
igoogle dan takip ediyorummm,
facebook ve twitter ım yok çünkü:(
haydi bakalımmmm hediyeler güzel hediyelerr=)

TheLittleBigChef dedi ki...

hediyeler hakikaten çok güzel :) en çok bitmesini istemediğim yıl 2010 oldu çünkü nasıl geçirdiğimi anlamadım doğrusu :) tekrar doya doya yaşamak isterdim :)

Unknown dedi ki...

hediyeler süper twitterdan takipcin oldum :) üye adım welfw
hiç bitmesini istemediğim yıl 2006 üniversite son sınıftaydım sevgilimle dolu dolu bir yıl geçirmiştim.. ahh ahh o günler :))

mures dedi ki...

2002 üniversiteyi kazandığım ve hayatımın aşkıyla tanıştığım sene

Unknown dedi ki...

ben buraya yazmayı unutmuşum bu arada, hem twitterdan(simplicity_) takibe aldım hem de facebook'tan ekledim:)

beyman dedi ki...

HARİKA !!! Hediyelerinize Bayıldım Süper :) Bitmesini istemediğim bir yıll yoktu ama 2011 in gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumm..Bu yeni yılın hayatıma bir çok güzellikler katacağını Biliyorum :))

Therru dedi ki...

2009un ikinci yarisi ile 2010 un ilk yarisini birlestirsek olmaz mi :)
ama illa birini sececeksem 2010 derim
herkese mutlu yillar!

esra dedi ki...

2008 de çok çok güzel anılarım oldu bitmese olurdu :)

pinksatellite dedi ki...

2007 yılı pek güzeldi, 2011 de onun gibi geçer umarım. Hepimiz için süper bi yıl olsun 2011 :)

derya dedi ki...

kendimi super sanslı hissediyorum, neden ben kazanmayayım ayol :)

Tiki Kezban dedi ki...

Slm Styleboom,
Ben seni acayip begeniyorum ya,o kadar yogun calısırken bir o kadar da şık ve bakımlı olmayı,hem de evli olup evine ve eşine zaman ayırmayı hem bi de bunların üstüne blogunla bu kadar ilgilenebilmeyi nasıl basarıyorsun,hayranım,helal!

Seni Faceden takip ediyorum,simdiye kadar bitmesini hic istemedigim yıl da 2009'du,dinlenip,gezip tozdugum harika bi yıldı.

Bol sans:)

Tiki Kezban
tikikezban@gmail.com

MODENİSE dedi ki...

En sevdiklerini bir postta topla deseler ortaya anca böyle bir şey çıkardı heralde! Süper olmuş çekimler yine emeğinize sağlık!
Benim bitmesini hiç istemediğim yıl sanırım 1993'tü. Anaokulundaydım. Hayatta en çok istediğim şey olmuş kardeşim doğmuştu. Dert yoktu tasa yoktu. İşim gücüm oyundu. Keşke geri dönebilsem:(

Adsız dedi ki...

Hediyeler cok guzellermis gercekten :) benim icin ozel bir nedeni olmamasina ragmen 2010 yilini cok sevdim ben :)
Umarim 2011 hepimiz icin daha iyi gecer :)

GOKCE GUL

Ophelia dedi ki...

Benim için en güzel yıl üniversiteye girdiğim,hazırlıkta boş boş gezdiğim yıldır! Özlüyorum seni 2009!

Ophelia dedi ki...

Benim için en güzel yıl üniversiteye girdiğim,hazırlıkta boş boş gezdiğim yıldır! Özlüyorum seni 2009!

cherryrouge dedi ki...

Boom yine süpersinnn :)
2009 derim sanırım çünkü herşey daha eğlenceliydi ve gülümsemesiyle dünyamı aydınlatan biri vardı çevremde ... umarım 2011 herkes için çok çok güzel mutluluk dolu bir yıl olur :)

WonderWomen dedi ki...

2009 yılı benim için tekrar başlangıç olmuştu.. o yüzden cevabım tabiki 2009 :D boooom bu hediyelerine bayılıyoruuuuum <3

deniz dedi ki...

deniz..Hepsi şahanee,bu sene benim için güzeldii,iyiseneleerr

ceylo dedi ki...

düşündümde şimdiye kadar hiç bitmesin dediğim bir yıl olmamış:( ama 2011 den çok umutluyum umarım unutamayacağım güzellikler getirecek bir yıl olur:)

booom hediyeler çok güzel,hepsini istiyorum:))

TG Fotographia dedi ki...

Fotografları begenen herkese cok tesekkurler arkadaslar !

yine super keyifli bir ekip vardı,sevgilim de vardı tabi hehe :)

Boom cum seni de tekrar model olarak sahalarda gormek istiyoruz

Unknown dedi ki...

2006 ve 2008 yıllarının hıc bıtmemesını hayatım boyunca devam etmesini isterdım ;)

xcans dedi ki...

Twitterdan de seni takip ediyorum,blogunu da cok seviyorum.

2004 yılı bana üniversitemi ve hayatımın anlamını veren yıldı...
Herkese bol şans,en çok da bana:)

özgeis. dedi ki...

Aylardır takipçin olduğum için şansımın yaver gitmesini diliyorum :)) 2010'nun ilk yarısı okul açısından çok iyiydi o döneme tekrar dönüp daha da iyi olmasını isterdim ama yeni bir yıl yeni heyecanlar yeni umutlarda beni mutlu etmiyor değil :))

Unknown dedi ki...

Hediyeler şahane her zamanki gibi bOOmmm!!

Bu sene bitmese iyi olur çünkü henüz 2010'a doyamadım!!!

naki dedi ki...

2008

Gunes Ipekoglu dedi ki...

Boomcum takipteyimm,sıkıntı yok=))

2009 en güzel yılımmış,çok eğlence çook güzel bir yaz geçmişti.

2011 den de umutluyum=))

Gunes İpekoglu/from İzmir

İlayda dedi ki...

Yine güzel bir hediye ve yine sennnn!:)
Bu yılın bitmesini hiç istemiyorum.Çünkü seneye benim için çok daha zor bir yıl olacak.Karamsarlıkta da sınır tanımam:))

Adsız dedi ki...

2004, çünkü sevgilimi tanıdım:)

_aslican_ (twitter) :)

sevgiss dedi ki...

hediyeler süper yani 2011 süper karşılatıyosun bizlere:)

2008 yılı benim için harikaydı bitmeseydi keşke:)

adiemussac dedi ki...

2010 başında hayatımın aşkını buldum ve hayatımın en güzel senesini geçirdim onla ve 2011 ocak ayında iş için başka bir şehre gidecek. Evet uzak ara en bitmesini istemediğim yıl 2010=(

Süheyla dedi ki...

Boom bunlar ne güzel hediyelerrr.=)Benim en bitmesini istemediğim yıl 2007di daha 18dimmm hep o yılı çoook özlüyorum. Twitter'dan da takibe aldım seni, bu hediyeleri ben istiyorumm!!

filfel dedi ki...

yılbasını sayende ne gzuel bır sekılde karslıyoruz seni takıp etmyeı sevıyorum:)bu yıl yani 2010 yılı hiç bitmesin istiorum cunku okuldan emzun olmak ve arklarımdan ayrılamk ıstemıorum:(

masal dedi ki...

sevgili boom facebooktan takipteyim...

bitmesini istemediğim yıl henüz yaşamadıklarımdan biri malesef yeniliklere güzel şeylere açığım hep(:

fakat bu hediyelerden biri benim olsa 2010 en güzel yılım olabilir!

sumsum dedi ki...

Kesinlikle 2009 benim için çok güzeldi.. keşke hiç bitmeseydi..

burçak ben dedi ki...

2006 yani üniversiteye başladığım ilk yılı ömrüm boyunca unutamayacağım. sırf o yüzden çift yılları daha çok seviyorum!

Damla dedi ki...

2006 senesi hayatımın hiç bir zaman bitmesini istemediğim yılı olarak kalacak, ebediyen. Kocaman bir kadın olduğum zaman da, evlenip, anne olduğum zaman da hep 2006 yılına dönmek isteyeceğim. Çünkü ne kadar zaman geçerse geçsin, ne kadar büyürsem, olgunlaşırsam da hayatım boyunca bir daha göremeyeceğim o insanla son yılıma dönmek isteyeceğim.

İkiz Annesi dedi ki...

Merhaaba blogun takipçisiyim facede de takip ediyorum hiç bitmesini istemediğim yıl 2008 di kızlarıma hamile olduğum ve onları kucağıma aldığım yıl :))
Şansım bol olur umarım 2011 e güzel girerim 2010 kötü geçti benim için:(

Unknown dedi ki...

Bir E. (kocacım), bir ben, bir de sıcak şarap yeter bana :) İçinde portakal dilimi de olsun ama...

Unknown dedi ki...

Gurhan..
2010..

Artık kendi işimizin sahibiyiz..
ulusal medyanında dikkatini çekmeye başlıyoruz...biraz daha uzun olsaydı daha çok çalışmak lazım çokk :))

Art Fashion dedi ki...

Bitmesini hiç istemediğim yıl 2006 idi.Tüm sevdiklerimin İstanbul'da olduğu son yıldı.
Ve şimdi o günleri çoook özlüyorum.

Lilipud dedi ki...

Selam,
Benim en güzel yılım 2005ti lisedeydim, mükemmel arkadaşlıklarım, süper bir okulum vardı, tüm kardeşlerim yanımdaydı.Her heyecanı beraber yaşadık, grupça herşeyin üstesinden geldik. Şimdi hepimiz üniversiteyi bitirdik çalışıyoruz ama eskisi kadar birbirimize bağlı değiliz bazılarımız görüşmüyor bile. Bu yüzden ben lise yıllarımı çok özlüyorum ve hiçbirzaman unutmuyorum.

Adsız dedi ki...

2002 yılının bitmesini hiç istemezdimmmm en güzel yıllarım üniversite yıllarıydı çünkü,ablamın face den takiptesinnn,hediyeler harika teşekkürleerrr :)) esen

aycaso dedi ki...

2010 Temmuz sonrası süperdi, çünkü bütün aksilikleri, stresi geride bırakıp evlendik, ama 2011'in cok daha güzel geçeceğine inanıyorum =) Hele bu süper hediyelerle başlarsam yeni yıla :D

Cerenicus dedi ki...

Yapma Ceren dedim, etme dedim, zaten ipekyolu kazandın, katılma buna dedim ama hediyeler öyle şahane ki katılmadan duramadım yine boomcummm... Ben genelde geçen yılların arkasından bakmıyorum, yeni yılı umutla karşılıyorum, bitmesini istemediğim bi yıl olmadı galiba :))) Ceren

pinar dedi ki...

merhaba boom öncelikle hediyeler için teşekküler benim hiç bitmesini istemediğim yılım şimdilik yok belki 2009 belki 2010 diyebiliriz ama ben önümde bitmesini gerçekten hiç istemeyeceğim yıllarım olacağına inanıyorum.. teşekkürler

adiemussac dedi ki...

Adiemussac:
2010 yılının başında hayatımın aşkını buldum. Ve 2011 Şubatta iş için başka bir şehre gidecek.. Evet uzak ara bitmesini istemediğim yıl 2010..

pınar dedi ki...

Bene öğle aman aman bir yıl diyemicem şimdi ama çocukluğmuzun yılları yılbaşları çok güzeldi:)

hesperid dedi ki...

gecen sene arkadslarım ve sevgilimle geçirdiğim yılbası benim için hem özelhemde güzel di
twitterda fshtk takibe aldım

İpek Sözer dedi ki...

merhaba boom, twitterdan zaten takipçiydim, twist için yorum bırakıyorum en güzel yılbaşım 2002 yılbaşıydı yurttan arkadaşlarımın evindeydik inanılmaz bir kalabalık vardı. sevgiler.

İpek Sözer dedi ki...

merhaba boom, twitterdan zaten takipçiydim, twist için yorum bırakıyorum en güzel yılbaşım 2002 yılbaşıydı yurttan arkadaşlarımın evindeydik inanılmaz bir kalabalık vardı. sevgiler.

özlemm dedi ki...

selam styleboom çok severek takip ettiğim blogların ennn başında geliyorsun face'te de takipçinim hediyelerin harika bende şansımı denemek istiyorum:))
soruna gelince ben gelen heryeni senenin çok güzel şeyler getireceğini bir öncekileri aratmayacağını düşünürüm o yüzden hiç bu yıl keşke bitmesin demedimm:))mutlu yıllarrrr
özlem
sanlikiz@hotmial.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=767859290

ZET Fashion dedi ki...

Bu hediyeler rüyamıı!!!!! :))
Boomcum, en güzel ve bitmesini istemeediğim senem bu sene. Çünkü son 2 yıldır hayatımın en kötü günlerini geçirdim diyebilirim. Ama bu sene herşey o kadar umut verici ilerlediki inşallah böyle de devam eder. Birde tabii blogumun Lanvin for H&M de birinci olması, New Yorkta hayalimdeki moda okuluna başlamam ve önümüzdeki ay Marie Clairede çalışmaya başlayacak olmam. Bunlar benim için hep rüyaydı! Onun dışında bu sene en yakın arkadaşlarım ve sevgilimle harika tatiller geçirdim daha ne isteyebilirim ki!!

senem dedi ki...

senem
merhaba öncelikle. 2009 yılının bitmesini istemedim çünkü oğluma kavuştum ve onunla dolu koskoca bir yıl geçirdim:)) e çalışınca birlikte geçen her dakika çok önemli oluyor:))

mrtha dedi ki...

takipçinim zaten Boom :)
hediyeler süper!!
Ama bitmesini istemediğim yıl olmadı inşallah bundan sonra olur :))

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 216   Yeni› En yeni»