8 Eylül 2011 Perşembe

ÇOK GEZENLER KULÜBÜ | Roma Bavulu

Dikkat dikkat havaalanından bildiriyorum:) Çok Gezenler Kulübü keşfe başlasıın!



Roma'ya doğru yola çıktım sevgili Styleboomerlar. İnanmayacaksınız bir cabin size bavula sığdım, siz bu satırları okurken ben büyük ihtimal parfüm ve makyaj malzelerimi uçağa sokabilmek adına güvenliğe yalvarıyor, yalvarmalarım karşılık bulmayınca sinirleniyor, ondan da bir şey elde edemeyince numune boyları gözümde yaşlar çöpe atıyor olabilirim:) Seyahat çantasında kozmetik ürünlerinizi makul boyutlarda ve daha az yalvarmayla sonuçlanacak şekilde taşımak için MUJI'nn seyahatler için özel hazırlanmış mini kutucuklarını görün derim. Yine de eloğlu Türk vatandaşına kıl olmayı seçmişse kimse seni kurtaramaz.



Her ne kadar bloglar sayesinde ne nerededir çok güzel okumuş öğrenmiş, ve dahi bir tur rehberi hazırlamış olsam da, yine de bir klasik olarak kitapçıklar da edindim. Bu yaptığım sırf eski kafalılık, zira içinde klişelerden başka bir şey yok! İşte bu yüzen blogları seviyorum. Her zaman her şeyin en "sahici", en "samimi" olanı bloglarda!




Benim gibi bir incik boncuk, aksesuar çılgını için havaalanları tam ceza gibi yerler. O kapılardan geçebilmek için tüm küpeler, kolyeler, kemerler, yüzüklerden arınmış olmak gerekiyor ya, ben de evden ona göre çıkıyorum ve resmen kendimi çıplak hissediyorum. Neyse minik bir keseye koyup, işlemler tamamlanınca hepsini yeniden takıp takıştırıyorum.





Broş:TWIST
Bilezikler:YKM

Oradayken post yapmaya ve bolca twit atmaya çalışacağım umarım :) Umarım tüm ön hazırlık, yurtdışı paket, data kapatmalar sonucunda Tukcell beni "olley be bir müşterimiz daha yurtdışına çıkıyor, hadi kolları sıvalayalım, döndüğünde ne olduğunu bile anlayamadan astronomiik bir telefon faturasıyla karşılayalım" yapmaz ki kendilerinin böyle bir departmanı var deseler şaşırmam:)

Beni özleyin hanımlaar... Ciao ;)

11 yorum:

my lifebook dedi ki...

O kitaplar gerçekten o kadar işe yaramıyor o kadar işe yaramıyor kiii:))) Romada 4 günün varsa daha çok bakıp görmek gerek zaten!

fashionist dedi ki...

harikasın..
iyi yolculuklar:))

http://cansansalmoda.blogspot.com/

ESRA dedi ki...

heheheh bende 1 1buçuk ay sonra ordayım artık postlarından yararlanırım güzel fikirler vereceğinden eminin;) bu arada turkcelline pek güvenme;)))) İYİ TATİLLER CANIMMM.....;) http://editorist1783.blogspot.com/

yasemen k. dedi ki...

İyi yolculuklar canımm... ahh hele o cep kitapcıklar tam tırt! :) keşke dost gezi rehberini alsaydın, bizim vazgecilmezimiz.. tarihin yanı sıra ve öykülerini de yazıyor...

Melis dedi ki...

Sen gez, dolaş, fotoğraflar çekil, çek. Postları geldikten sonra yaparsın. Ama senden şöyle tarih kokan Boom Style postları bekliyoruz, bekliyorum :))

Trendydolap dedi ki...

iyi tatiller şekercim.

Dönüşte fotoğrafları bekliyoruz..

baya bir yürüyeceksin hazırlıklı git :)

http://trendydolap.blogspot.com/

xcelis dedi ki...

=))) ay canım şimdiden iyi yolculuklar iyi eğlenceler güle güle kazasız belasız gitttt gellll inşallah ya ne güzel anlatmışın o havaalanı sendromunu öyle bayıldım gülmekten Öpoom çookk

Sayın KARACA dedi ki...

huuu huuuu iyi yolculuklar ve iyi tatiller dilerim :)

4 dedi ki...

Iyi eglenceler tatlim :) Umarimmmm cok güzel vakit gecirirsin ve bol bol dinlenirsin...

essu dedi ki...

4 gözle bekliyorum gezi notlarını twitterden de takipteyim:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese tesekkurleer:) ben döndüm:)!