18 Eylül 2011 Pazar

RED CARPET | Moda Bloggerları ve Styleboomerlar Emmys'e Damgasını Vurdu! :)

Emmy Ödül Töreni'ne sayılı saatler kala biz moda bloggerları hazırlandık Los Angeles'a doğru yola çıktık bile:)) Umarim bu fikrin sahibesi BURADA SADECE SİNEMA KONUŞULUR seçimlerimizi beğendi:) Doğrusu ben bunca enfes seçenek arasından bu ünlü kişilikler nasıl seçiyor anlamadımm, içinde kayboldum, kendime sırf Emmy için 5 set hazırladım ki daha bunun Oscar'ı var, Altın Küre'si var:p



Sizlerden gelen ve gerçekten şunu kırmızı halıda görsem keşke dediğim şahane setlerin hepsi de tabii ki Styleboom Facebook sayfasında:) Styleboomer şıklığı albümden taşıyooor!

Neyse hadi bakalım moda bloggerı arkadaşlarımla bu gece kırmızı halıda nasılız? Bize bir kırmızı halı kritiği yapın, sonraa daha tören başlamadı, dilerseniz hala vaktiniz var, siz de kombininizi hazırlayıp styleboomblog@gmail.com adresine gönderin. Styleboom Facebook albümündeki setlerde "like"larınızı, önerilerinizi, yorumlarınızı bekler:)



MARİTSA kırmızı halıda kırmızının cazibesini kullanmış! Uzun ve ince silüetine yakışan uçuş uçuş elbisesi Jason Wu, gümüşten bronza kayan tonlardaki clutch Anya Hindmarch, ayakkabılar Guiseppe Zanotti, küpeler Alexis Bittar ve yüzük Cathy Waterman.



En şıklarımızdan OZAN ALÇIN, smokin ve papyonda Lanvin, ayakkabıda John Lobb, gömlekte ise Canali seçmiş, Hugh Jackman'dan aşağı kalmayan gülümsemesini de katmış:)



ICONJANE gece seçimlerindeki favori rengine sadık kalmış. Lacivert ve siyahın altınla uyumu şahane. Elbise Zac Posen, ayakkabılar Christian Louboutin, clutch Maison Martin Margiela, bileklik Roberto Cavalli, küpe Anita Ko, yılan yüzük John Hardy, pek sevdiği modern kesim diğer yüzük Solange Azagury-Partridge



Lütfen biraz açılalım Bay KORAY CANER kırmızı halıdan geçiyor:) Kendisi sadık bir Alexander McQueen'ci olarak Alexander McQueen ceket ve pantolon tercih etmiş. Pembe gömleği şahane ve de Paul Smith London etiketli, papyon Burberry, ayakkabı ve inanılmaz güzel kol düğmeleri Lanvin.



Kırmızı halının en iddialı seçimlerinden biri şahane fiziğiyle bu elbiseyi pek de güzel taşıyan MODA CADISI'ndan. Seksi ve asil siyah elbisesi Prabal Gurung İlkbahar 2012 koleksiyonundan, elbisenin çarpıcı detayları zaten yettiğinden aksesuar olarak altın dokunuşları olan siyah Gucci ayakkabı ve Alexander McQueen clutch seçmiş.



Kırmızı halıda temel renkli seçimlerle devam ediyoruz. FASHION BY SIU içindeki prensesi Oscar de la Renta elbiseyle çıkarmış, elbisenin gövde detayı mükemmel. Ayakkabı Christian Louboutin, pırlantalarla çevrili damla elmas yüzük William Welstead, damla küpeler ise Ilaena Makri.



NICE THINGS FOR NICE BOYS sadece papyonuyla bile göz kamaştırıyor. Smokini YSL, gömlek J.Crew, mendil Derek Rose, ayakkabıları, kol düğmeleri ve muhteşem papyonu Lanvin. Saati ise çok sevgii arkadaşı Styleboom'un hediyesi özel yapım bir IWC:)



Bir denizkızından farksız olduğunun bilincinde olacak ZET FASHION etek uçları mücevher ibi parlayan beyaz bir Elie Saab seçmiş. Elbisenin ışıltısı yeterli olduğundan ekstra mücevher tercihi yapmamış. Görüntüsünü Jimmy Choo ayakkabılar ve Alexander McQueen clutch ile tamamlamış.



theMAGGER editörü Lisya Kalma klasik ama sofistike bir tercih yapmış:) Elbise bir Emilio Pucci, lutch Lanvin, ayakkabılar ise Christian Louboutin. Zarif altın ve pırlanta küpeler Tiffany.



CINDRELLA farkını yine olağanüstü aksesuar seçimleriyle ortaya koymuş. Beyaz volanlı minisi bir Marchesa, ayakkabıları Charlotte Olympia, kanatlı enfes küpeler Van Cleef&Arpels. Cindrella da clutch da Alexander McQueen seçenlerden.



Törene son dakikada yetişen ONUR YÜKSEL ise resmiyeti Oscar ödüllerine saklıyor ve seçimiyle adeta yıkılıyor! Mr. Johnny Depp bu gece sizin adınıza üzüldük:)



MODA ve SOSYETE Emmy kırmızı halısı Arzu Kaprol'ün muazzam koleksiyonundan bir parça görsün demiş ve derin sırt dekolteli bir Arzu Kaprol seçmiş. Gecenin beyazlarından:) Antika görünümlü şovalye yüzük kıyafetle inanılmaz güzel bir uyum içinde, Loree Rodkin. Stephen Russell kalp kolye sırt dekoltesi boyunca uzanacak şekilde çok zarif. Ayakkabılar Jimmy Choo, clutch Alexander McQueen.



JOJIK MODA ise saray ihtiamını taşımış kırmızı halıya.Kendra Scott bileklikler haricinde baştan ayağa Alexander McQueen seçmiş.



Vee işte ben:) Fuşya elbise Marchesa Resort. Christian Louboutin'in sonbahar 2010'da Marchesa için yaptığı tül üzeri işlemeli fuşya ayakkabılarla kombinledim. Rodo clutch mücevherden farksız, elbisenin düz rengine ışıltı katsın diye. Safir ve pırlanta yılan yüzük Van Cleef, salkım küpeler Tiffany. Geceye özel olarak Styleboom için hazırlanan safir gerdanlık Chopard:p

Üstelik kendime torpil yaptım 1 kombin daha hazırladım Facebook'ta:)

Hadi şimdi dooğru Styleboom Facebook'a, diğer setleri görmeye, öyle çok var kii:) Bence Emmy'ye damgamızı vurduk hanımlar beyler, yarın bunu anlayacaksınız. Katılan herkese teşekkürleer ♥

22 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Muhteşem olmuşuz! Herkesi çok heyecanla okudum :))

Adsız dedi ki...

maritsa, iconjane, moda cadisi ve zet fashioninkine bayildimmmmmmmm

styleboom zaten her zamanki gibi sahane:))

Ozan Alçın dedi ki...

Şahane post, şahane fikir boom'um:)

Melis dedi ki...

Maritsa'nın, Iconjane'nin veee senin kombinin harika! Bu arada ben yanlış anlamışım. Giyinilecek, fotoğraf çekilip sana gönderilecek diye biliyordum :)

nina_O dedi ki...

bende istiyorumm :)) süper yaa :)

fashiONözge dedi ki...

ayyyyyy ben kesin Marchesa giyerdiimmm :)bayıldım bu fikre boom:))


http://fashionozge.blogspot.com/

sinem dedi ki...

modavesosyete'nin aksesuarlarına bayıldım. en güzeli senin ve arzu kaprol elbiseli kombin.fikir süper harikasın :)

fıstık dedi ki...

aslında kötü olmuş diyebileceğim hiçbir blogger sahibi yok ama bir iki tane kusursuz görebiliyorum ilki sen elbise zaten müthiş ayakkabılarda çok yakışmış safirlerle tamamlanmış eğer fizğinde müsaitse kusursuzsun. bir diğeri moda ve sosyete pelin elbise hakkında iyi düşünmüş ayakakbıları ve clutch'ı iyi yüzük de iyi ama kolyeden endişeliyim abartı olabilir her an. zet fashion akıllık yapmış ve bir ellie saab giymiş nasılsa biliyor ellie saabla kötü olunamayacağını

evrim dedi ki...

modavesosyete'nin seçimlerine bayıldım. birbirinden klas aksesuar seçimi yapmış. kolye detayına ve yüzük seçimine bayıldım. diğerleri fazla bilindik ve her an görülecek seçimler olmuş. bir de moda cadısı'nın sadeliğini sevdim.

hera dedi ki...

Zac posen ve jason wu elbiseler, Van Cleef&Arpels kanatlı küpe, Chopard kolye mükemmel. Niye moda bloggerı olduğunuz ortada :)

siemelonora dedi ki...

süper bir fikir ve süper uygulamalar. çok beğendim seçimlerinize gönlünüze sağlık. mr. deep bu akşam sizin için ben de üzgünüm:D

Burada Sadece Sinema Konuşulur! dedi ki...

aslında geleceğin senaristi demem lazımdı şu an ufak tefek çalışmalarımı saymıyorum. evet fikir benden çıkmıştı ve hepinizin kombinleri oldukçaa başarılı:)eh umarım bi gün bende giderim oscar'a, emmy'ye, golden globe'a:)

Peaceinwonderland dedi ki...

Onurun styling'i favorim :)

my lifebook dedi ki...

Favorilerim Maritsa ve Onur Yüksel!!!Boom senin de aksesuarlarına bayıldım ama elbisenin eteğine karşı mesafeliyim:P

minikkus dedi ki...

boooom hani benim setim burda yok :( çok güzeldiki benimki :( böhüüüüü..

http://minikkus.blogspot.com

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ayy nasıl keyifle okudum, bir dergi cıksa da sizi boyle giydirse, ne güzel bir çekim olur:))

Adsız dedi ki...

maritsa'nın setini tek geçerim! elbiseden de çok tamamladığı aksesuarları, ağğğğ yüzüğe aşık oldum küpelere ve çantaya daaaa! ondan sonraki favorimse iconjane

ekrandaki.com dedi ki...

Maritsa, Iconjane, Modavesosyete favorilerimiz. Bu özel çalışma için styleboom a tebrikler.

Unknown dedi ki...

sende bendensin boom aslında uzun uğraşlarım sonucu hazırlayamasam da seçimim marchesa lale formu elbisesiydi iyi ki törene gelmedim pişti olacaktık :P

fashiononboard dedi ki...

Bayildiiiimmm!! =)

Unknown dedi ki...

Hepsi harika, keşke Emmy kırmızı halısı da bu kadar zevkli seçimlere ve görsel şölene sahip olsaydı!
Favorilerim Moda Cadısı ve Moda ve Sosyete (:

*STYLEBOOM* dedi ki...

@junon kesinlikle kendini asmis:)

@maximilian evet ben de cok hayal kirikligi yasadim:)

@kelebebek nina muhtesem! sue sok ediyor di mi:) ben de gecen emmy'de ayy keske esofmanla gelseydi olmustum:)

@melis :)) tesekkur ederiim:) sen de bi tanesin!

@my lifebook ya kesinlikle benim de glee favori karakterlerimdendir brittany ve biliyorsun gleede kendsi bir stil ikonu:)) genel olarak glee kizlarida bi
assolste baglama hali olmus, relax kizlar gencsiniz guelsiniz:)

@merve :)) tesekkurle

@betwin us hatta sizi bile davet etti red carpet bu yil:) bir onceki postla:) Heidi buyuk hayal kirikligi!

@bayan mor kim sevmeez:)

@adsiz hem de coooooooooook! ki bu kirmizi hali gercekten baya zayif cikti