1 Eylül 2011 Perşembe

RED CARPET | Venedik Film Festivali'nde İlk Gün



Cannes kadar olmasa da her yaz sonu kırmızı halı keyfimizi katlayan Venedik Film Festivali dün başladı. Çoğunuzun ne kadar bayıldığımı bildiğiniz Diane Kruger'in açılışta olması bana yeter de artar bile:) Nitekim her zamanki gibi kendisi muhteşemdi!



"Ides of March" filminde rol almasa da filmin galasının başrolü kesinlikle Kruger'in:) Pudradan sıtkım sıyrıldı derken bana nanik yapan enfes pudra elbise ELIE SAAB tasarımı. Uçuşan şifon ve dantelin, o naif drapelerin, hele gövdeyi çok zarif şekilde kaplayan taşlı dekora bayıldım bayıldım! Kruger'in saçı ve makyajı her zamanki gibi az, öz ve çok güzel.



Marisa Tomei de kırmızı halıda her zaman sofistike bir şıklık, farklı tasarımcılardan özel parçalar seçmesiyle ünlü. Bu defa da istikrarını korumuş. Kısa zaman önce yeniden şahlandırdığı Halston'dan ayrılan ve son dönemin en yetenekli genç tasarımcılarından olan MARIOS SCHWAB imzalı elbisesi, bir Schwab klasiği olan monokromda orijinal detaylar ile süslü. Kalçe ve bel bölgesinden gelen drape gövdede göğüs kısmında dev incilerden oluşan bir numarayla toplanmış, harika! Saç ve makyaj zayıf ve yorgun.



Biz True Blood severlerin biricik vampir kraliçesi Evan Rachel Wood'un Gucci obsesyonundan kurtulmasına pek seviniyorum, o markadan seçimleri kendisine maalesef bir türlü oturtamamıştım. Gömlek elbiseyle kırmızı halıya mı gelinir diyebilirsiniz ama işte bir gömlek elbise bile doğru kumaş/dikiş/çizgi ile böyle şahane bir hal alabiliyor:) ALESSANDRA RICH tasarımı elbisenin hacmini, gövdedeki dantel detaylarını, ince hakim yakasını ve kol ağızlarını pek beğendim! Elbise kadar enfes GUISEPPE ZANOTTI ayakkabılara ise pıt... bayılmışım!



Süpermodellerin "süper" olduğu zamanlardan kalma, hala dergilere kapak olacak kadar efsane güzel Cindy Crawford ise kırmızı asimetrik omuzlu ROBERT CAVALLI elbisesi ve gülücükleriyle galadaydı.



Galadan sonra verilen Açılış Yemeği'nde pek tabii ki Diane'ciğim kostüm değiştirerek katıldı:) Bir ton filan olduğunu tahmin ettiğim siyah-beyaz tamamen kristal işli bir CHANEL COUTURE ile. Bir jile ilüzyonu verimiş peplum üstten ve etekten oluşan elbisesini tamamladığı minik çantasını çok beğendim. İmzası gibi olan yandan örgü saçları hoş.



"Ides of March" filminin başrol oyuncuları galadan önce gündüz katıldıkları basın toplantısında da aşağıda görebileceğiniz üzere "moda elçisi" gibiydiler. Evan Rachel Wood senenin maskülen feminen trendini DOLCE&GABBANA'dan enfes bir takım ve kazayağı SALVATORE FERRAGAMO ayakkabılarla huzurlarımıza sunmuş. Marisa Tomei ise pek tabii ki ben kimselere benzemem dercesine PREEN imzalı kıyafetiyle çok hoş.





[Görseller:zimbio, OK!]

8 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Diane Kruger çok asil Boom! Ama minik zarif küpeler de taksaymış iyi olmazmıymış? :)
Vampir Kraliçemiz her zamanki gibi süper :)

LâLz FaShioN dedi ki...

kesinlikle Diane Kruger'ın Elie Saab'ı favorim oldu bayıldımmm :)

Koray Caner dedi ki...

Project Runway'in All About Nina bölümünde Nina Garcia bu Preen'i giymişti ama kolları uzun haliyle. Kesinlikle bundan çok daha sofistike durmuştu. Bu halini sevmedim :/

Melis dedi ki...

Diane Kruger muhteşem görünüyor! Ama küpeye ben de katılıyorum.

Lumos Design dedi ki...

favorim George Clooney, kareli kumaş içine çizgili gömleği bir tek o yakıştırabilirdi herhalde:))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

marisa tomei'nin makyajına bakakaldım, yüzü makyajı kusmuş, kirli ve özensiz bir bronzlık, hiç hiç beğenmedim!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@lunapark queen kesinlikle! supersin:) bence de soyle orta irilikte tek tas birer kupecik sart!


@lalz fashion yani elbşse oyle elbise ki acik ara fark atmis galada:)

@koraycaner cunku nina garcia rulezZZ :)

@melis evet ilgnc gercekten!

@lumos design george'a torpil yapan vaaar:))

@seda evet felaket! hayir bi de biliyorunuz ki o flaslar patladi mi her deya meydanda. hic takmamis gibi.

Adsız dedi ki...

Evan Rachel Wood'un sağ ayak bileğine ne olmuş öyle? makyajla kapatılan bir dövmem mi yoksa? yoksa uyduruyo muyum? :)