18 Nisan 2012 Çarşamba

HEDİYE | Yoksa Siz Hala ?


Bizim kuşağın unutulmaz kalıplarından biri "yoksa siz hala" dır, hatırlayanlar elime mum diksin:) Luna margarinin "yoksa siz hala annenizin margarinini mi kullanıyorsunuz" reklamlarından kalan bu replik aklımıza hemen Gulriz Sururi'yi ve diline bir dolandı mı gitmek bilmeyen keyifli melodisiyle "aaa laaa luna" şarkısını getirir:) Uzun bir sessizlikten sonra Luna kapımı çaldı, biz yenilendik dedi, paket tasarımımız nasıl dedi. En "trendy" twiti, modayı en iyi takip eden kadını seçmek için yardımınız lazım dedi:)

Ben de Luna sizlere hediyelerle dolu önümüzdeki 3 günün haberini vermek için Luna sarısıyla neşeli bir kahvaltı hazırladım:) Böylece siz de Boom'un sofrasını ilk kez görmüş oldunuz:)


Hediyeler pek güzel, yarışma çok basit! Hemen yeniluna.com sitesine tıklayarak bizim #yoksasizhala hashtagi ile yazdıklarımızı görebilir,  18-24 Nisan tarihleri arasında siz de içinizdeki #yoksasizhala'ları dökebilirsiniz:) Zira 3 günün sonunda bu hashtagi kullananlar içinden

3 kişiye Turkcell, Avea ve Vodafone'dan bedava dakikalar hediye
Bitmedii:)
Gelelim moda ile ne alakası var kısmına:)
3 gün içinde "işte favorim budur!" dediğim #yoksasizhala twitinin sahibini bizzat ben şahane ve çok trendy yeni sezon cicilele giydireceğim. Kısacası benden de "Stil Tasarımı" hediye:)

En yaratıcı, en trendy, en şukela #yoksasizhala twitleri bence Boomerlardan gelir!
Heyy #yoksasizhala yeniluna.com'a tıklamadınız mı;)