11 Haziran 2012 Pazartesi

HEDİYE | En Mutlu "An"larıma İpekyol'la Geri Döndüm ♥

TEBRİKLER MY LIFEBOOK ve WILLDONE. ÇEKİLİŞ VİDEOSU BURADA!
Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Teşekkürler: The House Hotel-Galatasaray

Hayatımızda bir dönemi kapatıp yepyeni bir başka dönem açan o "an"lar biz kadınlar için sanki daha özel değil mi? O anı düşlemek, o an gelmeden çok önce kafanda onu yaşamak, ne giyeceğini, nerede olacağını, nasıl geçeceğini:) Ve o "an"a azıcık bir zaman kala hala bir telaş, bir kararsızlık, bir karmaşa içinde kalakalmak, yine de bundan bile mutlu olup, "tatlı telaşlar bunlar" diye kendine teselli bulmak:) Elbette bu anları esas güzel yapan sen ve sadece bu anlara özel yüzünü ay gibi parlatan, içinden dışına akan o bambaşka gülümseyişin.  Amaaa mükemmel yapan da senin kendini harika bir elbise içinde, tam da sana göre bir saç ve makyajla, hayallerinin pabucu içinde bulman! Bu özel anlar için tartışmasız ilk uğranan adreslerden biri İpekyol. Ben bugün İpekyol'dan seçimlerimle mezuniyetime, nişanıma, söz seromonime geri gittim. Şimdi sizi de yanında hediyesi ile bana eşlik etmeye çağırıyorum:)


Mezuniyet balosu... Bazılarımızın uzun, gösterişli, güzel bir elbise ile ilk tecrübesi! Heyecanı, keyfi ayrı, gecenin kraliçesi olma stresi ayrı:) Ben mezuniyetler için hep uçuşan kumaşlar, parlak renkler öneriyorum. O yüzden bugün mezuniyetime geri dönsem tam da bu renk, böyle uçuşan, ben dans ettikçe benimle dans eden bu elbiseyi giyerdim:) Saçlarımı yandan toplatır, elbiseyle aynı renk bir ayakkabı seçerdim!


Mezuniyette ayakkabınızın bilekten bağlı olmasına, yanınıza bir de babet almaya dikkat edin:) Bir fiyonk, bir çiçek, ufak bir sevimlilik sizin gençliğinize yakışacak, sakın büyük görünmeye çalışmayın:)


Kız isteme olayı! O büyük günlerden biri, sonucun en belli olduğu hallerde bile bi' heyecan, ah bir de şu kahve olayı:)) O gün çok zarif olmak, çok papatya olmak, çok becerikli olmak lazım. İşte ben bugün kız isteme ve söz günüm olsa kesinlikle bu elbiseyi seçerdim. Kahveleri ikram ederken seni zorda bırakmayacak ölçülü bir yaka, tamm dizin hizasındaa etek boyu, "gelin olmuş gidiyorsun"a yakışır bir beyazlık, zaten yüzüğün takılacağı için aksesuara çaba harcamana gerek olmayacak ışıltılı kol ve yaka. Kahvenin tuzu da tamamsa evet ben tamamım:)


Kaç kişi kimsenin bakmadığını sandığı zamanlarda gizli gizli yüzüğüne bakıp gülümsedi söylesiiin:)


Tabii bazen bu isteme merasimi aile ve çok yakınlar arası mini bir nişan törenine de dönüşebiliyor, ayrı bir nişan daveti yerine böyle bir durumda isteme/söz/nişan bir arada pek de güzel yapılabiliyor. O durumda belki yine uzun ama biraz günün başlangıcına da uygun bir kostüm: mesela modern bir tulum enfes bir seçim olabilir.

Nişan kıyafetinizi seçerken özellikle yaka bölgesinde hafif bir ışıltı ya da hareket olması fotoğraflarda çok güzel bir görüntü verir:) 


Nişan daveti ise düğün yarısı gibi bir şeydir. Bir ön prova bile diyebiliriz, sadece aksaklıklar seni çok çıldırtmaz, dünyanın sonu geldi sandırmaz:) Böyle bir nişan davetinde de müstakbel gelin ne giyse mübahtır. Sanırım ben büyük bir nişan yapsaydım özellikle rengi ve yaka/kol biçimi ile bu elbiseyi seçerdim! Bir puantiye elbisede de aklım kalırdı ama kayınvalidem bunu beğenirdi, annem onaylardı, işlem tamamlanırdı:p 


İnci ve dantel... İkisi bir arada asil bir görünümü garanti ediyor.


Kardeşini ya da can dostunu evlendirmek! Böyle bir gülme bir ağlama, herşeye ortak olma  hali! Perdecideki ikinci telefon numarası senin, yanlış giden herşeyin suçu, güzel giden herşeyin teşekkürü senin:) Gece 3de telefonuna "ben bu adamdan ayrılıyorum!" diye gelen hezeyanlı mesaja "dur şekerim saçmalama, bekle geliyorum" diye pijamayla koşma sorumluluğu senin:) O "evet" derken hala bir eksik var mı diye kontrol ededurduğundan belki de en arkada kalma durumu senin. Ama bir yandan bir kocaman mutluluğun ortağı, her fotoğrafta sana gönderilen öpücüğün sahibi, gelinin kahramanı olma şansı senin. Durun korkmayın, bu elbise fotoğrafda göründüğü gibi beyaz değil, daha bir sütlükahve;) Kısacası beyaz gelin aksini istemedikçe gelinin:)


Eminim hepiniz bunlardan bir ya da birkaçını yaşadınız, ya da belki yaşamaya hazırlanıyorsunuz:) O yüzden hadi bir oyun oynuyoruz, bu oyunun sonunda da 2 şanslı Styleboomer'a İpekyol'dan 500er TL'lik iki hediye çeki hediye ediyorum:) Nasıl mı?
  • Umuyorum bu blogun "İzle"yicisi olmuşsunuzdur
  • Sonra bu posttaki birbirinden güzel 5 kostümden birini seçip, hemen bu postun altına 17 Haziran 2012  geceyarısına kadar
"Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma vs. geri dönseydim şu elbiseyi giyerdim çünkü..." 
ya da
"Bugün mezuniyet balom / nişanım vs. olsaydı şu elbiseyi giyerdim çünkü..." 
                                                       şeklinde yorumunuzu bırakıyorsunuz:)
  • Yorumunuzun sonuna size hemen ulaşabilmemiz için mail adresinizi eklemeyi unutmuyorsunuz.

Henüz bu anlardan birini yaşamamış olanlar hayal kuracak ama ben özellikle geçmişe dönenler ne yorum yapacak çook merak ediyorum:)


Kazanan 2 şanslı kişiyi video ile belirleyeceğim, ve yine bu posttan duyuracağım:)
Adsız ve soruya uygun cevap bulunmayan yorumlar maalesef onaylanmayacak. 

259 yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 259   Yeni›   En yeni»
Ozan Alçın dedi ki...

Heyhey zevkli misin nesin lady:))

wantthefashion dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı 5. elbisenin farklı bir rengini giyerdim çünkü kırık beyazı sadece düğünümde görmek isterim. nişanda ise asil ve hatlarımı meydana çıkaran iddialı bir parça tek hayalim.
s3d3f_ozsoy@hotmail.com

Lunapark Queen dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı, inci dantel asil uyumlu uzun elbiseyi seçerdim Boom :) Gerçekten çok özel :) Sadece rengini buz mavi ya da mint seçebilirdim, kremi beyazı gelinliğe saklardım :) Öpüyorum! lunaparkqueen@gmail.com

Beetle dedi ki...

Haziranın sonuna doğru isteme ve sözüm olacak insallah. daha sonra da nişan tabiki.

'bugün nişanım olsa, heyecandan ölür ve nişan için seçtiğin o muuhteşem elbiseyi giyerdim çünkü hem asil ve abartıya kaçmayan ama yine de gösterişli ve şık olabilen o kadar az elbise görüyroum ki.. bu çok çok hoş bir seçenek.'

meliss dedi ki...

bütün resimlere bayıldım bayıldım, o gelinlik yok mu ımm müthiş ama beenn

"Bugün mezuniyet balom olsaydı o güzelim pembe elbiseyi giyerdim sanırım çünkü beş gün sonra balom olduğu için", demek istiyorum. Baloma çok az kaldı, ve bu mezuniyet kombini tam yaşa uygun abartıdan uzak çook şık olmuş, tam bir yaz kombini olmuş, çok beğendim.

discretescience@yahoo.com.tr
facebook ta da melis kaya olarak beğendim :)

sevgiler :)

Stardust Memories dedi ki...

Mezuniyet balomda İpekyol elbisemi giymiştim ama yine Bugün mezuniyet balom olsaydı o ilk pembe elbiseyi giyerdim çünkü gecenin yıldızı olmak için paha biçilmez bir parça! :)

uqsecret@gmail.com

Gizem dedi ki...

Bugün mezuniyetim olsa, kimi zaman bilerek, kimi zaman hayatın akışında dantel gibi işlediğim okul hayatımın bitişine yakışacak krem rengi dantel elbiseyi giyerdim. Çünkü dantel bana romantikliği, sadeliği ve eskiye dönüş özlemini anımsatır. Eski zamanın anılarını içinde saklar dantel. Ben de okul anılarımı tozlu sayfalardan kurtarıp mezuniyet elbiseme hapsetmek isterdim, krem renginin o masum güzelliğinin yanında asilliği, bana yardımcı olmakla kalmaz, bir de sevimli hissettirirdi. Bu yüzden bu elbiseyi gördüğümde içimden kelebekler uçtu gitti üstüne kondu, gökten üç inci düştü, biri bana, biri elbiseye, biri de isteyene :)

sgizemkose@yahoo.com

Gizem Köse

Gizem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Henüz bu anlardan birini yaşamadım ama eğer mezuniyet gecem olsaydı son elbiseyi giyerdim çünkü bembeyazlar içinde preses gibi hisseder, kuyruklu olduğu için masadan masaya süzülürken iz bırakır, omuz detaylarımla da fazla aksesuar kullanmama gerek kalmadan duru bir şıklık yaratırdım.

Serav Gül
seravgul@hotmail.com

Ebru dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı şu elbiseyi giyerdim çünkü; ''ablamın düğününde ablamın arkadaşının elbisesini giymek zorunda kaldım ve bana iki beden büyük olması da ayrı. Mezuniyetimde hevesimi almak istiyorum. ''

:)

ebru.ergene91@gmail.com

eesraaanınblogsesi dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönseydim sondaki elbiseni giyerdim styleboom :) Çünkü nişanımız aile arasında gibi olacaktı eş dost derken kalabalıklaştı ve aldığım elbise bu kalabalık toplantıya sade kaldı...

eesraaanınblogsesi dedi ki...

Mail adresim esra1kose1@hotmail.com gece gece dalgınlık :) Hoşçakal...

Unknown dedi ki...

Merhaba:)
Bu çekilişi düzenleyen İpekyol'a şimdiden teşekkürler. Gerçekten süper bir haber.
Facebook sayfasını beğendim ve blogun izleyicisiyim uzun zamandır.
Benim favori parçam Nişan/söz kıyafeti.
Cümleyi tamamlarsak eğer;
Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma vs. geri dönseydim şu elbiseyi giyerdim çünkü ; hem romantik hem hanım kız edasında günü tamamlar, o gün akıllara gelindiğinde kendimi hep zarifliğimle hatırlanılmak isterdim.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

merve.yildiz@msn.com

Bc dedi ki...

mükemmel fotograflar!! zaten elbiseler harika bir de seninle kusursuz olmuşlar.. gelelim seçtiğim fuşya pembe elbiseye.. mezuniyetime geri dönebilseydim kesinlikle onu giyerdim çünkü o zamanki tercihimle asla bu elbiseyle olabileceği kadar şık ve zarif görünememiştim. hayal ettiğim renk ve harika çizgiler..

bcfashionblog@gmail.com

Nasti dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim kesinlikle modern tulumu giyerdim ! Sıra dışı ve farkındalık yaratacak kadar enfes ! Mezuniyette abartıdan uzak kesin tulum ile farkedilirdim diye düşünüyorum...Çok hoşuma gitti...

Burcu Barlas
burcudogru@gmail.com

HELYU dedi ki...

ben nişanım olmadığı için o zamanlara geri döner, bu krem dantel elbiseyi giyer ve nişan olmazsa bu düğünde olmaz diyerekten (kız evi naz evi) nişanıma katılırdım :) inci ve dantel birbirine çok yakışacağı için inci kolyemide takardım.
saçlarımıda dağınık toplattırdım. ayağımada bu elbiseye yakışacak asalette bir pabuç giyerdim. kii ipekyolun bu seneki ayakkabı kolleksiyonuda acaip güzel ve asil :))
herhalde bu elbiseden ben nişan bitse bile ayrılamaz, düğünden sonraki aradaşlarla gidilen eylencede yine giyerdim :)

handekarazeybek@gmail.com

Tuuce D. dedi ki...

Bugün kardeşimin düğününe gitseydim siyah tulumu giyerdim çünkü çok çook şık ve asil duruyor..."

tugbacengiz@gmail.com

Fashion Detox dedi ki...

Boomcum süper bir başka projeyle gene karşımızdasın, ellerine sağlık valla:)

Mezuniyet törenine babamın rahatsızlığından katılamamıştım, eğer o günlere dönüp mezuniyet törenine katılmış olsaydım, kesinlikle fuşya neon pembe elbiseyi giyip gecenin en güzel ve zarif kızı olurdum heralde:)
sevgiler,
duygu koçmar
duygukocmar@gmail.com
www.fashiondetoks.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönseydim; son zamanlarda tenime çok güzel uyduğunu farkettiğim fuşya elbiseyi giyerdim çok neşeli ve cıvıl cıvıl olurdum. Nişanımda kok soluk bir renk giymindiğimden mutluluğumu yansıtmamıştı.
Sana da müthiş yakışmış boom.
Fazilet04@gmail.com

Unknown dedi ki...

nişanlanalı 1 seneyi geçti ve hatta 20 gün sonra evleniyorum ama seni okurken o güne geri döndüm resmen. ben de bunlar içinden nişan için senin de seçtiğin romantik ötesi elbiseyi seçerdim sanırım. çünkü bi kere çok zarifmiş, abartı değilmiş ve eteklerindeki o harekete bayılmışım. daha ne olsun :)

pinartatlisu@gmail.com

my lifebook dedi ki...

Ahh boom boom yarama parmak bastın:P
Bugün mezuniyetime geri dönsem saten bütün gece ışıldayan o mor, uzun, askıları taşlı elbise ve "profesyonel" lik adı altında beni papağana benzeten o makyaj yerine senin mezuniyet için sectiğin fuşya nefis elbiseyi giyerdim, saçlara düz fön, pırıltılı far kesinlikle yok:)))
Gecenin disko topu olmak istemiyorummm:P

fundaslifebook@gmail.com

Sayın KARACA dedi ki...

inanılmaz güzel :) Tabikisi senin zarifliğinden ve güzelliğinden kaynaklanan bir beğinide söz konusu :)

mavi dedi ki...

bugun nişanıma geri dönseydim dantel elbiseyi giyerdim çünkü; zarif, duru ve kimsenin gözünü ayıramayacağı bir gelin adayı olurdum. nişanımda siyah tercih etmiştim. şimdi pişmanım :)
sevilay...
buraksewilay@hotmail.com

akeshome dedi ki...

Merhaba,

Kıyafetlerin hepsi birbirinden güzel ama benim görünce vurulduğum dantelle incinin romantik ve asil duruşunun kanıtı olan elbise.

Aceleye gelen nişanımda malesef elbisemde çok aceleye gelmişti. O kadar mutluydum ki bunu çok dert etmemiştim.Ama bu elbiseleri gördükten sonra kesinlikle nişanıma geri dönebilseydim , dantelli elbiseyi giymek isterdim.

ayseskisarli@gmail.com
http://akeshome.blogspot.com/

Imge dedi ki...

Yıllar önce kardeşim için "kız istemeye" giderkenki halimizi hatırladım bu postla. Bugün yeniden o güne geri dönseydim şu siyah tulumu giyerdim çünkü yakasındaki ışıltılı fiyonga bayıldım. Ayrıca siyahın modası hiç geçmeyen asil şıklığına da -ve elbette incecik gösterme huyuna.:)- bayılıyorum. Hem fazla dağıtılmayacak ve aile büyükleriyle dolu bir gece olacağı için siyah iyidir kesinlikle! :)

Sevgiler Boom..

email adresim: imgetan [at] gmail.com

the''chic''life dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim işte bu pembe uçuş uçuş elbiseyi giyerdim çünkü bir dolu tatsızlığın yaşandığı o yıl mezuniyet baloma katılamamış ve aslında kaç ay boyunca da böyle bir elbiseyi hayal etmiştim.
İpekyol da kesimler öyle güzeldir ki,sanki üstüne dikilmişçisine oturur.İşte tam da bu yüzden bu uçuş uçuş kraliçe elbisesini giyer ve kraliçesi olurdum.

kimbilir belki mezunlar buluşmasında olurum ben de!

findthechiclife.blogspot.com

nalanon09@gmail.com

akeshome dedi ki...

Merhabalar,

Öncelikle elbiselerin hepsi birbirinden güzel .Ama ben dantelli elbiseye vuruldum.Hem inci hem dantel bu kadar romantik ve asil durabilir bir elbisede.

Benim nişanım biraz aceleye gelmişti.Haliyle elbisemde öyle. İçime sinmemişti pek .ama o kadar mutluydum ki hiç birşey moralimi bozamazdı.Ta ki bu dantelli elbiseyi görene kadar. Aklımdaki ,hayalimdeki elbise tam da buydu. Bugün nişanıma geri dönebilseydim dantelli elbiseyle birlikte abartısız sade inci bir takı ve dağınık bir topuz ile nişanıma gitmeyi isterdim .

Ayse senturk
ayseskisarli@gmail.com

akeshome dedi ki...

Merhabalar,

Öncelikle elbiselerin hepsi birbirinden güzel.Ancak ben dantelli uzun elbiseye tam anlamıyla vuruldum. inci ile dantelin hem romantik hem asil duruşu bir elbisede bu kadar iyi yansıtılabilirdi.

Aceleye gelen nişanımda elbisemde coook aceleye gelmişti. Ama o kadar mutluydum ki o kadar etkilenmedim bu durumdan .Ta ki bu elbiseyi görene kadar :(
Tam da hayal ettiğim ,aklımda olan elbiseydi bu . Ne olurdu bir sene önce karsıma çıksaydı:(
Bugün nişanıma geri dönebilseydim ;
sade bir inci takı ve dağınık topuz ile bu elbiseyi nişanımda giyebilmeyi isterdim.

Ayse senturk
ayseskisarli@gmail.com
http://akeshome.blogspot.com/


(Bu sanırım 3. cü yorumum ismimi yazmayı unutmusum ilkinde .ikincisinde de gönderdim mi göndermedim mi bilemedim. ama bu sonuncusu Boom :)

neslhnkrpz dedi ki...

Boom yine bombayı patlattın :)

Bugün mezuniyet balom olsaydı ben de senin gibi pembe elbiseyi tercih ederdim çünkü şifonun o dökümü, duruşu, pembenin o gösterişi ve elbisenin hem sade hem de şıklığı tam bana göre. Hatta daha dün seneye mezuniyetimde böyle bir şey düşünüyorum diye arkadaşıma bu elbiseyi göstermiştim. bununla tam bir prenses olurum yahu :)

neslihankarpuz@hotmail.com

neval dedi ki...

Bugün nişanıma dönseydim senin kardeş düğünü içi seçtiğin elbiseyi giyerdim çünkü ölçülü sırt dekoltesiyle hem çok zarif ve asil duruyor. Hem de rengiyle masumluğu ve saflığı yansıtıyor. Eğer bu ödülü kazanırsam bu elbiseyi kına gecemde de giyebilirim ve bu gerçekten muhteşem olur, inşallah bu süper elbiseyi alabilmek bana kısmet olur:)
nevil-a@hotmail.com (neval)

girlinpurple dedi ki...

merhabalar, izleyicinizm uzun süredir, ipekyol sayfasını da beğendim. ben 2. elbiseyi nişanımda giymek isterdim çünkü gayet sade ve şık, tam istediğim gibi,
sevgiler
sultankocaer@gmail.com

Kokoş Haber dedi ki...

Merhaba

Blogunun melin merve adıyla takipçisiyim

bu link ile ipekyol like landı: http://www.facebook.com/fitnet.balkanhazinedaroglu

Ve yakında en yakın arkadaşım evleniyor.En sondaki krem kolları püsküllü elbiseyi giyerdim çünkü çok zarif ama kollarındaki detaylar çoook görünüyor. Ve bu muhteşem görüntüsüyle "ben gelinin en yakın arkadaşıyım" diye bağırıyor (:

Merve Hazinedaroğlu

merve-hazinedaroglu@hotmail.com

dünyanınötekiucunda dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı, 3 numaralı nişan için seçtiğiniz elbiseyi giyerdim çünkü, Elbiseyi İpekyol'da gördüğümden bu yana her akşam yatmadan önce bir kez katalogdan bakıyorum. Nişan için mükemmel bir elbise...

Teşekkürler Boom.

ipekci86@gmail.com

terspabuclar dedi ki...

Geçen yıl kardeşimin düğününe topuklarım acıyıncaya kadar kıyafet aramıştım tulumlar ya çok salaştı yada budur diyeceğim kesimleri yoktu.İşte o tulum budur dediğim türden keşke daha önce karşılaşsaydık
haticeak83@hotmail.com

Unknown dedi ki...

bugün mezuniyet baloma geri dönseydim sizin de mezuniyet için seçmiş olduğunuz pembe elbiseyi giyerdim çünkü hem lise hem üniversite mezuniyetlerimde dilediğim kadar renkli olamamıştım! Ama bu güzel pembe/ fuşya elbisenin rengi uçuş uçuş etekleri içimi kıpır kıpır yaptı:) keşke bundan 4 yıl önce çıksaydı karşıma:)
Sevgiler,

Nilüfer Albuz.

niluferalbuz@gmail.com

Célenne dedi ki...

"Bugün nişanım olsaydı, uzun dantel detaylı elbiseyi giyerdim.Çünkü; Bu özel gün bir defa yaşanacak. Hem eşim nekadar şanslı biri olduğunu görmüş olur hemde bu özel güne sadeliğim ve şıklığımla damgamı vurmuş olurum:):):)

catch-the-it-girl@live.com

Unknown dedi ki...

Bende nişanımd o nişan için seçtiğin elbiseyi seçerdim çünkü çok şık ve zarif,kendini içinde harika hissedersin.Kesinlikle harika bir elbise...

duyqu.m@hotmail.com

PINKY FASHION dedi ki...

İpekyolun fb sayfasını beğendim. Styleboom'un zaten izleyicisiydim:))

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim sırt dekolteli krem elbiseyi giyerdim çünkü mezuniyetimde abartıdan uzak, zarif ve şık ama aynı zamanda sırt dekoltemle iddialı olmak isterdim ;)

PINKY FASHION dedi ki...

bir önceki yorumumda e-mail adresimi unutmuşum:(

isoonco@hotmail.com

Kiymet dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı kesinlikle nisan kategori altindaki elbiseyi giyerdim çünkü dantele olan askim inanilmaz buyuk. Nisanima daha bir kac ay var, ama kendimi birden o elbisenin icinde hayal ettim bile :) Ve hayalimde o elbiseye herkes asik oluyor...


Mail adresim ise ;
kiymet-1992@hotmail.com

Bu hediyeyi cok cok sevdim :)
Bol sans herkese <3

Dawn dedi ki...

"Bugün nişanım olsaydı nişan için seçmiş olduğunuz elbiseyi giyerdim çünkü tam aradığım bir model:)
sinem_ustundag@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bugun lise veya universite mezuniyet baloma donseydim, sutlu kahve sırtı acık elbiseyi alır giyerdim. Yıllar sonra fotograflara bakıldıgında "vayyy Ebru'nun kıyafetine bak ne güzel olmus bayıldım" derdi herkes....

star keeper dedi ki...

Merhaba!
Öncelikle bir İpekyol müdavimi olarak beğendiğim parçaları üzerinde görmek ayrı bir mutluluk Boom.
Sen yazdıkça ben okudum, en çok da söz - nişan kısmına takıldım. Yaklaşık 4 sene önce sözlenmiş biri olarak elbiseye bayılmadım değil. O zaman nişanlımın sürpriz askerliği nedeniyle apar topar olmuştu bizim sözümüz.
Yani öyle ki 3 gün öncesinden haberimiz oldu istemeye gelecek olmaları. Yine İpekyol dan aldığım mavi bir bluz ile spor beyaz bir pantolon eşlik etmişti o gece bana. Şimdi giydiğin beyaz elbiseyi görüyorum da... Gerçekten başka türlü şık olabilirmişim. Ama olsun yine de o anın telaşı şaşkınlığı sebebiyle pijamalarla çıkmadığıma dua ediyorum:)Bana göre her şey çok güzeldi. Hala gülümseyerek hatırlıyorum:)
Bu arada katılım şartlarını yerine getirdim. Şanslı kişi olmayı çok isterim.
Bol şans...

http://www.facebook.com/dyger45

duygu7eren@gmail.com

kharit dedi ki...

sevgili boom ve boomerlar,

kına gecemde pembe uçuş uçuş elbiseyi giyip bahar yazın en güzel kına gecesi kızı olmak isterdim...

baba evine vedanın son adımlarından kına gecemde bu elbiseyle güzel bir veda yaşamış olucammmm.
hayalleri bizim için herkese bol şanssss

Unknown dedi ki...

"Bugün nişanıma geri dönseydim seninde fotoğrafladığın dantel detaylı elbiseyi giyerdim çünkü bir elbise bu kadar asil olabilir, insanı göklere uçuracak o an beni prenses gibi hissetirecek ve gecemin veya günümün en özel insanı olamamı sağlayacak bir elbise hatta bu elbise şuan bile benim dolabımda olmalı diyorum..."

modahaftasiblog@gmail.com

bitter angel dedi ki...

Bugün mezuniyetim ya da söz/nişan durumum yok:) ama çok sevdiğim arkadaşım temmuzda evleniyor.En son giydiğin omuz detaylı elbiseyi onun düğününde giymek isterdim dediğin gibi gelinden renk için onay aldıktan sonra:D
bihterozcan@msn.com

Ciiden dedi ki...

En alttaki elbiseyi arkadasımın düğününde giymek isterdim çünkü hem alt kesimi klasik oldugu ve vucuda oturdugu icin agır bir organizasyonda kurtarıcı, asıl elbiseyi gösteren omuz detayı da tarzımı yansıttıgı icin dusunmeden alırdım düğünde şöööyle bir omuz atar, gerdan kırardım kankama bakarak :)

callimerooo@gmail.com

begum begum huuu dedi ki...

Bugün mezuniyetime geri donseydim kesinlikle pembe elbiseyi giyerdim çünkü daha renkli daha yaşıma yakışan bi tercih yapmış olurdum :) Ozamanm bunun farkında olamayabiliyor insan :)

bgmyagci87@gmail.com
begum_yagci@hotmail.com


begumyagci.blogspot.com

Briss dedi ki...

Şu anda senin verdiğin ilhamla nişanıma kesinlikle bu denizkızı modelini giyeceğim. Çünkü bu modelin dantelle birlikteliğine bayılıyorum ve kendime çok yakıştırıyorum fakat anneme gelinlik olarak kabul ettiremiyorum. Öyleyse nişanda bunu giyerim, düğünde zihinlerdeki gelinliğe daha çok benzeyecek bir model... Böylece herkesin içi rahat olur :)) Teşekkürler Boom!!
kjeeps_@hotmail.com

Gizlibahcem dedi ki...

sende bi farklılık var Boom,bir dogallık.. ondan bu kadar yakısıyor bence hersey o yuzden bu kadar seviyorum:) her kombine en az 5 kez baktım ve encok nisan zarifliğini sevdim
Eger nisanım olsaydı kesinlikle o elbiseyi seçerdim. neden mi? Eh bir cesit öngösterim bu,bütün herkesin gözü üzerimde olucak o zaman risksiz -her kesimin onayını alıcak kadar şık ve zarif olmalıyım..elbisede dantel var 'vintage' havası yakaladıgı icin annelerden artı puanı alırım,bel-kalca kıvrımını göstercek kadar vucuda oturuyor ama basit görünümü yok,yakası olsun boyu olsun tam babaları sevindircek türden:) Ve ben encok etege bayıldım, elbiseye bambaska bir hava vermiş,yuksek topuklularla giyerek daha 'ince-uzun' daha zarif bir durusla ,kırmızı ojemle yasıtlarımı mestederdim. Boom secmis ceren yorumlamıs daha ne olsun nisanın en guzel kızı tabiki biziz :)

mail: alavigne-allstar@hotmail.com

buuby. dedi ki...

5. kostümle lookbook çekiminden beri aşk yaşıyoruummmm <3 ve bu elbiseyi kuzenimin sünnet düğününde giymeyi hayal ediyorum.

betulkaraman@live.com

aysu dedi ki...

Merhabalar Booomm,
Ne nişan ne düğün ben ilk pembe elbiseyi kınamda giyerdim çünkü artık bindallı modası geçti :)) ve bence pembe kırmızıya güzel bir alternatif. İki gözyaşı döktükten sonra, bu elbiseyle döktürürüm, ohh sefam olsun:))

aysudagli86@gmail.com

hwinore dedi ki...

Bugun, o yillara geri donup universite mezuniyet baloma gitme sansim olsa sirtinda harika bir penceresi ve omuzlarinda puskul detaylari olan elbiseyi secerdim. O zamanlar maddi imkansizliklardan gonlumce bir elbise alamamanin sizini hala hissederim cunku. Boyle zarif, sade ve şık gorunen, 'zamansiz' diyebilecegimiz o harika cizgide bir elbiseyi giymeyi hangi genc kiz istemez ki? "Nerde benim mezuniyet balomda kendimi prenses gibi hissetme hakkim?" diye dusundugumde, aklima gelenler bunlar iste...

Firuze S. Candogan
hwinore@gmail.com

düşlem dedi ki...

Mezuniyet balom henüz 1 yıl öncesinde kalsa da o gün istediğim gibi olamamıştım :/ Hem erkek arkadaşımın gelemeyişi hem de sınıfımın balo düzenlemeyişi gibi aksilikler yüzünden arkadaşlarımla başka bir sınıfın balosuna katılmak durumunda kalmıştım :/ Bu sebeplerle de kıyafetime yeterince özen göstermemiştim.

Amaaaaaaa şimdi olsa tüm şartlar da istediğim gibi olsaydı, İpekyol'un da harika sürpriziyle kırmızı uzun kare yaka, boyun hizasında biten sırtı açık, tıpkı senin seçtiğin gibi uçuşan kumaşlı bir elbise giyer, ayaklarıma da siyah, tabanları kırmızı burnu açık rugan ayakkabı giyerdim, tabi yanıma babetlerimi almadan olmaz, onlar da rugan olmalı :) saçlarımı mini bir topuzla toplar, doğal makyaj yapardım. Ne de olsa kırmızı elbisem tüm cazibesiyle üzerimde. E artık erkek arkadışımın kolunda salona doğru yol alabilirim :)

dilaraavder@gmail.com

Junon dedi ki...

Nişanımda ipekyoldan aldığım elbiseyi giymiştim...pastel bakır karışımı bir elbiseydi... tekrar olsa fuşya elbiseyi tercih ederdim... capcanlı uçuş uçuş... tam da dediğin gibi uzun, gösterişli, güzel bir elbise... yakın zamanda evlenecek arkadaşımın düğünü için de hayalim böyle bir elbise giymek...

ceylanc78@gmail.com

Bu arada sana yakışmayan birşey var mı Boom? hepsi çok güzel olmuş...

GÜLEN YÜZÜM dedi ki...

"Bugün mezuniyet baloma/ nişanıma vs. geri dönseydim fuşya elbiseyi giyerdim çünkü renkli olmak bana göre cıvıl cıvıl uçuşan etekler ve o güzelim renk tam benlik..İçinde kendimi daha özgür rahat ve mutlu hissedeceğime inanıyorum.Sanırım hayata pozitif bakan yanım kıyafetlerime ve renk seçimime de böyle yansıyor..

GÜLEN YÜZÜM dedi ki...

gulumseryilmaz033@gmail.com

gulcekim dedi ki...

boomcum bugün isteme/söz/nişan birarada olacak olsa senin best friend düğününde giydiğin omuzları püsküllü güzeller güzelini giyerdim kendimi prenses gibi hissettiricek bir büyüsü var o benim kalbimi çaldı görür görmez bayıldım :)) gozdeocaf@hotmail.com

i-life's blog dedi ki...

eğer bir gün ruh eşimi bulur da onunla yaşlanmaya cesaret edebilirsem nişanımda kesinlikle siyah omuz detaylı sırt dekolteli(bu elbisenin her detayına bayılıyorum) elbiseyi tercih ederdim yoksa ekru bile olsa bu elbiseyi giyemeyeceğim konusunda bütün arkadaşlarım tatlı(!) bir şekilde uyardı beni kendi başrolümden başka çarem yok yani :)

followipekella@gmail.com

Laylamın Rüyası dedi ki...

bitanecik arkadaşım evlenecek olsa ben en sondaki görseli seçerdim çünkü o gelinliğiyle zaten prenses gibi olacak bende onun en yakın dostu biricik arkadaşı olarak en güzel nedime olurdum:))sefikaa43@gmail.com

MissA dedi ki...

Bugün en yakın arkadaşım biricik Derya'mın düğünü olsaydı omuzları mükemmel siyah detaylı sütlü kahve elbiseyi giyerdim çünkü sevinç, hüzün, telaş gibi bir çok karmaşık duyguyu aynı anda yaşayacağımız o özel günde bu zarif elbisenin arkadaşımın beni koruyucu meleği gibi hissetmesini sağlayacağına inanıyorum.

arzusanli61@gmail.com

funda dedi ki...

öncelikle olağanüstü bir hediye özellikle üzerinde çok düşünülmüş bir hediye anlamı çok fazla resimleri görünce ne hayaller kuruyor insan tarifi imkansız diyebilirim başka yerlere götürüyor "Bugün kız isteme günüm sözüm olsaydı beyaz renkteki diz hizasında kolları ve yakası ışıltılı elbiseyi giyerdim çünkü o gün bir genç kızın hayatındaki en önemli gün hayallerindeki elbiseyi giymek onun içinde kendini rahat hissetmek ve beyazın büyüsü tabiki gözümün önünde canlanıyor şuan çok heyacanlı ve bir o kadar da çok mutlu önemli bir gün olurdu gelecek zamanda bu hayalimin birgün gerçek olması dileğiyle herkese bol şans:)
funda tekeş funda_tekes07@hotmail.com

cukulata.alba dedi ki...

Bugün ablamın dugunune geri dönseydim pembe elbiseyi giyerdim çünkü bir sürü detay ve yapılacak iş varken,ablanız bu kadar gergınken ve her an evlilikten vazgecebılırım sınyalını verırken sıze enerjı verecek bı renk lazım hem erkek tarafındakı beylerın dıkkatını cekmelı hem 21 yasın cıtırlıgına uygun olmalı hem de elbısen cok cıplak olmasın dıyen aıle buyuklerının gonlunu yapmalı =)ıste bu yuzden benım gonlum o muthıs pembeden yana
ayse-cim@hotmail.com

gulcekim dedi ki...

eksik yazmışım daha önceki yorumumda boom bu düzeltmesi olsun :P bugün nişanım olsaydı en son fotoğraftaki omuzları püsküllü olan güzelller güzelini giyerdim boom prenses gibi hissettirirdi kendimi ilk görüşte etkiledi beni çünkü :) gozdeocaf@hotmail.com

selda dedi ki...

İpekyol Facebook Sayfasını beğendim.izleyicinim zaten.Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim uçuşan pembe elbiseyi giyerdim çünkü lise yıllarımda mezuniyet balosuna gidememiştim istediğim gibi bir elbisem olmadığı için içimde kalmıştı zamanı geriye döndürseydim böyle bir elbiseyi çok giymek isterdim.selda tekeş selda_tekes07@hotmail.com

GizeM dedi ki...

Bugün kuzenimin düğünü olsaydı kesinlikle sütlü kahve elbiseyi giyerdim çünkü kız tarafı her zaman damat tarafından 2 tık önde, daha gösterişli, daha güzel, daha asil, daha bakımlı olmalı..Kız tarafının ne olduğunu elimizden geldiğince gösterildiği gün o gündür :) Kuzenimi seçmemdeki amacım kuzenim her zaman kardeşim olmuştur onunla gülüp onunla ağlamışımdır bütün delikanlılık zamanlarım onunla geçmiştir.Onun çok çok güzel gelin olucağından eminim ben de onun düğününe yaraşır sütlü kahveli elbiseyi giyerdim..Düğünün sahibesine yaraşır biçimde giyinmek,düğün günü boyunca kuzeninin mutlu olabilmesi için elinden geleni yapmak,düğünün eksiklikleriyle ilgilenmek kısacası hayatının en mutlu gününde,en mutlu anında yine başrolü üstlenmek,bu rüyanın bir parçası olmak benim en güzel görevimdir...Böylece bu kusursuz güne böyle kusursuz bir kıyafet yakışır...Düğün sonunda her şeyi sorunsuzca halledip,bir köşede oturduğunda yalnızca evlilik hayalleri kurmak kalıyor..

cemree_ua@hotmail.com

Hande dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim ilk fotoğraftaki o muhteşem pembe elbiseyi giymek isterdim çünkü; mezuniyet günümde giydiğim elbise çok içime sinmemişti ve hala fotoğraflara bakınca kendimi beğenmiyorum:)Tabii insanın tarzıda yıllarla değişiyor o yüzden bundan sonraki davetlerde daha bilinçli tarızımı yansıtan kıyafetler tercih ediyorum. İpekyol beğendiğim tasarımlara sahip bir marka.

handeurgancioglu@gmail.com

www.handeledim.com

Unknown dedi ki...

Can dostumun düğününde kesinlikle o siyah tulumu giyerdim taşlar ve siyah renk ile bir tulum nekadar şık olabilirin göstergesi aynı zamanda ve en önemlisi heran gelinin ardından çok rahat koşturabileceğim bir kıyafet:)

x_deniz_colak_x@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Can dostumun düğününde kesinlikle o siyah tulumu giyerdim, taş ve siyah renk ile bir tulum ne kadar şık olabiliri gösterirdim ve eeen önemlisi tulum rahatlığı ile heran gelinin peşinde koşabilirdim:)

x_deniz_colak_x@hotmail.com

nihan dedi ki...

Bugün en yakın arkadaşımın düğününe geri dönseydim bu sütlü kahve tuvaleti giyerdim. Çünkü gelinden sonra tüm gözler benim üzerimde olurdu :)

nkayican@gmail.com

Unknown dedi ki...

İpekyol Facebook sayfasını beğendim.Tabi ki de takipçinizim :)

Bugün sözüm olsaydı,diz boyunda,somon rengi,askılı,sade bir elbise giyerdim.Çünkü beni hem zarif gösterir,hem de zora sokmazdı :)

saganak_240@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bugün kız isteme törenim olsaydı 2.sıradaki beyaz elbiseyi giyerdim. Hem çok zarif hem asil hem de rahat bir kıyafet. Kendimi onun içinde çok özel ve mutlu hissederdim. Beyazın masumluğundan yararlanıp, en sevgi dolu ve mutlu gülümsememle etrafımdaki herkese mutluluğumu gözlerimle belli ederdim.
gnlltn@gmail.com

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Hadi ilk yorum benden gelsin. İlgili sayfayı beğendim, seni izlediğimiz aşikar:)

Gelelim sorumuza. Şu anki aklımla nişanıma dönmek olmazdı. Zira nişanıma dönseydim zaten öyle bir nişan olmazdı, ben de 32 yaşımda hala bekar ve çocuksuz olurdum:))

Mezuniyetime dönseydim ilk yapacağım iş törene gitmek olurdu:)) Aykırılık damarlarım kurusun, huysuzluk etmiş, gitmemiştim. Lakin gidecek olsaydım kesin o fuşya elbiseyi giyerdim.

Neden mi? Çünkü şu anda olduğu gibi o vakit de ordan burdan pırtlayan fazlalıklarım vardı, dolayısıyla krem giymek yanlış bir cesaret örneği olurdu.

Siyah elbiseyi, evlendikten sonraki zamanlara saklardım ne de olsa siyah giyecek bir dolu organizasyon bulunuyor.

Ama mezuniyet dediğin öyle mi? Bir kere olur, gençken olur, insanın içi kıpır kıpırken olur ve bu fuşya elbiseyle insan gecenin yıldızı olur.

Evet ben insanı prenses gibi gösteren fuşya şifon elbiseyi istiyorum. Mezuniyet bahane:))

kübra kara dedi ki...

kübra kara
Bugün ablamın nişan davetine gitseydim balık model beyaz elbiseyi giyerdim çünkü;abartılı giyinmeyi sevmiyorum. sade ve şık elbiseler daha hoş, zarif duruyor.koyu renkler tercihim değil. krem , kırık beyaz gibi renkli elbiseler adeta beni tamamlıyor..Balık model elbisenin üzerine takı olarak sade şık bir bileklik ve bej topuklu sandalet ile tamamlardım.saçımıda hafif dalgalı yada dağınık topuz yapardım . kesinlikle ablamın nişanında bunu giymek isterim.
kubra_karakebelioglu@hotmail.com A

my style on fashion dedi ki...

"Bugün mezuniyet baloma geri dönsem kesinlikle uçuş uçuş olan o muhteşem pembe elbiseyi giyerdim. çünkü harika bir rengi ,muhteşem bir modeli ve çok asil ve dikkat çekici bir tarzı var." Hatta bunu giyebilmek için tekrar mezun olbilirim <3 :)

aleverdas87@gmail.com

Unknown dedi ki...

Selam,Sinem Ben:)
Bugün nişanıma geri dönseydim sırtı pencereli omuz detaylı elbiseyi giyerdim çünkü;bu elbiseyle ruhum aklanır,omuzlarıma binen kederi bu elbisedeki gibi püsküllerle sallar gideridim...:)

snm_yildiz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Selam,Sinem Ben:)

Bugün nişanıma geri dönseydim sırtı pencereli omuz detaylı elbiseyi giyerdim çünkü;bu elbisenin içerisindeyken ruhum aklanır,içime sinen kederi omuzlarımda raks eden püsküllerle kovalar giderirdim...:)
sevgiler
yeniayyildiz@gmail.com

hanife dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı ki olucak :) siyah tulumu seçerdim çünkü :geniş paçalı tulumlara bayılıorum uzun boyluyum ve fiziğime güven taşıdığımdan tulum seçerdim eğer bu tulum giyseydim şık bir saat yada kalın bileklik kullanırdım. ayakkabı olarak tercihim ise burnu açık ince topuklu yada dolgu topuk siyah bir ayakkabı tercih ederdim . nişanda farklılık yaratmak icin tulum tercih edicem.insallah bu zarif siyah tulum benim olur . nişanımda giymeyi çok istiyorum

birgul dedi ki...

..bugun tekrar kutlamak ıcın can attığım ve kesinlikle geri dönüşüm olsaydı daha alabalık bi ortamda ve deli gibi egleneceğim bi kına gecesi yapar sayfanın ilk basındakı o fuşya rengi elbiseyle taçlandırırdım çünkü düğünde zaten acık renk giyeceğimden o gün cıvıl cıvıl olmak isterdiimmm.hoplaya zıplaya kınamı yaktırırdım :))

birgul ersan
grfbirgul@hotmail.com

bu hedıye cekı ne ıyı olucak kazanırsam 24'dekı dugunude dusunmemıs olurum barı :D

AyLin dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim pembe uzun elbiseyi seçerdim çünkü son anda aceleye gelen siyah mini elbisemin bana yakışmadığı, çok kötü bir seçim yaptığım aklıma geldikçe kahroluyorum :( Neden özenli bir seçim yapamadım diye :(
Blogunun izleyicisiyim bu arada :)
aylindnc@gmail.com

ojem dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönseydim muhteşem tulumu giyer asil ve göz kamaştırıcı olurdum :)))
Çok beğendim !!!
Tüm seçimler harika , sevgiler
ojemrujumrimelim@gmail.com

Sevde dedi ki...

bugün arkadaşım evleniyor olsa bende o sütlükahve elbiseyi giyerdim çünkü o tatlı yorgunluğu bile unutturacak bir elbise geriye o güzel gecenin zevkini çıkarmak kalırdı sanırım...
sevdekayen@gmail.com

Zeynep'in Evi dedi ki...

Bugün kız isteme merasimim olsaydı eğer, beyaz taşlı cici elbiseyi seçerdim:)
zeynepinevi@hotmail.com

ilknur dedi ki...

bugün mezuniyet balom olsaydı tabiki de 2.sıradaki pembe elbiseyi seçerdim.çünkü bu renk hem tenime hemde saç rengime çok yakışır.böyle şeker kıza şeker pembesi yakışır ama dimi:)))

ilknuray_fb@hotmail.com

Yasemin dedi ki...

bugün nişanım olsa pembe elbiseyi giyerdim. normalde hep siyah tercih ederim ama o gün en dikkat çekici en şeker en alımlı.... herşeyin eni ben olmalıyım hani doğal olarak =))) o şeker gibi pembeyle de dediklerimin hepsi olurdur bence =)
yasemin11t@gmail.com

Cerenicus dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönseydim o pembe elbiseyi giyerdim. Aslında mezuniyetime dönseydim de onu giyerdim. Ve en yakın arkadaşlarım zahmet edip evlenmeye karar verirlerse de yine onu giymek isterdim sanırım. Yine harikasın Boom :))
Ceren Beşer

cerengnc@hotmail.com

Mine Akça dedi ki...

Benim nişanım olsaydı kesin bahar yada yaz olurdu. Gelinliğin sadeliğine inat canlı bir yaz rengi tercih ederdim. Bu durumda pembe elbisede benim olurdu :). Nişan dekorasyonumda da bu canlı rengi detaylara serpiştirirdim.

mineakca79@gmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Sanırım mezuniyet/nişan/düğün nereye gidersem gideyim tercihim pembe uçuş uçuş elbiseden yana olurdu, hem bronz tenime yakısırdı, siyah saçlarımla pek hoş dururdu bir de derin yırtmaç actırdım mı şeker olduğum kadar seksi olurdum :p :)

durnaelif@gmail.com

makeupfile dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ışıl dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı fuşya elbiseyi giyerdim. Canlı rengi, uçuşan eteği ve tabi ki çok şık mor bir ayakkabıyla evliliğe doğru giden yolda ilk adımı atardım =)
isil.birengel@gmail.com

SUNAKTUG dedi ki...

4. elbiseyi giymek istiyorum ve yakında olacak kına gecem için. zaten geleneksel bir kırmızı kıyafet giyeceğim gecenin sonunda ve herkes düğünüme gelemeyeceği için bu güzel elbiseyi giyerek düğünün tadını vermek isterim.
umarım şans bana güler:)
sunaktug@hotmail.com

cansu dedi ki...

bugün mezuniyetim olsaydı o uçuş uçuş pembe elbiseyi giyerdim çünkü hem rengi tam benlik hemde abartısız ve şık
cansu-b@hotmail.com

gigi dedi ki...

Sevgili boom

Ekimde dugunum olcak ve ben kucuklugumden beri balik seklinde gelinlik istemem ragmen prenses gibi kabarik bir gelinlik sectim ama o kadar icimde kaldi ki balik elbise nisanimda olmadi ama o gunlere donsem sirf en sondaki 5. Pencereli apoletli elbiseyi giymek icin nisan yapardim:) balik elbise hayalimde gercek olurdu ama bir kere giymekle yetinemezdim 30 haziranda en yakin arkadasim evleniyor bir de o dugunde giyerdim:)

Gizemalagok@hotmail.com

nalan dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim şu elbiseyi giyerdim çünkü diyemeyeceğim aslında... 19 Haziran'da Çırağan'da olacak üniversite mezuniyet baloma hala elbise bulamamış ve telaş içinde her yeri alt üst ederken böyle bir postla karşılaşmak işimi öyle kolaylaştırdı ki anlatamam! Ben şahsen hemen şimdi pembe,uçuşan o güzelim elbiseyi denemeye en yakın İpekyol'a ışınlanıyorum...=)(keşke mağaza stok bilgiside ekleseydiniz posta, bal-kaymak olurdu=)))

nalan_akn@hotmail.com

Gokcesbelge dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim pembe elbiseyi giyerdim,çünkü mezuniyetimde giydiğim elbisem de İpekyol'du ama yaşıma hiç uygun olmayan ve şu an mezuniyetim olsa asla dönüp bakmayacağım beyaz üzerine siyah tül kaplı, askılı ve dizimin altında bi modeldi..O zamanlar pembe en sevmediğim renkti sanırım,çok uzun zaman da pembe giymedim.Rockçıydım,herkes bilsin yanii :))

gokceseckin@hotmail.com

Unknown dedi ki...

selam :)
bugün nişanıma geri dönebilsem(ah keşkem ah keşkem) krem rengi dantel elbiseyi giymek isterdim kesinlikle. çünkü zaten o elbiseyi bir arkadaşımın düğününe giymek için denedim ve inanılmaz derece beğendim ancak bu arkadaş düğünü için çok uygun olmadığına karar verdik eşimle,üstelik taaa erzurumlardan istanbula götürmem gerekecekti biraz zor olacaktı maalesef. ben de siyah tulumu aldım o da çok güzel oldu ama elbisede aklım kalmadı değil :)) Erzurumdan sevgiler boom :) kubrayesildal@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı bu pembe elbiseyi giyerdim çünkü enerjimi daha üst yüzeyde tutabilmek ve daha çok canlı görünmek için.Gecenin eğlencesinde bana kavalyem değilde elbisem eşlik etmiş olucak ve herkesin gözleri bende olucak :D
Giysilerimiz her ne kadar cansız varlıklarsada, kullananlar arasında bir bağ vardır bunu da unutmamak gerekir :D
forbidden.piety@hotmail.com

Missinem dedi ki...

DANTELLİ, BALIK FORMLU ELBİSEYİ GÖRÜNCE, NİŞANIMA KEŞKE DÖNEBİLSEYDİM! DİYORUM, ÇOK ZARİF, ÇOK ASİL VE İNSANDA ÇOK NET ÇAĞRIŞIMLAR YAPTIĞI İÇİN! DANTELİN SOFT VE KADINSILIĞINA, İPEKYOL ŞIKLIĞI DA EKLENİNCE BUNU SEÇMEM KAÇINILMAZ OLDU.

SİNEMAİR@HOTMAİL.COM

İYİ ŞANSLAR... SEVGİLER...

İrem dedi ki...

Merhaba Boom,
Temmuz'da nişanlanacak olan, fakat ne giyeceğine hala karar verememiş bana o kadar ilaç geldi ki bu post anlatamam... Fikir vermesi bile yetti ama hediyesi ayrı güzel gözüküyor.
Sadede gelirsem;
bugün nişanım olsaydı "sütlü kahve" renkli o güzel mi güzel elbiseyi arkadaşımın affına sığınarak giyer üzerine de hiç pişman olmazdım:) Rengiyle düğünüme göz kırpıp, şık kol detayıyla karşı takım teyzelerinin gönlünü fethedip, ölçülü sırt dekoltemle muzırlığımı konuştururdum:)
Sevgilerimle,
İrem Şenses.
iremsenses@gmail.com

tuğba dedi ki...

Bugün mezuniyet törenime gidecek olsaydım kesinlikle sonuncu harika ötesi elbiseyi giymek isterdim:) Çünkü o kadar kaliteli, o kadar narin, o kadar genç ve asil duruyor ki bu elbiseyle çoooooooookk süper bir gece geçirebilirdim. Keza bunun içinde insan nasıl kötü olabilir ki:)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bugün kınam olsa o beyaz uzun elbiseyi giyerdim çünkü beyaz bana çok yakışıyor.
nabrutvebiz@hotmail.com

ayten dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü ben gencim ve cıvıl cıvıl olmalıyıııım:)

ayten dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünküüü ben gencim ve cıvıl cıvıl olmalıyıım!:)

dark__moon91@hotmail.com

Aslıhan Kara dedi ki...

en son fotoğrafladığın elbiseyi görünce sevgili arkadaşım artık evlense de onun düğününde ben de bu elbiseyi giysem diye düşündüm:)İkna edilmesi zor biri olduğundan sanki daha çok bekleyeckmişim gibi:((Zira o bir melekken,ben de zarif nedimesi olarak boy gösterebilirim böylece...hem nikah şahidi olmak,hem nedime olmak büyük sorumluluk malum.İpekyolla yüküm biraz hafifleyecektir.Şık,zarif ve modern giyinen nedimeler için çooook güzel

yesim dedi ki...

bugun geçmişe dönebilsem mezuniyet balom olsa pembe elbiseyi giyerdim çünkü, o kadar siyah beyazın arasında renk olurdum....aksesuara bile gerek duymaz bir tek clutch alır olayı tamamlardım...:) yesim@ulugbay.com

Nisamu Style dedi ki...

Elbiselerin her biri gerçekten çok güzel sizede çok yakışmış.

Nişan törenim çok isteme rağmen olmadı.Eğer olsaydı kesinlikle o dantel elbiseyi giyer inci aksessuarlar la kombinlerdim.Çok şık,çok asil ve çok zarif.

iremik dedi ki...

üniversite mezuniyetime pembe elbiseyi giyerdim çünkü ben bir pembe kızıyım !

irem_bib@hotmail.com

Gunes Ipekoglu dedi ki...

Mezuniyet günlerime geri dönsem pembe uzun elbiseyi giyerdim.Çünkü hem göz alıcı hem masum :)
gunesipekoglu@hotmail.com

Sevgilerr

Güneş İpekoğlu

naki dedi ki...

Bugün nişanım vs. olsaydı 5. fotograftakı elbiseyi giyerdim çünkü hafta sonu olcak nişanımda başka birşey giyiyor olacagım.. bu el bise bu akdar pahalı olmamalıydı :(

nincefidan@gmail.com

edasen dedi ki...

Bugün balom olsaydı sütlükahve elbiseyi giyerdim çünkü abartı değil sade zarif ve çok tatlı:)
EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

myra dedi ki...

10 Temmuzda kuzenimin nişanı var ve kesinlikle o 2. elbiseyi giyerdim çünkü aynı şekilde geçen hafta ipekyolda bu elbiseyi denemiştim! bu kadar olur! tam kır düğününe göre çiçekli , zarif ve yaşıma abartı olmayacak şekilde şirin mi şirin kibar mı kibar bir elbise. boynundaki ve kollarında taş detayını bir bileklikle ve küpeyle tamamlardım ve ta-dam hazırım! hatta ve hatta önümüzdeki yıl mezuniyet öncesi partide de bunu kullanabilirdim bir bakıma her yere uyumlu bir elbise :)
umarım bu elbise benim oluuuurrrr :)))))

hzlsnmz@gmail.com

DesperateShopaholic dedi ki...

Mezuniyetime geri dönsem pembe elbiseyi giyerdim kesinlikle:) ama tulumdada gözüm kalmadı değil;) hediye çeki benim olursa bu yaz en yakın arkadaşımın düğünü için birini mutlaka alırm ve harika olur

yasemintutkopar@hotmail.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

Bugün nişanımı yeniden yapma şansım olsaydı senin mezuniyet için seçtiğin pembe elbiseyi seçerdim.renk şahane ama ayakkabılar daha da şahane.geçen gün kardeşimin nişanı için bu kombine kardeşim için bakmış ve bayılmıştım.kendi nişanımda da buna benzer mor bir elbise ve mor ayakkabılar giymiştim.hey gidi günler hey.öncesinde de kız isteme töreni olmuş ve senin kız isteme için giydiğin kırık beyaz elbiseye benzer ölçülü boy ve dekolteli bir elbise giymiştim.nişanda bu pembe elbiseyi nasıl bir saçla kombin ederdim?seninde dediğin gibi yendan toplamak güzl olurdu ama saçlarım çok uzun olduğu için elbisenin yakasını tamamıyla kapatabilirdi.bu yüzden sanırım fransız stili bir topuz yaptırabilirdim yada prenses topuzu.şahane olurdu ama o günün şartlarına göre benimde kıyafetim fena sayılmazdı doğrusu :))))
sevgiler
burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Naysanesce dedi ki...

merhaba,
bugün nişanım olsaydı kesinlikle 2.elbiseyi seçerdim, çok çok zarif ve güzel bi elbise, nişan için de mükemmel bir seçim olurdu :)
sevgiler
naysanesce@gmail.com

Unknown dedi ki...

merhabalar ben zaten uzun zamandır Styleboom'cıyım :) Bugün mezuniyet törenim olsaydı (aslında hepsini istiyorum!) sanırım benim rengim olan pembe elbiseyi yani ilkini seçerdim! hepsini çok güzel taşımışsın.
Sevgiler
http://sinemspinkdiary.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

buarada mail adresim sinemgulenergan@hotmail.com

selema dedi ki...

Eğer iki yıl önceki mezuniyet geceme geri dönebilseydim (ki bunu çok ama çooookk isterdim) kesinlikle bu uçuşan pembe elbiseyi ve altına da kesinlikle böyle cici bir ayakkabı giymek isterdim.. Çünkü benim mezuniyet gecem tam bir hayal kırıklığıydı benim için.. 4 sene boyunca hayalini kurduğum o gece, İstanbul'un en yağışlı gecesi olmuştu ve benim hangi akla hizmet almış olduğumu bilemediğim beyaz uzun şifon elbisem dizlerime kadar çamur içinde kalmıştı.. :(
yağmuru çamuru bir kenara bıraksak bile (yapabileceğim bir şey yoktu nihayetinde :) ), hâla mezuniyet fotoğraflarıma baktığımda ben bu elbiseyi neden almışım diyorum, o kadar canlı renkler dururken.. haydi rengini de bir kenara bırakıyorum, incecik fiziğimi saklayacak, üstüne beni bir de 2 beden daha büyük gösterecek bir model seçmişim.. :(
dedim ya tam anlamıyla hayal kırıklığı..
ehh ama sebebi belli. Sen de demişsin ya Boom, ilk uzun, gösterişli elbise tecrübesi..
amaaa, ben bunun acısını sevgilimin mezuniyet balosunda çıkarırım diye düşünüyorum :D artık öğrendim :))

yb023175@reading.ac.uk

elifozkan dedi ki...

Bugün en yakın arkadaşımın düğününe gitseydim sütlü kahve elbiseyi giyerdim çünkü çok çook şık ve sırt dekoltesi muhteşemm

elif_ozkan@yahoo.com

Funny Me dedi ki...

Merhaba,
İsteme, söz , nişan hepsi bir aradaydı. Ne giyeceğimi şaşırdım, sonunda güzel bir elbise buldum fakat unuttuğum bir şey vardı. O kadar insana kahve verirken sürekli eğilip kalkmak beni zor durumda bırakmıştı , dekoltemi kapatıcam diye tepsiyi zor tuttum, şimdi olsa modern siyah tulumu giyerdim, kahveleri verirken el öperken rahat rahat eğilirdim.

gokceseyda@hotmail.com

Lulu's life dedi ki...

Oncelikle Ipekyol Facebook sayfasi begenildi /Lutfiye Koprulu Okturk olarak ;)

hmmm simdi dun en kayin arkadasimin evlilik haberini aldimm.. butun gun agladim durdum mutluluktan :) Ve dugun gecesi icin hic tereddut etmeden son fotograftaki nefis omuz detayli ve sirt dekolteli elbiseyi diyerim cunku o bir zarif otesi ;)

lutfiye_alper@hotmail.com

bukette dedi ki...

bugün mezuniyet gecem olsa ilk fotograftaki pembe elbiseyi giyerdim boom harika seçimler yapmışın..
buketemeklioglu@hotmail.com

Melis dedi ki...

Boom bu elbiseler harika. Hepsine bayıldım :) Bugün ablamın düğünü olsaydı kardeş/can dostu düğünü için seçtiğin o harika elbiseyi giyerdim çünkü görür görmez aşık oldum. O püsküller ve sadelik, o sırt hepsi muhteşem. Saçlarımı, makyajımı ve ayakkabımı bile hayal ettim. Bayıldım o elbiseye :)

Kardeş evlendirmeye gelecek olursak; biz birbirine acayip bağlı 2 kardeşiz. Ama şu düğün hazırlıkları var ya şu düğün hazırlıkları bir an önce düğün olsun, ablam evet desin istiyorum Boom :p :)) Şaka bir yana evde tek kalacağıma, ablamın kıyafetlerini giyemeyeceğime :p, gecenin köründe bir derdim olduğunda evde uyandırıp dertleşecek kimsem olmayacağına çok üzülüyorum Boom :) Abla ya can! O değil de hemen duygusallığa bağlamayım :)) Bir gün şimdi Boom okuldayım, ablam arıyor, ağlamaklı bir sesle ''koş Melis, çok kötüyüm'' diyor. Telaşla gidiyorum etrafında öğrencileri neymiş tekli koltuğuna ve pufuna yanlış kumaşı döşemişler, hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Daha neler neler var Boom :)) İlk günden beri gerek evi düzerken olsun, gerek gelinlik olsun yani her koşturmasında hep yanındaydım. Mezun olduktan sonra gelin psikolojisi üzerine tez yazacağım :p Bu arada gerçekten de kahraman olmak var. Ablamın kahramanları ben ve müstakbel kardeş :)

Melis dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mepru dedi ki...

Selam Boom,

Benim için ufukta söz-nişan yok şimdilik, en yakın arkadaşlarımı da evlendirdim. E o zaman ben mezuniyetime geri döniyim en güzeli :)

Hem lisede hem de üniversitede simsiyah giyinmiştim. Şimdiki aklım olsa ben de 1.nci kostüm gibi uçuş uçuş canlı renkli bir elbise giyerdim, insan sonradan fark ediyor :)

Sevgiler,
Ebru
ebru.karslioglu@hotmail.com

Şıpsevdi dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü o zaman gecenin en şık ve en rahat kadını olurdum. Kısaca gecenin yıldızı olurdum :)

Şıpsevdi dedi ki...

Mailimi yazmayı unuttum. Bende kafa kalmadı bu elbiseleri görünce. :)
sipsevdicegim@gmail.com

♥ willdone ♥ dedi ki...

Eğer biricik candostum, minikkuş'um evleniyor olsaydı(çok ağlardımmm,böhüüü);
capcanlı rengi ile 'ben buralardayım' diye bağıran pembe elbiseyi giyerdim..
O tatlı telaşın, stresin içindeyken kalabalığa göz attığında beni hemence farkedebilsin, yanında olduğumu ve herhangi bi aksiliğe karşı savaşmak için hazırolda beklediğimi görüp, rahatlayıp tebessüm edebilsin:)
yani, bu enfes renkli elbiseyi seçişim valla bak kendimi düşündüğümden değil:)

Unknown dedi ki...

Bugün mezuniyet balom / nişanım vs. olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü en göze çarpan insan olmak isterdim. Üniversite 4. sınıfa geçtim ve bu zamana kadar hayatımda hiç mezuniyet balosuna gidemedim, hiç bu heyecanı yaşayamadım. ilk defa bu zevki tadacağımı düşünürsek, en cıvıl cıvıl halimle muhteşem pembe elbisemle insanların karşısına çıkmak isterdim.
dereniyidogan@gmail.com

Özlemden dedi ki...

Eğer geçmişe dönebilme şansım olsaydı beni tekrar istesinler, ben de bu beyaz kendinden işlemeli ve taşlı elbiseyi giyip kahve tepsimle tekrar aşkımın karşısına çıkmak isterdim.İsteme törenim için çok fazla alışveriş peşinde koşamadım, giydiğim elbiseyi çok seviyordum ve daha önce hiç giymemiştim ama o güne özel bir elbise almak ve o elbiseyle karşılarına çıkmak isterdim, daha önceden elimin altında olan bir elbiseyle değil.Sonrasında kim bilir kızıma bile bırakacağım tarzda modası hiç geçmeyecek, eskimeyecek olsun isterdim..
Ozlemaksoylu@yahoo.com

octobrina dedi ki...

Selam Boom :) öncelike bir haberim vaaar benim isteme gecem zaten 16 Haziran gecesi olacak ve ben ipekyol'dan burada olmayan başka bir şık elbiseyi seçmiştim :)gidip almak üzereyim şu günlerde ama senin burada isteme gecesi önerini de deneyeceğim :)sonraaa Haziran sonunda da nişan törenim olacak ve ben o nişan töreni için seçtiğin, uzun, annelerin de beğeneceği tarzdaki elbiseyi düşünmekteyim :) Buradan hediye kuponum çıkmasa dahi gidip bakacağım. eee bir de çıkarsa süpeeer olur Boom'cuğum. çok teşekkürler şimdiden :) mail adresim : senemdemiray@gmail.com

Unknown dedi ki...

"bugun bitanecik dayimin dugunune geri donsem, 'can dostumu evlendiriyorum' basligi altindaki krem rengi siyah dantelli elbiseyi giyerdim cunku:. Dugunde mezuniyet basligi altindaki elbisenin balik model versiyonunu giymistim. Simdi daha agir ve sade bisey tercih ederdim. Sacimi da eskiden cok moda olan bir sekilde dalgali yaptirip toplatirdim (umarim saci anlatabildim :)), altinada siyah acik burun, deri, bilekten bantli yuksek topuklu bir ayakkabi tercih ederdim. Canta olarak da deri kucuk bir portfoy canta guzel olurdu :)

evrenztrk@gmail.com

Unknown dedi ki...

ahhh boom ahhh beni aldın o güzelim günlere tekrar götürdün.ben bütün hepsini yaşamış birisi olarak söylemeliyim ki seçimlerin çok zevkli.ben özellikle kız isteme töreninde senin seçtiğin kıyafeti seçerdim.çünkü boydan boya incelendiğim o günde bundan daha iyi bir seçim olamazdı.hanım hanımcık,diz hizasında ve annelerin bayılacağı tarzda bir kıyafet bu.saçlarımı güzelce toplar hafifte bir makyaj yaparım.hiç takı takmam gelenler takıversin bi zahmet :))
ne zamandır gözümün önünde duran ama alışkanlıktan bakmadığım o güzelim yüzüğüme sayende o günlerdeki gibi baktım :))teşekkürler.
edaspmz@hotmail.com

cupcake aşkına dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü o da benim gibi benim gibi cıvıl cıvıl ve mutlu :) mezuniyet balosuna yakışır şekilde kibar ve asil..
balcdilan@gmail.com

elifilter dedi ki...

Bugün mezuniyetim olsa fuşya rengi o muhteşem elbiseyi giyerdim çünkü;Okul hayatımın son gecesinde göz alıcı olup her zaman hatırlanmak isterim:)


elifilter@gmail.com

Canan dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsa senin de mezuniyet için seçtiğin fuşya elbiseyi giyerdim.

Ben mezuniyetim için elbisemi bir modacıya diktirmiş, bunun için o günlerde (bir öğrenci için) ciddi paralar vermiş ve de provalara gitmekten doğru düzgün final sınavlarına konsantre olup çalışamamıştım.Üstüne üstlük o günlerde hoşuma gitmiş olsa da şuan fotoğraflara baktığımda çok da içime sinmeyen bir elbise.

Oysa o zamanlar bu fuşya elbiseyi görmüş olsaydım hooopppp diye İpekyol mağazasına dalar başa hiçbir elbiseye bakmadan alırdım,elbisem hazır kafam rahat bir şekildeeee mezuniyet balosunun olduğu günü beklerdim.

Elbisenin rengi saç rengime ten rengime de çok yakışacağından mezuniyet gecemde parıldardım

cnn_d@yahoo.com

soonique dedi ki...

Bugün en yakın arkadaşımı evleniriyor olsaydım ki yakın bir zamanda böyle bir durumla karşı karşıya kalacağım (: son fotoğraftaki elbiseyi giyerdim çünkü arkadaşım da çok beğenirdi ve bende kendimi inanılmaz keyifli hissederdim o güzel elbiseyle özenli bir şekilde en mutlu gününe ortak olurdum 17 yıllık arkadaşımla doyasıya eğlenirdim(:

soonique@gmail.com

asumanasuyum dedi ki...

Merhaba:)İzleyiciniz oldum.
Hepsi birbirinden güzel, bayıldım:) Eğer bugün benim söz günüm olsaydı, kız isteme için o güzel beyaz elbiseyi giyerdim; çünkü o özel gün evliliğe atılan ilk adımın başlangıç günü. Bu bembeyaz elbiseyle tertemiz sayfam açılmış olacak:) Gayet masum, hanım hanımcık bir o kadar da şık ve gösterişli bir elbise:)
asumanasuyumm@hotmail.com

Piren dedi ki...

'Bugün kız isteme/söz kesme dahil olan bir gün olsun isterdim. 10 yıl önceydi söz ve kız isteme ritüelinin bir arada olduğu .. ancak ''neye niyet,neye kısmet' işte evlilikle netilenmedi maalesef..ve 10 yıl geçti..10 yıl yasını tuttum bir gençlik ölümü saklı kaldı bende ): Şimdi yeniden o güne dönmek değil, bu duyguları yeniden yaşamak isterim. O gün sizin de seçtiğiniz 'kız isteme' için olan yaka ve kol detaylı dizde biten elbise şahane olurdu (:..elbette nişan yapmayı çok isterim ve yine sizin seçtiğiniz inci ve dantel bütünleşmesinden doğan asillikteki klas elbiseyle ..
henüz bunun için bir aday yok ama 10 yıl yas tutup bugünü yaşamayı hakettiğimi düşünüyorum.

Şu an için haylde olsa yaşattığınız için bin teşekkür (:

Kolay gelsin

pirenakay@gmail.com

esnz dedi ki...

Bugün kız isteme ve sözüme geri dönseydim tam da senin bahsettiğin hanım hanımcık eteği diz boyunda olan her türlü detayı ince düşünülmüş olan beyaz elbiseyi seçerdim çünkü,isteme faslından sonra kahve merasiminde yaşadığım o ufak aksilikten sonra
(kahveleri dağıtırken sen kahve hoopp diye üstüme dökülüverdi sanırım damadın ahı tuttu:))) )gerçi şimdi çok güzel bir anı olarak kaldı aramızda anlattıkça çokkk eğleniyoruz. Böyle zarif bir elbiseyi seçip hem sevgili kayınvalıdemın hemde müstakbel eşimin kalbini bir daha fethederdim. saçlarımı güzelce toplar, canlı ama bir o kadar da sade bir makyajla elbisemi tamamlardım. yaka detaylarına uygun bir küpe ve zarif bantlı bir ayakkabı ile de şıklığımı tamamlardım.
Boomcum anlat anlat bitmiyor. Sayende o güzel günü bir kez daha yaşamış oldum ve pozitif enerjin ile de günümün güzel geçmesini sağladığın için teşekkür ederim. Sevgiler
esen öz
mmr.esenoz@gmail.com

Unknown dedi ki...

Ben nişanımda fuşya rengi uzun bir elbise tercih etmiştim ama daha düzdü. Evlendik tabi keşke şöyle olsaydı diyorum ama tümünü atlatan biri olarak ben son elbiseyi seçerdim görümcemin düğününde giymek için gelin olarak parlamak için :)

Unknown dedi ki...

Ben nişanımda fuşya rengi uzun bir elbise tercih etmiştim ama daha düzdü. Evlendik tabi keşke şöyle olsaydı diyorum ama tümünü atlatan biri olarak ben son elbiseyi seçerdim görümcemin düğününde giymek için gelin olarak parlamak için :)

filizcakir@gmail.com

MissElif dedi ki...

Sevgili Boom'cuum :)

Söz aşamamıza tahminen az bir süre kala dikkatimi cezbeden elbise senin de o güne layık görmüş olduğun bıdık, beyaz elbise oldu :)

tazeliği, duruluğu ve başlangıçlarda var olan umudun saflığını, berraklığını temsil eden beyaz renkte olduğu için..ve elbette ki; "aman da aman usturuplu kızımız, yeni gelin, hanım hanımcık maşallah " nidalarına sebep oluşturacağı için tercih ederim :) kahvedir,çikolatadır vs ikramlarda pek yardımcımız olacaktır :)

mail: askinelif@hotmail.com

MissElif dedi ki...

sevgili Boom'cuum :)

Söz aşamamıza tahminen az bir süre kala dikkatimi cezbeden elbise senin de o güne layık görmüş olduğun beyaz elbise oldu :)

tazeliği, duruluğu ve başlangıçlarda var olan umudun saflığını, berraklığını temsil eden beyaz renkte olduğu için..ve elbette ki; "aman da aman usturuplu kızımız, yeni gelin, hanım hanımcık maşallah " nidalarına sebep oluşturacağı için tercih ederim :) kahvedir,çikolatadır vs ikramlarda da senin de dediğin gibi pek yardımcımız olacaktır :)

mail: askinelif@hotmail.com

MissElif dedi ki...

sevgili Boom'cuum :)

Söz aşamamıza tahminen az bir süre kala dikkatimi cezbeden elbise senin de o güne layık görmüş olduğun beyaz elbise oldu :)

tazeliği, duruluğu ve başlangıçlarda var olan umudun saflığını, berraklığını temsil eden beyaz renkte olduğu için..ve elbette ki; "aman da aman usturuplu kızımız, yeni gelin, hanım hanımcık maşallah " nidalarına sebep oluşturacağı için tercih ederim :) kahvedir,çikolatadır vs ikramlarda da senin de dediğin gibi pek yardımcımız olacaktır :)

mail: askinelif@hotmail.com

Didem dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönsem, senin arkadaşının düğünü için seçtiğin son elbiseyi giyerdim. Çünkü aile arasında olduğu için pantolon ve şık bir bluz giymeyi tercih etmiştim. Ancak kendimi o güne özel ve şık hissetmemiştim :(

didemyildirim@gmail.com

Sevgiler..

Bü$ dedi ki...

bugün nişanım olsa 1. sıradaki pembe elbiseyi ve ayakkabıları seçerdim çünkü düğünümde giyeceğim gelinlik beyaz ve daha ağır bir model olacağı için nişanımda böyle daha eğlenceli bir elbiseyi tercih ederdim:)
kocab87@yahoo.com

zynp061 dedi ki...

Bugün mevzuniyet balosuna gitsem fuşya elbiseyi ve onu şahane olarak tamamlayacak fiyonklu aynı renk ipekyol ayakkabıyı giyerdim..Çünkü bu elbise rengi,modeli,kumaşı,tarzı ile tam benlik:)

Zeynep Özer
zynp061@gmail.com

logusaserbeti dedi ki...

ipekyol zaten iş hayatında sıklıkla tercih etttiğim en stil sahibi giydiğimde kendimle ve bedenimle gurur duyduğum ve özgüvenimin tavan yaptığı marka, geleyim o süper siyah tuluma bu tulumu 24 haziran pazar akşamı evlenecek olan canımın içi arkadaşım kardeşim baharımın bursada ki düğün davetinde giyerdim eeee tabiki gelinin nikah şahidi olarakta acayip sükse yapardım belki hayatımın aşkıyla bile karışılaşabilirdim hayallerimizin gerçek olması dileğiyle seni seviyoruzzz boooommmm

sevval535@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bugün mezuniyet baloma geri dönseydim 5inci elbiseyi giyerdim çünkü bir elbise midemde kelebekler uçuşturuyorsa,sol yanımın hızlıca atmasını sağlıyorsa ve beni 32 diş gösteriyorsa; sadece somut birşey olmaktan çıkıp bir aşka dönüşmüş demektir, ben de aynı duyguları yaşadım sonuçta hayatta herşey aşkla başlar dimi ?

okyarcanan@gmail.com

Unknown dedi ki...

off off ben mezuniyetini ve sonunu getiremediğim nişan günümü hiç güzel hatırlamıyorum :( sağlık problemlerim dolayısıyla 46 bedendim o zamanlar giyinecek hiç birşey bulamamıştım ağlayarak geçti hem mezuniyet hemde nişan günüm ama artık 40 bedenim gittikçe de küçülüyorum bugün nişanım olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü renkli şeyler giyinemedim özel günlerde hep siyehın arkasına sakladım hala da zayıf değilim ama renklerden artık mahrum kalmak istemiyorum ...

Unknown dedi ki...

hseherkaygusuz@gmail.com

sündüs çalışkan dedi ki...

Boom ama bu müthiş bir hediyee:D fakat keşke o son fotoğraflardaki arkadaş düğünüde mutlaka giyilmesi gereken harika elbiseyi vakti zamanında göreydimde havamı ataydım dimi ama? malum arkadaş kahrı çekmek kolay değil böle bi ödülü tüm kankalar hakediyor;)
sanada tüm elbiseler acayip yakışmış canım ..
umarım ipekyolun yüzübana güler:D
sayfalarını beğendim 'murat sündüs çalışkan'olarak,senin zaten yıllardır izleyicinim ama bloğumu kapattığım için artık hayalet izleyiciyim:P
Sündüs Çalışkan
sundus@century21hedef.com

Unknown dedi ki...

Öncelikle elbiselerin hepsi birbirinden zarif ve güzell!!

Bugün ablamın düğünü olsaydı ben sütlü kahve, kolları püsküllü, sırtı açık elbiseyi tercih ederdim ve fotoğrafımı Kate Middleton'ın rüküş kız kardeşi Pippa'ya gönderirdim ki bir Cambridge düşesinin kız kardeşinin düğünde nasıl giyinmesi gerektiğini görmüş olurdu :)

gozdedonmezz@gmail.com

zep dedi ki...

Bugün nişanım olsa,senin seçtiğin nişan elbisesini giyerdim,çünkü biricik sevgilimle evliliğe ilk adımımda hayallerimdeki deniz kızı olabilirim,daha ne isterim ki :))

zeynepozbek@gmail.com

MRV's fashion corner dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı son görselde ki yakın arkadaş evlendirme faslında giyilecek dediğiniz elbiseyi giyerdim çünkü ; o elbise yi kimsenin nişanında düğününde giymem !! giyemem kıyamammmmm :) Kendi nişanımda giyebilecegim kadar sade şıklıkta , asil ve göz alıcı .. Bugün nişanım olsa tereddütsüz o güzelim elbiseyi giyerdim çünkü çok güzel ve bana benziyor sade ,kibar ve bir yanıda gösterişli :)

mrmete19031989@hotmail.com

twithemşire dedi ki...

Eger bugün mezun olsaydım siyah tulumu giymek isterdim:)Belki boyun tulum için uygun degil ama onunda yüksek yüksek topuklulurla desteklerdim...hımm düşündüm de çok güzel olurdum:) gulsaheroooll@hotmail.com

emel dedi ki...

geçen sene bu zamanlarda daha hayatıma yönelik ciddi bir adım atma fikri yokken, erkek arkdaşım ramazandan önce apar topar işi yarım da olsa resmileştirmek istedi, şaşkınlık ve mutluluk içinde ne yapıcam diye düşünmeye başlarken bir de baktım ki İstanbulda yaşayan sevgilim 3 gün sonra ailesiyle birlikte bizde...ne giyeceğim diye düşünmeye fırsat bile yok. nişan için alışverişe çıktık ve ben İzmirde boş boş bakındım,o gün giyindiğim herşey gözüme berbat görünüyordu, nişanımız olacaktı ve ben kıyafetimi o gün almak zorundaydım, işte böyle zorunlulukları ve son dakikaya kalan şeyleri hiç sevmiyorum, bu olayın sonunda somon rengi hiç de istediğim gibi olmayan bir elbise aldım, içime sinmediği için de o gün kendimi hiç güzel hissetmedim, ve senin seçtiğin nişan elbisesini görünce içim tuhaf oldu keşke dedim:( bu elbise tam da hayallerimdeki gibi, yakasının fazla açık olmaması, danteli, etek kısmının duruşu harika...şimdi o güne geri dönüp bu elbisenin içinde olmak isterdim boom...
emel-izmir89@hotmail.com

ailuross dedi ki...

Bugun mezuniyet balom olsaydı en sondaki beyaz uzun zarif elbiseyi giyerdim, kendi mezuniyetimde siyah mini klasik bir elbise giymiştim ve zamanla anladımki mezuniyet baloları aslında en özgür seçimleri yapabileceğimiz daha da önemlisi cesurca beyaz uzun bir modeli tercih edebileceğimiz nadir yerlerden biri:) şuanda arkadaşlarımın düğününde çok istesemde bu tarz bir elbise giyemiyorum gelinlikle yarışmaması açısından içimde kaldı beyaz uzun elbise desem yeridir:) kısmet düğünüme artık:)

magendiea dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı sonuncu elbiseyi elbiseyi giyerdim çünkü sadelik tam bana göre ama aynı zamanda şık olmak ondan da ön planda:))

magendiea@gmail.com

Rüya Akkuş dedi ki...

eğer nişanlanıyor olsaydım -ki bu nişan nihayet artık kapıda! - bizim zevkimiz aynı olurmuş.. bir çok insanın aksine aynen gider senin de seçtiğin o nişanlığı seçer, düğünümün provasını yapardım.. asla abartmaktan çekinmez çünkü bugünü iple çektiğim için "SONUNA KADAR HAKKIM OLM" diye göğsümü kabarta kabarta gezerdim..
niye mi hakkım??
2,5 yıl bu adamı ilmek ilmek dokudum mu? dokudum...
Olmaz dediler, oldurdum mu ? oldurdum...
Dönmez dediler, beklemez dediler, elinde tutamazsın bak yine gider dediler, yedirdim mi lafları... ooo, hem de misler gibi löp löp yutturdum...
o zaman abanırıdım da abartırım da...
değil onun yanında "höh, devlet gibi hatun" gibi durmayı... "helal be kıza... " dedirtirim kendime..
bu yüzden de o elbise...
bu yüzden de o renk...
bu yüzden de o ASİLLİK...

:)

içimde çılgın ve gıcık bir canavar varken böyle de kamufle ederim işte kendimi..

not: blogça nişanıma gelin yahuuu :)

RÜYA...

mail adresi: ruya.akkus@hotmail.com

susekse dedi ki...

mezuniyetim olsa o fuşya elbiseyi ve o ayakkabıyı içime sine sine giyerdim. cünkü hem esmer tenime çokk uygun, uçus uçus rahat abartıdan uzak kısacası tam istediğim gibii.
ipekyolu çoktaan beğenmiştim, mehtap canciğer
bloğu zaten beğeniyorum.mehtap canciğer
mehtapcanciger@hotmail.com

hadi gülümse... dedi ki...

Merhaba Boom,
postunu okuyunca evrene verdiğim mesajlardan dolayımıdır nedir dedim yine karşıma İpekyol çıktı. 23 Haziranda nişanım var ve hep pembe bir elbise hayali kurduğumdan dolayı katalogda görür görmez mayıstan beri gözüm bu fuşya renkli uzun elbisede. O elbiseye, kumaşı olsun modeli olsun bayılıyorum. İlk olarak katologda görmüştüm ancak senin üzerinde çok daha gösterişli durduğunu belirtmeliyim.
Gelelim benim nişan elbiseme; malesef biz evde aile arasında bir tören yapacağız. O yüzden uzun bir elbise giyemiyorum. Bu konuda mutsuzum, sırf bu elbiseyi giyebilmek için elbiseye uygun mekan bakmayı bile düşündüm. Ama bunu gerçekleştiremedim. Kısa daha farklı bir elbise tercih ettim... Yalnız biliyorumki kendime o fuşya elbiseyi giyecek bir bahane yaratacağım;)
Bu güzel post ve etkinliğiniz için sana ve İpekyol'a da ayrıca çok teşekkür ediyorum.
ozge.altunsayar@gmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Üniversite mezuniyet törenime geri dönebilseydim, ilk resimdeki pembe elbiseyi seçerdim sanıyorum. O zaman pek fazla önemsemiştim. Siyah bir etek ve V dekolteli, hafif işlemeli bir bluz giymiştim ama şöyle upuzun bir elbise giymek azıcık içimde kalmış sanırım :)
ozgecanbeypazar@hotmail.com

aliceandtherabbit dedi ki...

Bugün nişanıma geri dönseydim fuşya rengi elbiseyi giyerdim çünkü hayallerimi, deli doluluklarımı, maceralarımı kulağıma fısıldardı o güzen zamanları yaşarken. Beni daha görünür kılar, tenimle uyum içinde akar, mühürlerdi mutluğumu mutlulukla.

iremgokcel@gmail.com

Elif Esra dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe elbiseyi giyerdim çünkü böylesine harika, uçuş uçuş ve rengiyle de insanı kendinden alan elbise gecenin güzeli olmak için ideal.Ve de tam benim tarzım.
Sevgiler.
Elif Esra KAHRAMAN
elifesrakahraman@hotmail.com

Unknown dedi ki...

önümüüzdeki iki yıl içinde sevdiceğimle nişanlanacağımızı düşünürsek eğer 0 4. elbiseyi isterdim.
Düğün provasında resmen güzel bir gelinlik provası olurdu.Ne de güzel olurdu..
Hayal etmesi bile güzel..

yagmurunmodasi@hotmail.com

Unknown dedi ki...

bugun mezuniyetim olsa kesinlkle sondaki elbiseyi giyerdim çünkü ekru siyah zıtlıgına bayıldım ayrıca sırt dekoltesi de enfes:)
belizgoctu@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bugün mezuniyetim olsa 3. sıradaki super tulumu giyerdim .Herkes elbise giyerken farklı olurdum daha ne olsun :). esn_u@gmail.com

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba,

Bugün mezuniyet balom olsaydı ben de o pembe elbiseyi giyerdim cünkü rengiyle, modeliyle, akip giden etegiyle tam da prensesler gibi olmami saglardi...
Hem de modaya uyan, modern prenses:)
Ama daha gosterisli olmak icin belki de canta ve takilarimi gümüs isiltilariyla tamamlardim. Ah, aaahh...


Blogunun zaten takipcisiyim, face sayfasini da begendim:)


Face; Tiki Kezban; https://www.facebook.com/profile.php?id=100001669434112&ref=tn_tnmn


Bol şans bana :)



Tiki Kezban
http://tikikezban.blogspot.com/
tikikezban@gmail.com

hablek dedi ki...

bugün mezuniyetime geri dönseydim o pembe muhteşem elbisei giyerdim kendi mezuniyetimde siyah beyaz giymiştm ve pişmanım:(bu elbise herşeyiyle çok güzel dekoltesi de tam kıvamında.bu elbisenin yakışmayacağı bir bayanın olduğunu sanmıyorum...
tres.haute@hotmail.com

Gülçin dedi ki...

Merhaba,

evli olduğum için artık mezun olacak bir şey kalmadığı için ben de geçmişe dönenlerden olacağım :) yeniden nişanıma dönsem ve eğer bu sefer küçük değil de büyük bir şey yapsaydım eğer (nişanlım yani eşim diyelim şatafata gerek yok demişti ve biz evde kutlama yapmıştık :))) son elbiseyi kolları püsküllü olanı seçerdim. hem çok asil durduğu hem de gelinliğe alıştırma gibi hissettirdiği için :)

teşekkürler

Gülçin

uysalgulcin@gmail.com

ayşegül dedi ki...

bugün mezun olsaydım ki bu sene oluyorum:) pembe renkli boomcuğunda seçtiği elbiseyi giyerdim, bayılırdım, pek bir mutlu olurdum:)

ayşegül dedi ki...

bugün mezun olsaydım ki bu sene oluyorum boomcuğunda seçmiş olduğu pembe renkli elbiseyi tercih ederdim.Pek bir bayılarak giyerdim.
aysegine@gmail.com
mailimi eklemeyi unuttuğum için tekrar yazma gereği duydum da:)

sermin dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı krem rengi omuzları püsküllü elbiseyi giyerdim çünkü bana krem renginin yakıştığını düşünüyorum ayrıca boyumun uzun olması da uzun elbise giyebilmem için çok büyük avantaj :)
serminn_03@hotmail.com
sermin şişman

sermin dedi ki...

bugün mezun olsam krem rengi omuzları püsküllü elbiseyi giyerdim çünkü krem renginin bana yakıştığını düşünüyorum ayrıca boyumun uzun olması da uzun elbise giyebilmem için çok büyük avantaj :)
serminn_03@hotmail.com
sermin şişman

senanur dedi ki...

siyah incili ve uzun.... bu elbiseyi daha önce görseydim, yaklaşmakta olan nişanıma aldığım kıyafeti değil bunu alırdım!

B. dedi ki...

7 Eylülde can dostumun düğünü var.
ve baş nedimesiyim..
dogum gününde ellerimle
'bride to be'tsirtünü yaptım gönderdim..

tek eksiğim elbisem..
daha bugün ipekyolun önünden geçerken fusya yere kadar tek omuzlu elbiseye aşık oldum ve harika dedim..
kesinlikle fuşya güzeller güzelini alır koyu kumral saçlarımla en yakısan renk olarak kendisiyle aşk yaşardım!

boomcum zaten yıllardır izleyicinim,
ipekyolu da cook önceden begenmişim..

mailim de
betul.katircioglu@gmail.com

nolur bnm olsun o güzeller güzeli fuşya..
nolur nolur noluuuuur

MELTEM dedi ki...

Arkadaşımın evlenirken kesinlikle ben de o elbiseyi tercih ederdim. Kollarındaki detaylar mükemmel. Elbisenin duruşu, sırt dekoltesi hepsi birarada neredeyse kusursuz. Sana da çok yakışmış, çok başarılı taşımızsın boom :)
Blogunu keyifle takip ediyorum.

dr_meltemyildirim@hotmail.com

bitter angel dedi ki...

Merhaba Boom,
Gerçekten hepsi birbirinden harika ama eger tekrardan mezuniyet heyecanı yasasaydım fuşya elbiseyi giymek isterdim.Hem cıvıl cıvıl dikkat çeken bir renk hem de abartıdan uzak bir model...
bihterozcan@msn.com

Ocu Bocuk dedi ki...

Burgundy nisanima donseydim pembe elboseyi giyerdim. Tam aradigim AMA bulamadigim elbise oydu cunku
Ocubocuk@hotmail.com

Evrim Tınas dedi ki...

2007 yılında nişanlanmıştım ve o gece ben de İpekyol straplez dümdüz ama çok asil siyah bir elbise giymiştim, yeşille kombinleyerek. Tüm özel gecelerimde de ilk uğradığım adres hep İpekyol olmuştur. Şimdi hayatımın aşkıyla, kocacığımla tekrardan nişanlanacak olsam, kardeşimin ya da can dostumun düğününe giyerdim dediğiniz elbiseyi seçerdim. Çünkü benim fikrime göre böyle gecelerde tek renk, sade ve asil görünümlü elbiseler çok daha güzel oluyor.

evrim_tinas@hotmail.com

tugba dedi ki...

Bugün mezuniyet balom / nişanım vs. olsaydı ekru,omuzları siyah detaylı elbiseyi giyerdim çünkü asalet gerek dekolteyi gerekse ayrıntıları dozlamada gizelidir...ve bu elbise çok asil:)

ailuross dedi ki...

mail adresimi yazmayı unutmuşum boomcum :)
ailuross@gmail.com

esra dedi ki...

Bugün Nişanıma geri dönmüş olsaydım, Nişn için seçtiğin;o dantelin asaletiyle bürünmüş, incinin zerafetiyle bütünleşmiş olan o duru ve masum elbiseyi bir prenses edasıyla giyerdim ve kendimi o an dünyanın en güzel ve asil kadını hissederdim.
esralici07@hotmail.com

Ceren dedi ki...

Bugün mezuniyet balom/nişanım olsaydı son elbiseyi tercih ederdim.Tam benim tarzım..Sade ve şık.. Rengi,kolları,sırt detayı,kesimi muhteşem :)

Ceren ALTAN
altan.ceren@windowslive.com

Unknown dedi ki...

Boom adımı yazmayı Unutmusum :) Esın esn_u@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Mezuniyet,isteme,söz,nişan,düğün,hepsi geçti..Ama hala öyle çok hevesleniyorum ki yakınlarımın heyecanlarına katılmak istiyorum..Çok güzeldi ve özeldi,o anlar tadına doyamadım.. (Bu arada bütün nişan fotolarında gizli gizli yüzüğümü izlediğim pozlar var.. =))Her zaman ki gibi çok zevklisin Boom yerli yerinde tüm seçimler..Ben siyah tulumu en yakın arkadaşımın/kardeşimin düğününde tercih ederdim,çünkü yeni başımdan geçti o koşuşturmaca da kısa eteğim problem oldu,muhtemelen uzun eteğime de takılırdım..o yüzden tulum bir daha ki dost düğününde tercihim olacaktır.. =))

Unknown dedi ki...

Mezuniyet,isteme,söz,nişan,düğün,hepsi geçti..Ama hala öyle çok hevesleniyorum ki yakınlarımın heyecanlarına katılmak istiyorum..Çok güzeldi ve özeldi,o anlar tadına doyamadım.. (Bu arada bütün nişan fotolarında gizli gizli yüzüğümü izlediğim pozlar var.. =))Her zaman ki gibi çok zevklisin Boom yerli yerinde tüm seçimler..Ben siyah tulumu en yakın arkadaşımın/kardeşimin düğününde tercih ederdim,çünkü yeni başımdan geçti o koşuşturmaca da kısa eteğim problem oldu,muhtemelen uzun eteğime de takılırdım..o yüzden tulum bir daha ki dost düğününde tercihim olacaktır.. =))

Unknown dedi ki...

Mezuniyet,isteme,söz,nişan,düğün,hepsi geçti..Ama hala öyle çok hevesleniyorum ki yakınlarımın heyecanlarına katılmak istiyorum..Çok güzeldi ve özeldi,o anlar tadına doyamadım.. (Bu arada bütün nişan fotolarında gizli gizli yüzüğümü izlediğim pozlar var.. =))Her zaman ki gibi çok zevklisin Boom yerli yerinde tüm seçimler..Ben siyah tulumu en yakın arkadaşımın/kardeşimin düğününde tercih ederdim,çünkü yeni başımdan geçti o koşuşturmaca da kısa eteğim problem oldu,muhtemelen uzun eteğime de takılırdım..o yüzden tulum bir daha ki dost düğününde tercihim olacaktır.. =))

merveayan86@gmail.com

shoppinglove dedi ki...

bütün elbiselere tek tek ba-yıl-dım! ama dantel ve inciyi birarada görünce dayanamıyorum ve kendimi nişan günüme dönmekten alamıyorum.bugün nişanıma geri dönseydim dantelli ekru elbiseyi giyerdim çünkü bir prenses, bir kuğu olmak isterdim o gün...çünkü bütün asaletimi ve kendime güvenimi bu elbiseyle gösterebilirdim.
ve de evliliğe attığım bu büyük adımı;yıllar geçse bile modası hiç geçmeyecek,zamansız bir elbiseyle bu dantel elbiseyle hatırlamak isterdim...

sevimlikaktus@gmail.com

http://www.facebook.com/sevgi%20yılmaz#!/profile.php?id=100003150295691&viewas=100000686899395&returnto=profile

justbe.rightnow dedi ki...

ipekyol hediye çekini gördüm hemen geldim, normalde asla ugraşmam böyle şeylerle ama ipekyol olunca denemeye değer dedim :) 1 numaralı elbiseyi nişanımda giyerdim çünkü nişan kıyafetimin renklerinin cıvıl cıvıl olmasını, kıyafetimin uçuşmasını, beni masal perisi gibi göstermesini isterdim. Gelinliğim zaten bej-beyaz tonlarında olacağı için daha parlak patlayan renkler tercihim olurdu. İnşallah o gün gelir de ipekyol nişan kıyafetimle fotolarımı da paylaşırım.. iyi çalışmalar güzel günler-ipek Acar
Mail adr: ipk.acar@gmail.com

insanneileyasar dedi ki...

bugun nisanima geri donseydim 4. elbiseyi giyerdim cunku cok asil gorunuyor

insaneileyasar@hotmail.com

Suzan Trabzonlu dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe uçuş uçuş elbiseyi giyerdim çünkü mezuniyet balosunda amaç gecenin en dikkat çeken ismi olurken aynı zamanda en zarifi olabilmektir.

suzantrabzonlu@gmail.com

Suzan Trabzonlu dedi ki...

Bugün mezuniyet balom olsaydı pembe uçuş uçuş elbiseyi giyerdim çünkü mezuniyet balosunda amaç gecenin en dikkat çekeni olurken aynı zamanda en zarifi olabilmektir. Pembe elbise de tam da böyle bir elbise :)

suzantrabzonlu@gmail.com

tugcekaya dedi ki...

Bugün nişanım olsaydı kesinlikle 4. elbiseyi seçerdim, çünkü söz kıyafeti bakmaya gittiğimde onu denemiş ve içinde kendimi prenses gibi hissetmiştim. Nişanımda kesinlikle onu giymeliyim Boom, bana yardım et :)

tugcekaya@gmail.com

liu dedi ki...

merhaba
izleyicinim ve facebookta beğendim

ve..
mezuniyet baloma dönecek olsam kesinlikle fuşya elbiseyi giyerdim.
Çünkü o zaman giydiğim sade beyaz mini elbisenin pişmanlığı var hala içimde;uzun,uçuşan ve capcanlı bir renkte elbise giysem belki de giydiğim kıyafetten çok daha memnun olacaktım bu zamanda bile :)

liu dedi ki...

mail adresim prettyflowery@hotmail.com

elif dedi ki...

Boom oncelikle elbiselerin hepsi sende hatika durmus bunu soylemeden gecemiyciim :) guzel boomumuz :)
Benim de eger bugun bir nisanim olsaydi,belki bir otel de degil ama sik bir yerde aile arasi bir nisan olsun istedigim icin en iyi arkadas elbisesini giyerdim ben..hem cok asil duruyor,hem de sirtindaki o dekoltesiyle siradanliktan uzak sik bir elbise ama iste renk belki farkli olsa diycem ama bu renk cok asil durmus:)
Elif kalem
elfk85@gmail.com

nes dedi ki...

bir dugune / nisana gidecek olsaydım (ki 14 temmuz da gidecegim) siyah tulumu giyerdim cunku; hem zarif , alımlı ve gece boyu rahat olmayi garantilerdim, Butun bir gece boyunca diger masalarda oturan arkadaslarımla sohbet ederken (EGİLEREK)rahatsız olmazdım. at kuyrugu yapacagım saclarimla o sirt dekoltesi cok olculu ve guzel bi ikili olurlardi. kucuk bi clutch kalın bileklikler ve sadece yuzuk ile uzun boyuma asil ve havali olurdum
nesrin.unall@gmail.com

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 259   Yeni› En yeni»