23 Temmuz 2012 Pazartesi

BOOMSNAP | Sen De Söyle!


Herkese süper bir Pazartesi diliyorum! Bugün Twitter ve Instagram'daki Boomerların zaten çok iyi bildiği düzenli keyiflerimi bir de blogdan anlatmak, üstüne bir de "Hadi siz de söyleyin!" çağrısında bulunmak istedim:) O gün giydiğiniz ayakkabılarınızı, tatilin sizin için anlamını, gezip gördüyseniz, yiyip içtiyseniz bize de anlatmanızı, modunuzu anlatan bir objeye anlamlar yüklemenizi istemek için:)


Keyiflerimden en tanıdık olanı malumunuz #gunaydinpabucu ! İşte tam da bu linkte her sabah benden ve benim gibi ayakkabıseverlerden bir çifti görebilirsiniz, bugünden itibaren dilerseniz siz de ayağınızda en güzel ayakkabılarla bu gruba günaydın diyin:)


Bir diğeri ise #bencetatil ! En sevdiklerimden biri çünkü "bence tatil ara sokaklarda kaybolmak", "bence tatil kumsalda süt mısır yemek", "bence tatil keşfetmek" demek, peki sizce? Gezip gördüğüm yerlerden karelerle ben diyorum, siz de eğer tatildeyseniz #bencetatil diyip bana bir ses verin:)

Yediğin içtiğin senin olsun derler ya! Yok hayır sadece benim olmasın, sadece sende kalmasın:) Ben gidip de beğendiğim yerlerde #buradayemeli diyorum, favorilerimi benden sonra geleceklerle paylaşıyorum. Siz de damak tadınıza güveniyorsanız gittiiniz mekanlarda ne yiyip ne içelim bize söylemek için #buradayemeli deseniz yetecek:)


Vee #boommood ...Yeni bebeğim:) Benim ruh halimi bir iki objeyle anlattığım yer, bir foto iki satır. Belki sen de senden başka herkese çiçek, tabak, eşya gibi gelen bir şeylere anlamlar yüklemişsen bize anlatsana:)

Bizde hashtag tükenmez, yani paylaşmak, çoğalmak, birbirine anlatmak tükenmez:)

My fellow Twitter and Instagram followers very well know about my regular joys with a bunch of hashtags I created myself which are later mentioned by a lot of people. So today I'd like to make a call to dear Boomers, let us hear you too guys! Say good morning to us with your nicest pair of shoes adding #gunaydinpabucu , tell us what holidays mean to you with a photo adding #bencetatil and tip us yoru favorite food or drink from anywhere you go by using #buradayemeli and of course name your mood with an object that means a lot to you but no more than an object to anyone else by #boommood ... Waiting:) Cause sharin' is FUN!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Boom mu maşaları nerden aldın? Bir de internette nerden bulabiliriz??

derya dedi ki...

ben sonbahar tatiliniz için fi tarihinde kendi blogumda yazdığım yazıyı ve fotoğraflarımı paylaşmak istedim fikir verir belki. ;)
sevgiler

http://kirlangiclacivert.blogspot.com/search/label/amsterdam

gulcekim dedi ki...

Müthiş boom eğlenceli bir post bu bayıldım ve hemen ask yaşadığım kırmızı ayakkabılarımın fotosunu sana doğru yolladım :P ben bayiliyorum senin hastag'lerine <3 şahane bir hafta olsun tatil yok bana henüz ama ayakkabılarımla buradayım optumm :))

Adsız dedi ki...

hastag'lerini cok eglenceli buluyor ve twitter'den bende paylasiyorum :)

sevgilerle
yeshesdiary.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz Pasabahçe:)

@derya iste bu super oldu:) tesekkurleer

@gulcekim :)) nic ehashtaglerde bulusmak uzere o zaman

@yeshe's diary harikasin, tesekkurler:)