1 Temmuz 2012 Pazar

BLOG | Cansu Ciga'nın Çizgileri


Jet hızıyla geçen ve sonunda bana jetlagden beter bir hal de yaşatan son günlerden sonra yeniden buradayım! En büyük hayallerimden birinin gerçek oluşunu, inanılmaz bir mutluluğu ve keyfi, bir iki gün sonrasında gelen hayatımda yaşadığım en büyük hayalkırıklıklarından biri ile nötrleyerek, bir kez daha Ying'siz Yang olmaz gerçeğini hiç unutmayacağım bir "anı"ya iliştirerek bu haftayı noktalıyorum.

O yüzden bu post benim için ayrı keyif ♥ Çünkü burada bu gördüğünüz illustrasyonları çizen Cansu Ciga ile sizi tanıştırmak için sabırsızlanıyorum. Onun kaleminin ucundan bir damla olmak ne kadar kırmızı, ne kadar karpuz, ne kadar tatlı, ne kadar ben! İşte tam da bu kelimelerde donup kalmak istiyorum.


Instagram'ı zaten çok seven ben, bu kedi düşkünü, Momiji koleksiyoncusu, yetenek kumkuması Cansu'yu da orada keşfettim:) Şirin, sevimli, detaylarla dolu ama yalın çizgisi, suluboya bohemliğindeki renkleri ile bence o kadar güzel ki! Hemen kendisine yazdım vee "senden duvarımda bir kaç print olmasını istiyorum" dedim:) Aslında düğün davetiyem de, yılbaşı kartlarım da, ders programlarım da ondan olsa ne güzel olurdu!


Yukarıda Boom kitap okurken:)



Siz de sevip beğendiyseniz cansuciga.com 'dan Cansu'nun harika illustrasyonlarına bakınız. 
Hele evlenmek üzereyseniz ve herkesinkinden farklı bir davetiyenin peşindeyseniz, sevgilinize ya da en sevdiğiniz arkadaşınıza sonsuza dek hatıra da olabilecek bambaşka bir hediye arayışındaysanız, olmadı kendiniz için güzel, renkli, neşeli bir şeyler resmedilmiş olsun istiyorsanız hiç durmayın tıklayın:)

These cutest illustrations are drawn by a cutie called Cansu Ciga:) Wouldn't it be great if life was as simple, as colorful, as sweet as her lines and colors:) How I wish I will become a drop at the end of her pen:)

7 yorum:

mm dedi ki...

Tarzı alışılmışın çok dışında, güzelmiş cidden.:)

Lunapark Queen dedi ki...

Çok sevdimmmmmmm!!! <33

gulcekim dedi ki...

çook beğendim boom sempatik çizgiler bunlar çok cici.. ayrıca senin bu bencil olmayışın blogta herkesten bişeyler bulundurman bence çok yaratıcı çok değişik ne biliyim çok hoş.. günlerdir gelmeyen postlarını özlemiştim :) yenilerini sabırsızlıkla bekliyorumm <3<3<3

gulcekim dedi ki...

boom yeni logonda yakışmış keşke alttaki hatun resmi de olsaydı :)

Ciiden dedi ki...

Ne kadar soft cizgiler, bayıldım bayıldımm :)

Moda Masalları dedi ki...

Cidden çok güzellermiş :)

Nadin dedi ki...

Cok tatlii:)) Bayildimm hemen takibe aliyorum:))