4 Temmuz 2012 Çarşamba

BOOMSTYLE | Cremaria

Fotoğraf: Özberk Baz

Bir çift kırmızı pabucu ayağımıza geçirip, topuklarını birbirine vurduğumuzda bizi masalsı bir aleme ışınlasa güzel olmaz mıydı? Dorothy ayakkabıları bu şekilde kullanıp, aslında çok da güzel takıldığı masalsı dünyadan eve geri dönebileceğini filmin sonunda ancak öğreniyordu, 3 kez "There's no place like home!" dediğinde ve topuklarını birbirine vurduğunda işte evdeydi! Bence büyük hata yaptı:)


Bu elbiseyi görür görmez Jackie O.'yu düşünmedim değil, belki minik bir de şapka ve küçük eldivenler de takmalıydım. Tam tamına 3 gündür hayatımda ilk defa saçlarımı kestirme isteğiyle doluyum, kestirsem mi diyorum ama eminim kestirmeye kıyamayacağım:)

Elbise / Dress: KOTON; Kolye / Necklace: KOTON ; Ayakkabı/Pumps: STEVE MADDEN 
hepsi yeni sezon


Eğer çıkmadan önce birazcık vaktim ya da daha güzeli canımın içi anneciğim yanımda olsaydı, bu kolyeyi zincirinden kurtarır ve elbisenin yakasının iki tarafına tutturdum kesin:)

As soon as I saw this dress, it reminds me of Jackie O. May be I should wear a little hat and tiny gloves too:) I I had time, I would prefer removing the chain of the necklace and sew it onto the dress instead. And how I wish, how I wish I can beam to a magical land by simply tossing heels of my ruby pumps.

17 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar çok sevdim Boom elbiseni de seni de :) Ama en çok headerı sevdim, cansu ciga (umarım ısmi doğru hatırlamışımdır) süper iş çıkarmış :)

darkolivee dedi ki...

tam bombasın yaaa
ayakkabılara öldüm...

sevgiler

gulcekim dedi ki...

elbise kardeşliği derler buna boom bende fuşyasını aldım bu elbisenin pişti mi olduk ne :P ama beyazı ten rengine çok çok yakışmış yüz üzerinden bin puan sana <3<3 kırmızı pabuçlar zaten harika saçlara gelince ben kestirdim deli gibi pişmanım hiiiç tavsiye etmem kıyma bence çok üzülüyor insan sonradan.. öpücükk :)

Enda dedi ki...

outfit harika, anneler zaten hep harika :))
yıllardır uzattığım hafif dalgalı saçlarımı 1.5 senedir asimetrik kesimle en önemli günlerde bile kuaföre gitmeden dalgası buklesi güzel hacim ile yıkayıp kurutup kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim :))
http://detailsbyenda.blogspot.com

Burcu Kolat dedi ki...

Boom yine çok çok çok güzel! :)

shoppinglove dedi ki...

elbise okadar tatlı ki ve tabii sen de öyle:) saçlarıma ben de birtürlü kıyamıyorum.kestirdiğimde de hep pişman oluyorum:o

Unknown dedi ki...

vaovv süper ötesi manyak olmuşsun sana kırmızı topuklu yakışıyo bence yada kırmızı değil tüm renkler yakışıyo fotoğrafta muhteşem çekilmiş bence saçlarını kestirme sakın çok güzel saçların var sakın ha sakın kestirmee :)

Adsız dedi ki...

omuzlarda asimetrik dalgalı bir model kullan kıy saçlarına sana çok yakışacaktır kesinlikle. Kestirecek olursan kesilme anını fotoğraflayabilirmisin

Sayın KARACA dedi ki...

Kotonda görüp beğendiğim, kabinde sıra beklerken kendisine hiç yakışmadığı halde bu elbiseyi giyen balık etli ve kısa boylu kızın zevksiz ve tarzsızlığına bakmadan dünya güzeli olmuş gibi kabin görevlilerine "ay muhteşemim, ay harikayım! Şurasını düzelt burasını düzelt. Alttan çek üstten esnet" tavırları yüzünden almaktan vazgeçtiğim elbise :) Nihayetinde elbisenin hakkını veren birini gördüm Boom gözüm gönlüm açıldı yahu :) Keske herkes kendiyle barışık olsada tarzına fiziki özelliklerine uygun giyinse. Senden öğrendiğim kadarıyla çirkin bayan yoktur. Giyinmeyi bilmeyen kadın vardır. Tarzını tutturduğun zaman her fizik yapısına uygun şıklık yaratılabilir dimi ama... Bence insanların üstün egolarını tatmin etmek için göz zevkimizi bozmaya hakları yok. Avrupa yakasındaki Şahikanın 40 numara ayağına 36 nurama ayakkabı alıp zorla sığdırmaya çalışması geldi aklıma :)

lâl dedi ki...

boom yine çok tatlısın. ayakkabıların elbisen :)sana uzun saç çok yakışıyor :)

Canan dedi ki...

kestir bence nasılsa yine uzayacaktır, değişiklik iyidir boom, hatta bence Jessica Alba'nın şusaç modeli sana da bayaa yakışır http://www.studio5zero1.com/5-tips-for-the-best-new-hairstyle/#more-43

Briss dedi ki...

Saç kesimi insanın havasını çok değiştiriyor. Aslıda değişiklik iyidir, ben görmeyi çok isterim sende. geçen yıl çok bomba bir karar verip sürekli uzun kullandığım saçlarımı asimetrik küt bir model kestirdim. inanılmaz mutlu bi insan oldum, ben buymuşum resmen :)

Adsız dedi ki...

Selam Boom;
Dövme süper,yeni mi,biraz bilgi verir misin?acıyor mu yaptırırken vs.. ,ben de bileğime yaptırmak istiyorum da :)

esra

a dedi ki...

boom kestir gitsin ben de düşündüm düşündüm kestirdim gitti ve çok mutluyum hafifim :) kombinin de süper yine

http://rosaygrismoda.blogspot.com/

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

amanın sakın kestirme saçlarını boom sakın:)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Kesinlikle kolyeyi elbisenin yakasına iliştirebilseydin nnefiss olurdu. Çok yakışmış beyaz elbisen ve saçını çooookkk kestirme sakın Boom!!!!

reha dedi ki...

bu elbisenin bana yakışma ihtimali sıfır.:)sende çok güzel durmuş ama bence elbisede bi olmamışlık var etek kısmıyla üst kısmı uyumsuz kollar çok uzun olmuş daha farklı yapabilirlerdi.neyse ki senin güzelliğin kurtarmış ayakkabılar atkı muhteşem gercekten..