17 Temmuz 2012 Salı

BOOMSTYLE | Mavrova'dan Aldım Sümbül

Foto/Photo: Özberk Baz

Lütfen alıcılarınızın ayarları ile oynamayınız, evet bunlar düz pabuçlar! Nadiren de olsa benim de yere bastığım, "ay bodur tavuk her daim piliç" tesellisiyle geçirdiğim zamanlar oluyor:) Ve bu ayakkabıları dolapta ne zaman görsem hemen şu türkü aklıma giriyor:) Fotoğraflar Arnavutköy Takanik dönüşü bir günden.

Esasen Arnavutköy benim için bir tek şey demek: Takanik! Haftada bir gitmezsem olmuyor, peynirli salatamı, balık çorbamı, kalamarımı, fener kavurmamı ya da haftanın balığını yemezsem, Serkan'dan ikram yeni lezzeti bi denemezsem, Çetin'in güleryüzünü görmezsem vitaminlerim eksik kalıyor:)


Elbise/Dress: YARGICI ; Ayakkabı /Sneakers: LE COQ SPORTIF yeni sezon/new season
Kemer/Belt: İPEKYOL; Çanta/Purse: ZARA; Şapka/Hat: YAEL MOREL eski sezon/last season
Yüzük/Ring: ÖZLEM TUNA ; 
Bilezikler /Bracelets: SCOOTER PARIS, ZERGER by NESRIN DUGAN,  KOTON


Once in a while I also wear flats:) Especially for long and cozy weekend I prefer to combine them with mini summer dresses or skirts. These photos are taken at one of the loveliest places in Istanbul, Arnavutköy! It is unique with its old buildings, cute cafes and fish restaurants.

9 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Piliç mi=) harika görünüyorsun bence =)

gulcekim dedi ki...

Çantanda ki kedi detayı cok cici boom Yeniköy takanige (iskelede olana) de bir uğrasan karşılaşsak artık :P balık corbasi benimde en sevdiğim.. Bu arada bu postta en cok yüzüğüne vuruldum öpücükkk :)

Gizem dedi ki...

düz ayakkabı ama nasıl şeker bir düz ayakkabı, yine içimizi açan bir boom kombini :)

Deniz dedi ki...

Boydan bacaklarınız yok düz ayakkabı giydiğiniz için önden bacaklarınıza güvenmiyorsunuz. Dikkat ediyorum da bunu hep yapıyorsunuz.

styleBOOM dedi ki...

@kelebek tesekkur ederiim:) pufur pufur rahat rahat

@gulcekim tesekkurler:) eskşden tek adresim yenikoydu, ama yakinimiza acilinca artik buradan cikmaz olduk:))

@gizem rengini cok seviyorum ben de:)

@deniz dogrusu ne bacagima ne vucuduma guveniyorum diye bir iddiam yok, ne de olsa meslegim mankenlik/modellik degil:) ama boyle bir cikarim yapmak icin yeterli istatistik de yok sanki, duz ayakkabili hepi topu 4 kombinim varmis onlarda da boydan varim, ama evet her kadin gibi guvendigim bolgeleri on plana guvenmediklerimi geri plana atmaya calisiyorum giyinirken. zaten bu postlar da biraz neyi neyle ne rengi ne renkle kendimce kombinledigimle ilgili, bedenimle degil:)
http://boomsstyle.blogspot.com/2012/07/petit.html
http://boomsstyle.blogspot.com/2010/10/sordum-sari-cicege.html
http://boomsstyle.blogspot.com/2011/10/cream-chantille.html

Adsız dedi ki...

Boom ayakkabıların rengine bayıldım ya, uzun zamnadır bu renk Keds aradım bulşamadım, sonra bu renk Superga buldum, onu da tarzımla bağdaştıramadım. Çok tatlıymış bu=)

styleBOOM dedi ki...

@merve tesekkurler:)boynerde varlar

Melis dedi ki...

Elbiseye benden <3 Çok tatlısın Boom :)

Büşra Akpınar dedi ki...

Boomcum yine çok şekersin.Renk uyumu şahane.
Topuklular kadar düz ayakkabıyla kombinlerini de beğeniyorum.Düzlerle bile şıksın.
Ben de topuklu çok seviyorum ama öğrenci olduğumdan ve tüm gün oraya buraya koşturduğumdan düzleri tercih ediyorum.Bizim gibiler için iyi bir tercih.Şu kombinin aynen uygulayacağım.Not ettim.Teşekkürler fikrin için. :)))