25 Temmuz 2012 Çarşamba

BLOG | Zülal Ateş'ten "Ne Giydi Ki?! "


Fotoğraf: Ahmet Elbir

Zevkle takip ettiğim blogların içinde hem blog olarak hem frekans olarak bayıldığım, çok sevdiğim, biricik Ankaralı blogger arkadaşlarımı da biliyorsunuz hanımlar. İşte onlardan Zülal Ateş, o hem güzel hem akıllı hem çalışkan hem farklı olan nadide insanlardan. Bugün onun bir süre önce başlattığı ve sizlerle paylaşmak için bir arşiv oluşmasını beklediğim projesinden bahsetmek istiyorum: NE GİYDİ Kİ

Zülal henüz kendisi de ODTÜ'de öğrenci olduğundan özellikle bana da sık sık gelen "okulda ne giyeceğim, haftasonu buluşmasında ne giyeceğim, arkadaşlarla rahat bir takılmada ne giyeceğim" sorularına çözüm oluyor #negiydiki projesi ile. İşin güzelliği her postta farklı bir kız var, yani farklı vücut tipleri, farklı saç, farklı ten rengi vs.



Fotoğrafların hepsi bizim "uçakyapanadam"ımız Ahmet Elbir'in profesyonelliğinden çıkma, stüdyo çekimleri. Bence #negiydiki her Çarşamba mutlaka uğramanız, ne giysem kii!?!?!? diye sorduğunuzda bir tıklayıvermeniz gereken link:) 

10 yorum:

Banu dedi ki...

İyi de bunu yıllardır yapanlar var yeni proje gibi yazman abes kaçmış

Adsız dedi ki...

"o hem güzel hem akıllı hem çalışkan hem farklı olan nadide insanlardan."yani aynen senin gibi Boommmm :)))) ne güzel...

*STYLEBOOM* dedi ki...

@banu iyi de "yeni" bir proje demiyorum ki hicbir yerinde ama ben pek cok acidan guzel ve ozel buldum:) ayrica keske yillardir yapanlardan bir kac ornek yazsaydin ne guzel onlara da tiklayip bakardik buradan?

@adsiz :)) tesekkur ederiim.

gulcekim dedi ki...

Boom kararsız kaldığımda cok yardımcı olacak bana eminim fotograflara bakınca şimdiye kadar nasil keşfetmemisim dedim :) #boomnegiymis in yerini asla tutamaz ama optummm :)

Ebrushka Blog dedi ki...

Tavsiye ettiğin siteyi beğendim, ancak senin kombinlerini daha çok beğeniyorum ve sürekli takip ediyorum, tarzın çok hoş:)
Sevgiler...

Ebrushka Blog dedi ki...

Tavsiye ettiğin siteyi beğendim, ancak senin kombinlerini daha çok beğeniyorum ve sürekli takip ediyorum, tarzın çok hoş:)
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ben de pek beğenmedim Boom. Senle tarzlarımız pek benzemese bile kombinlerine bayılırken diğerlerinde tarzım uyuşsa bile seninki kadar beğenmiyorum. =)

Zülal Ateş dedi ki...

Boom boom ben de seni çooook seviyorum <3
Biricik kocaman destek, sen b'tanesin!

rahat yazar dedi ki...

fotoğrafların profesyonel çekim olması dikkatimi çekti benim de gayet iyi:)

Aysin dedi ki...

Allahaşkına kimdir bu sürekli ne giysem diye düşünenler? Ortalık moda blogundan geçilmiyo bunlar hala yardıma muhtaç.