27 Mayıs 2013 Pazartesi

HEDİYE | Yaz Sezonu İçin 5 Trend 10 Ayakkabı

YAŞANAN GELİŞMELER SEBEBİYLE YARIŞMAMIZI BİR SÜRE ERTELEMİŞTİK. BU HAFTA HERŞEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINI UMARAK HADİ RANDOM.ORG SONUCU 10 ÇİFT AYAKKABIYI KAZANAN TAPİR'İ TEBRİK EDELİM:)
HERKESE BEKLEDİĞİ VE ANLAYIŞI İÇİN TEŞEKKÜRLER.


İyi haftalar sevgili Boomerlar, İstanbul'da olup da lodosla ve bastıran sıcakla sersemlemiş olanlara daha da yüksek sesle sesleniyorum hatta:) Umarım güzel bir haftasonu geçirdiniz. Önce dereceyi, sonra hızla tatil planı yapan ya da tatil için çoktan yola koyulan arkadaşları (bu satırlar kıskançlık, hezeyan ve hasret bir arada bir ses tonuyla okunsun) görünce yazın resmen geldiğini söyleyebiliriz değil mi? 

Bu postta tam 1 hafta boyunca yaz sezonunun öne çıkan ayakkabı trendlerini, yanına marjin.com.tr 'den seçtiğim ayakkabıları da  ekleyerek anlatacağım. Vee bir ayakkabı tutkununu daha çok ama çok mutlu ederek haftayı sonlandıracağım:)  Marjin'den gönlünüzce seçeceğiniz 10 çift ayakkabı için ayakkabı dolabınızda yer açıp okumaya devam edin bence;)

Son trendi özellikle gecelere, davetlere, düğünlere uygun olanından seçtim: cut-out! Yüksek ökçelerde pencereler, fermuar ya da bağcıklarla birleşmiş, evet ayacıkları biraz zedeleyebilir ama ayakkabı severlere ne gam:)) Bu trend için Marjin'den seçimim Yepreso isimli bu siyah güzel.


Yaz dedik mi dolgu topuk deriz, bu sezon da öyle! Geçen yıl dolgularda rafya ya da hasır topuklar gözde iken bu sezon dolgu topukların süslü versiyonları makbul:) İster üzerinde payetler, ister boyamalar, ister mimari formlar. Benim seçimim pudra tonu ile her şeye yakışacak ve boyama topuklarıyla fark yaratacak Limelso:)





Bugünkü trendi bir iki sene önce söyleseler pek çoğumuzun ilk tepkisi "iyy" olabilirdi, zira beyaz ayakkabı pek de takdir edilen bir şey değildi. Taa ki Louboutin'le başlayan ve tüm koleksiyonlarda ardı ardına yerini alan "white pumps" trendi ünlülerin ayaklarını süsleyene dek! Çoğunlukla siyah hatta maskülen pantolon ya da takımlarla kombinlenince pek şahane duran bu trend için benim Marjin seçimim Hopuna!




Salı günü biraz daha şık, biraz daha rock bir seçimi değil sezonun senenin en hit trendi ile paylaşıyorum: Zımbalar! Açıkçası ben zımbaları feminen parçalarda görmeyi daha çok seviyorum, Umarsi isimli bu ayakkabı da öyle: zarif, rahat, feminen ve zımbalı! 



Platform topuklar hala hayatımızdan çıkmasa da (ki çıkmasın) malum bu sezon platformsuz pabuçlar revaçta, zaman Manolo Blahnik'i haklı çıkardı:) Vee sezonun öne çıkan ayakkabı trendlerinden biri platformsuz "colorblock" ayakkabılar. Özellikle bilekten bağlı, önde kalın bantlı olanlar. Bu trende benim örnek Marjin seçimim yukarıdaki bej ve oranj karışımı "Conarsi" cici  ♥


Şimdi sıra sizdeee:
www.marjin.com.tr 'den 10 çift ayakkabının sahibi olmak için ne yapmalısınız?
Bu hafta boyunca ben 1 ayakkabı trendini yanına Marjin'den 1 ayakkabı seçimi ile yazacağım, ama bir yandan da sizden yardım istiyorum:)
  • 31 Mayıs Cuma geceyarısına kadar sizce bu yazın öne çıkan ayakkabı trendi nedir, yanına marjin.com.tr'den söylediğiniz trende örnek olarak seçtiğiniz ayakkabının model adını ekleyerek bu postun altına yorum olarak yazmanız, yorumun sonuna Twitter kullanıcı adınızı eklemeniz ve;
  • Marjin Twitter hesabını takibe almanız yeterli!
  • Ayakkabı tutkunu şanslı Boomer random.org tarafından belirlenerek 3 Haziran Pazartesi günü buradan ve Twitter'dan açıklanacak, kendisi ile Marjin bizzat Twitter'dan DM aracılığı ile bağlantıya geçecek:)
  • Unutmayın adsız yorumlar maalesef onaylanmıyor!
Yarının trendini ve ayakkabısını ben şimdiden belirledim, bakalım aranızdan kimlerle pişti olacağım hoho!


116 yorum:

The Lost Girl dedi ki...

Arcitectural(Mimari) Ayakkabılar - Defirya modeli - outofthegrip

larcencielblog dedi ki...

Merhaba,

Geçen sene de ten rengi rugan ayakkabı trendi vardı; fakat bu sezonki kadar çok renk ve model seçeneği yoktu (bizzat aradığımdan biliyorum). Özellikle "ten rengi rugan babet" bence sezonun en büyük buluşu! Margin'deki şu modele bayıldım:

http://www.marjin.com.tr/?urun-7788-Marjin-Hinare-Babet-Ten-Rugan.html

Twitter kullanıcı adım: @basakvecinar

Teşekkürler çekiliş için, umarım talihli ben olurum; almak istediğim milyon tane ayakkabı buldum çünkü :)))

Sevgiler! Başak
surdarcenciel@gmail.com

Missipipi dedi ki...

bence bu yazın öne çıkan ayakkabı trendi zımbalı ayakkabılar. bütün kış ayağımızda olan zımbalı botların yaz versiyonu olan zımbalı parmak arası sandalet çok şık. marjin rocks!

seçtiğim model adı:marjin nenma düz sandalet beyaz
http://www.marjin.com.tr/?urun-8071-Marjin-Nenma-Duz-Sandalet-Beyaz.html

twitter kullanıcı adım: @pipilikiz

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
LittleSurpriseGirl dedi ki...

Bence bu yazın öne çıkan ayakkabı trendi rahatlığının yanında şık da bulduğum gerçekte şirinenin pabuçlarına benzeyen:) dolgu topuk süet burnu kapalı sempatikler. tıpkı Marjin Arelitta Dolgu Topuk Ayakkabi gibi. Benim favorim burnu kapalılar olsa da bunu açık olanlar da son derece şık olup bu modelideki gibi bilekten bağlı olması da farklı bi hava katıyo olaya.
twitterdan Selin Sayaca adıyla takibe aldım.
Sevgiler,

darkolivee dedi ki...

Kesinlikle harika bir seçim yapmışssın boomcum, bilekten bağlı platformsuz ayakkabılar kadını, daha bir dişi , daha bir alımlı gösteriyor sanki, çok da şık durduğu aşikar

marjinden daha önce bir biker bot ve topuklu çapraz bantlı iki ayakkabı almıştım, kesinlikle tüm kış ayağımdan çıkmadılar, ürünleri çok kaliteli

senin seçimin olan fuşya platformsuzu istiyorummmm

http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=7806

1 haziran doğum günüm, umarım güzel bir doğum günü hediyesi olur bana :))
https://twitter.com/izlemboyar

darkolivee@gmail.com

sevgiler

b'locked dedi ki...

Bence rahat ettiren kalıplar,çiçek desenleri ve pastel renkler

***topuklu kategorisinde
bantlı sandalet tipi,önü ve yanları açık topuklular :
http://www.marjin.com.tr/?urun-7773-Marjin-Gestom-Platform-Ayakkabi-Nar-Cicegi#zoomPhoto[gallery]/2/

***babet kategorisinde
iki veya üç renkli loaferlar ve çiçekli-desenli-rengarenk kanvaslar :
http://www.marjin.com.tr/?urun-11910-Marjin-Agevole-Loafer-Babet-Turuncu.html

http://www.marjin.com.tr/?urun-7335-Marjin-Abile-Babet-Kirmizi-Keten.html

***bir de halâ zımbalı babetler:
http://www.marjin.com.tr/?urun-7482--Marjin-Felayu-Troklu-Babet-Siyah-Rugan

twitter : andacwandet

Gizem dedi ki...

Bu yaz da her yaz olduğu gibi açık renk elbiselerin altına giyebileceğimiz nuda ayakkabılar çok trend! Marjinde de tam gönlüme göre bir model buldum neyse ki :) Akşam yemeğinde bu marjinle şifon elbisemi giydiğmi görür gibiyim :) Twitter kullanıcı adım gizeemkose
sevgiler :)


http://www.marjin.com.tr/?urun-7405-Marjin-Ruppa-Gunluk-Ayakkabi-Nude.html

Gizem dedi ki...

Model adı da: marjin ruppa günlük ayakkabı nude, eklemeyi unutmusum çok pardon, öptüm boomm Gizem.

audrey dedi ki...

bence bu yaz hem rahatlık hem şıklık olarak topuklu espadriller çok trend, benim dolabımda da 2 çift zaten bulunuyor.
seçtiğim model burada.. http://www.marjin.com.tr/?urun-11971-Marjin-Bonario-Espadril-Sandalet-Narcicegi-Keten.html bonario espadril..
twiter kullanıcı adım @iremozker

Hande dedi ki...

Bence yazın öne çıkan trend "babetler".Rahat ve hafif.Ayrıca her tür kıyafetle kombinlenebilir.Renk seçenekleri de çok.Seçtiğim ayakkabının modeli; Marjin Affine Loafer Babet.
Twitter kullanıcı adım: hndylmz83

krbgm dedi ki...

Merhaba :)
Bence bu yazın trendi loaferlar :)
Mesela Marjin Affine Loafer Babet Beyaz Nubuk :)
@LMHJA ile takipdeyim.
begumkara_@hotmail.com
Sevgiler:)

Unknown dedi ki...

Merhaba:)) herşey bir yana ayakkabı kazanmak benim için mükemmel birşey olurdu:))
Bence bu sezonun ayakkabı trendi ''dolgu topuk'' bu trende uygun Marjinden seçtiğim ayakkabı ''Marjin Alzare Dolgu Topuk ayakkabı''
Twitter kullanıcı adım fuchsia_g
teşekkürler:)

Merve Üzüm dedi ki...

Bence bu yazın en öne çıkan ve koşuşturmacalı geçen günlerine en uyumlu, en kullanışlı ve en rahat ayakkabısı espadriller. Marjinin http://www.marjin.com.tr/?urun-7375-Marjin-Bonario-Espadril-Sandalet-Turkuaz-Keten.html ayakkabısı da çok muhteşem.
Marjinin 'Marjin Bonario Espadril Sandalet Turkuaz Keten' ayakkabısı çiçekli elbiselerimle muhteşem uyumlu olacak <3

https://twitter.com/uzumerve

aysu dedi ki...

Bu yazın öne çıkan trendi çivili ayakkabılar, marjin de bu trendi çok şık bir ayakkabıda göstermiş.

"https://twitter.com/aysu_dagli"

http://www.marjin.com.tr/?urun-7718-Marjin-Sinerya-Troklu-Platform-Ayakkabi-Ten-Rugan

Adsız dedi ki...

(PINAR ÜNAL)Bence bu yazın trendi,yüksek topluklardan vazgeçmem rahatlığımdan ödün vermem diyenler için dolgu topuklu ayakkabılar.Üstelik topuklarınızın arnavut kaldırımları arasına girme derdini ortadan kaldırıyor.Bu trende benim örnek seçimim Marjin nar çiçeği "Obula" dolgu topuklu ayakkabılar.
etrken1(twitter)

Unknown dedi ki...

bu yazın öne çıkan ayakkabı trendi kesinlikle bu şık ve rahatlığa önem veren bayanların tercihi :) http://www.marjin.com.tr/?urun-12152-Marjin-Garnetta-Gunluk-Ayakkabi-Multi-1.html#zoomPhoto[gallery]/2/

Bu arada tüm şartlar itinayla yerine getirildi efendim :) Sevgiler...
dijitalprenses 1c :))

Merve Saruhan dedi ki...

Bu yazın öne çıkan modellerinden birisi de Loefer : Miu Miu nun babetine benzeyen bu modelde örnek : Marjin Otto Babet Siyah süet

Twitter adım : mörvy

Herkese başarılar :)

ahuneva dedi ki...

slm.öncelikle bir marjin kullanıcısı olarak ayakkabılardan cok memnunum.ikincisi bir ayakkabı tutkunu olarak inşallah bana cıkar diyorum.ve twitter de marjını takıpteyim.
bu yaza girerken ayakkabılara şöyle bi dikkat ettiğimde kendiminde altın sarı simlisini aradığım loafer tarzı simli babetler bence cok revacta olacak.marjindeki ayakkabı adı da Marjin Tayis Babet Siyah Sim.
twitter kullanıcı adım fatma uslu
herkese bol şans...

ahuneva dedi ki...

öncelikle bir marjin kullanıcısı olarak ayakkabılardan cok memnunum
ikincisi bi ayakkabı tutkunu olarak inşallah bana cıkar diyorum.
ucuncusu marjını takipteyim.
dördüncüsü bence simli loaferler cok revacta olacak.bende altın sarı simli arıyorum
marjinde bu trende örnek ayakkabım
Marjin Tayis Babet Siyah Sim
twitter kullanıcı adım fatma uslu
herkese bol şans.bana daha cok:)

aysu dedi ki...

Tabikisi dolgu topuk spor ayakkabılar, Ben açıkcası Gelinliğimin altına giymeyi düşünüyorum:)

https://twitter.com/AysuDagli‎

"Breneyon"

http://www.marjin.com.tr/?urun-7797-Marjin-Breneyon-Dolgu-Spor-Ayakkabi-Beyaz.html#zoomPhoto[gallery]/5/

Adsız dedi ki...

Bence bu yazın trendi kesinlikle pudra ya da ten rengi ayakkabılar, işte de günlük yaşamda da her renk kıyafetle uyum sağlayabilecek banko renkler ve açık renk olduğu için bacakları da daha uzun gösteriyorlar :)

Benim seçimim ise topuklu olarak Marjin Ruppa Günlük Ayakkabı Nude http://www.marjin.com.tr/?urun-7405-Marjin-Ruppa-Gunluk-Ayakkabi-Nude.html ve koşuşturmalı günlerde giymek için Marjin Abiature Klasik Babet Ten Rugan http://www.marjin.com.tr/?urun-7330-Marjin-Abituare-Klasik-Babet-Ten-Rugan.html

Twitterdaki kullanıcı adım @guzelliktutkusu ve Marjin hesabını takip ediyorum.

Herkese bol şans :)

Unknown dedi ki...

bu yazın trendi baskılı çiçekli ayakkabılardır bu desenler ne kadar kıyafetlerde varsa ayakkabılardada kendilerine yer buluyor AYNI
http://www.marjin.com.tr/?urun-7907-Marjin-Liliyu-Dolgu-Topuklu-Sandalet-Multi-1.html GİBİ

https://twitter.com/blakgirl

DİLEK YILDIRIM

irem dedi ki...

Yazın gelmesi ile birlikte ayaklar hava almaya ve rahat etmeye başladı.Benim iki yazdır favorim rengarenk sandaletler.İster gece mini club elbisenizin altına,ister gündüz şortla,ister plajda bikini ile giyin.Hem çok şıklar hem de ayaklarınız rahat ediyor.Düz tabanlı oldukları için dilediğiniz gibi dans edip,hoplayabiliyorsunuz.Üstelik tatile giderken bavulunuzda yer kaplamıyorlar.Bir taşla bir sürü kuş vurmuş oluyorsunuz.Benim Marjin'den beğendiğim sandaletler ise 'Junla' düz sandaletler.Favorim rengim ise turuncusu.Styleboom sayesinden marjin'in bu güzel tasarımlarını görmüş olduk. http://www.marjin.com.tr/?urun-11018-Marjin-Junla-Duz-Sandalet-Turuncu#zoomPhoto[gallery]/2/
Teşekkür ederiz.
Twitter : @iyossos

MaceraperesT dedi ki...

bence öne çıkan trend gladyatör ayakkabıları. örnek mi? :)Yepreso ayakkabı

http://www.marjin.com.tr/?urun-8248-Marjin-Yepreso-Abiye-Ayakkabi-Siyah-Sim

mcrprst twitter kullanıcı adım.

Esra Sayın dedi ki...

Bence bu yazın one cıkan ayakkabı trendı dolgu taban spor ayakkabılar ve cok da cıcıler. Soyle ki;
http://www.marjin.com.tr/?urun-12118-Marjin-Godere-Dolgu-Spor-Ayakkabi-Multi-1.html

Model adı:Marjin Godere Dolgu Topuk Spor Ayakkabı.

Twıtter ısmım: ezraestakoz

Herkese bol sans dılıyorum.
Esra Sayın

GökçeV. dedi ki...

Bence bu yazın trendi loafer ayakkabılar. Marjin de bu trendi takip ediyor şu ayakkabıyla: Marjin Haxalito Loafer Babet Bej Süet.

Twitterda Gökçe Vatansever adıyla takip ediyorum :)

selincelik dedi ki...

Bence bu sezon da gecen sezon oldugu gibi şık ve rahat duruslariyla loaferler on planda olacak hele bir de neon modasini goz onune akirsak benim tercihim su olacak

http://www.marjin.com.tr/?urun-12033-Marjin-Herles-Loafer-Babet-Sari.html

Twitter kullanici adim: celikselin

Sevgiler

Unknown dedi ki...

(GÜLŞAH KETEN)Bence her sene olduğu gibi babetler günlük hayatın dışında iş hayatında da mükemmel görünümün ve rahatlığın öncüsü,(marjin affine loafer babet) ki turkuaz olanı benim bu yaz için favori seçimim :)

Twitter kullanıcı adım : jokondinaryus

gulcekim dedi ki...

Her ne kadar ilk gördüğümde ıykk asla giymem demiş olsamda sonradan fikrim fazlasıyla değişti bence bu yazın ayakkabı trendi hem spor giyinip hemde şık olabileceğimiz türden topuklu spor ayakkabılar :) <3 <3 veee tabiki benim marjinden seçtiğim model "godere" isimli fıstıkkkkk:) senin seçtiğin diğer modelleri sabırsızlıkla bekliyorum boom umarım bu defa şanslı boomer ben olurum <3 (Twitter kullanıcı adım: birAllahkurusu-gulcekim) öpüyorummmm

TUĞBA dedi ki...

Bu sezon işte bu linkteki topuklara benzer ciciler çok moda hatta marjindeki bu ayakkabıyı nil ertürk ün blogunda gördüm ilk bayıldım ama rahatlığı konusunda şüphelerim var çekilişte bnm adım çıkarsa kesinlikle tercihlerimden biri olurdu:) http://www.marjin.com.tr/?urun-11986-Marjin-Defirya-Platform-Ayakkabi-Pudra-Rugan.html
Twitter adım=drtugba
Mailim dr.tugbasertkaya@hotmail.com

birbavulbiryol dedi ki...

bence bu yazın ayakkabı trendi elbiselerde olduğu gibi çizgili! "marjin fepalo dolgu topuk ayakkabı siyah rugan" tam da bu yazın modası!
@twitter: DilerGozde

Adsız dedi ki...

Yaz oldu mu akla gelen renkleri saymaya gerek var mı, hele de cıvıl cıvıl bir sezon bizi beklerken... Yeşiller, maviler, pembeler, oranjlar. Konu ayakkabı olunca sözü yerindeyse gönlümüz hoşlaşır :) Severek takip ettiğim anne Boom bize harika bir fırsat sunarken kaçırmak ayıp olurdu.
Yazı düşünürken o akşam serinliğinde çıkılan ağır yürüyüşlerde bile kullanılabilecek aşık olduğum harika minte çalan turkuaz ayakkabılar benim olmalı. Hem renk, hem model, hem zımbalarıyla yaz trendine uygundur onayı verdim :). Özelliklede yazın vazgeçilmezi olacak ister düz ister topuklu ayakkabılarda dişiliğin simgesi olarak adlandırdığımız bilek bağlamalı ayakkabı oluşu beni benden aldı.
Benim gibi kısa boyluların vazgeçemediği platform topuk Marjin Elnam ayakkabı açık ara fovorim.
Twitter hesabım : https://twitter.com/MeralKanli

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
errorverdi dedi ki...

Desenli dolgu topuklar;
http://www.marjin.com.tr/?urun-7443-Marjin-Prolisso-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi-Nude
Twitter kullanıcı adım; errorverdi

ruyaabca dedi ki...

Kesinlikle bu yaz '' rahat '' bi akım geliyor ama bunun yanında da ''şık'' ve benim tek tercihim yaz boyu renkli loaferlar :)) -MArjin Haxalito Loafer Babetlerden yana Pudra rengi ise 50 leri andırdı :))
Twitter: nasilamaya :))

Burcu dedi ki...

Bence bu yaz parmak arasından direkt bileğe bağlanan sandaletler moda. Pek anlatamadım galiba ama Marjin Gulero tarzı ayakkabılar yani :) (twitter: duuvadidi)

Gizlibahcem dedi ki...

bence loaferlar hiç olmadıgı kadar trend bu sene,mint yesili ise giderek daha çok karıştı hayatımıza. İki trendi birlestiren bu ayakkabıyı pek sevdim:))

http://www.marjin.com.tr/?urun-7355-Marjin-Affine-Loafer-Babet-Turkuaz-Nubuk.html

twitter: gizlibahcemblog

Unknown dedi ki...

Bu sezon şimdiden öne çıkan,en çok görülen ayakkabı trendi hem rahat hem şık olabileceğimiz babetler.

Marjin Haxalito Loafer Babet Kırmızı Süet

Benim en çok tercih ettiklerimden.
Twitter kullanıcı adım: Kubra_Calik

SUNAKTUG dedi ki...

bu yazın modası hem rahat, hem gösterişli, hem de topuklu bilekten bağlamalı renkli ayakkabılar
marjinde ki bu ayakkabıya bayıldım
http://www.marjin.com.tr/?urun-7813-Marjin-Darek-Gunluk-Ayakkabi-Vizon-Rugan
twitter adım @sunaktug
sunaktug@hotmail.com

Elif Kübra Genç dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gizemcan dedi ki...

Merhabaa,
Bence bu yazın trend ayakkabıları rahatlığından dolayı loaferler.
Özellikle bu model çok şık: Marjin Mencali Günlük Ayakkabı Bordo Süet
Twitter: @gypsyistanblue

nuray dedi ki...

Bu yazın modası flatform spor ayakkabılar örneğin marjin evidor spor ayakkabı lacivert keten
@e_mine

Adsız dedi ki...

Bence bu yazın trendi kalın bantlı colorblock ayakkabılar ve tabi platformsuzların nerdeyse hepsi :)

Ben buna bayıldım. Marjin Darek Günlük ayakkabı
http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=7811

Twitter adım: esraimrn

Adsız dedi ki...

Benim tercihim "ben trendine mrendine bakmam ayak sağlığım ve rahatlığım her şeyden önce gelir"gillerin de her sezon favorisi olan dolgu topuklu ayakkabılar. Alzare Dolgu Topuklu Ayakkabı Ten Rugan
twitter: MerveKusat

Günseli B. ( mikamikoo) dedi ki...

Beklenen yaz sonunda geldi, e bütün kış boyunca hapsettiğimiz ayaklarımız
da özgürlüğü fazlasıyla hak etti :)

Şöyle tiril tiril elbiselerin altına topuklu ayakkabımı giyeyim salınayım fakat patilerim da rahat etsin diyorsanız eğer bence marjinin ELNAM PLATFORM AYAKKABISINI seçebilirsiniz,materyal olarak benim pek sevdiğim süet ve renk olarak tabi ki rüyalardan fırlamış gibi pudra pembesi :)

tık tık buraya:
http://www.marjin.com.tr/?urun-8031-Marjin-Elnam-Platform-Ayakkabi-Pudra-Suet.html

Merve Kadıoğlu dedi ki...

''Bence bu yazın modası nedir?'' denince akla ilk olarak iki seçenek geliyor; bitmek bilmeyen ''neon'' akımı ve herkesi etkileyen bir ''metal'' akımı (:
Benim favorim ise MARJİN GULERO DÜZ SANDALET YEŞİL ( http://www.marjin.com.tr/?urun-12276-Marjin-Gulero-Duz-Sandalet-Yesil.html )
Bu güzel güneşli havalarda efil efil diz altı ve ayaklara kadar uzanan eteklerimizin altında parlayacaklarını ve kot şortlarımızla birlikte düşündüğümde de hem plajda, hem akşam sahilde yürüyüşte ahenk içinde olacağını düşünüyorum. Hem ''rahatlık'' hem ''şıklık'' hem de ''moda'' diyenler için mükemmel bi seçim (:

twitter kullanıcı adım: @mervekadioglu

Unknown dedi ki...

bence bu yazın trendi baskılı ayakkabılar. ve bence marjin liliyu dol¨gu topuklu saldalet multi 1 buna çok güzel bir örnek:) twitter kullanıcı adım irmakkarademir

Unknown dedi ki...

Bence bu yazının ve yazın trendine en uygun ayakkabı Marjin Tisare Troklu Platform Ayakkabı. Ten rengi bir rugan ayakkabı yazlık çiçekli, renkli elbiselerle hem çok uyumlu kombinlenebileceği gibi hem de gece ve gündüz sade, dar pantolonlarla da şık bir görünüm yakalanmasını sağlar. Zımbalar da zaten sezonun trendi.

Duygu Çal
@cilekliiturta

Adsız dedi ki...

Yaz demek tatil demek,deniz,gunes,cayır,cimen demek.Benim gibi rahatlığına düşkün bayanlar içinse duz sandaletler demek.Bence bu yaz rengarenk,civil civil duz sandaletler sezonun en favori parcalarindan.Tipki Marjin'deki Junla modelleri gibi.
http://www.marjin.com.tr/?urun-11019-Marjin-Junla-Duz-Sandalet-Fusya.html
twitter hesabım: caseard

pınar ünal dedi ki...

Bence bu yazın trendi klasikleşen dolgu topuk ayakkabılar.Yüksek topuklarımdan vazgeçmem rahatlığımdan da ödün vermem diyorsanız dolgu topuklar,benim olduğu gibi sizin için de ideal.Üstelik topuklarınızın arnavut kaldırımları arasına girme derdi yok;)Bu dertten çok muzdarip olan ben kendime marjinin "OBULA" dolgu topuk nar çiçeği ayakkabısını seçtim çokta iyi ettim=)Umarım bu dahil diğer 9 ayakkabı benim olurrrr=)
twitter kullanıcı adım:@etrkn1
mail:pinarunal@senexpo.com.tr

Unknown dedi ki...

Merhabaaaa. :)
Bu yaz cutout modeller hem kıyafetlerde hemde ayakkabılarda çok trend.
Marjin!in yeni sezon bu nude ayakkabısına bayıldım. :)
ModeliDefirya Platform Pudra Rugan modeli.
Twitter kullanıcı adım : @merveyilldiz

Herkese bol şans diliyorum.

ekasap53 dedi ki...

yazın koşuşturmacasına en uygun ayakkabı loaferlar.benim favorim yazın favori renklerinde http://www.marjin.com.tr/?urun-11929-Marjin-Guardare-Gunluk-Ayakkabi-Narcicegi-Nubuk.html
twitter hesabım emine_kasap

hasbelkeder dedi ki...


rumeysa rabia çiçek aleykum_s@windowslive.com
bu yazın trendi bence rahatlığın ve güzelliğin ön planda olduğu bilekten sarmalı platformu sandaletimsi olan ayakkabılar ve renk olarak tabiki: turkuaz.
marjinden özene bezene seçtiğim ayakkabıysa ;Marjin Bukela Ayakkabı Turkuaz Rugan. çok güzel. özellikle bir ayakkabı meraklısı olduğumdan her bir yakakabıda ayrı ayrı gözüm kaldı,söylemeden edemedim.
twitter kullanıcı adım : umacikiz.

ocean dedi ki...

Bence zımbalı her tür ayakkabı bu yazın modası!!!!
mesela MarjinFelayuTrokluBabet
http://www.marjin.com.tr/?urun-7482--Marjin-Felayu-Troklu-Babet-Siyah-Rugan
twitter kullanıcı adım:deryadgdln

lifeisabigcatwalk dedi ki...

merhaba,

Bu yazın trendi bence kesinlikle dolgu topuk spor ayakkabılar, benim seçimim yazın diğer hit trendi zımbayla birleştirilmiş Marjin Zepere Dolgu Spor Ayakkabı Turkuaz Nubuk modeli...

Twitter : @lifeisacatwalk
E-mail: ifeisabigcatwalk@gmail.com

Sevgiler…

LaL

Unknown dedi ki...

Yaz sandaletsiz geçmez. Hemde böyle rahat olursa tadından yenmez. http://www.marjin.com.tr/?urun-7971-Marjin-Sisiane-Dolgu-Topuklu-Sandalet-Beyaz
twitter emine_kasap

Unknown dedi ki...

Merhaba :)
Bence bu sezon en trend neon ayakkabılar! Mesela bu ayakkabı ile hem değişik bir model oluşturulmuş,hem de modern! http://www.marjin.com.tr/?urun-7431-Marjin-Polasti-Platform-Ayakkabi-Multi-1.html
(Twitter'da Cyrstalll adıyla takipteyim)

saganak_240@hotmail.com

morkebelek dedi ki...

benim için yaz demek rahatlık demek rahatlık demek dolgu topuk demek :)
rahatına düşkün biri olarak benim favorim dolgu topuklar renk renk nude, neon, çiçekli hepsi ayrı güzel :)

örnekler ise ;

http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=7274

http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=7277

urun-7907-Marjin-Liliyu-Dolgu-Topuklu-Sandalet-Multi-1

https://twitter.com/gulgunse

rüyadakidüş dedi ki...

bu sene metalik ayakkabılar moda Metalik ayakkabı İlkbahar / Yaz 2013 en büyük trendlerinden biri. Gümüş folyo ayakkabı ve sandalet Nicole Miller, Emporio Armani, Giambattista Valli moda fuarlarında tespit Moda Haftası sırasında tüm pist üzerindeydi. Viktor & Rolf metalik pompalar dokulu malzemeden yapılmış ise Moschino az topuklu sandaletler ezilmiş kristaller ve metal yaprak levhalar ile dekore edilmiştir

METAL AYAKKIBLAR TREND

http://www.marjin.com.tr/?urun-7839-Marjin-Ekase-Platform-Ayakkabi-Gumus#zoomPhoto[gallery]/2/

MARJİNDE DE BU MODEL ÖRNEKLERİ MEVCUT
: elvinaycayalcin(mockingbird)
marjin hesabını takibe aldım
elvin_ayca_@hotmail.com

naylar dedi ki...

Kırmızı her dönem her mevsim moda.Ama en çok yaza yakışıyor.Bu marjin Kırmızı babetlere bayıldım!!

Model:Marjin Andisso Babet Kırmızı Rugan

http://www.marjin.com.tr/?urun-7365-Marjin-Andisso-Babet-Kirmizi-Rugan.html

Twitter: Elif Tekin @naylarrr

psyche dedi ki...

ne kadar neonlar colour block lar moda olsa da beyazdır her yazın rengi bronz tenimizle ne de güzel olur.

Marjin Gulero Düz Sandalet Beyaz

uzun salaş elbiselerimiz büyük gözlüklerimiz ve kocaman çantalarımızla kurtarıcımız.
burcu leman karakuş
@blemankaraku
brc-09@hotmail.com

Meltem dedi ki...


Bu yaz loafer babetlerin karşı konulamaz bir çekiciliği var. Rağatlığı ve çeşitli renk seçenekleriyle her kombinin altına giyilebilecek bir model. Her bayanda mutlaka olan ve olması gerektiğini düşündüren bir ayakkabı. Marjin Affine Loafer Babet Koyu Vizon Nubuk modeli gördüğüm çok tercih edilen tarzdan.

https://twitter.com/meltemgktp
Meltem Göktepe

Unknown dedi ki...

Merhaba blogunu geç keşfettim ama öncelikle böyle kaliteli ürünler veren markaları bizlerle tanıştırdığın için teşekkür ediyorum ben moda da kendine yakışanı giyenlerdenim biraz da modayı kendimiz yaratmamız gerekiyo çünkü sokağa çıkıp baştan aşağı herkes aynı fabrikasyon giyinince stil denilen bi kavram kalmıyor bu yazın geçen yazın tutulan sevilen hem spor hem gece ayakkabı olarak giyebileceğimiz ayakkabıları bantlı ayakkabılar bence bir de kalın topuk oldu mu yaşadımmmmmm özellikle marjinin http://www.marjin.com.tr/?urun-11945-Marjin-Pasilase-Ayakkabi-Yesil-Suet ayakkabısına bayıldım renk uyumu kalın topuk olması bantlı oluşu = rahat,güzel ve cici oluşu düşünmedem seçmem için ideal :) Twitter:https://twitter.com/Milaykk35

atolyefezee dedi ki...

Merhaba, bence bilekten bağlı modeller ve neon renkler beyazla birlikte bu yazın trendi olacak.

marjinden ; Uselia ayakkabı siyah süet , tedela babaet siyah rugan, darek günlük ayakkabı saxmavi rugan ve son olarak darek günlük ayakkabı siyah rugan :)
twitter @klaviiyem
2 tane i ile yazılıyor :)

Unknown dedi ki...

Merhaba geçen yazın ve bu yazın trendi bantlı ayakkabılar bence hem spor hem hem abiye her tarza uyması. Kalın topukluysa bir de hem topuklu hem rahat olması tercihim bu tarz ayakkabılar marjinde tam da tarif ettiğim tarza uygun olarak marjin pasilase ayakkabı yeşil süet tam benliiik çok şiriiiin çook :) twitter:https://twitter.com/Milaykk35

SeLeN dedi ki...

Sen benden önce yazmışsın ama bu favorisi kesinlikle zımba! Hala zımba!
Üsrelik Marjin zımbaları platformsuz (Manolo rocks!) bilekten bağlı süper bir modelle kullanmış,aman ne iyi yapmış:) modelin adı "umarsi" , bir de illa ki nude olmalı.
Zımbalardan sonra en çok gözüme "fayera" modeli dolgu topuklu sandaletler çartı benim. Dolgu topuk forever yaşayan biri olarak bu modelin her rengini bile alabilirim.
Ve tabi hala saltanatını süren over doze dolgu topuklar var bir de. Bana hitap etmese de mini minilerin ya da maxi elbiselerin altında bu yaz da vazgeçilmezleri oynayacak gibi.

Twitter kullanıcı adım: slnkaa
selenkutluay@gmail.com

he bu arada çekiliş bahane ben şimdiden marjindne 2 sipariş hazırladım bile:))
hinare nude babet ne fayera taba sandalet:)))

feryalis dedi ki...

Bu yıl kesinlikle dolgu topuklu sandaletler revaşta.
Hem şık hem rahat olmak isteyen kadınların tercihi.


İşte Marjin'de moda:
http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=11917

twitter kullanıcı adım: @feryalis
mail adresim: is.feryal@gmail.com

Cat_Walk dedi ki...

Bence bu
Zımbalı ve platform olarak

Marjin Elnam Platform Ayakkabı Pudra Süet
http://www.marjin.com.tr/?urun-8031-Marjin-Elnam-Platform-Ayakkabi-Pudra-Suet#zoomPhoto[gallery]/5/

Ve kesinlikle bu platformu sevmesemde bu modeller kesinlikle yazın modası

http://www.marjin.com.tr/?urun-7809-Marjin-Conarsi-Gunluk-Ayakkabi-Nar-Cicegi.html

Twitter :@_Cere_N

Mail :cerenkocabas@gmail.com.

Unknown dedi ki...

Nude ayakkabı modası birkaç senedir varolsa da klasik olmaya aday.favorilerimden biri http://www.marjin.com.tr/?urun-7576-Marjin-Gumo-Gunluk-Ayakkabi-Ten-Rugan
twitter emine_kasap

Attraversiamo dedi ki...

Merhabalar;
Bence bu yazın trendi rengarenk loaferlar!benim marjin.com.tr deki favorim "marjin haxalio loafer babet yeşil süet"
twitter:@cansuyilmazz

Tapir dedi ki...

Bence bu yazın değil her yazın trendi dolgu topuk ayakkabılar, hele ki bu sene her yerde bol bol gördüğümüz nude rengi olunca tadından da yenmiyor :) ben özellikle şunu ;
http://www.marjin.com.tr/?urun-7927-Marjin-Nelera-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi-Bej-Nubuk.html cok beğendim bayıldım diyebilirim :)
twitter adresim de @damlaseli

Unknown dedi ki...

merhaba;
bence bu yazın öne çıkan trendi, her yazın vazgeçilmezi olan sandaletler. Gerek dolgu topuklu gerekse parmak arası sandaletlerin olmadığı bir yaz düşünemiyorum :)
yaz=confor= tildor sandalet <3

tildor http://www.marjin.com.tr/?urun-12248-Marjin-Tildor-Duz-Sandalet-Taba.html
twiter kullanıcı adım: tugbakaraduman

sevgiler..

cukulata.alba dedi ki...

vee evet yaz demek ayakların özgürlüğü demek olsa da bence bu yazın favorisi loaferler ve şu loaferin tatlılıgını gormemek elde değil
http://www.marjin.com.tr/?urun-12033-Marjin-Herles-Loafer-Babet-Sari.html
https://twitter.com/cukulataalba

fundaModa dedi ki...

bu yaz ayakkabıda trend; manav reyonları kadar renkli olması... net yeşiller, pembeler, morlar ya da maviler....
benim seçimim şu(http://www.marjin.com.tr/?urun-7814-Marjin-Darek-Gunluk-Ayakkabi-Narcicegi-Rugan.html) linkteki ''darek narçiçeği rugan ayakkabı''.
twitter takip ismim ise:yasinkertis
sevgiler boomcumm!!

atolyefezee dedi ki...

Merhaba, bence bu yazın trendi neon renklerle devam edecek tabi vaz geçilmez beyaz olacak ikisinin birlikte kullanıldığı ;
darek günlük ayakkabı beyaz rugan, herles loafer babet fuşya, ve tabi zımba trendi için de beyaz bir babet seçmiştim bu gün sitede bulamadım :(
Bu arada bu benim ilk çekilişim olcak inş iyi bir başlangıç olur.:)

twitter da adım; @klaviiyem iki "i" ile yazılıyor.

zeynep dedi ki...

Bence bu yazın trendi mimari formlu ayakkabılar aynı Defirya gibi :)
twitter: zvioletta

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
archilem dedi ki...

Merhabalar..bence bu yazın her yaz olduğu gibi trendi babetler ama loafer olanlar.. bu yaz herkesin ayağında tüm renkleri görebiliriz bence..
Marjin Haxalito Loafer Babet Yeşil Süet
https://twitter.com/akgl_mvlt
@akgl_mvlt

Merve Kocabaş dedi ki...

Bence bu yazın öne çıkan ayakkabı trendi sivri burunlu stilettolar, uzun zamandır hakim olan platformlu ayakkabılardan daha sık görmeye başladık :)
Benim marjinden bu trende uygun olarak seçtiğim ayakkabı modeli ise Siyso.
http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=12469#zoomPhoto[gallery]/3/

Neon sarı rengiyle hem sivri burun trendine hem de yaza uyacak bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum.

Twitterdan @mrvkocabas kullanıcı adıyla takipteyimmmm :)

Unknown dedi ki...

Merhabalar Marjin Dünyası :)

Bence bu yılın en çok sevilen modası zımba modası. Bu zımbalar tüm kombinlerde kullanılıyor ve çok revanşta. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan babetlerde de kullanılması ayrı bir hava katıyor.

Benim Marjin'den seçtiğim ayakkabı her kıyafetle kombin edilebilen bir babet. Şortun, kaprinin, uzun ve kısa eteğin, elbisenin altına uyum sağlayabilecek bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum. Bence hemen hemen her zevke hitap ediyor.

http://www.marjin.com.tr/?urun-8068-Marjin-Ajersi-Gunluk-Babet-Kirmizi#zoomPhoto[gallery]/1/


Altının kıymetini sarraf bilir derler ya bu ayakkabıların da kıymetini gerçekten ayakkabıdan anlayan genç kızlar ve kadınlar bilir. Herkese basarılar... :)

Twitter kullanıcı adım : tugceetasci

Unknown dedi ki...

Kesinlikle bu sezonun en kullanışlı ve öne çıkan ayakkabı modeli platform dolgu topuklar. Uzak doğuluların terliklerine benziyor ama topuklu giyemiyorum ben diyenlerin bile tav olduğu, rahatlıkla giyebileceği bir model. Ve ben şuna bayıldım <3

http://www.marjin.com.tr/?urun-7906-Marjin-Sevova-Dolgu-Topuklu-Sandalet-Beyaz.html

@idilGlck

büş dedi ki...

loafer kesinlikle bu yazın vazgeçilmez parçası şortlar elbiselerle kombinlenicek loferların en güzelleri kesinlikle marjinde! ve son bir kaç yılın vazgeçilmez rengi kesinlikle mint yeşili hem rahat hem şık :) http://www.marjin.com.tr/?urun-7355-Marjin-Affine-Loafer-Babet-Turkuaz-Nubuk.html https://twitter.com/yilmazbusraaaa

büş dedi ki...

mezuniyet günü yaklaşıyor !! elbise tamam peki ayakkabı ?? hem sezonun trendi hem rahat hem her zaman giyilebilir ayakkabıyı marjinde buldum ben :)http://www.marjin.com.tr/?urun-12270-Marjin-Asorli-Abiye-Ayakkabi-Siyah-Sim.html https://twitter.com/yilmazbusraaaa

büş dedi ki...

yazı en çok dolgu topuklularla seviyorum her yerde her kıyafete uyabilir :) sporda olabilir şıkta gecede olabilir gündüzde benim favorim ise http://www.marjin.com.tr/?urun-5444-Marjin-Obula-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi-Narcicegi-Rugan https://twitter.com/yilmazbusraaaa

büş dedi ki...

zımba... kışın olduğu gibi yazında vazgeçilmezleri arasında yerini almış galiba ben bu sandeleti görür görmez aşkı oldum :)http://www.marjin.com.tr/?urun-8070-Marjin-Nenma-Duz-Sandalet-Siyah-Suet https://twitter.com/yilmazbusraaaa

pelin dedi ki...

Bu yaz bu babetlerin pullusu, pulsuzu, zımbalısı sadesi, rengarenk olanları aşırı moda. Hem günlük hem de gece kullanılabilmesine bayılıyorum. Seçtiğim model Tayis:
http://www.marjin.com.tr/?urun-12295-Marjin-Tayis-Babet-Gumus-Sim.html

Kullanici adim hazalsenell

Unknown dedi ki...

Bence bu yazın trendi ''Bunaltan sıcak havalarda en azından ayaklarımızı serin tutalım'' diyerekten Marjin Gulero Düz Sandelet Kırmızı http://www.marjin.com.tr/images/products/01/10/18/11018_buyuk_zoom.jpg
(twitter:gozdeakbass)

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba,

Bu sezonun öne cikan trendi kesinlikle nude ayakkabilar, hele ki benim gibi ince topuklar uzerinde yürümeye usenenler
icin dolgu topuk da olursa tadindan yenmez :)

Mesela bu nude terlikler de beni tum yaz oradan oraya kosturabilir bile.Hem de tüm renk kombinlerime harika uyum saglayarak...

Marjin Retali Dolgu Topuklu Sandalet Ten Rugan

(http://www.marjin.com.tr/?urun-7416-Marjin-Retali-Dolgu-Topuklu-Sandalet-Ten-Rugan.html)

Twitter kullanici adim; @TikiKezban

Bol şans bana :)


Tiki Kezban
http://tikikezban.blogspot.com/
tikikezban@gmail.com

Unknown dedi ki...

Bence, sadece bu yaz değil her yaz sandaletler baş tacımız. Hem rahatlığı hem de gece gündüze uyan kullanımlarıyla yazın vazgeçemediğim ayakkabılar.
Gold ile siyahın muhteşehem uyumu ile birleşince seçtiğim ayakkabı tabi ki;
Marjin Gulero siyah sandalet.

sırf bu çekiliş için katı kurallarımı yıkıp twitter açtım :)

kullanıcı adım: sellinunall takipteyimm.

Ayfer Yaşar dedi ki...

@ayfer1968 yazın ayakkabı trendi bu kış olduğu gibi yazda zımbalı modeller önplanda olucak platformlu ve kare kalın topuklular bu yazın trendini oluşturabilir bence örnek olarak ise Marjin Elnam Platform ayyakkabı. babybooma ve sana öpücükler...

Unknown dedi ki...

Yaz demek elbise demek :) uzun, kısa, uçuş uçuş ya da denim nasıl olursa olsun fark etmez! Bu yazın önde gelen modeli platform topuklu, zımbalı modeller. Hem spor, hem şık. Hem tatilde hem şehirde :D

Marjin'in bu modeli gibi ===) http://www.marjin.com.tr/?urun-7946-Marjin-Despaki-Platform-Ayakkabi-Multi-1

Twitter: neyinnesisinsen

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bence 2013 yazında günlük şıklıktan tutunda gece şıklığına kadar her zaman kullanılabilecek, göz dolduracak olan modeller; bilekten bağlı,platformsuz,ince yada kalın bantlı ayakkabılardır.Kesinlikle çok şık ve çok zarifler.İçersinde kendinizi mükemmel hissediyorsunuz:)) Dünya markalarında da bu modelleri görüyoruz zaten.
Siz biraz bahsetmişsiniz, o kadar seçenek arasında, ne kadar zor olsa da benim Marjin'deki favorim:

Marjin Darek Günlük Ayakkabı Vizon Rugan
http://www.marjin.com.tr/?urun-7813-Marjin-Darek-Gunluk-Ayakkabi-Vizon-Rugan#zoomPhoto[gallery]/4/

Twitter kullanıcı adım : @aysncr Aysun Acar :)

Sevgiler.

Unknown dedi ki...

geçen sene olduğu gibi neonlar bu sene de oldukça gözümüzü alıyor. bence bu sene neon stilettolarla dikkat çekmenin ötesine geçebiliriz :)işte marjin de yapmış:

model adı: Marjin Siyso Günlük Ayakkabı Sarı
http://www.marjin.com.tr/?urun-12469-Marjin-Siyso-Gunluk-Ayakkabi-Sari.html

twitter: _pinosh_

HELYU dedi ki...

boom merhaba

bu sene loafersız olmaz :)
o yüzdende ;

Marjin Atto Babet Siyah Süet olmalı haftasonu ayağımızda :)))

twitter = handeender

HELYU dedi ki...

boom merhaba

bu sene loafersız olmaz :)
o yüzdende ;

Marjin Atto Babet Siyah Süet olmalı haftasonu ayağımızda :)))

twitter = handeender

Dilay dedi ki...

Pudra rengi,zımba ve platform topuklar.. ister şık,ister günlük ama her türlü trend. En çokta beyaz uçuş uçuş bir elbisenin altında düşündüm ben bu cicileri :D
Marjin Elnam tabikiide..
http://www.marjin.com.tr/?urun-8031-Marjin-Elnam-Platform-Ayakkabi-Pudra-Suet.html

twitter adresim : https://twitter.com/DlyBNGL
dilay.bingul@hotmail.com

Güliz dedi ki...

T bantlı ayakkabılar yazın trendi--Defirya Platform ayakkabı

@gulizisguliz

The Other dedi ki...

Bence bu yazın trendi dolgu topuk spor ayakkabılar. Tüm genç kızların ayağında. Benim seçtiğimse şu:

http://www.marjin.com.tr/?urun-9024-Marjin-Godere-Dolgu-Spor-Ayakkabi-Gumus.html#zoomPhoto[gallery]/1/

Twitter hesabımsa şu: https://twitter.com/pelincigimdogan

Teşekkürler,

Pelin Doğan Araz.

orkide dedi ki...

Merhabalar...

Vuuu onca model arasında seçmek zor oluyor. Malum bu yaz davetler,düğünler,nişanlar çok illaki abiye ve rugan diyenlerdenim.

http://www.marjin.com.tr/?urun-7387-Marjin-Favorito-Platform-Ayakkabi-Siyah-Rugan.html

Twitter: orkide28
elvanyesilbas@hotmail.com



Unknown dedi ki...

Bana kalırsa bu yazın trendi rahatlık. Düz taban neon renkler, loafer veya hafif topuklu sade ama şık ayakkabılar. nefes almamıza yarayacak sandaletler..

http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=11019
https://twitter.com/babasininnkizi

Selin Daldaban dedi ki...

bence bu yazın trendi bilekten bağlamalı dolgu topuklar ve pastel tonlardaki süetler bu ayakkabılar geniş paçalı pantolonların altına çok uygun . Benim hoşuma giden model bu
http://www.marjin.com.tr/?urun-9016-Marjin-Alzare-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi-Turkuaz-Nubuk
Marjin Alzare Dolgu Topuk

Twitterda kullanıcı adım : https://twitter.com/selindaldaban

selindaldaban

Unknown dedi ki...

ayakkabı delisi bir insan olarak bu yıl kafayı slipperlara takmış bulunmaktayım. Favori trendim oyüzden slipper ve loaferlar bunun da yanında ten stilettolar ve neon sandaletler favorim.
görsellerin içinde de colour block en beğendiğim.

http://www.marjin.com.tr/?urun-7563-Marjin-Haxalito-Loafer-Babet-Pudra-Suet

Twitter Adresim:https://twitter.com/sinemgulenergan

insiston dedi ki...

benim tercihim marjin alzare olurdu. Bu yıl bilekten bağlı ve dolgu topuklu ayakkabılar tercih edilebilir. Geniş paça pantolonların altına çok yakışır.
http://www.marjin.com.tr/?urun-7278-Marjin-Alzare-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi-Ten-Rugan.html

twitter adresim: selindaldaban

marjin de takip ediliyor.

eda dedi ki...

zaten bilinmeyen bir şey değil ama bence bu yaz renk renk loaferlar trend olacak, hala loafer sahibi olmayanlar da en az bir çift loafer alacak :)

benim seçtiğim model Haxalito. http://www.marjin.com.tr/?urun-7563-Marjin-Haxalito-Loafer-Babet-Pudra-Suet#zoomPhoto[gallery]/6/

Twitter kullanıcı adım: @edaasari
https://twitter.com/edaasari

Eda Sarı

Özlem dedi ki...

Bu senenin trendi zımbalı ayakkabılar
http://www.marjin.com.tr/?urun-8070-Marjin-Nenma-Duz-Sandalet-Siyah-Suet

http://twitter.com/#!/ozlem_el
ozlemelmacigil@hotmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba :) bence yaptığın colorblock seçimin süper tam yaza göre :)
http://www.marjin.com.tr/?urun-7806-Marjin-Conarsi-Gunluk-Ayakkabi-Fusya.html
marjin conarsi günlük ayakkabı pudra :)
https://twitter.com/ulkuuner

kullanıcı adım @ulkuuner

Unknown dedi ki...

bu sezonun en top trendi dolgu topuk sneakerslar isabel marant modaya armağan ettiğinden beri sokakların gözdesi:)marjin modellerinden imela modeli de isabel kokuyor.

@rookieicon

Adsız dedi ki...

bence bu sezon renkli loafer ler çok moda boom :) Marjin Haxalito Loafer Babet Yeşil Süet de en beğendiğim oldu *-* twitter kullanıcı adım @merveaydin_

wewaise dedi ki...

Bence bu yaz gençlere en çok düz ayakkabılar yakışır :)
Marjin durevole, ten rengi olması ile de beni benden aldı :)
@Canbolatayse

Adsız dedi ki...

merhaba,her ne kadar yaz rahat ayakkabılar demekse de ben marjinin platformsuz günlük ayakkabılarına bayıldım (conarsi günlük ayakkabı) ,bence bu yaz rengarenk bu ayakkabılardan her kadının ayağında olmalı,ya da olmamalı pişti olmamak adına :) http://www.marjin.com.tr/?urun-7807-Marjin-Conarsi-Gunluk-Ayakkabi-Sari
twitter adım:@solyongoz

Chocolatte dedi ki...

İş hayatına atıldığımdan beridir bir ayakkabı aşkıdır bende gidiyor eskiden new balancelarım bana bir ömür yeter başka ayakkabı giymem diye düşünürken şimdi her elbisenin altına bir ayakkabı lazım olur oldu :)

topuklu ayakkabı sürecinde bana en çok kısa topuklar yardımcı oldu nude rengiyle boyumun kısalağını gizleyecek ve beni şekilden şekle sokmayacak sezonun trendi Marjinin bu ayakkabıları ben ve benim gibilerin en büyük kurtarıcısı

http://www.marjin.com.tr/?urun-7405-Marjin-Ruppa-Gunluk-Ayakkabi-Nude

Bu sezonun favorisi ise mimari çağrışımlı cut-out platformlu hem çok şık hem çok farklı olmak isteyen hanımlar için Marjin Defirya

Pudra pembesi rengi platformdaki rahatlığı ve tasarımdaki farklılığı ile göz dolduruyor

uygur.vildan@hotmail.com

Unknown dedi ki...

yaz geceleri ne giyilir derdini ben Marjin Guardare Nubuk Pudra rengi ile sonlardırdım...en favorilerim arasına pudra rengi girdi bile,şimdi yazın gündüz ne giyilir derdimi sonlardırcak styleboom'a sevgiler...
Slogan:Heyyy!Marjini Bomm'layın :D
Parola :rahatına düşkün :D


pic.twitter.com/EuwbROQHBG

hero_han53@hotmail.com

twitter kullanıcı adım:@nrhndpyrz

gizem dedi ki...

bence bu sene
Marjin Alzare Dolgu Topuklu Ayakkabı Ten Rugan çok moda hem günlük hem gece şıklığı için ideal

http://www.marjin.com.tr/pinfo.asp?pid=7278
tweetir adım : akl_not

mervus dedi ki...

Harika bir hediyeyle karşımızdasın yine Boom :))

Bence yaz denildi mi hemen her yere giderken ayağımıza rahatça geçirebileceğimiz ama aynı zamanda da yaz şıklığını koruyacağımız model sandalet ve Marjin'den de rengarenk, capcanlı Junla modeli. Bu modelin renkleri arasında seçim yapmak çok zor olduğu için de mümkünse her rengi alınmalı :))

Twitter Kullanıcı Adım: @mervusss

Canan dedi ki...

bence bu senenin trendi zımba, buna uygun ayakkabı da;

http://www.marjin.com.tr/?urun-8029-Marjin-Elnam-Platform-Ayakkabi-Siyah-Suet

twitter kullanıcı adım : C_piedre