16 Mayıs 2013 Perşembe

RED CARPET | 66. Cannes Film Festivali Başladı!


Ne Oscar'lar, ne Met, ne şu ne bu; dünyanın en iyi kırmızı halısı her zaman hep Cannes'da : yukarıdaki kare bile, az sonra göreceğiniz üzere Nicole Kidman'ın hayretlere gark eden o muhteşem geri dönüşü bile bunu ispata hazır:)

Birinci gün raporu burada ama sonraki günlerde de fırsat buldukça güncellemelerim Styleboom Facebook sayfasında olacak.

Hem kabarık elbiselere hem Ulyana Sergeenko'ya hayran birinin birincisi elbette bu elbise olacaktı:) Çinli aktris Zhang Yuqi derin göğüs dekolteli bu ipek tafta Ulyana Sergeenko Couture elbisesi ile Anna Karenina teatralliğinde!


Cara Delevigne'in kırmızı halı geçişinde kafamınn içinde Sexy Back şarkısı otomatikman çalmaya başladı! Siyah dantel Burberry elbise ve olağanüstü mücevherler değil sadece, o bakış, o tavır!


Ne demiştim! İçimden bir ses Nicole Kidman stylistini değiştirdi diyor. DIOR Couture koleksiyonundaki en sevdiğim parçalardan biri ile katıldı Great Gatsby galasına. Bir Rene Grau illüstrasyonu kadar zarif ve Parizyen görünüyor. Saç, makyaj, mücevherle hepsi uyumlu.


Ve kare asımı galanın yıldızı yani Great Gatsby'nin Daisy'si Carey Mulligan ile tamamlıyorum. Yalnız baktığım kadın Carey mi yoksa Gywenth Paltrow mu emin olamadım:) Mulligan, toz pembe Dior içinde zarif, yalın ve çok zarif.


Solange Knowles'un karamel renkte şifon transparan elbisesi Stephane Rolland şaheseri. Belki podyumdaki kadar iyi taşınamamış ama yine de elbise yeter.


Paz Vega, minicik kristallerin bir örümcek ağı inceliğinde işlendiği Roberto Cavalli'si ile ay kraliçesi gibi. Elbise içindeki bodysuit dışında tamamen şifon üzerine etek ucuna doğru saçak saçak açılan kristallerle işli. 


Naomi Harris, gümüş rengi oldukça minimal, zarif ama bir o kadar göz alıcı Calvin Klein ile çok başarılı bir seçim yapmış. Çabasız, risksiz ve garantili.


Cindy Crawford da yakada altın detaylara sahip beyaz bir Roberto Cavalli içinde.


Fan Bing Bing bu defa ilk gün için etnik tasarımcılardan birinden muhteşem bir elbise yerine Louis Vuitton'dan bir seçim yapmış. Elbisenin yaka detayı ve rengi harika.


Freida Pinto'nun Gucci elbisesinin rengi, kemer detayı pek güzel ama boyunda biraz fazla kaba olduğunu düşünüyorum. Bu kadar tiril tiril bir elbise boynu ve göğsü bir havlu gibi değil de daha ince ve zarif şekilde sarmalamalıydı.


Isla Fisher, kırmızı Oscar de la Renta elbisesi ile beni pek mutlu etmedi, model kendisini biraz tıknaz da göstermiş. 


Ve Julianne Moore da Dior seçenlerden, ama bence bu renk pek onun rengi olmamış.


Malumunuz Cannes'ın geceleri kadar gündüzleri de ayrı cazip zira basın toplantısı ve foto çekimleri için ünlüler günlük şıklıkları ile de kamera karşısına çıkıyorlar. İlk günün gündüz güzeli yine Nicole Kidman! Şu Alexander McQueen elbisenin enfes yaka ve kollarına, ayakkabının şarap rengine, saça ve makyaja bakın! Saat belki biraz gereksiz ama Omega yüzü olunca belki de gerekli:p 


Basın toplantısında Carey Mulligan tam da kendi tarzında inanılmaz şık! Balenciaga tulumu ve t-strap ayakkabıları ile pek şık.


Audrey Tatou bir Fransız olarak, Red Valentino elbisesi içinde Cannes bizim için bir sahil kasabası abartmayalım der gibi:)


Isla Fisher, beyaz fisto Dolce Gabbana ile pek güzel bir seçim yapmış, şehre, iklime, gündüze uygun ama keşke ayakkabıları da doğru seçseymiş:o

Bugünlük bu kadar, bakalım Cannes takibine ne kadar devam edebileceğim:)

7 yorum:

NAR dedi ki...

Ayyy! Nicole Kidman'ın elbisesine bayıldımmm <3 Kendimi böyle bir elbisenin içinde hayal ediyorum...Ama giyecek bir yer bulamadım:)
Carey Mulligan'ın Balenciaga tulumuna ise dibim düştü:)Bunlar dışında çok farklı ve göz alıcı bir şıklık göremedim ben Boomcum.

fundaModa dedi ki...

yine süper bir post olmuş boom, ama ıı-ııhh Julianne Moore'u beğenmedim. hele o ayakkabıdan fırlayıp kendi özgürlüğünü ilan eden küçük parmaklar yok mu??

Neslisah Cetin dedi ki...

cannes`a bayilirim,harika benimde bununla ilgili bir yazim var okumak isteyenlere www.neslisahcetin.com

Unknown dedi ki...

Cannes yorumlaması çok eğlenceliii :))
benim favorilerim Cindy,Nicole ve Cara ve Freida'nın kemeri:)

seda dedi ki...

off nicole kidman'ı hiç beğenmez ve sevmezdim ama bayıldım resmen, kadına bir şeyler olmuş, her iki look la da mükemmel görünüyor

GleamFashion dedi ki...

Audrey Tatou hakkındaki yorumuna bayıldım :)

www.gleamfashion.com

melek ister dedi ki...

gercekten buyuk degısımler var cok guzel gozukuyorr