23 Haziran 2013 Pazar

SUNDAY | Babaların Pazarı


Anne-oğul ayakkabı tutkunu olunca geçen hafta Babalar Günü hediyemiz de elbette ayakkabı oldu:) Aslında biraz da aklımız çelindi! Beni takip edenler erkek moda tasarımında Niyazi Erdoğan'ı  ne kadar da sevdiğimi önceki postlardan hatırlayacaktır, körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali Niyazi Erdoğan, İnci için ayakkabı tasarladı! Hem Niyazi, hem ayakkabı oh la laa:) İşte o koleksiyondan biz babamıza bu ciciyi seçtik, pek yazlık, çok hafif, fena şık:) Bir de çekimle süsledik!


Styleboom ayakkabı dolabındaki hakimiyetini yitirecek miydi? Tahtı sallanıyor muydu! Yoksa bu interglaktik ayakkabı lobisinin bir oyunu muyduuuu!? 



Tabandaki ve topuktaki NE logosu şahane! Tabanın mavi rengi şahane! Tasarımcı eli değdiğini inceden inceden söylemesi şahane! İnci, pek güzel bir işbirliğine imza atmış, erkek için seçenekler dar olduğundan devamı da gelsin isteriz:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok zevkli bir seçim olmuş Boom, eşinin de stil sahibi bir beyefendi olduğu belli oluyor ama babyboomun mavi makosenleri müthiş bayıldım:))

NAR dedi ki...

Gerçekten çok yakışıklı ayakkabılarmış.. Ama ben en çok üstünde duran yavru pabuçları sevdim :)

rahat yazar dedi ki...

sayfaya bakıp kapıyordum ama fotoğraflardaki renkler gözümü aldı yazayım dedim:)
şık bir ayakkabı olmuş

gulcekim dedi ki...

ben en çok babyboom un ayakkabılarına bayıldım boom mini minicik fazla cici <3 <3 tabi birde "ayakkabı lobisi" çok şahane olmuş :)