11 Haziran 2013 Salı

BOOMSTYLE | Yeniden Motora!


Ortalık toz duman olmadan, hepimiz gerek ayar gerek gaz gerek su yemeden tam da 1 gün önce ben Eylül 2012'den bu yana hasretle beklediğim bir şeye yeniden kavuşmuştum: motor keyfine! İstanbul'un felaket trafiğine ve yazının nemli sıcağına ilaç gibi gelen ve keyfi anlatılmaz yaşanır olan motora hamilelik haberiyle uzun bir ara vermiştim mecburen. İşte bu post yeniden birleşmemiz şerefine:) Hanımlar bence ilk fırsat bulduğunuzda  motor ehliyetinizi cebinize koyun, hatta çoğalın çoğalın ve belki şehir trafiğine rengarenk bir nefes, trafiğin erkeklerine de biraz daha medeniyet gelir!

Emzirmek insana 500 kalori verdiriyormuş! Ondan olacak kilolar hızla giderken, benim başım da hızla düşüyor gün içinde:) Bir uyku bir uyku! Ama hala eski halime dönemedim, daha tempolu spora ise başlamama daha var!




Ta taa işte bizimki! Kendime mini mini bir Vespa almak çoook isterdim ama bizimki daha irice olan Burgman.



Bebekli hayat çoğunlukla çook rahat giyinip kuşanmanı gerektirse de ben yine de kendime göre şıklık katmaya çalışıyorum, topuklara gelince:) Stilettolarla olmasa da dolgu topuklarımla baya rahatım, #babyboom 'u da rahat taşıyorum, belki de henüz çok ağır olmadığından. Yine de acil durumlar için düz bir çift cici hep yanımda!


Hayat sana sürekli yapışık, sensiz çok savunmasız bir minnoşla tabii eskisi gibi değil. Özellikle emziriyorsan. Gün içinde hep aynı döngü: cok cok, gak guk, şşş pşş, mız zzz- sonra yeniden, sonra yeniden. Bazen kendimi çook uzaklara atmak istiyorum, modum düşüveriyor, bu böyle nasıl sürecek diye soruyorum, arada havam değişsin diye çıkıyorum ama işte o minicik arada bile tam iki nefes alıyorsun, üçüncü nefeste özlüyorsun, hadi hemen döneyim diyorsun. Acayip bir şey. Neyse ki bizimki gezmeyi seviyor:)


Uyum bizim işimiz:)) Keşke bu uyumu uyku ve açlık konusunda da yakalayabilsek:p
Bir takım giyinme işini belli ki kısa sürede babaya kaptıracağım ama şimdilik #babyboom ve ben daha uyumluyuz hihho!


REDHERRING Ceket//Jacket; ZARA Triko//Sweater; TWIST Pantolon//Pants; ADL Bluz//Top; STUDIO RAIN Babet//Flats; STYLEBOOM for NİLİ Charm Bileklik//Charm Bracelet; KOTON Yeşil Örgü Bileklik//Green Wowen Bracelet (hepsi yeni sezon-all new season);
MUDO Çanta//Purse; KISMET by MİLKA Plaka ve Onyx Bilezik//Gold Cuff and Onyx Bracelet; ASSOS Elmas Bileklik//Diamond Bracelet; NAZRA Altın Zincir//Gold Chain;
VALENTINO Gözlükler//Sunnies; ALICE+OLIVIA Ayakkabılar//Wedges (eski sezon//last season);
PAUL FRANK Kask//Helmet (Londra'dan)
ve #babyboom RALPH LAUREN Tulum//Onesie (New York'dan)

Last week it was a great reunion with my motorbike:) We were apart since I learned I was pregnant and in Istanbul, especially in summer, bike is great to get rid of the traffic and heat.  How I wish lovely ladies of Istanbul all get on the bikes with their cheerful outfits! Life changes a lot with a new baby, a cutie attached to you day and night, yet sometimes I just want to get far far away, then I suddenly miss him. Weird:)

16 yorum:

Gizem dedi ki...

Sen ne tatlı kadınsın! Bebeğinle de tam bir bütün olmussunuz, maşallah o da tatlılıkta annesini aratmıyor. Bal olmussunuz tam, giydikleriniz de öyle gösteriyor :) sevgiler

yıldız dedi ki...

kilolar gitmiş maşallah ikinizede nasıl tatlı nasıl şeker nasıl hoş görünüyorsunuz
pantolonuna bittim resmen rengine modeline adl yeni sezonmu bayıldım bayıldım dicem başkada söze gerek yok;)
sevgiler

nalanpasa dedi ki...

Süper Anne!!
Bebişinde sende çok tatlısınız.

fashionfromsmyrna dedi ki...

sen ve babyboom tatlılıktan öleceksiniz! maşallah diyim de önce dur tütütüt:)blogunu cok severek takip ediyorum ve küçüklüğümden beri hayalim anne olmak sana öyle imreniyorum ki ve diğer tüm blogger annelere:) kocaman öpüyorum seni:) zevkle takipteyim:)

NAR dedi ki...

Annelik bir nevi kendinden ödün vermektir ya hani, bizim kadınlarda genelde giyiminden kuşamından kendine bakımından ödün veriyorlar. Sen istisna oldun:) Çok şıksın yine, o motor üzerinde ise pek havalı! Bence en güzel aksesuarın (yada tamamlayıcın diyelim)o tatlı ötesi oğlun:)Ama halen garipsiyorum kucağında bir bebekle "Anne Boom"u :) Bu arada söylemeden geçemiiciiim: Oğlan aynı babası:)valla ben benzettim!

hopdedik dedi ki...

Ülkedeki duruma bak, senin derdine bak! Ne giymişmişsin, ne kullanmışmışsın. Bazı bloglar hala direnişteyken sen nelerle uğraşıyorsun? Otur, güzel bebeğine bak. Nedir bu hırs!!

hopdedik dedi ki...

Ayrıca motorlara göstereceğin ilgiyi biraz direnişe göster kuzum. Bebekten zaman bulup motora biniyorsun, ama parka gidiyor musun acaba? Sonra da ülkemi çok seviyorum, la la la la la la yapıyorsun.

styleBOOM dedi ki...

@hopdedik arkadaş başbakanının nefret söyleminden ve siz-biz kafasından ne farkın var? adamakıllı takip etseydin evet gittiğimi hem de 1 saatte bir bebek emzirdiğim halde gittiğimi bilirdin bu bir, giderek destek vermek zorunda değilim kaldı ki bir çok kişi eviyle, mesleğiyle, yetenekleriyle destek verdi bu iki, sen bana hesap sorup had bildirme cüretini kendinde görerek direnişin "bireysel özgürlükler"e saygı istiyoruz anlayışını bile anlayamamışsın bu üç, okuman-yazman varsa bu post daha taksim eylemi bile başlamadan çekilmiş, vali de parka müdahale olmayacak layloyloy dediğinde yayınlanmış bu döööört, sosyal sorumluluklara ve sivil hareketlere her zaman destek olan bloggerlara laf yetiştirene kadar iki STKya yazılıver bu beş. şu yazıyı okumanı tavsiye ederim, parka gideceğine blog okuyacak vaktin var madem: http://style-boom.blogspot.com/2011/10/otekiler.html

fundaModa dedi ki...

kimi zaman geldi, gittik gaz yedik, kimi zaman yatakta dört döndük, gözümüze uyku girmedi, kalktık haber takip ettik, kimi zmaan uyuduk kabusumuz oldu... bunu önemseyen, destek veren vermeyen herkes bundan nasibini ve dersini aldı. bence birbirimizi eleştirmek laf sokmak yerine olayın özüne konsantre olsak... burada bugüne kadar görülmemiş bir kardeşlik ve birleşme ruhu var. biraz olsun bu ruhtan payımıza düşeni alsak... ne güzel olur dimi @hopdedik...

Unknown dedi ki...

çok tatlısınız babyboom ve anneboom :)

Adsız dedi ki...

Hımm, motor ehliyeti kolay da motor için gerekli parayı Gezi Parkı'nda toplarmısın bizim için, hı? Ne de olsa ülkenin tek yardımsever insanları oradalar Boom?

Missinem dedi ki...

gerçekten şaka gibisin maşallahın var, nasıl gitmiş o kilolar? bebekle motor işi de ayrıca bir takdire şayanlık :) süpeeer! şu günlerde bu güzel resimler kafamı da dağıttı, iyi oldu.

ipek dedi ki...

boom her zamanki gibi ilham veriyorsun. bi yorumcuya verdiğin cevabı görünce merak ettim sen hangi STKlara üyesin fikir edinmek isterim belki bilmediklerim vadır. bir de artık maillerine bakmıyor musun :( vereceğin fikirlere ihtiyacım vardı oysaki

ModaF5 dedi ki...

Süpersiniz gerçekten :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de hopdedik'e hop! diyorum gerçekten!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ipek tegv gonullu egitmen, kardeşini seç gonullu abla ve tema:)