27 Mayıs 2009 Çarşamba

FLASHION' NEWS | The Sartorialist

Bu aslında çok çok çok gecikmiş bir entry hanımlar, çünkü bu beye hayranlığım yıllardır devam etmekte! Yıllardır her sabah kalktığımda ilk iş baktığım bu siteye bayılıyorum: THE SARTORIALIST. Halen bir gün Istanbul’a Nişantaşı ya da Istiklal taraflarında bizim sokak şıklarımızı fotoğraflayacagi günü bekliyorum. Çok güzel fotoğraflarıyla sokak modasını, moda dunyasındaki son trendleri, tasarımcıların esinlerini fotoğraflayan Sartorialist, Time Dergisine göre tasarımcıları etkileyen isimler listesinde.
Helmut Lang, Jean Paul Gaultier ve daha bir cok modacıyla 15 yil moda endüstrisinde çalışan The Sartorialist kendi halinde sokakta hoşuna giden stil sahibi kisileri karelerken muhtesem gözü fark ediliyor ve blogu patlama yapiyor, VOGUE'un online kalesi style.com da adına özel bir video bölümü var , GQda bir köşe sahibi, son DKNY reklam kampanyasının yüzü ve bomba: Eylül’de bir kitabi yayımlanacak. Şu anda onun tarzında çok street blogger var hatta bazıları çok da ünlü ama Sartorialist bambaşkaaaa! Buradan ziyaret edebileceğiniz Sartorialist'i buraya da bekliyoruuuum!

1 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Sartorialist süper bi site, ben de zevkle takip ediyorum. Türkiye'den henüz bir fotoğraf çekmemiş olsa da bir Türk olarak Ece Sükan çıkmıştı orada, ne güzel :)