14 Mayıs 2009 Perşembe

RED CARPET | CANNES Film Festivali "Up" Filmi Galası


Dün gece Cannes Film Festivali'nin açılışı ilk kez bir "animasyon" film tarafından yapıldı, benim gibi bir animasyon sever için hoş bir haber:)
Dünkü galaya Armani ağırlığını koydu, Elizabeth Banks kırmızı tek omuzlu enfes bir ARMANI PRIVE tuvalet seçmiş, saçlarına da eski Hollywood havası verilmiş. Isabel Huppert'in pudra renkli ve bence bir tasarım harikası olan şifon üstü nakışlı ve taş işli tuvaleti de ARMANI PRIVE. Aynı şekile Asia Argento'da baskılı straplez lale modeli, model Eugenia Silva da asimetrik balon etekli gri-siyah birer ARMANI PRIVE içinde.
Tilda Swinton'cığım kendine çok giden bir renk seçmiş, şarap rengi tuvaleti HAIDER ACKERMANN Sonbahar 2009 tasarımı. Robin Wright Penn metalik gümüş ELIE SAAB giymiş.
Aishwarya Rai'nin beyaz fırfırlı tuvaleti çok güzel, güzel de biraz sıradan, gerçi fırfır bu yazın gözdelerinden. Bu galada bende hayal kırıklığı yaratan Shu Qui turkuaz straplez tuvaletiyle evet çok hoş ama o da biraz sıkıcı.

Bu arada Eugenia Silva'nin boynundaki gösterişli gerdanlık yıllardır Cannes Film Festivali'yle işbirliği içinde olan ve heykelcikleri de hazırlayan CHOPARD'dan, aynı zamanda tüm jüri üyelerinin mücevherlerinin de ismi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben elisabeth banks ve ısabella huppert ın giysilerini beğendim.diğer giysilerin biraz Cannes için sönük kaçtığını düşünüyorum açıkcası