10 Haziran 2009 Çarşamba

FLASHION' NEWS | Harper's Bazaar Temmuz Kapağı'ndan Ben Bile Yaparım:)



Evet moda dergileri dünyasında kabul edilemeyecek bir şey oldu hanımlar. Yanda HARPER'S BAZAAR dergisinin Temmuz kapağını görüyorsunuz, Angelina Jolie siyah straplez bir elbise ve altın küpeler içinde güzel bir bakış atmış, enfes görünüyor! Peki bu kapak fotoğrafı kimin eseri dersiniz, Bazaar için Peter Lindbergh ya da Patrick Demarchelier mi, Mario Testino veya en azından Alexi Lubomirski mi? Hayır! Bu fotoğraf bir paparazzi tarafından bir ara çekilmiş ve gettyimages'dan alınmış bir fotoğraf! HARPER'S BAZAAR'ın bu moda dergileri alemine bomba gibi düşen, "sen ne yaptın böyle" deirten kapağı ayrıca sizi yanıltmasın, içeride Angelina Jolie'yle yapılmış ne bir röportaj ne de sabırsızlıkla sayfaları çevirtecek editöryaller var.Koskoca HARPER'S BAZAAR kapak fotoğrafı ve editoryal hazırlayacak bir aktris bulamadın mı yani, hadi bulamadın Temmuz gibi ölü bir ayı yeni bir süpermodel adayına, taze bir yüze, beklenmedik bir isime, ya da gelecek olan yaz filmlerinden bir karaktere ayıramadın mııı? Bazaar bence Liz Tilberis'in editörü olduğu zamanlarını çok arar.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

ay hakkaten bi skandal ya..tamam global kriz anladıkda bu kadarmı ayağa düşülür yakışmadı hiç HB :(

Adsız dedi ki...

Harper's Bazaar'ın resmi olarak ayaklara düştüğünün göstergesi.Feci hem de çok.

Burak Ünaldı dedi ki...

Finanstan, bankacılıktan ve birçok başka işten sonra dergiciliği de işi icad edenlerden daha iyi yapmaya başladık galiba...Bakınız Esquire Türkiye'nin harika Haziran kapağı..

Styleboom'a sevgiler,
Burak Ünaldı.

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet Teoman'lı kapak çok güzel,daha önce de Benicio del Toro'luyu çok beğenmiştim. Amaaaa şimdi Esquire Amerika'nın da hakkını yememek lazım; Haziran'da hareket eden(!) Megan Fox'lu bir kapak yaptilar, Temmuz kapağında ise kapak yazılarıyla kısmen örtünen çırılçıplak Bar Rafaeli şimdiden dillere destan oldu:))