30 Haziran 2009 Salı

FLASHION' NEWS | İstanbul Moda Günleri 2009

Paris ve Milano'da Resort 2010 koleksiyonlarının tanıtımı son hız devam ederken, Paris'te 2009/10 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonlarının defileleri sürerken ve nefesler tutulmuş Temmuz başında başlayacak olan Couture defileleri beklenirken, burada İstanbul'da da MODA GÜNLERİ için geri sayım başladı.
26-29 Ağustos 2009 tarihleri arasında İTÜ Taşkışla kampüsünün tarihi ve olağanüstü atmosferinde gerçekleşecek olan Moda Günleri dün ekonomi basınına yapılan, bugünse magazin basınına
yapılacak olan basın tanıtımı her zamankinden daha şık, daha tasarım. Örneğin dünkü toplantıda bana "İstanbul Loves Fashion" ve "İSTanbul 2009 Fashion Days" logolarıyla süslü püsküllü ve gri-fuşya kombinli(yani sezonun hit trendlerinden ikisi bir arada:)) şahane bir çanta, inanılmaz şık altın rengi çakıltaşı formunda bir flash disk ve yine çok tasarım bir not defteri verildi ki bu armağanlar bile sırf tanıtım üzerinde bir tasarım ekibinin incelikle çalıştığını gösteriyor.

İTKİB organizasyonunda Moda Tasarımcıları Derneği ve İstanbul Moda Akademisi işbirliği ile düzenlenecek ,şehirde bir hafta boyunca moda rüzgarları estirecek; moda ile ilgili tüm organizasyonları tek bir çatı altında, organize bir platformda sunacak, tüm şehrin yaşayacağı, defile, tasarımcı ve markaların yer aldığı fuarlardan oluşan dev bir moda etkinliği bizi bekleyen.
Dünyanın sayılı ve sabırsızlıkla beklenen moda olaylarından olmasını dilediğim ve artan sponsor desteği, tanıtım atağı ve azmi ile de öyle olacağına inandığım İSTANBUL MODA GÜNLERİ ile ilgili bilgi, haber ve gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz hanımlar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın bayan Style-boom,
Artık moda basınının önemli bir kalemi olduğunuzu görüyoruz. Açılışların, defilelerin hepsine davetlisiniz bakıyoruz... ;)
Biz de sayenizde haberdar oluyoruz hepsinden. Tesekkurler. Devamını bekliyoruz..

Jojee dedi ki...

canım müthiş bir çanta bu bayıldım.Keşke bende istanbulda olup gelebilsem

Adsız dedi ki...

ebruuu..
defile saatlerini nereden gorebilecegiz,ya da programi....

*STYLEBOOM* dedi ki...

moda günleri takvimini de postladım bugün, heyecanla bekliyorum:)) www.ifd.org dan da değişiklik olursa takipteyim!

Unknown dedi ki...

Davetiye nasıl edinebiliriz acaba bilginiz var mı?
Yada elinize fazla davetiye geçmesi halinde yardımcı olabilirmisiniz