19 Haziran 2009 Cuma

FLASHION' NEWS | Istanbul Moda Akademisi(IMA) Yılsonu Mezuniyet Defilesi 2009

Dün akşam İstanbul Moda Akademisi(İMA)'nin ilk moda tasarımı mezunlarını bir yıl sonu defilesiyle izledim, İMA'nın 1 senelik tam zamanlı ve 2 senelik yarım zamanlı tasarım programından mezun olan genç tasarımcıları izlemek, neler yaptıklarını görmek çok heyecan vericiydi. Doğrusu bu güzel ülkeden artık tüm dünyayı sarsacak, A-listi giydirecek modacılar çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.


Ceylan Zigoşlu, Garen Çeliktop, Gülçin Uzunalan, Pınar Aytekin, Erkan Altunay, Semra Hüsyinzadeh, Neviye Sümen, Seda Arslan, Asu Aksu, Sıla VArdal, Ayşegül Öngören, Ceyda Özenç, Aslı Çelikkıran, Mine Yiğit, Merve Öz, Hande Keçik, Şimal Kutluçınar ve Dilara Tengirşen 3er parçadan oluşan tasarımlarıyla Uğurkan Erez'in koreografisinde mini bir mezuniyet defilesine imza atmış oldular. Bu isimlerden bazılarını ben güzelce kafama yazdım, çok sağlam gelecek var, biricik John Galliano'mun dediği gibi umarım bol bol okurlar, masalları ve perileri unutmazlar, dünyayı gezmeyi bırakmazlar. Aşağıda defileden kareler görebilirsiniz.




Bu arada İMA yalnızca moda tasarımı eğitimi vermiyor, sitesini ziyaret ederseniz son dönemin en gözde moda eğitim programlarından çok geniş bir yelpaze göreceksiniz. Fashion Management, Fashion Photography, Fashion Advertisement gibi. Zamanında sistemin kurbanlarından biri olan ve onu yenemeyen ben, kendime çok güzel programlar seçtim ve en yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. Dün izlediğim genç tasarımcıları da güzel işleri ve yaratıcılıklarıyla sınırlardan taştıkları için hem çok beğendim ve takdir ettim, hem de gerçekten kıskandım. İMA'ya tebrikler...

6 yorum:

Jojee dedi ki...

bende atılmak istiyorum ah ah onların arasında keşke bende mezun olabilseydim

*STYLEBOOM* dedi ki...

tezdi okuldu halledelim beraberce baslayalim jojeecim:)

Adsız dedi ki...

Gençler göz kamaştırıyor! Bravo Istanbul Fashion Academy'ye...!

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ne yazık ki ücretleri dudak uçuklatan cinsten, sadece çok zenginlerin okuyabileceği bir okul. Ne kıymeti kaldı ki?

Unknown dedi ki...

ima mezunlarından biri olarak güzel yorumlarınıza teşekkürlerimi sunarımm :) mine