18 Haziran 2009 Perşembe

RED CARPET | Megan Fox'un Transformers Galaları Şıklığı

Megan Fox'u TRANSFORMERS Moskova Galası'nda da gördüktens onra dedimki, tamam oldu bu kız artık, bir postu hakediyor, daha bir tane bile falso vermedi bu filmin galalarında ve basın toplantılarında! Çok otoriteyim değil mi hanımlar:)
Kendisi öncelikle aşağıdaki mor, saten, süper derin yırtmaçlı, drapelerle süslü, enfes DONNA KARAN elbiseyle filmin dünya prömiyerinde herkesin hayranlığını topladı, monokrom modasına uyarak elbiseyle aynı renkte STUART WEITZMAN ayakkabılar seçmişti.
Almanya galasında kırmızı halının son dönem gözdesi olan tek omuz ve derin yırtmaç trendine devam ederek bu defa kırmızı, yılan aksesuar detayıyla fazlasıyla seksi bir ROBERTO CAVALLI içindeydi. Yukarıdaki görüntüyle boy ölçüşemese de "Megan Fox"un zihinlerde yarattığı görüntüye yakışır seksilikteysi, ayakkabıları bu defa benim biricik BRIAN ATWOOD'umdan.

İngiltere galasında ise Eva Longorio'nun gözdesi olan tasarımcı KAUFMAN FRANCO'dan siyah, ön taraftan oldukça sade ama sırt detayı inanılmaz şık bir elbise içinde.

Gelelim Donna Karan elbisesinden sonra beni benden alan ikinci görüntüsüne. Bu defa Moskova galasında, kendisine en çok yakışan renklerden birinin içindeydi. Kendinden desenli, straplez, arka etek kısmında küçük bir fırfır pili bulunan bu enfes elbise ARMANI PRIVE, ayakkabıları tanımışsınızdır, CHRISTIAN LOUBOUTIN.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

yaşasın yeni kraliçe deyip Jolie cileri kızdırsammı acaba :)) şaka bi yana hatun süper güzel ama kırmızı halı stil eksikliği vardı onuda zamanla halledecek gibi gözüküyor. bide şu kıro dövmelerini silse süper ötesi olacak. peme kıyafetin altına giydiği CL ler son gözdelerim şeker gibiler giymeye kıyamıyosun o derece yani :)