1 Haziran 2009 Pazartesi

RED CARPET | MTV Sinema Ödülleri 2009

Müzik ödüllerinde kendinden en çok bahsettirenler Megan Fox, Miley Cyrus ve Rachel Bilson'dı. Miley Cyrus pudra pembesi degaje yakalı ve arka kısmında hoş detayı olan bir MOSCHINO seçmiş ve bu şahane ama bence yine yaşına fazla gelen elbiseyi parmaklarındaki ve kollarındaki kontrast takılarla gençleştirmeye çalışmış.

Megan Fox DOLCE&GABBANA imzalı brode altın baskıları olan siyah minisiyle bence çok şık.

Benim biricik cadım Queen B yani Leighton Meester çok cesur bir tercih yapıp gecenin sürprizi oldu, siyah cut-out yarı transparan elbisesi EMILIO DE LA MORENA, renk katmak için seçtiği mor bootsileri BRIAN ATWOOD.

Ashley Tisdale mor ELISE OVERLAND elbisesi şık, parmağındaki ilginç yüzüğü ve bileziğini pek beğendim. Rumour Willis gerçekten çabalıyor, ama nedense olmuyor.

Ashley Green çiçekli DOLCE&GABBANA, Audrina Patridge somon payetli JOEY TIERNY, Sandra Bullock bu sıcakta siyah çoraplarla nedense kombinlediği ABAETE, Hayden Panettiere hacimli bir EMANUEL UNGARO ve galiba davetlerden bunaldığını tahmine ettiğim Cameron Diaz baskılı bir LUELLA bluz ve JBRAND jeanle törendeydi. Ama cameron'cığım nedeeen? Hiç olmamış!

Caridee English pek çok kez farklı renkleri görüldüğü için isabetli bir seçim olmayan bir CHRISTIAN SIRIANO, Keke Palmer o ayakkabılarla katlettiği bir ELISE OVERLAND, Kristen Srewart alternatif sunumuyla YIGAL AZROUEL, Lauren Conrad Moschino, LeeAnn Rimes JMendel tasarımı seçmişler.

Malin Akerman beyaz DOLCE&GABBANA takımı ve içine giydiği bebek mavisi bustiyerle mükemmel olmuş, Sienna Miller da her zamanki gibi inanılmaz şık, TWENTYEIGHTTWELVE elbisesinin rengi, boyu, payetleri harika harika olmasına da biraz BALMAIN çakması gibi olmuş, o açıdan tartışılabilir. Tharaji P. Henson da bu sezon neredeyse her davete biri tarafından giyilmiş olan ROBERTO CAVALLIsiyle bana hayalkırıklığı yaşattı. Vanessa Hudgens süper: parlak şeftali renginde uzun dökümlü elbisesini altın engi takılarla giymiş, çok hoş olmuş. Whitney Port da beyaz dökümlü bir mini seçmiş. Sanki tek omuzdan yavaş yavaş çıkıyor abiyeler ve galiba şal yaka gelmekte.

1 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Leighton çok güzel olmuş göz kamaştırıyor resmen.