2 Haziran 2009 Salı

TREND RAPORU | Fermuar


Evet hanımlar fermuarlar artık yalnızca sırtınızda uzun ince ve gizli dikişle ustalıkla gizlenmiş şekilde kalmaktan sıkıldılar ve isyan ettiler. Bu sezon onları kıyafetlerin her yerinde bir kolye ya da bilezik şıklığında, elbiselerin arkasında ise tren yolundan farksız kalınlıklarda ayan beyan görmekteyiz. Aşağıda sezon defilelerinden örnekler görüyoruz, tüm tasarımcılar içinde 3.1 Philip Lim'ler en trendy seçildi onu Preenler takip etti, ünlüler üstünden düşürmedi.


Tabii ki akseuarlara da eklendi fermuarlar, özellikle aşağıda fermuadan yapılmış kobalt mavi broş ve gümüş antrasit L.A.M.B ayakkabıya bayıldım. Philip Lim somon elbisenin aynısını mini bir çantaya da uygulamış.


Ünlülerden Victoria Beckham daha çok kendi koleksiyonundan parçalarla ama hemen hepsi aksesuar ya da kıyafet olarak fermuarları üzerlerine taşıdılar. MANGO ve ZARAda fermuar sırtlı elbiseler bulabilirsiniz, REPLAY ve DIESELde fermuarlı yelek ve ceketler var.

2 yorum:

Jojee dedi ki...

victoria uzun zamndır bu trendi takip edenlerden hatta başlatanlar arasında bile yer alabilir elbiselerde minik fermuarlar çok tatlı duruyor.Paylaştığın için teşekkürler cnm:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bayılıyorum fermuar detaylı elbise ve ayakkabılara. Çok seksi bir hava katıyor bence :)