7 Ağustos 2009 Cuma

FLASHION' NEWS | Gossip Girl Sezon 3 Kıyafetleri


GOSSIP GIRL ekibi 3. sezon çekimleri için neredeyse her gün sette, ve neredeyse her gün birbirinden güzel milyonlarca kıyafeti giyip çıkarıyorlar!! Böyle bir tempo hepimize olsa keşke:)) Serena van der Woodsen'ı oynatan Blake Lively'yi fan sayısıyla, stiliyle ve böyle giderse yakında kapak ve editoryal sayısıyla da geçeceğe benzeyen benim sevgili cadım Blair yani Leighton Meester yukarıda sırasıyla YAYA AFFALO, VICTORIA BECKHAM ve TOPSHOP içinde.



Blake Lively de selektif koleksiyonların yanısıra bol bol TOPSHOP giyenlerden, yukarıdaki 2 parça da TOPSHOP!dan. Vanessa karakterini canlandıran Jessica Szhor TIBI'nin etnik desenli elbiselerinden biriyle. Aynı TIBI'nin bambaşka tarzdaki sarı saten elbisesi de aşağıda yine Leighton meester'ın üzerinde.

Blake Lively MATTHEW WILLIAMSON ve giymeye doyamadığı HERVE LEGER bandage elbiselerden biriyle.
3. sezonun bomba transferi HILLARY DUFF! Bu kıza oldum olası ısınamamışımdır, bu haberden o bakımdan çok hoşlaşmadım. Aşağıda Duff'ın üzerinde bu sene kırmızı halıda daha önce Miley Cyrus ve bizzat Georgina Chapman'ın üzerinde gördüğümüz MARCHESA elbise var. Hilary Duff’ın “Gossip Girl” karakterinin adı Olivia Burke. Olivia bir üniversite eğitimi nasıl oluyor araştırmak üzere NYU'ya kaydolan bir film yıldızı rolündeymiş ve Vanessa'nın oda arkadaşı olacakmış.

Aşağıda Leignton Meester DIANE VON FURSTENBERG ve HENRI BEDEL tasarımları içinde, büyük ihtimal yine sokaktan toplanan Serena ise yine HERVE LEGER tasarımı içinde.


Vanity Fair'in 25 yaşın altındaki en stylish kişiler sıralamasına 3. sıradan giren Taylor Momsen(ki daha önce burada
irdelemiştik:)) enfes bir EMILIO PUCCI, Leighton ise sırasıyla ELIE TAHARI ve CHLOE giymiş.

6 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

gözlerim bayram etti vallahi :) tüm bu kıyafetler ve daha fazlası için yeni sezonu heyecanla bekliyorum :)

Fashistanbuller dedi ki...

Benim bildiğim Hillary Duff bu sezon katılmıyor GG'ye. Başından beri GG'yi seslendiren o zaten.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@caramel macchiato: aynen ben de sabirsizlikla bekliyorum!! zaten kiyafetler kadar heyecan verici bie sezon olacakmis:))
@fashistanbuller: hillary duff ve karakteri olvia GGde yeniler, GG anlaticisi kiz Kristen Bell(kensisi Heroes'da da Elle karakterini oynayan su citi piti tatli sarisin:))

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ay süpermiş bunlar ya ben diziyi pek takip edemedim ama kıyafetler harika. Leighton Meester güzelliğiyle ve tarzıyla favorim :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

biz bu isten anliyoruz sevgii cin:)) aynen benim de favorim!

Aicha! dedi ki...

3.sezonda H.D. da geldi. Ekip gitgide artıyor. Ekip artınca güzel kıyafet sayısı da artıyor :D H.D. ın kıyafetini ve T.M. inkini beğendim :)