24 Ağustos 2009 Pazartesi

FLASHION' NEWS | Victoria Beckham Bu Defa Çanta Koleksiyonu İçin Hazırlıkta!


İkinci VICTORIA BECKHAM COLLECTION ile kendini ispatlayan, tasarımlarını artık yalnızca kendisi üzerinde değil bir çok A-listin de üzerinde gördüğümüz Victoria Beckham, tasarım imparatorluğuna dönüşmeye kararlı görünüyor.
Bu yıl boyunca kendi markasının tanıtımı ve çalışmaları için 100.500 mil uçuş yapan ve artık moda dünyasında yer edinmeye(örneğin moda haftalarına artık tasarımcı olarak davet alıyor ve şu anda Londra'nın güneyindeki atölyesinde harıl harıl NEW YORK MODA HAFTASI'nda sunacağı İlkbahar-Yaz 2010 koleksiyonunu bitirmekte:)) başlamış olan VB bu defa da "lüks, klasik ama çağdaş" olarak tanımladığı bir çanta koleksiyonu için hazırlanıyormuş. Sözcülerinden henüz resmi açıklama gelmediğinden bu haber şimdilik yalnızca dedikodu. Kendisinin 1.5 milyon sterlinlik HERMES çanta koleksiyonu bilindiğinden, çantalar hakkında epey bir şeyler bildiğini düşünüyorum!! Vay be bu kadının zamanında herhangi bir şeyde başarılı olacağını hiç düşünmemiştim, o sadece o posh haliyle bana en yakın spicedı:))

Kaynak: Daily Mail


2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok zeki hatun canım. bu konuda dünyanın en iyisi olduğu aşikar. yani hiçbişeyden çok şey çıkarmak her baba yiğidin harcı değil :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

haklısın pelincim!! zaten geçenlerde sende okuduğum VB analizinden baloncuklar uçuşuyordu kafamda bunu yazarken:))