26 Ağustos 2009 Çarşamba

HEDİYE | ISTANBUL FASHION DAYS FUAR DAVETİYESİ



Hanımlar Istanbul Fashion Days KOZA Finali ile bugün resmen başlıyor! Bunun şerefine STYLEBOOM'dan yeni bir hediye var:) Bu davetiye tüm standlar ve fuar alanına/etkinliğe giriş davetiyesi, yani defileler için olanlardan değil. Özellikle moda ve tasarıma meraklı hanımlar varsa styleboomblog@gmail.com'a mail atmaları yeterli, kazanan styleboomer burada yayınlanacak ve davetiyesine kavuşacak! Acele ediiin saat gece 12:00yi vurduğunda davetiye sahibini bulacak:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Davetiye hediye etmen ne kadar güzel ve ince. Keşke gidebilseydim bende:( Ama İstanbula şu aralar ne yazıkki gidemem:(

*STYLEBOOM* dedi ki...

insalla elvancim bir gun seni de guzel bir moda etkinligine yollayabilriz, hatta belki de birlikte gideriz! bu daha birinci IFD niceleri olsun yeterki:)

senbert dedi ki...

merhaba stylebooö,fashıonable istanbul organizasyona izleyici olarak nasıl katılabiliriz.ıspartada öğrenci olduğum için dolaysıyla istanbula da bulunamadığım için sağlam kaynaklara ulaşamadım...bir fikrin varsa paylaşırsan çok sevinirim.teşşekürler

*STYLEBOOM* dedi ki...

merhaba! maalesef fashionable istanbul katilimlari sadece isme ozel davetiyelerle ve cok sinirli sayida olacakmis, benim de edinebildigim bilgi bu, katilimci markalar yabanci tasarimcilar oldugundan ve yerli markalar da bulunmadigindan daha sinirli bir izleyici ve davetli durumu var saniyorum.