30 Ağustos 2009 Pazar

ISTANBUL FASHION DAYS | Gamze SARAÇOĞLU Ilkbahar/Yaz 2010



Benim çok beğendiğim tasarımcılardan GAMZE SARAÇOĞLU'nun koleksiyonunu tanımlamam gerekse "fresh" kelimesini kullanırdım.Kendisinin "Flow" ismini verdiği ve annesine ithaf ettiği koleksiyondaki parçalar, müzik ve ambiyansla birleşince bize bulutların üstündeymişiz gibi bir hava verdi. Natürel renklerin hakim olduğu ve müslin kumaşın kullanıldığı koleksiyon uçuşan kolların, slim minilerin, suluboya desenlerin fırfır, drape ve volanlarla bezendiği parçalardan oluşuyordu.Bu arada bomba haber: SARAÇOĞLU'nun bazı parçaları bizzat Londra HARVEY NICHOLS tarafından sipariş edilmiş!







6 yorum:

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle M-U-H-T-E-Ş-E-M-D-İ

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikle ve su Harvey Nichols haberine cok sevindim, IFD boyunca kulak kabarttim hep hehe:))Gamze Hanımı zaten bahçede şampanyayla karşıladılar, hakeetti:)

DuruButik dedi ki...

Sevgili Styleboom;

İstanbul Moda Günlerini gidemeyenler için fotoğraflayıp yayınladığın için çok teşekkür ederim. Resimler harika görünüyor. İnşAllah seneye moda günlerine gidebilmeyi diliyorum.
sevgiler...

*STYLEBOOM* dedi ki...

sevgili durubutik begenmene cok sevindim, tesekkur ederim:) insallah seneye subattaki moda haftasında daha da organize olur ve orada bulunuruz yeniden:)

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

gamze saraçoğlu kesinlikle en güzeliydi!

Adsız dedi ki...

çok seviyorum hastasıyımmmmm