22 Ağustos 2009 Cumartesi

KOLEKSİYON | Christopher Kane For TOPSHOP Sonbahar 2009!


Moda dünyası ve de biz hanımlar aylardır CHRISTOPHER KANE'in TOPSHOP için hazırladığı Sonbahar/Kış koleksiyonunu dört gözle bekliyorduk! İşte model Jourdan Dunn'ın üzerinde koleksiyon karşımızda!



Koleksiyon 39 parçadan oluşuyor ve bir dahaki ay itibariyle de TOPSHOP mağazalarında olacak, ilk günden biteceğini düşünüyorum, özellikle de şu enfes taşlı pullu zımbalı elbiselerin! Sonbaharın gözdelerinden zımba detayların, süslü taytların ve yarı transparanların sıkça kullanıldığı koleksiyonda Kane o çok sevdiği timsah figürüne de yer vermiş.


Benim favorilerim saymakla bitecek gibi değil ama kollarında ve etek ucunda püskül boncukların kullanıldığı beyaz elbise, bootsilerimle düşündüğüm zımbalı ve pullu leggingler ve zımbalı kot ceket önde! Sarı, pembe ve gece mavisi renklerini gördüğümüz göğüs kısmı işli korset elbiseninse hangi rengini daha çok sevdim kararsızım!

Sizin favori parçalarınızı ve TOPSHOP'ın bu yeni tasarımcı işbirliğini nasıl bulduğunuzu merak ediyorum hanımlaar?!



3 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Peki ama bu ne simdi :( begenmek istemiyorum, istemedikce hepsini begeniyorum.ama izmirde topshop kapandiiiiii :(... cok mutsuzum

*STYLEBOOM* dedi ki...

aaa nasıl kapanır yaa izmirde TOPSHOP?! ustelik izmirli kizlar alisverisi cook sever, uzuldum buna ben de. ama bu kane koleksiyonunun istanbulda da her magazada satisa sunulacagini sanmam heralde nisantasi olur bi tek..

bokbocesii dedi ki...

ben de anlamadim nasil kapandigini zaten :( Istanbul'a geldigimde kendime bi zorunlu destinasyon daha yaratmis oldum ; MAC ve Topshop :)