10 Ağustos 2009 Pazartesi

RED CARPET |2009 Teen Choice Awards

Dün TEEN CHOICE AWARDS sahiplerini buldu, ve gençlerin gözdesi ünlüler de kırmızı halıda pek şıktılar. Özellikle geçen yılki casual hatta giydim çıktım hava yoktu bu seneki törende.

Son günlerde nete düşen resimleriyle hep çıplak hali konuşulan Vanessa Hudgens mora kaçan gece mavisi çok güzel bir CHRISTIAN DIOR tasarımı elbise ve Brian Atwood "Maniac" ayakkabılar giymişti, kendisi Female Hottie ödülünü Megan Fox'la paylaştı. Miley Cyrus "rocker chic" yaparak, payetli bir HAUTE HIPPIE etek ve HANK beyaz tshirtü LOREE RODKIN aksesuarlarla süslemiş.

Diğer Female Hottie Megan Fox çook güzel, bu arada artık kendini moda koleksiyonuna ve yeni çıkaracağı kozmetik grubuna daha çok vermek istediğini söyleyerek ARMANI reklam kampanyasından ayrılacağını belirten Victoria Beckham'ın yerine David'e eşlik etmesi için Megan Fox konuşuluyor, bunu da dedikodu olarak geçeyim. En iyi TV aktristi ödülünü alan Leighton Meester henüz bizi hiç bir etkinlikte hayal kırıklığına uğratmadı, LOUIS VUITTON elbisesi ve BRIAN ATWOOD "Zenith" mary janeleriyle yine göz alıcı ve şık!

Twilight yıldızı Kristen Stewart rolüne de gerçek hayattaki tarzına da yaraşır sivri(!) bir elbise seçmişti, bu ilginç çivili tasarım ROCK&REPUBLIC, ayakkabılar JEROME ROUSSEAU. Tatlı Kristen Bell ise yaşına ve tatlılığına uygun bir VERA WANG tulumu JIMMY CHOO altın ayakkabılarla giymiş.

Hayden Panettiere de her zaman inanılmaz ama inanılmaz şık, tek problem bu şıklığın yaşına hiç uygun olmaması, bir 10 sene beklese bunları giymek için! Pembe drapeli elbisesi ZAC POSEN, ayakkabıları LOUBOUTIN. Bir diğer sunucu Emma Roberts ise beyaz tafta üstü siyah kolye şeklinde taş işli MONIQUE LHUILLIER elbise ve Brian Atwood "Electra" bootsieler giymiş.

Cameron Diaz ALEXANDER McQUEEN elbisesiyle ne kadar güzel ve şık!!My Sister's Keeper filmiyle En İyi Yaz Filmi ödülünü aldı. Britney Spears pırıltılı siyah minisiyle Hayatboyu Başarı Onur Ödülü'nü kucakladı.

Ashley Tisdale'in lale etek ve bustiyerden oluşan degrade elbiesinin altında yine LOUBOUTIN Very Studded ayakkabılar, artık IT ilan edebiliriz kendilerini!! Amanda Bynes limon yeşili-pembe karışımı HERVE LEGER elbisesiyle bandage elbiselerden bunalan bana pek hoş gelemedi.

Hostlardan Alexis Bledel'in muhteşem elbisesi kime ait bilemiyorum fakat ayakkabılarını LOEFFLER RANDALL seçmiş.Audrina Patridge kırmızı halıda daha önce Hayden Panettire'nin giydiği ZUHAIR MURAD drapeli saten elbise içinde.

Fergie bacaklarını ortaya koyan pullu ve sevimli bir MARC JACOBS, Ashley Greene ise DOLCE&GABBANA içinde.


3 yorum:

Unknown dedi ki...

Megan Fox ve Leighton Meester çok şık olmuşlar..Megan'ın makyajını da çok beğendim..Miley Cyrus'un kıyafetide yaşına uygun çok güzel ama kemer takmasaymış keşke(=

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet kesinlikle katiliyorum style by t, Megan Fox'un elbisesi kimin tasarımı bilemiyorum ama kumas olarak, materyal olarak da cok ilginc gorunuyor yakin resimlerde. ve bence de makyaji sonunda mukemmel!

Adsız dedi ki...

The moment I found this site was like wow. Thanks for putting your effort in writing this post.