1 Kasım 2010 Pazartesi

ŞOFÖR NEBAHAT AUTOSHOW'DA!



Şu hayatta ayakkabı kadar düşkün olduğum 3 şey var: futbol - otomobil - atlar! Eh autoshow gelmiş durur muyum:)

Yağmur kıyamet, sel felaket demeden Boom gitti yerinde inceledi, her autoshowda olduğu gibi yine yeterli bulmadı, nerede o Frankfurt dedi, ama sizi de gezdirmeden duramadı:)) Burada moda sınırlarını zorlamadan modaya bağlaya bağlaya anlattı!



Bu sene 60'lar ve 70'ler moda dedik, eh o zamanın otomobilleriyle başlayalım o halde.



FIAT standı çok tatlıydı, retro retro FIAT'lar yapıldığı döneme uygun kıyafetler giymiş hosteslerle sunulmuştu, beğendim:)



ALFA ROMEO benim Aston Martin hazırlanana kadar idare etmeyi düşündüğüm harika bir otomobille huzurlarımdaydı. Ferrari ve Aston standlarına kadar kendisiyle platonik bir aşk yaşadık ayaküstü: şu gözlere, şu kıvrımlara, şu renge bakınız hanımlaar! 100. yılını kutlayan ALFA ROMEO bu yıl üretilen arabalarına ilk logosu olan 4 yapraklı yoncayı da iliştirmiş, beğendiim:)



Oldum olası moda marka/tasarımcılarının farklı alanlardaki işbirliklerini sevmişimdir biliyorsunuz, işte bunlardan biri.


CITROEN ve LACOSTE ortakliginda çok cool, tasarım canlısı bir araba. Golf için hazırlanan bu araba çevre dostu(bu tabii golf sahası yapmak için orman katliamı olmayan ülkelere yönelik bir düşünce olmalı). Arabanın sırtını, döşemesini, özellikle lastiklerini beğendim:)



Gözümdeki ışığı gören beni arabaların içine buyur etti, öyle ki yüksek koruma altındaki bu Thunderbirdün bile içine oturdum lal la lal laaa! Ah gittiğimiz 60lar partisinde bir şeyim eksik, bir şeyim eksik diordum meğer buymuş:) Göstergelerin güzelliğine bakınız!




Bu sene ilginçtir her marka elektrikli ve hybrid otolarını görücüye çıkarmıştı, kısacası durum gerçekten vahim:)) Pekiii elektirikli arabalar neden hep çirkin? Mesela yukarıdaki Peugot rengiyle şahane, elektiriğiyle duyarlı peki ama tipiyle? Bana göre değil ı-ıh:/



AMG'ler, Ferrariler, Lamborgini'ler tamam(Bugatti'ye hala hasretiz). Tamam ama yine de Autoshowda beklediğim "show"sal otomobiller olmadığından bence fuarın en iyisi şu yukarıdaki bisikletti!


PEUGOT'dan tasarim harikasi, futurustik, hafif, enfes bu bisiklet bir çok arabayı benim gözümde gölgede bıraktı!



Ta taaa bir MINI'ye gönül vereceğim kimin aklına gelirdi, MINI de bu durumu anlamış olacak illa bu defa Boom'un gönlüne göre bir model çıkaralım demiş! O gümüşiden altına dönen gövde çizgileri, ya o döşemelerdeki tüvit kaplamalar, o jantlar! Çooooooooook beğendim:)



Ne olduğunu anlayamadığım bu kürenin içine kendimi atıp biraz dinlendim, bir iki hesap kitap yaptım, tam dönüp bir Aston alayım:p diyordum kiiiiiiii Aston'ların da Maserati'lerin de hepsi hem de o gün satılmış!?!!!!!!! Ayyyhhhhh hayat çok zor:)

10 yorum:

MODENİSE dedi ki...

yok valla sen erkek doğacakmışsın son anda ne olduysa olmuş:)

zep_bilgen dedi ki...

Bu posttan anladığım kadarıyla eski model arabaları da seviyorsun boom:) ben de bayılıyorum! Chevrolet aşkımı anlatan son postuma beklerim *_*

http://utopikprenses.blogspot.com/2010/10/chevrolet-ask.html

sevgiler..

Unknown dedi ki...

o kadar çok gitmek istedimki bu fuara ama eşim benden önce davranıp arkadşaları ile sözleşinde ben gidemedim. Ama senin resimlerinle gitmiş kadar oldum. teşekkürler boom.

Onur Çiçek dedi ki...

bayıldımm klasikleree retroo yaa gerisii yalannn :))

yasemen k. dedi ki...

hahahh :)) kıyamam sansızlığa bak :) arabalar harika yazı onlardan da harika.. :)

Melis dedi ki...

MINI'ye bayıldım :)) o kürede çok hoşuma gitti :)

Stardust Memories dedi ki...

aman tanrıımm! önceki otoşovda minideydim şimdide mercedesteyim bidaa gelirsen boom boom bekliyorummm! sarısın kısa saclı bi kız görürsen git hemen yanına :)

morkebelek dedi ki...

benim de beyazz bi cadillac hayalimdeki düğün arabasıı:)

BuRçİn dedi ki...

boom bu fuarda sanırım seni gördüm :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@modenise evet yaa biz de erken doguma bagliyoruz:))

@zep_bilgen evvet sekerim posta ugradim gecikmeli d eolsa muthis gorseller:))

@modaci:)) rica ederiim

@retromodda klasikler baska tabiii:)) yeri dolmaz

@yasemen k. tesekkurler cnm:)

@melis MINIye ben deee bohhuuuuu

@stardust ayy inanmiyorummm mercedeste de o kadar vakit gecirdim ki anlatamammmm, AMGlrin jantlariyla ask asadim o yuden askin gozu kor misali goremedim sanirimmm. ben her otosova gelirim bana mail at bir daha gorev alacak oluran ugrayayim:)

@morkelebek oooo super sık

@burcin yaaa orada miydin:)) gerci perisan haldeydim ama yine de keske tanissaydik:)