14 Eylül 2011 Çarşamba

FNO | Ne Giymeli, Ne Yapmalı

Hanımlar Styleboom'da basın bültenleri asssssssssla yer almaz biliyorsunuz ama VOGUE FNO için gelenleri hemmen kısaca madde madde size yazayım dedim:) Ayın 15inde günden geceye alışveriş yapsanız da yapmasanız da bu harekete ve eğlenceye ortak olun! En güzel cicileriniz ve en rahat pabuçlarınızla sevdiğiniz butiklerde sevdiğiniz yüzlerle bir araya gelin, sonraaa fotoğraflar çekin, etkinliklere katılın! İndirimlerden faydalanın. Geleneğe uyup bir Vogue FNO tshirtü edinip [enmoda.com 'da satılıyor ve geçen yıla göre çok başarılı] onunla kombin yapın:) Geçen yıl size bazı örnekleri bu yazımda vermiştim, kendim dee şu yazımdaki gibi giyinmiştim. Ayrıca şu linkte Amerikan FNO için özel hazırlanan ve en çok beğeni alan Polyvore setlerinden ilham alabilirsiniz:)

Kısacasııı benim yerime de keyfini çıkarın! Şimdi geçelim "şok şok şok"vari bülten diline...




  • PRADA, yeni Prada Candy Parfümü ve parfüm ile mükemmel uyum içerisinde olan çantasını Vogue Fashion’s Night Out için sınırlı sayıda satışa sunuyor. Bu “özel ürün” parfüm ve çanta 15 Eylül günü 220TL’ye Prada Nişantaşı ve İstinye Park mağazalarında satışa sunulacaktır.
  • Nişantaşı DONNA KARAN NEWYORK Salon'da vitrinde canlı mankenler Donna Karan'ın sofistike lüks yaşam tarzını şampanyalı ikram eşliğinde teatral olarak canlandıracaklar, ayrıcalıklı koleksiyon yayınları ve lüks hediyelik objeleri ile tanınan Assouline, geceye Donna Karan'ın tarzını ve stilini yansıtan 'Culture Lounge' konsepti ile katılacak… SuadiyeDKNY'de DJ Metin Barım'ın müziği eşliğinde sokak partisi, Miller'dan mağaza önü ikramı,geceboyunca çekilişler ve sürpriz hediyeler kazanma şansı... İstinye Park DKNY'de müzik eşliğinde, davet boyunca rose şarap ikramı, sürpriz çekilişlerle hediyeler kazanma şansı...
  • Abdi İpekçi Machka'da, markanın tasarımcısı, Dice Kayek markasının yaratıcıları Ece ve Ayşe Ege, FNO gecesinde Abdi İpekçi mağazasında moda tutkunlarıyla buluşacak. FNO’ya özel olarak tasarladıkları bluzlar Dice Kayek markasıyla Machka mağazalarında satışta olacak. İstanbul Metrosu'nda şarkı söyleyerek Türkiye'nin dikkatini çeken, Dünya Koro Yarışması birincisi Boğaziçi Caz Korosu, Abdi İpekçi Machka mağazasında davetlilere müzik ziyafeti yaşatacak. Ayrıca tüm Machka ürünleri geceye özel olarak %20 oranında indirimli satılacak.
  • MARC by MARC JACOBS'ı ele geçirmeye hazırlanan Koray Caner, İstinye mağazasının başına geçti bile! FNO gecesi İstinye Park mağazasında sizlerle olacak
  • VEPA Grup tüm markaları ile FNO çıkarması yapıyor: Nars, New Balance ve Vepa62'de etkinlikler
  • İstinyePark Twist mağazasında Ajda Pekkan’ın da katılımıyla fotoğraf çekimleri yapılacak. Çekimlerin ardından stili en çok beğenilen bir kişi Ajda Pekkan for Twist kampanyasında yer alma şansına sahip olacak. Kampanya çekimlerinde Ajda Pekkan ile objektife poz verme şansını yakalamak isteyenler 15 Eylül 20:00-24:00 saatleri arasında İstinye Park Twist mağazasına gelebilir. Ayrıca tüm Twist ürünleri geceye özel olarak %20 oranında indirimli satılacak.
  • Topshop Nişantaşı da Iconjane ile sizleri bekliyor.
  • Model Tülin Şahin, ALDO Suadiye mağazada Vogue FNO'nun açılışını yapıyor! Bu ışıltılı gecede tüm misafirlerimiz Tülin Şahin'le aynı catwalku paylaşıp spotlar ve flaşlar altında birer top modele dönüşebilir! Ayrıca Vogue editörlerinden Didem Dayıcıoğlu'nun ALDO AW '11 koleksiyonundan yaptığı özel seçimler %30, diğer sezon ürünleri ise sadece bu geceye özel %20 indirim fırsatıyla satışa sunulacak!
  • Nine West yeni sezon ürünlerinden 2. ürüne %30 indirim. Bağdat Caddesi Suadiye ve Şaşkınbakkal; Nişantaşı City’s ve İstinye Park Nine West mağazalarında 15 Eylül Perşembe gsaat 18:00 itibariyle özel ikramlar olacak. İkramın ve indirimin yanısıra her mağazada ayakkabı veya çanta alışverişi yapan ilk 100 kişiye 3’lü Nine West seyahat çanta seti hediye edilecek.
  • CONVERSE, İstinye Park Boyner mağazasında Milkyhead/Nur Teker'le kendi ayakkabınızı yaratma şansını sunuyor.
  • İNCİ'de de geceye özel indirimler var.
  • İstinye Park, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi’nde yer alacak INGLOT standına gelen tüm güzellik ürünleri meraklılarına, 50 TL ve üzeri yapılan alışverişlerin de geniş renk skalasından seçili olan oje veya ruj hediye edilecektir. Standımızı ziyarete gelen tüm ziyaretçilerimiz, uzman make-up artistlerinden sonbahar- kış trend makyajları ile uygulama teknikleri hakkında bilgi alabilecekler.
  • Fashion’s Night Out’ta alışverişe mola vermeniz ve tazelenmeniz için Misk’te çyorgun ayaklarınızı doğal peelingli pedikür ve yeni Essie sonbahar renkleriyle şımartırken, canlı arp sunumunu dinleyip bir kadeh Pinot Grigio Blush’ınızı yudumlayabilirsiniz.Yanında yoğun topuk terapisi de hediye!! Eğer vaktim yok derseniz, o gece Misk’e uğrayın, hem Blush’ ınızı içip kulaklarınızın pası çözülsün hem de FNO için oluşturduğumuz 69 TL değerindeki özel paketimizi sadece 52 TL’ye satın alın, Eylül sonuna kadar kullanın.

4 yorum:

mamba dedi ki...

boommm sen ne zaman nerde olacaksınn? ayy ne giycez yaa çok heycanlandım:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

ben yokum bu defa cnm Ankaradayimm

deniz saatçioğlu dedi ki...

Süpersin Boom, baktım baktım bu kadar detaylısını biyerlerde göremedim.

denizsaatcioglu.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

@deniz:)) tesekkurler sekerim yine de son saatlerde bile bisiler yollayanlar oldu artik ekleyemedim:o