15 Aralık 2011 Perşembe

ALIŞVERİŞ | Sevgiliye Hediye


Hanımlar siz wishlistlerinizi hazırladınız, ben de sevdiceğinize yolladım. Şimdi nezaketen sevgilinize yılbaşı cicileri seçenekleri de sunmak zamanıdır:) Ha yok ben aşkımı, sevgimi verdim gerek yok diyorsanız o da olur ;p

Biliyoruz beylere hediye almak zor, misal biz kadınlara hediye almak ne kadar kolay:) Hiçbir şey yapamasa bir demet çiçek getirse adamı öpücüğe boğabiliriz, bir mağazaya girip bir kaç dakika içinde çıkarak bize göre bir hediye mutlaka bulunur, peki ya beyler? Hediye seçimi genelde pofurtuyla ve telefonda akıl danışmalarla geçer, "ı-ıh benimki onu sevmez" :)

Erkekler çeşit çeşit olsa da hediye konusunda sadece giyim söz konusuysa bu çeşitler önem kazanıyor bence, yoksa elektronik olsun, kitap olsun genelde araba, spor, müzik üçgenindeyse illa ki kurtarıyor. Eh bir moda blogu olarak ben giyim ekseninde kategorize edip hediye seçenekleri sunayım dedim ama bir kaç güzel fikir de ekledim:)) Hadi bakalım!


En kolaylarından biri "klasik" stili benimsemiş erkekler. Klapasında ya da kollarında farklılaşmış bir gömlek, selektif bir kravat, işini gücünü organize etsin diye şık ajanda/notluk/kartlık vs hele hele kol düğmeleri kurtarıcınız! Sehpa kitapları da öyle, bir James Bond klasikliğinde beyefendiye yaraşır bir kitap mutlaka vardır!


Casual smart beyler biraz daha zor, zira stilleri konusunda olgundurlar, her şeye gelemezler, her şeyi giyemezler. Onlara giyimlerindeki o casual ve smart arasındaki dengeyi sumak meselesi vardır. Ama casual smart erkeğin zayıf noktası bence detaylara düşkünlüğüdür, oradan vurmaya bakın:)


En kolaylardan biri "trendy" beyler. Modayı yakın takip ettiklerinden, renklerle, aksesuarlarla, yeni trendlerle barışıktırlar. O yüzden onlara bu ara moda olan bir hediyeyle gitmek hoşuna gidecektir. Bu grubun tek zorluğu, memlekette trendy bey eksikliğidir:) Bu nadidelerden biri size denk geldiyse oh ne ala:)


Hediye alması kolay ama bu kolaylığa kadının kendisini ikna etmesi zor durumlardan biri erkeğin sportif olanıdır. Zira seçenek çok ama seçecek olan kadın genelde sevdiceğinin o kadar da sportif olmasını istiyor mudur, ne vardır yanında şöyle GQdan fırlamış gibi dolaşsa, bir kerecik olsun sneakerdan başka bir ayakkabı giyse, kokoş sevgilisinin yanına yakışsa;p Hey silkelenip kendimize gelelim sonuçta hediyeyi kendimize değil sevgilimize alıyoruz, o zaman o ne seviyorsa o:)


Hediye dediğine bazı özellikler katarak onu romantik hala de getirebilirsiniz, örneğin bir haftasonu spa dopingi, ay yok artık Boom sevgilimi yumur yumur yoğursun diye elcağızlarımla bir hatun kişiye teslim edecek değilim derseniz, yok artık! demek isterim. Ama yine de alternatif eşli spa seansları alabilir, bu dinlenceye ortak olabilirsiniz. Yukarıda Nili Silver kol düğmelerinde gördüğünüz gibi özel siparişle isimlerinizin baş harflerinden kol düğmeleri alabilir, en sevdiği müzik grubunun en özel albümlerinden birini ya da hayran olduğu bir karakterin otobiyografisini alabilirsiniz.

Eğer bunca seçenek arasından hala aradığınızı bulamadıysanız PES DOĞRUSU!


Evet evet PES, illa ki sevmeyen vardır ama beylerin %99.99'u PES olsun, GTA olsun kısacası XBox filan olsun bayılır değil mi:)

Elbette ki "benceler" ekseninde bir şeyler karaladım umarım işinize yarar:)

[Görseller: Basın bültenleri ve google]

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel hediyeler:) Bir kadın gözüyle ahhh o hırkalar, ayakkabılar, aksesuarlar müthiş müthiş, hepsi özenle zevkle seçilmiş.

Ama bir erkek gözüyle, bir PES2011 oyunu ya da daha iyisi XBOX'ıyla beraber gelecek yeni çıkan ve rekor satış yapan Uncharted 3 (bakınız ne kadar konuya hakimim!) yukarıdaki her şeye tercih edeceklerinden -aslında hepsinin ama hadi en azından çoğunun diyelim- eminim :))

SebneModa dedi ki...

Pes yani :)
Çok güzel analiz olmuş ellerini sağlık. Benimki Casual smart Tween Cekete bayıldım.

Adsız dedi ki...

Az önce PES 2011 yazdım galiba, PES 2012 olacak tabi ki! Bir önceki versiyonu da alsam olur yaa demek çok büyük hata, geri dönüşü zor olabilir :p

PELLORA dedi ki...

Boom çok işime yarar bi yazı oldu çok teşekkürler:) hem yılbaşı yaklaşıyor hem de önümüzdeki hafta sevdiceğimin doğumgünü:) Tabi benim koca %99.99 un içinde olduğundan PES2012 çıkar çıkmaz aldı kendisi..almasaydı en garanti hediye PES olurdu :))

Lunapark Queen dedi ki...

"Benimki" de Casual Smart Boom :))) Azıcık da trendy..

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Benim sevgilime bişey beğendirmek o kadar zor ki beyefendi trendlerden asla vazgeçmez hal böyle olunca aldığım hediyeyi gözümün önünde açıp da beğenene kadar içim içimi yiyor neyse ki yılbaşı hediyesi alışkanlığımız yok ama ocağın başlarındaki doğumgünü için iyi alternatifler sunmuşsun Boom:)

Canan dedi ki...

Klasikteki herşeye bayıldım, klasik giyimi erkeklere pek yakıştırırım ama benimkisi mesleği (mühendis) ve çalıştığı şirket icabı genelde spor gidiyor işe.Klasik giderse "ne o oğlum genel müdür gibi giyinmişsin" derlermiş :))

Fakat casual smart ve spor giyim kombinindekilere de ayrı bayıldım. Fabrika marka kazak, t-box marka kazak çok hoş, aklımda olsun :)

Canan

Melis dedi ki...

Süper bir post olmuş Boom! Benimki çok trendy, hediyesi de hazır :)

The Pink Shopaholic Princess dedi ki...

Gönlüm güzel anlaşmalara imza atsın diye bir Montblanc'tan, haftasonu da rahat ve stil sahibi dolaşsın diye Beymen Club mavi gömlekten yana:) Tüm bunlara bayılır da PES 2012 alsam gözü başka bişey görmez gibime geliyor:) Hediye tavsiyeleri mükemmel olmuş Boom yalnız kızları uyarıyorum PES 2012 alırken çok dikkat edin. Ben standda dev gibi "pes" yazısını görünce koşarak yupppaa özel fiyat koymuşlar heralde diyip aldım kasaya gidince hayal kırıklığı yaşadım 2011 almışım yanlışlıkla lütfen dikkat:):) Bunun hayalkırıklığı affedilmez 2012 yazısına dikkat edelim:)

thepinkshopaholicprincess.blogspot.com

Kürksever dedi ki...

Hepsi de çok zevkli seçimler. Düşünülüyor, hatırlanıyor ve seviliyor olmak çook güzel, zaten hediyenin anlamı da bu, değil mi? :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@cincim seni danisman atiyoruz artik bu konuda! yakinda sorularimla geliyorum:)

@sebnemoda tween'de hersey mi guzel olur!

@pellora haha bak iste onu dusunemedim:)

@lunapark queen o zaman senin de isin kolay sayilir:)

@fashionable princess hii simdiden kolya gelsin sekerim o zaman ancak 1 ayda secersin bence:)

@canan :)) ama haklı çocuk

@melis ne sansli cocuklar var bak:)

@the pink oow olumcul bir hata ama eminim sen cok daha guzelleriyle golunu almissindir:)

@coskun hursel :)) ne demek basimizin ustundesiniz

ece dedi ki...

Sevgililer artık sıradan hediyeleri beğenmiyor.İlginç onları şaşırtacak şeyler bekliyorlar bizden .http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/sevgiliye_hediye/ tarzında ilginç sevgiliye hediye önerisi olan var mı ?Yorumlarınızı bekliyorummm:)

Yollarda Hayat Var dedi ki...

Sevgilimle birbirimize sürprizler yapmaya bayılırız. En son Doğum günü için yaptıklarıma ise bayıldı. Belki fikir olabilir diye yazmak istedim.
Çiçekçiyle anlaşıp her saat başı ; hediyesini bir mektup la birlikte güzel çiçeklerle ulaştırdı kendisine. Hediyeler de tam onun istediği gibi, bir erkek ne ister elbette masaj ister, rahatlama ister (aklınızdan geçen şekilde değil gülmeyin) spa ayarladım, yağlı boya tablosunu yaptırdım. Süper bir restoran da akşam yemeği ve daha neler neler, ufak ufak post-it lerden tutun da yollarına gül dökmeye kadar. Burada yer müsait olmadığından hepsini yazamadım ama okumak ve resimlere bakmak isterseniz;
http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2013/03/sevgiliye-dogum-gunu-surprizi.html