8 Aralık 2011 Perşembe

TREND RAPORU | Kurtlarla Dans ve Hediyesi

STİLİYLE İLHAM VEREN SÜPER JURİMİZ BİRİNCİLERİNİ BELİRLEDİ, BU BİRİNCİLER ARASINDAN EN FAZLA BOOMER OYU ALAN KILTÜY BİRİNCİ OLDU! HERKESE KATILIMI İÇİN TEŞEKKÜRLER:)

Yanında hediyesi ile birlikte gelen bir Trend Raporu ile daha karşınızdayım sevgili Styleboomerlar:) Aslında bu post dün gelecekti ama "sahte isim" kullanıyorsunuz saçmalığı yüzünden profilimi kapatan ve bu sebeple Styleboom sayfasını da kaybetmeme neden olan Facebook'a hiddetlenmek ve çözümsüz politikalarında çözüm aramakla meşguldüm:( Neyse bu konuda artık üzülmemeye ve nasılsa Boomerların gerekirse yeni sayfada Facebook'a nanik yapmama tüm güçleriyle yardım edeceklerine inancım var:) Ama onca foto, onca günaydın pabucu böhhüüü:'(


Sezonun en hit trendlerinden biri size yazın da ipucunu verdiğim kızılderili desenleri, eloğlu kısaca "Navajo Print" diyor ve bunu diyebilmek için de Amerikan yerlilerine telif ödüyor nasıl ama:) Bu Navajo desenler özellikle kazak, hırka ve hatta yün taytlarla kışımızı ısıtacağı gibi tiril tiril ipek ve ketenlere basılarak bu yaza da damgasını vuracak!


Amerikan moda tasarımcılarının ilham almak için sık sık başvurduğu kızılderili kültürünü bu defa böylesine trendy hale getiren ve arzu nesnesi yapan ise ISABEL MARANT oldu. Sonbahar koleksiyonu her zamanki gibi muhteşemdi ve Navajo desenler, püsküller, yün ve keçelerle birlikte stilize edilmişti. Yine PROENZA SCHOULER de navajo desenleri ama bu defa oldukça feminen çizgilerde, şehirli kadının ihtiyaçlarına şık birer cevap gibi sunmuştu. L.A.M.B ise kızılderili etkisini kırsaldan alıp kırmızı halıya taşınabilecek kıvama getirmişti.

Peki Navajo desenli herhangi bir parçayı nasıl kombinlemeli? Biz kışa odaklanalım ve kazak, hırka ve yelekleri düşünelim. Dar ya da geniş paça jeanler, bol paça pantolonlar, uzun maksi elbiseler en kilit parçalar. Ve elbette her zaman olduğu gibi detaylar.... Tüy ve boncuklardan yapılmış kolye, küpe ve bilezikler, püsküllü çanta ve bot/çizmeler görüntünüzü tamamlayacak. Napa montlar, kürk kalpaklar da unutulmasın:)


Yukarıdaki setleri Polyvore'da emek emek elcağızlarımla hazırladım sevgili Styleboomerlar:) Size ilham versin diye, ne için ilham? Tabii ki H&M'den hediyeniz içiiin ♥

Hem postun girişinde Anja Rubik'in üzerinde hem de yukarıdaki setlerde gördüğünüz Navajo desenli H&M örme yelek ile hazırlayacağınız Polyvore setlerinizi bekliyorum, en güzel kombine H&M 100 TL hediye çeki gönderecek. Peki ne yapıyoruz? Durun durun önce kendinize bir kızılderili ismi yaratın, mesela "Beyaz Bulut, meselaaa "Hırçın Tay" ahahah:) Bu yarışmamızın en önemli kuralı!

  • Öncelikle bu blogun "İzle"yicisi yani bir Styleboomer olmalısınız.
  • Yukarıdaki H&M örme yeleği Polyvore'da şuraya tıklayarak buluyorsunuz
  • Kombininizde bu yeleği mutlaka kullanarak içinde kıyafet, çanta, ayakkabı ve aksesuar olan güzeel bir kombin hazırlıyorsunuz. Tıpkı yukarıda benim yaptığım gibi. Her sette sadece bir kombin olmalı!
  • Sonra kombininizin görselini (ki ekran görüntüsü de olabilir) styleboomblog@gmail.com adresine kendinize bulduğunuz kızılderili ismi de yazarak bana yolluyorsunuz:)
  • Bu arada H&M Türkiye'nin resmi bir Facebook sayfası yok, o yüzden kendisini Twitter'dan @hmturkiye olarak takip etmenizi öneririm. Taze haberler bu hesapta!

Setlerinizi yollamak için 11 Aralık Pazar akşam 22:00'ye kadar süreniz var. Pazartesi sabahı kombinlerin hepsini o zamana açılacağını umduğum ya da yenisini oluşturacağım Styleboom Facebook sayfasına ekleyeceğim veeee bir yandan siz kombinleriniz için Like alırken bir yandan BÜYÜK JÜRİMİZ kombinleri değerlendirecek.

BÜYÜK JÜRİ de nesi:)?
Stiliyle ilham veren Nil Ertürk, Maritsa, Deniz Baran ve Zet Fashion,
eh ev sahibesi olarak da ben:) Her jüri üyesi 1 kombin seçecek ve o kombinlerin
arasından en çok like alan kombin H&M'den 100 TLlik hediye çekinin sahibi olacak:)
  • Sonuçlar 16 Aralık Cuma açıklanacak:)
Hadi bakalım 1 Boomer kazanırken 1000 Boomer da yeni bir trend için ilham alsın!

[Görseller: style, polyvore, net-a-porter]

9 yorum:

Trendsum dedi ki...

hahaha hırçın tay'ı ben aldım kimse dokunmasın :))

Süper anlatımla züper bir post olmuş ellerine sağlık :)

http://trendsum.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Ben yaptım yolladım bile :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@trendsum guzel isim bulmusum di mi:) ben de katilsam bu isimle katilirdim:))

@limonludondurma heyecannn:)

tgbkznc dedi ki...

uçan topuk :D iddalıyım:))

akdeniz dedi ki...

http://zoomlabakalim.blogspot.com/

hepsi çok güzeller..

Moda Masalları dedi ki...

Bu yarışmanın sonuçlarını merak ediyorum yaa :) ne oldu?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@ozgecan postun ustunde guncelledim, kazananimiz yaziyor:) facebook ve twitterda da ilan ettim.katilan herkese tesekkurleer

Adsız dedi ki...

Kombinleri merak ettik onlarıda yayınlarsan süper olur :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz iyi ama kombinler zaten yarisma basladigindan beri facebookta albumde:) buraya koyamayacagim kadar da cok. oradan bakabilirsin:)