22 Aralık 2011 Perşembe

Westwing Ev ve Yasam Turkiye'de


Bu aralar sizce de Türkiye'ye çok şukela markalar bir bir gelmiyor muu?! Mesela WESTWING onlardan biri!! Yıllarca yabancı dergilerde ya da BBCdeki evim evim güzel evim tarzı programlarda filan görüp ama bunlar çok zevkli dediğim WESTWING Home & Living yani dünyadaki ennn büyük dekorasyon ve ev aksesuarları klübüne artık biz de sahibiz ♥ Ankara'dan döndüm döneli ev ve ev değiştirme ve ev dekorasyonu planlarıyla yatıp kalktığımı söylemiştim:) Bu da yeni keşfim!

Westwing hakkında bol bol anlatacağım ama en önce size güzel haberi vereyim, siteye hemen buradan TIKLAYARAK üye olan Styleboomerlara 50TL uzeri tüm alışverişlerinde özel indirim var! Tam da yılbaşı üzeri oh ne güzel:)

"Stil" konusundaki hassasiyetimiz malum:) İşte Westwing bu noktada da çok güzel çünkü online alışverişin yanında online bir de dergisi var kii, eviniz için stil ipuçları veriyor:) Mesela "kır evi stili", mesela "damask stili", işte bence en güzel yanı da bu! Sadece ürün satan değil, dekorasyonun her aşaması için ilham veren bir alışveriş klubü olmuş.


Üstelik güzel evler ve onları "ev" yapan kişilerle sohbetler evlerinden fotoğraflar eşliğinde yine sitede. Çok güzel döşenmiş evler var şu hayatta!


Bence TIKLAYIN vee hazır 25 Aralık'a kadar özel indiriminiz de varken ürünler arasında kayboluun:) Ayrıca günlük ev ve dekor ipuçlarınızı almak için www.facebook.com/westwing.com.tr diyorum:)

5 yorum:

NİNO dedi ki...

Styleboom bu harika bir haber...yasasın hemen tıklıcam..

Sevgiler
Nino
http://ninostudio.blogspot.com

GoNcha GoNcha dedi ki...

harika cok Cupcake bir haber bu. hemen uye oluyorum;)

merve dedi ki...

çok güzel bir siteymiş gerçekten, bizi tanıştırdığınız için teşekkür ederiz.

Trendsum dedi ki...

Oleeey hemen üye oldum teşekkürler:)

http://trendsum.blogspot.com/

Trendsum dedi ki...

Bu arada bu posttan ilham alarak bir post hazırladım. Bakmak isterseniz tık tık :) http://trendsum.blogspot.com/