12 Nisan 2012 Perşembe

BOOMSNAP | Ankara

Boomsnapleri özlettiğimi biliyorum, o yüzden size neşe dolu özel versiyon bir Boomsnap hazırladım:) Her zaman çok planlı, programlı gittiğim Ankara'ya aniden hop diye gittiğim geçen haftadan, oradaki caaanım okuldaş ve dahası blogger arkadaşlarım Funda Ucal, Minikkuş Asiye, Zülal Ateş, Ahmet Elbir, Kubilay Sakarya veee Modafobik Tuna ile yaptığımız buluşmadan karelerle. İşte Ankara da böyle, belki pek çoklarına bomboş gelir ama oradaki eşsiz sohbet, muhabbet, sevecenlik ve samimiyet doldurur hayatı.

  • Minikkuş sadece ne giydiğini değil, bir yandan da kendisiyle, diğeriyle, hayatla, herşeyle dalga geçmenin ne kadar güzel olduğunu da gösteriyor blogunda, onu okumayı o yüzden seviyorum:) Kadın komik ve zeki:)
  • Funda Ucalbenim için çook çok özel çünkü benim için çook çok önemli bir günde yanımda olmuştu. O artık benim için aynı zamanda çok güzel bir anı, sandıkta saklanası, hatırlandıkça gülümsenesi. Ama zaten kendisini hemen sandığa kapatmaya niyetim yok, artık her Ankara ziyaretinde minimum 1 saat talep ediyorum!
  • Zülal Ateş'le geç tanışsak da sosyal mecralardan çook önce kaynaşmıştık. O da Boom'un bir tanesi ♥ Blogdaki yeni projeleri de pek heyecanlıııı! 
  • Kızların hepsi bloglarında güzel kombinlerini paylaşırken, çekimleri sayesinde bir yandan da bana ODTÜnün her kıyısını,köşesini, börtüsünü böceğini gösteriyor, özlem gidermeme vesile oluyorlar ya en çok onu seviyorum.
  • Kubilay sanırım son kalan centilmenlerden, burada minicik görüşebilmiştik, orada arayı kapattık:) Bilkent elçisi.
  • Ahmet Elbir bu çılgınlığın içine nereden düştü derseniz, suç enfes fotoğraflarında. Onunla o kadar kafa dengiyiz ki bu karede ne olduğunu hatırlamıyorum ama herhangi her şeye böyle kopabiliriz :D
  • Ve Modafobik...Daha önce de bu bloga konuk olan, bir yayınevim olsa hadi durma yaz yaz, bir kitap yap diyeceğim Tuna:) Tam da üniversite sınavlarına hazırlık telaşında, başını kaşıyacak vakti yokken yine de geldi, ne iyi etti:) 
Pür neşeniz, hiç bitmese istediğim sohbetiniz, bu fotolar ve bu güzel akşam için herpinize bir de buradan kocaman kalp ♥
 


9 yorum:

Unknown dedi ki...

Çook güzeel bir gündüü Boom hemeen tekrarlamalıyız yine :) Arayı açmadan gel çabucak olur muu? :) Güzel iltifatın için de ayrıca teşekkür ederiim pek mutlu olduum =)Ankara'dan kocaman bir kalp sana da :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

boom harika fotoğraflar. Ankaralı bloggerlar rocks :D

my lifebook dedi ki...

Boom'cum readerımın ve de hayatımın gülen yüzü pür neşesi <333
İyi geldin ne güzel oldu ah yine yapalım demicem, çünkü artık (sıklığı ne olur bilinmez) ama periyodik buluşmalar yaşayacağımızdan eminim:)
Daha gürültüsüz bir ortamda ve daha uzun bir buluşmada görüşmek üzere, esenlikler dilerim, operim <3

minikkus dedi ki...

yazan güzel parmaklarına saglık boom! hakkaten o kadar gürültüye ragmen muhabbet edebilmeyi, onca kalabalıga ragmen fotograf cekmeyi başarabildiysek, bundan sonraki gelişlerinde kimbilir daha neler yaparız biz neler:)
eymiri iple çektiğimi ve akabinde devam edecek olan rutin ankara ziyaretlerini heycanla bekledigimi söylememe gerek yok sanırım:)
öperim tatlı yanaklardan muç muç *.*

minikkus dedi ki...

yazan güzel parmaklarına saglık boom! hakkaten o kadar gürültüye ragmen muhabbet edebilmeyi, onca kalabalıga ragmen fotograf cekmeyi başarabildiysek, bundan sonraki gelişlerinde kimbilir daha neler yaparız biz neler:)
eymiri iple çektiğimi ve akabinde devam edecek olan rutin ankara ziyaretlerini heycanla bekledigimi söylememe gerek yok sanırım:)
öperim tatlı yanaklardan muç muç *.*

Unknown dedi ki...

hepiniz o kadar güzel görünüyorsunuz kii :)
Ne kadar güzel bir gün olduğu yüzlerinizden belli:)

Zülal Ateş dedi ki...

çooook sevdiğim güzel kadın :) ♥
iyi ki geldin iyi ki tekrar görüstük, neşeni özlemisim :)
kısa zamanda yine gel, bu sefer rahaaaaat rahaaat görüselim toplanalım :)
ellerine saglık okudum, hatırladım, mutlu oldum. hemen ben de yaziyorum, öperim koccaaman ! ♥♥♥

Ciiden dedi ki...

Boomcum universiteyi Ankara'da okumus biri olarak cok iyi bilirim ne cok sey demektir Ankara.. Belki kimilerine gore bozkır, sıkıcı bir memur kentidir fakat kenttir Ankara. Dostlukların bir ömür boyu sürdüğü yerdir, bi tanedir. Valla yazdıkça ağlicam şimdi :)) Belki de bu yuzden seni seviyorum bilmiyorum, Ankara özlemini sen de cok iyi gideriyorsun bazı postlarında. Bu arkadaşların da ( özellikle Kubilay, Minikkuş ve Zülal'i ) farkındaydım, takip ediyordum hepinii bi arada gorunce sanki tanıdık arkadaşlarımı görmüş gibi oldum. Ben de kocaman sarıldım size buradan, daha cok aktivitede sizi görmek dileğiyle diyorum mmwah!

:)

Melis dedi ki...

Çok tatlısınız!! Kareler harika, özellikle o kocaman güldüğün :) Bu arada bu fotoğraflara bakarken Türkiye'deki arkadaşlarımı çok özlediğimi fark ettim :((