1 Nisan 2012 Pazar

Duygu Kanadıkırık'tan "MUALLA"


Bu sezon biliyorsunuz retro zirvede olduğu dönemlerinden birini yaşıyor, bunu da özellikle "ben trend set ederimci" Prada'ya borclu. Prada, özellikle klasik otomobillerden ilham aldığı koleksiyonunda baskılardan, ayakkabı ve çantalara kadar hemen her ürününde retro otomobilleri kullandı. Defileyi ilk izlediğimde ise benim aklıma hemen, geçen yıllarda Akmerkez Pop-Up Store'da görüp bayıldığım MUALLLA geldi! MUALLA, Duygu Kanadıkırık isminde çok yetenekli genç bir tasarımcının tamamen el işçiliği ve doğal malzeme kullanarak yarattığı çantalarının markası. Çantalar da ismi gibi orijinal, eskiye dair, retro :) Düşündüm, bu sezon hemen hepimizin dilek listesinde yer alan PRADA yapmadan neden bizler burnumuzun ucundaki orijinallikleri farkedemiyor, keşfedemiyor, arzulayamıyoruz? Neden MUALLA'nın tasarımcısı bu güzellikteki bi işi bitirmek, ara vermek zorunda kalıyor? Bunları Duygu Kanadıkırık'la da konuştuk. Haftaiçi muhteşem fotograflar eşliğinde okuyabileceğiniz söyleşiden once sizi, ne zamandır burnumuzda tüten EMİRCAN SOKSAN'ın  "Woozy" isimli videosu ile bir ön gösterime davet ediyorum ♥

As you may all know, retro lives one of its best seasons nowadays, and this is heavily due to the trendsetter Prada's spring-summer collection. Prada's collection which has been especially inspired from retro automobiles from fabric prints to shoes and bags. When I first saw the collection, I imediately remembered MUALLA which I saw in Akmerkez Pop-p Store a couple of years ago. MUALLA is a brand created by a very young and talented designer Duygu Kanadıkırık.I thought how we miss things just stands in front of us, how we can not find and discover design miracles next to us before Prada tells or shows us so. How such young designers stays out of our awareness? We all talked about these with Duygu Kanadıkırık, but before let me introduce you a wonderful video by Emircan Soksan as a preview to our interview:)

14 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Süper olmuş, fotoğrafları da merakla bekliyorum!

gulcekim dedi ki...

offf retro normalde hiç hoşlanmam lakin beni bile fethetti boom herşey yine şahane birara keşke formspring'e de uğrasan süpper olacak valla :P öptüüüm

Ciiden dedi ki...

Bence kesinlikle Emircan Artik kesfedilmeli, cok cok baasarili uzun suredir takip ediyorum ve cok istiyorum daha buyuk projelerde yer almasini. İnanilmaz bir cevher.
Deniz de daimi modelligini yine basariyla yapmis, tebrikus:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

manyak mısınız muhteşem olmuş! öldüm bittim o derece!

French Oje dedi ki...

ellerinize sağlık şarkı da klip de styling de harika!

Melis dedi ki...

Harika olmuş!! Bayıldım, bittim. Ellerine sağlık Emircan'ın. Fotoğrafları sabırzlıkla bekliyorum. Deniz'e benden kalp kalp kalp :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Süper olmuş Boomcum! müzik, çekimler, mekan, manken, styling herşey ama herşey harika. Ah bigün ben de yapabilecek miyim böyle işler acaba? :)))

denizsaatcioglu.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Çok beğendim.

♥ willdone ♥ dedi ki...

:) boom her seferinde daha da fazla oluyorsun:))
bu ne harika bi fikir ne muhteşem bi çekim ve ne enfes görüntüler.. fotoğraflar kim bilir nasıl olacak..
hepinize kocaman tebrikler.. harikasınız..!

Bilun ŞEN dedi ki...

Fotoğrafları heyecanla bekliyorum :) Mekan da tanıdık olunca iyice heyecanlandım Boomcum :) Emircan'ın ellerine, Deniz'in de modelliğine sağlık..

Burcu Kolat dedi ki...

Her şey harika görünüyor,ellerinize sağlık! :)

irennem dedi ki...

Boomcum Mualla demişkenn,
Mayıs ayında 60 lar conceptli partimiz var ve ben her gün ne giycem diye kıvranıyorum. Sen iyi bilirsin, bana önerebileceğin mağaza adresleri var mı? Ya da nasıl bişeyler önerirdin.
Sağlıcakla kal İrem.

Adsız dedi ki...

Yine harika bir video. Emircan'i ozlemisiz:) boom, emircan ve deniz harika bir kombinasyon!

Tolga

*STYLEBOOM* dedi ki...

herkese cook tesekkurler:)
begenmenize coook sevindik ziraa o kadar cok ugrastik ki onca kisi koca bir gun:) ama sanirim degdii<3