16 Mayıs 2012 Çarşamba

BOOMSTYLE | Bir Boomdan Sayısız Doğru Geçer

Fotoğraf: Özberk Baz

"Doğru" ilk kez antik matematikçiler tarafından genişlik ve derinliği olmayan düz element olarak tanımlanmış. Euclid, doğruyu "genişliksiz uzunluk" olarak ifade edip, o doğru üzerine modern matematikte hala kullandığımız sayısız aksiyomu iliştirmiş. Sonra çizgi gelmiş: kendisi bütün noktaların bir doğru üzerindeki eylem birliği. [Yazar burada herhangi bir hata yapmışsa, alt tarafı eğlendiğini farketmeyen matematikçilerden külliyen özür diler:p ] ]Belki de "çizgisi belli/çizgisini bozmadı/belli bir çizgisi var" deyişlerini bu tanımdan kullanıyoruz:) Euraka! Geometri severiz!

Her sezon yeni desenler trend olup kapımızı çalsa da, hele yaz geldiyse, çizgiler hep gözdemiz;) Renk raporları ne derse desin yaz mevsimine en güzel giden şeylerden biri de mavi. Hem çizgiyi hem maviyi bir araya getirip, bir de tam bana göre bele oturuk bir modelle birleştiren Forever New'a buradan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:)


Elbise // Kemer // Kelepçe: FOREVER NEW ; Çanta: TED BAKER London  (yeni sezon)
Küpe: HM ; Saat: TRIWA ; Ayakkabı: CHLOE (eski sezon)


Dün fırtına kıyamet koptu, günlerdir de hava kapkaranlık, sen nasıl böyle zemheri zürefası gibi çıktın derseniz, bu kombin aslında yazın gelmiş gibi yapıp bizi kandırdığı bir kaç hafta öncesinden:)


Uzun zamandır aradığım, ucuz görünmeyen, ne çok kalın ne çok ince olan beyaz/gold karışımı kemeri bulmanın haklı gururu!

Foto: Boommood

Bir de kostüme uygun hatırlatma:)) #boommood tam gaz devam ediyor. Hala misafirim olmadıysanız, evimden ya da gözüme çarpan cicilerden 1 foto, 2 satırda moduma göre yazdığım günlüğüm www.boommood.tumblr.com 'a beklerim:)

Somethings are trendy each and every season: such as stripes:) Especially summer times love stripes, and they get along well together. This striped Forever New dress with its voluminous skirt and adorable blue is fully suited to me. Hope you find your best stripes too:)

21 yorum:

Unknown dedi ki...

Boom çook güzelsiin çook!! ne desem bilemediim! Sana böyle elbiseler inanılmaz yakışıyo gerçekten. Çantata da bayıldıım renk, model şirinlik hepsii var :) Blogumda cici bici tam senlik bir topuklu hediye ediyorum bakarsan seviniriim:) öptm çok, kubii :)

merve dedi ki...

çok güzel olmuşsun.belin kaç cm çok merak ettim :)

modarella dedi ki...

off yine bir şirin, bir güzel, bir cici olmuşsun ki yani tam bir Boombasın :) Elbise çok hoş, çizgili herzaman güzel. Ama o çanta, rengi, özellikle üstündeki fiyonk, nasıl harika, nasıl tatlı belli değil :)

Adsız dedi ki...

yaaa ben alıcaktım bu elbiseyiii benden önce davranımışsınn:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

bu hafta sonu ablamın karnı burnunda partisi var. Doğacak yeğenimin ismi ise 'mavi deniz'. Partiye katılacak olanlara mavi ve beyaz ağrılıklı giyinmesi rica edildi. Sanırım sen bu halinle bizim partinin göz bebeği olabilirdin;) Markasını da vermişsin git al diyeceksin ama ben de hamileyim hihi:) hem de 7,5 aylık bu nedenle senin o incecik belinden şuanda bende yok:) çok yakışmış herbiri bu arada bugün itibariyle Tumblrdan da takipçinim.Hatta an itibariyle yazdıklarının çoğunu okumuş bulunmaktayım.Sevgiler benden;)

MadamB Fashion dedi ki...

Boom yine süpersin :) Harika bir kombin. Ama en harika o elindeki pembe <3
madambfashion.blogspot.com

LeydiDi dedi ki...

Boomcum, bana mı öyle geldi bilmiyorum ama 1. ve 2.fotoğrafların, sanki bel kısmına photoshop uygulanmış hissi veriyor.

Adsız dedi ki...

çok yakısmıssss

gulcekim dedi ki...

Kombin elbette şahane lakin ben o pembe çantayı kullanmandan yana değilim boom zira çat diye catliycam güzelliğinden ötürü :P boommood için diyecek birşey yok yazılarını uzun tutsan ılerde kitaba dönüştürsen alır yürür o kadar beğeniyorum yazdıklarını <3 on parmağında on marifet az kalır optuuuummm :)

Merve Saruhan dedi ki...

Kombin çok hoş giyenede gerçekten çok yakışmış ! :)

Gamzedrmscn dedi ki...

Elbisene ve çantana bayıldım. Sana da çok yakışmış :)




http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

Anneeli dedi ki...

ayaakkabına bayıldım!!!!

Anneeli dedi ki...

ayakkabına bayıldım!!!

Advocate's Closet dedi ki...

Elbise ve ayakkabılar harika!

www.advocatescloset.blogspot.com

funda dedi ki...

boomcum o kadar güzel görünüyorsunki çok hoşsun bende tam böyle bir elbise istiyordum modeli ve çizgi detayı çok hoş acaba ne kadara aldın merak ettim?

Paloma dedi ki...

Boom, yine çok güzel bi elbise, tam senin tarzın, çok yakışmış... Zaten o ince belini dökümlü şeylerin altına saklarsan yazık olur. Böyle bele oturan 50li yıllar elbiseleri sana çok yakışıyor. Sorması ayıp belin kaç cm hakkaten, 55 var mı?? :)

Adsız dedi ki...

Boom her şeyi geçtim başlığa bayıldım! Ahah alemsin :D

a dedi ki...

Çok güzel elbise+çok güzel çanta=çok güzel kombin ve çok yakışmış çok hoş görünüyorsun

http://rosaygrismoda.blogspot.com/

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boom yine çok sinirsin biliyosun dimi? :)) Pabuçlarını çoook beğendim, nolcak şimdi:( Eskis ezonmuş napalım biz de benzer başka markalarda görürsek alırız:)) Elbise yine o incecik bele nefisss olmuş. Ba-yıl-dııımm, bayıldım. <3

Sir HotStyle dedi ki...

Denizci çizgileri candır. (Bayanlarda canandır). Zevkine sağlık :)
Daha bikaç yaz daha devam eder inşallah bu trend. Amin.

MODA DUYGUSU dedi ki...

Çok ama çok şeker gorunuyorsun Boom'cum :)