7 Mayıs 2012 Pazartesi

MÜCEVHER | B Point Bilgün Dereli Işıltısı

Fotoğraflar: Zeynep Güçlüten

Bu haftayı ışıl ışıl yapacak bir post ve hediye ile Pazartesi'ye başlayalım diyorum, ne dersiniz:) Bugün Styleboom'un çok seçkin ve değerli bir konuğu var ♥ Hem tasarımlarına, hem çalışkanlığına, hem hanımefendiliğine çook hayran olduğum bir isim ile BİLGÜN DERELİ ve onun enfes cicileri ile karşınızdayım. 

Bu çekim sanıyorum bitmesini hiiç istemediğim nadir çekimlerimden biri oldu, çünkü her saniyesinde inanılmaz değerli taşların, zevkli tasarımların, en kırmızı altından en siyah pırlantaya en nadide mücevherlerin içinde çok mesuttum. Yaklaşan yıldönümümün, sizin yaklaşan özel günlerinizin, anneler gününün, düğünlerin, mezuniyetlerin şerefine diyor ve sizi Zeynep'in fotoğrafları ile baş başa bırakıyorum:) 

Mücevher ve kadın birbirine ne kadar yakışıyor, değil mi?

Bence "yaz" kadına çok yakışır.  Kadın da yaz gibi sıcak, yaz gibi neşeli, bazen sabahı akşamı tutmazdır.  Yazın meyveleri gibi tatlı, ballı, bütün kış iple çekilendir. Teni, ruhu, yeni aşk arayan kalbi ile yaz güneşi gibi kırmızıya çalan bir sarıdır.



Ve çiçekler... Bir demeti ile bir kadını nasıl da mutlu eder! Hele çalan kapıyı açtığında karşındaki adamın elinde, ofiste alelade bir iş günü geçiriyorken aniden masana teslim edildiğinde, sen söylemeden en sevdiğin çiçeği bildiğini öğrendiğinde daha da güzeldir, daha da çiçek.


Papatyaların yeri ise ayrıdır. Seviyor sevmiyor demek için, sevmiyor çıktıysa bir başka 
papatyaya geçmek için, seviyor çıktıysa kaç yaşında olursan ol tatlı tatlı sevinmek için onlar gibisi yoktur:) 


Daha küçücükken, sadece babanın prensesiyken saçına taç yapacak, taçlanacak 
kadar değerlidir.



Bir kadını mutlu eden şeylerden biri de hediye almak, hediye vermektir. Kutularla, fiyonklarla ve paket kağıtlarıyla gelen o tatlı heyecan. İçinden çıkan büyük de olsa küçük de olsa verdiği 
mutluluk kocamandır, bir de not ilişmişse bir köşesine çook daha da tatlıdır.


Ve Marilyn'ciğimizin söylediğinin aksine bir kadının en iyi arkadaşı olmasa da, bir kadın özel anları hep pırlantalarla taçlansın arzu eder. Diplomayı aldığında babanın taktığı minik damla kolye, evet dedikten sonra kimselerin sana bakmadığını sandığın o anlarda ikide bir parmağında nasıl durduğuna baktığın tek taşın, annenin sana, senin kendi kızına hediye ettiğin bilezik. 
Onlar o anlar gibi sonsuzdur. 


Hayat benim takipçilerime hep en güzel anları, unutulmaz anıları, küçük büyük mutlulukları getirsin. Ve içlerinden birine de benden bir hatırayı, B-Point!in "sonsuz aşk"ı simgeleyen bilekliğini:)

Peki şanslı Styleboomer nasıl belli olacaaak? 
Öncelikle aşağıdakileri biir bir yapmalısınız, çok kolay:
"Kadınlar mücevhere tutku ile bağlıdır çünkü...." 
cümlesini en yaratıcı, en farklı, en güzel şekilde tamamlamanız. 
  • Tüm bunları 12 Mayıs Cumartesi geceyarısına dek tamamlamanız:)
B-POINT Facebook sayfasındaki  fotoğrafın altına bırakılan yorumlar içinden Bilgün Dereli ve bendeniz kalbimizi en pırpır eden yorumu seçeceğiz ve bilekliği kendisine hediye edeceğiz:) 
Kısacası çekiliş ya da random yok, içinizden taşanlar var!


ÖNEMLİ:
 Bu post adsız yorumlara kapalıdır. 
Bu postun altına bırakılan yorumlar maalesef değerlendirilmeyecektir o yüzden yorumlarınızı lütfen yukarıda verdiğim Favebook linkine tıklayarak oraya bırakınız.
Bu postu kendi mecralarınızda paylaşmanız gibi bir önkoşul kesinlikle yoktur:)
Bu post bir süre üst post olarak kalacak ama yeni postlar aşağıda devam edecek:)

5 yorum:

Labor of Love dedi ki...

Resimlerin yine fevkalade Boom. Bu arada ozellikle ellerinin guzelligi daha oncede hep dikkatimi cekmisti masallah :)

Saglik ve kozmetik bloguma senide beklerim...

gulcekim dedi ki...

Mücevherler beni deli gibi heyecanlandirmis olsa da ben gözlerimi senden alamadım boom :P çok fotojeniksin ve çok cici görünüyorsun <3

gulcekim dedi ki...

Boomcum bu şahane hediye için Facebook'a bende yorum bıraktım lakin oradaki gercek ismim buradaki nick :o bir sorun olmaz diimi? (yorum bıraktığım isim: gzd krk gözde) :)) öptüm

PINKY FASHION dedi ki...

yüzüklerin hepsine bayıldım desem... :)

Moda Masalları dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.