20 Mayıs 2012 Pazar

GEZİ | Turunç Dalında Güzel


"Danseden Oniki Prenses" masalını bilir misiniz? İşte Cuma gecesi onlardan biri gibi ayakkabılarımın (daha ziyade ayaklarımın;)) tabanı delinene kadar dansetmiş olabilirim! Gün doğarken yatağı gören zavallı bacacıklar sabahın köründe uyanan bünyeme Halil Sezai stilinde isyaeeen etse de, ben 8:00 sularında denize girmenin hayali ile yataktan  zıp diye zıpladım!


Yağmur altında geçen ve yüzümü güldürmeyen Cumartesi'den önce Cuma akşamı yemek için ne giymişim hemen yazayım. Sarı pilise Vakkorama etek ile Mango trikoyu Louboutin'lerle kombinledim. Bu lookun düşük belli, hafif bol tarzına H&M püskül küpeler iyi gitti diye düşünüyorum:)

Uzun süre deli gibi yağan yağmura rağmen denize giriyorum tutmayın beni nidalarım güvenliğe takıldı, ben de tıpış tıpış havuza daldım:)

Season's Beach Essentials-I-:  Bikini/mayo üstü için kimono, güneş kremi, üst üste bileziklerle #armparty ve tabii ki fedora!

Tropik desenli Zara ipek tunik ortasından kesilip kimono yapıldı; Yael Morel fedora şapka takıldı;  Koton, Nayad Bal, Bozcaada pazarı bilezikler kaynaştırıldı. Shiseido 50 faktör güneş sütü yüze uygulandı.
 Pembe gönlüm sende!

Çeşit çeşit aktiviteler içinde maymuna dönmeyip de fotoğraf çektrebildiğim nadir olanlaran biri: kendi pizzanı kendin yap:) Buyurmaz mısınız?
 Hava yine bozar...
 Sonra yine açar...
Veee denize girilmeme yine engel olunur:o 
Zaten akşam yemeği saati de  gelmiştir.
Mesaj kaygılı Boom: Turunç dalında güzel:)
Yargıcı cruise etek, Mango bluz, Omelle ayakkabı, Kısmet by Milka yüzük, Goldaş kolye.


The weather here is a bit confusing! It was shining n the morning that I even had a sunbath but later a big storm hit the coast pewww. Still everythings's great, I made my own pizza, danced till morning, changed several outfits, and jumped into the pool of course. Yeah!

13 yorum:

gulcekim dedi ki...

Tatilde olduğunu duyunca bize biraz güneş getirir mısın diycektim en iyisi biz sana biraz yollayalım :/ herseye rağmen iyi eğlenceler boomcum <3

my lifebook dedi ki...

Soğuk yağmurlu hava aldırmayan, denizi gördüğünde dalan ya da en azından teşebbüs eden kız çocuklarının hastasıyımm:)
High five boom boom!

Zelish dedi ki...

Kombinler manzara ve gulen yuzun harika... Bu yagmurlu Ingileterede biraz olsun isik sactin, taa ki nefret ettigim yagmurlari gorene dek.

Ama yinede guzel bir post. Oldukca eglenceli zaman gecirmissin.

gunelaksu dedi ki...

Cok seker olmak bole bisi iste ;))

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Boom, Pınar Altuğ'da senin olduğun yerde snaırım:) Elle dergisine teşekkür eden ve kızı Su'nun da kendi pizzasını yaptığı fotoları twitterda paylaştı:) Yalnız senin her bir karen ne enerjik, güzel ve fotoların yine renk renk ve keyifli.hele o eğlenceli yorumlama tarzını okumak ayrı bir tat. İyi eğlencelerr.. Hava burada da berbat aynı senin fotolardaki gibi.

Merve dedi ki...

Sizi hangi vasfınıza dayanarak davet ettiklerini gerçekten merak ettim.

rahat yazar dedi ki...

o koşturmacada bloga olaylar tazeyken yazman güzel olmuş (:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ayyy yağan yağmura inat nasılda tadını çıkartmışsın şekercim valla enerjin ve kahkaha sesini buradan aldım duydum gördüm:)

Lulu's life dedi ki...

Boom'cum goldas kolyenin aynisi annemde de var.. Cocuklugumda takardi sonra modasi gecti diye mucevherlerinin arasina yollamisti babamla.. Simdi kasadan o kolyeyi geri alip hatta el koyma zamani sanirim.. hihih ;) Tesekkurler ! Bu arada haftaya bende Antalya'da sezonu acmayi planliyorum ama insallah denizde :))

Adsız dedi ki...

Tam bir şeker değilsin de nesin sen şimdi :)

Moda Masalları dedi ki...

1: Evim Hillside`ın neredeyse dibinde. Bütün haftasonu twitlerini okuyup kıskandımmm :((
2: Hava buz gibiydi nasıl havuza girdin inanamıyorum!
3: Sarılı kombine bayıldımmmm...

modamasallari.blogspot.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Boom işte seni bu yüzden sevıyorum, yüzün hep gülüyor pozitifsin ben tatildeyken hava biraz bulutlansa surat asar üfler püflerim sen neşeni kaybetmemişsin maaşAllah hep gül boyle :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Melis dedi ki...

Ohh yarasın! Ne iyi gelmiştir şimdi sana o 3 gün :)

Pizzası hazır olan Boom'un o gülüşüne <3