28 Mayıs 2012 Pazartesi

HEDİYE | Her Güne Her Kombine Herkese Göre 1 STEVE MADDEN

JÜRİMİZ SONUNDA BİR KARAR VARDI! CUMA GECESİ KOMBİNİ İLE BUSE SARANLI (bs_muse) STEVE MADDEN KIZI OLACAK:) TEBRİKLEER! Buse'ye 3 gün içinde ulaşamamız halinde yedek isim PAzartesi ayakkabısı kombini ile Modarella.


Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Mekan: Teşekkürler Hardal Nişantaşı

Styleboom'u sevenler eminim ayakkabıları en az benim kadar seviyordur, yok yok bayılıyor, tapıyor, önce ayakkabıyı alıp sonra kıyafeti ona göre uyduruyordur:) 

Eğer öyleyse bu hafta hepimiz için pek güzel bir hafta olacak. Çünkü Pazartesi'den Pazar'a tam 7 gün 7 ortamda 7 farklı modda 7 STEVE MADDEN ayakkabı ile burada güne başlayacak; Twitter ve Instagram'da #günaydınpabucu diyeceğiz. Ha bir de haftanın sonunda 1 şanslı mı şanslı Styleboomerı STEVE MADDEN'dan 1000TL değerinde 7 çift ayakkabıya boğacağız yehhuuu ♥

Bugün Pazar, bir yandan haftasonu bitiyor diye üzülüyorum ama bir yandan bugün festival zamanı diye resmen havalara uçuyorum:) Festival çimlerinde rahat rahat takılmak için tiril tiril su yeşili keten elbisemi hippi ruhuna cuk oturan, haliyle dolgu topukluuu, tribal desenli Steve Madden'larımla kombinledim. Güneşe karşı şapkamı da ekledim, benden güzeli yook!

Yine de festivalde düz ayakkabı makbuldür bildiğimden yanıma tribal loaferlarımı almayı ihmal etmedim, akşam konserlerde şarkılara bağıra çağıra eşlik ederken, bana en yükseğe zıplamayı garanti ediyorlar:) Daha önce bir düz ayakkabıya gönül verecek, bayılacaksın deseler inanmazdım, ama bunlara bayıldım!


 DÜĞÜNDE CUMARTESİ


Cumartesi demek yaz sezonu ile birlikte düğün demek:) Önümüzdeki ay boyunca her ay bir düğünde epey bi süre oturup sonra kendini pistte bulmak hatta bir bakmışsın halaybaşı olmak demek:p Düğün davetlerinde her zaman uzun ama tek renk elbiseleri tercih ediyorum, ve bu gecelerde ayakkabının da benim için bir mücevherden farkı yok. Uzun lacivert elbisemi altın rengi pırıl pırıl parlayan Madden'larımla kombinledim ve koluma da birer altın kelepçe geçirdim. Bu ayakkabılar hem bilekteki hem öndeki T-bandı ile ayağımı güzelce kavrıyor, her tür hoplamayı zıplamayı ve uzun süre ayakta kalmayı vaad ediyor. Yine de yanımda her zaman ışıltılı bir çift de babet taşımayı ihmal etmiyorum, gece uzun;)



CUMA GECESİ ATEŞİ:


Yaşasın Cumaaaaa! Her Cuma olduğu gibi bu akşam da dışarıda, favori yerimizdeyiz. Dans dans, sohbet muhabbet ve eğlenmekten yorulmaya hazırım:) Ne giyeceğimi değil ama hangi ayakkabılarımı giyeceğimi değil sabahtan taaaaaaaaaaaa hafta başından biliyordum:) Kırmızı, ultra yüksek topuklu, bileği incecik bandıyla kavrayan Mary Jane model Madden'larım zaten öyle dikkat çekici, öyle muhteşem kii üstüne önce siyah bir elbise denedim, sonra bu beyaz dantel etek ve şifon gömlekte karara kıldım, böylece hem akşam yemeğine hem de devamında gideceğimiz mekana gayet uyan bir kombin yakaladım. Hadi dans dans!

KIZ KIZA PERŞEMBE:



Perşembe! Haftanın iple çektiğim günlerinden biri çünkü bizim kız kıza yemek günümüz:) Bahaneye yer yok, illa ki buluşuyoruz:) Haftanın özeti, dedikodu, haftasonu planları. Elbette üçümüz bir araya gelmişken ayaklarımızı yan yana koyup fotosunu çekmeden akşamı bitirecek değiliz, o yüzden en çiçekli, en girly Madden'larımı bu gecenin kokteyli Cosmo'mun renginde seçiyor, ayakkabılarım yeterince desenli olduğu için onları kabarık eteği ve ince kemeri ile yine çok girly düz renk elbisemle kombinliyorum.

 60'LARDA ÇARŞAMBA:



Çarşamba hafta ortası demek, haftasonuna biraz daha yaklaşmak demek! Havalar güzelleşince hemen her yerde bir dolu güzel parti oluyor. Bu akşam açık havada bir 60'lar partisine davetliyim, partiden önce arkadaşlarla yemek yiyip oraya devam edeceğiz. Dönem partilerini çok seviyorum çünkü her şeyden önce hem biraz nostalji yaşamak, hem kendi kendinin stylisti olmak çok keyifli! Onun kadar formda olmasam da ilhamımı Twiggiy'den alıyor, 60lara STEVE MADDEN'ın bu iki renkli, kalın topuklu duble platformları ile selam duruyorum. Çiçekli, tamamen düz kesim elbisem ve saçaklı küpelerimle zaman makinesinde yerimi aldım:) Bu ayakkabılar sadece platformu değil rengi ile de baakları upuzun gösteriyor yay!


CLASSY SALI:


Bugün Salı...Ofiste ağır tayfa ile çok önemli bir toplantım var! Bu gibi durumlarda görüntümün her şeyden önce "classy" olmasına dikkat ediyorum. Çoğunlukla söz bende olacağı için ve pür dikkat dinlenmek istediğim için kostümümü klasik, ayakkabılarımı ise elbette siyah dahi olsa çok dikkat çekici ve klas bir çift olarak belirledim. Siyah biyeleri ile şık ve zamansız beyaz gömleğimi siyah etek ve içindeki ten renkli detayı ile siyah laser cut STEVE MADDENlarımla kombinledim. Böylece en klasik olmam gereken zamanda dahi farkımı ayakkabılarımla ortaya koydum.

SENDROMSUZ PAZARTESİ:

Bugün Pazartesi... Haftanın ilk günü benim için bol koşturmalı, İstanbul trafiğinde uzun mesafe rekorları kırmalı bir gün ama yüksek topuklardan da vazgeçemeyeceğim! O yüzden bu hem rahat hem şık saks mavi Madden'ları beyaz geniş paça pantolon ve sezonun bir numarası çiçek desenli gömlekle kombinledim. Ayakkabılarım yeterince çarpıcı olduğundan aksesuarı az kullandım. Tadına doyulmayan haftasonundan sonra kapıyı tak tak çalan Pazartesi sendromuna bir çift parlak renkli pabuçla "HAYIR!" diyorum. Benim Pazartesim sendromsuz:)


Gelelim bu haftanın sonunda birbirinden güzel ayakkabıların sahibi olacak Boomerı nasıl belirleyeceğimize
  • Öncelikle bu blogun "İzle"yicisi olmalısınız (İzle butonu blogda hemen en altta)
  • Sonra STEVE MADDEN Türkiye Facebook sayfasını hemen buraya tıklayarak  Like/Beğen yapmalısınız
  • Son olarak bu postun altına bu hafta boyu paylaştığım ayakkabılardan beğendiğiniz ya da beğendiklerinizi seçerek aynen benim yukarıda yaptığım gibi, HANGİ ayakkabıyı NEREDE ve NELERLE kombinleyerek giymek isterdiniz, bir iki satırda yazmalısınız. Benimki size örnek olabilir.
  • Yorumunuzun sonuna mail adresinizi muttttttttlaka eklemelisiniz.
  • DİKKAT! Bu hafta boyunca bu postta her gün yeni bir STEVE MADDEN ayakkabı sizi karşılayacak, her yeni gün yeni bir yorum daha yapma şansınız olacak! İster 1 güne 1 yorum, ister 7 ayrı güne 7 ayrı yorum yapın, size kalmış.
  • FAKAT günlük yorumunuzu yalnızca o günün ayakkabısı hakkında yazmak için kullanabilirsiniz, önceki günler için değil:)
  • Adsız, mail adresi olmayan ve yarışma gereklerini yapmamış yorumlar maalesef onaylanmayacak.

Yorumlar 5 Haziran 2012 Salı geceyarısı kapanacak ve yorum bırakanlar içinden 
"seçtiği ayakkabıyı en doğru yerde en uyumlu parçalarla kombinleyerek anlatan kişi
bendeniz, Steve Madden Marka Sorumlusu Zizi Hollo, NEXUM Ajans Başkanı Filiz Behrendt ve IMAGE PR Süpervizörü Anita Koncabahar tarafından oluşan jürimiz tarafından seçilecek!
Seçilen kişinin Facebook üyeliğine bakılarak kendisiyle bağlantı kurulacak.

Bakalım siz STEVE MADDEN ayakkabılarla kim, nerde, nasıl oyununu nasıl oynayacaksınız:)
İlham uzakta değil, hayatınızın ta kendisinde!
Not: Kazanan kişinin fotoğraf ve video çekimi yapılabilir.

492 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 400 / 492   Yeni›   En yeni»
Dear Deer Love dedi ki...

Çarşamba,

Sanırım bunlar favorim. Diğer 2 ayakkabı da elbetteki her ayakkabı tutkunu bayanda olduğu gibi benim için de çok şeyler ifade ediyor ancak buuu, bu yok mu buuuu! Şu yeni moda topuk sisteminin hastasıyım!

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=49907636&.locale=tr

Bu ayakkabılar için temsili bir benzer ile yukarıdaki gibi bir kombin yaptım. Açıklamak gerekirse; ince kumaş kottan buz mavisi ispanyol paça pantolon ve üzerine ipekli tiril tiril, mercan renklerinde desenli bir top giyer, yine bol aksesuar kullanırdım. Pantolonun altında kaybolur gibi gözükse de, bu bebekler benim gizli silahım, ihtiyacım olunca arada bir gösterebilirim :) Ama kıskanırım, herkesle paylaşamam :)


Sinem Kocabaş
sinemkocabashotmail.it

not: sanırım bu son mesajım, diğer günlerde yazamayacağım için şimdiden çok üzgünüm. başkası kapacak olursa bu güzelim 7 ayakkabıyı, iki elim yakasında!

Unknown dedi ki...

Hu huuu bu pabuçlar beni benden aldı..:)

Ne kadar 60 larda yaşamasam da.. Moda da bu yıllarda Rengarenkliğin hakimeyiti sürdüğünü bilirim..
Bu akşam o yılları yaşamak için..Hey Boom senden esinlenerek 60'lar partisi organize etmeye başladım bileee..
Parti felsefemizi düşünürken o zamanların aşk ve özgürlük çocukları HİPPİELER'den esinlendim bilee.. "Savaşma Seviş" dedim bileee..
Parti de ne mi giyeceğim.. Tabi ki bu pabuçların içine açık krem soket çoraplarımı ardından süper mini jean eteğimi üzerime de sarı üzerinde mercan rengi çiçekler olan salaş t-shirt ümü giyer akarım 60'lara..veee dümdüz saçlarımla süper yakışacak John lennon gözlükleri mi takmayı da asla unutmam..

Sevgilerimle..

didemy_oz@yahoo.com.tr

berrak izmitlioğlu dedi ki...

merhabalar:)
bu kadar hoş modeller arasından bir seçim yapmak oldukça zorluydu benim için.Zihnimi boşaltıp gözlerimi kapadım ve kendimi görmek istediğim steve madden içinde hayal ettim.Ne mi gördüm? saks mavisi platform ayakkabılar ayağımdaydı.Kendime güvenim tam; yüzümdeki gülümseme ve gözlerimden çıkan ışıltıyla güneşli ama hafif hafif esen tatlı bir rüzgar eşliğinde izmir sahilinde bir kafeye doğru yürürken gördüm kendimi.üzerimde bol kesim rahat pudra rengi bir pantolon, beyaz sade bir atlet ve boynumda tatlı esintiye eşlik ederek uçuşan tiril tiril saks mavisi bir fular vardı.
Fazla renkten arınmış; ayakkabılarım ve ayakkabılarımla bütünlediğim fularım, parmağıma taktığım iri taşlı saks mavisi yüzüğümle günün ışıltısına ışık katarken gördüm kendimi.
sade şıklığı ve farklılığı madden ayakkabılarımla konuşturup ufak ayrıntılarla destekledim. EVET EVET GERÇEKTEN MUTLUYUM:))

facebook sayfanızı beğendim. izleyiciniz oldum ve mail adresim:berrakpercinler@hotmail.com
sevgiler:)

zaman-e mektupları dedi ki...

çarşamba günü için kombinim; flare pantolon,ekru bluz,portföy çanta,altın renkli küpe ve ince yüzükler :)
bu kombinle arkadaşlarımla buluşup bir öğle yemeğine gidebilirdim.
emieee_y@hotmail.com

poseidon dedi ki...

Midi boy, mint yeşili, pilili yüksek bel eteğimin üzerine giydiğim sütlü kahve ve biraz da salaş şifon gömleğimin; düğmeleri sonuna kadar ilikli olan yakasına, mercan rengi taşları olan büyükçe bir kolye taktım. Ayrıca eteğimin üzerinde yine sütlü kahve tonlarında, metali altın renkli kemerimi takmayı unutmadım. Bileğimdeki altın rengi gösterişli saatimin yanına da mercan,su yeşili renklerde birkaç bileklik ekledim. Parmaklarımda; ince, üzerinde minik objeler olan altın rengi birkaç yüzük,kulağımda mint yeşili düğme küpelerim, tırnaklarımda nude rengi ojelerim ve ayağımda Steve Madden'larım ... Dalgalı saçlarım rüzgarda dans ediyor. Pastel tonlarda makyajım ve gözümde koyu kahve kocaman gözlüğüm, elime de nude rengi zarf çantamı kaptım sahilde bir kafede eski arkadaşlarımla anıları depreştirmeye gidiyorum.

poseidon-blog@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merhabalar,
çarşambanın ayakkabısını nar çicegi belden bollasan klos bir elbiseyle kombinlerdim,uçusan bir kumaşı olmalı.göğüs dekoltesi olmalı,boynumada taba rengi sarı tasma şeklinde bir kolyeyle tamamlardım.

guzkocer@gmail.com

Unknown dedi ki...

Hmmmm... Siyah vücuda oturan mini bir elbise ve kırmızı bir çantayla ayakkabıları ön plana çıkaran bir kombinle geceler bizim :D
Veyaaaaaa bu kadar sade olmak istemiyorsak krem mini bir tül etek vücuda yapışan kırmızı bir tişört ve siyah deri bir ceketle bambaşka bir kombin yapabiliriz ve bu kombinle yine harika bir gece bizim :D
Gülşah TEZ
e-mail: gulsahtez@gmail.com

Adsız dedi ki...

Böyle platformlu ve kalın topuklu ayakkabılarla ispanyol paçaları kombinlemeye bayılıyorum. Beyaz şifon bol gömleğim ve jean ispanyol pantolonumla bu ayakkabıyı okula giderken kullanabilirim. Hem spor bi görüntü elde ederim hem de okulda da şıklığımı korurum. Tek aksesuarım ayakkabımla uyumlu deri bilekliklerş ve gold zincirler olur. Böylece #armparty'e de selam çakarım:)

Yarınki ayakkabıyı sabırsızlıkla bekliyorum Boom <3

seravgul@hotmail.com

yesim dedi ki...

latin caz gecesine davetliyiz...açık hava da bodrum marina yat club da konser ...mercan rengi ince tiril tiril bir gömlek, altına belden bile yukarı olacak şekilde yüksek belli, ön kısmından bele doğru altın rengi sağlı sollu yerleştirilmiş 3 er den 6 tane düğmeli camel tonundaki şortumla bu ayakkabıları kullanırdım...saçlar dalgalı ve hacimli, bronz ten, camel tonlarında ve altın rengi tonlarında kemik ve ipli bilezikler..... yesim@ulugbay.com

Gunes Ipekoglu dedi ki...

Benim Favorim classy siyah topuklular.Benbu ayakkabıları dar beyaz kalem etek ve beyaz gömleğimle giyerim.Belime ince bir siyah kemer ve çantamlada kombinlerim.Yüzümde deince bir eyeliner ve kırmızı ruj olmasınada ayrıca dikkat ederim :)
Güzel bir
hayal :)
Sevgiler
gunesipekoglu@hotmail.com

thebibi dedi ki...

İs icin gittigim ispanyada 3.gunum :)
Dun sade, resmi, koyu renkli giyindigim icin bugun daha ic acici giyinmeliyim! İs cikisi ispanyol is arkadaslarimiz bizi hem yemekleri cok guzel olan hem dans edebilecegimiz bir yere goturmeye soz verdi :)) acik krem rengi, dans ederken ucus ucus olabilecek diz ustunde bir etek, ustune kare yaka beyaz bir bluz giyiyorum. Kalin topuklu olmasi nedeni ile dans etmemi hic zorlastirmayacak bu topuklu ayakkabilarimla otelden cikmadan once biraz dans alistirmasi yapiyorum:) Acik renkler giymemin bir diger sebebi de ayakkabilarimi on plana cikarmak. Topuk rengine uydurmaya calistigim kolyem ve rujum ile kiyafetime canlilik katarak yeni gune hazirimm

Merve Aydın
mervethebibi@gmail.com

züleyha kıdık dedi ki...

ZÜLEYHA KIDIK bu ayakkabıyı gördüğüm anda gözlerimi kapattım ve hayal ettim..nişantaşı sokaklarında ayaklarımda STEVE MADDEN ayakkabılarım üstümde mavi yüksek bel böyle uçuş uçuş upuzun yırtmaçlı eteğim nar çiçeği uzun kollu sade gömleğim belimde altın rengi ince kemerim gömleğimin yakasında da yeşil renkli altın kolyem kulaklarımda da yeşil renkli küpelerim...gözlerimi açtım ve yine bi çarşamba günü evde tek başımayım. corsan_duygular@hotmail.com

berrak izmitlioğlu dedi ki...

bugün çarşamba... iş temposuyla geçen yoğun ve sıkıcı bir haftayı ortaladık ve haftaya devam edebilmek için biraz enerji depolama zamanı:)renklerin insanlar üzerindeki etkisini düşündüğümüzde tam da bu haftanın rengi olmuş bu mercan camel ikilisinin muhteşem uyumlu steve madden ayakkabısı!!!
Ayakkabılarımızı giydik ve daha ilk anda hayat doldu içimize...Bu ayakkabıların tatlı topuk detayını örtmemek ve bacak boyunu da uuuup uzun gösterme özelliğini atlamamak için üzerine kısa bir kombin düşündüm.şöyle sıcak yaz gecelerine uygun tiril tiril bir tulum olabilir. camel üzerine minik kelebek desenli...Uçuşan rengarenk kelebekler...küpeler iri turuncu bon bon.spor bir saat...vee hazırız.kızlarla buluşup güzel bir cafede bişeyler yiyip içip enerji depolamaya:)

berrakpercinler@hotmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Bu ayakkabıyı gördüğüm an aklıma gelen koyu lacivert mini Jean şort! Biraz chic biraz nostaljik olmam için tek yapacağım üstüne annemin, boynu fular kesim, şortun üstüne geçecek şekilde döküm döküm üzerimden salınacak, camel renk halat desenleri olan, kırmızı gömleği.. Saçlarımın uçları hafif maşalı, gözümde kocaman gözlüklerim, omzumda uzun saplı minik camel kare çantam...
2 ton ruhumla dikkatleri üstüme çekmeye hazırım :)
durnaelif@gmail.com

Masum İnciler dedi ki...

Dün yorum yapmaya fırsat bulamasam da bugünde yorumumu yazıyorum :)

Ben bu ayakkabıya bayıldım resmen. Renkler, o kalın topuklar beni benden aldı. Gelelim nelerle kombinleyeceğime.

Ben bu ayakkabıyı doğumgünü partimde giyerim. Ayakkabının ön planda olmasını istediğim için şöyle şifondan minik minik çiçekleri olan camel rengi elbise-tunik tarzı bir parçayla kombinlerim. Saçıma da mercan-kırmızı tonlarda bir saç aksesuarı takarım. Sanırım abartısız ama şık bir kombin olur :)

Masum İnciler dedi ki...

pazartesi günkü yorumumda vardı ama yine yazayım mail adresim:

masuminciler@hotmail.com.tr
Burcu Ekici

Unknown dedi ki...

Çarşamba :
Bu ayakkabılar harika.Kesinlikle insanın enerjisine enerji katıyor.
Bu enerjik ayakkabıları bir kot şort ve üstüne sıfır kollu bir gömlek ile tamamlarım.(Marks Spencer'dan kolsuz etiqaddlediğin gömlek gibi mesela ) Takılarımı ise püsküllü seçerim :)

Cyrstalll

saganak_240@hotmail.com

zeys dedi ki...

Carsambanın ayakkabısına bayıldım. Yırtık bır boyfrıend jean ve beyaz tshırt le bıle sahane olur bu ayakkabı ben bunu cok begendımm!!!

zeynep.ozkanli@hotmail.com

Canan dedi ki...

Çarşambanın ayakkabısını uçuş uçuş bir kumaştan yapılmış belden aşağısı pilili,mint yeşili bebe yaka, üzerinde ayakkabının topuğundaki renkten (mercan rengi) puantiyeler olan sıfır kollu elbisem ile giyer tabiiki belime de ince mercan rengi bir kemer takardım. Kolumda ise kısa saplı nude tonlarda küçük bir çanta takılı.Bu kombinle kendimi "oldies but goldies party"sine atar yorulana kadar dansederdim

cnn_d@yahoo.com

Moda Masalları dedi ki...

Çarşamba ayakkabısını nar çiçeği, ince pilili şifon eteğimle giyerdim kesin. Üzerine de pembe kolsuz, dökümlü duran düz bir bluzu eteğin içine sokardım, ayakkabı ile aynı yada yakın tonlarda (karamel, camel gibi) ince bir kemer ve yine aynı tonlarda zarf çanta ile tamamlardım. Şimdiii bakalım bu kıyafet ile nereye gidebiliriz ? Yaz akşamında sevilen dostlarla hoş ama kasıntı olmayan bir mekanda yemeğe gidilir bence
ozgecanbeypazar@hotmail.com

Unknown dedi ki...

MERHABA BOOM;)
Çarşamba günü ayakkabılarını,narçiçeği uçuş uçuş önü kısa arkası uzun etek ve üzerine krem renkte kalın askılı şifon bir bluzla kombinledim.İki bileğim için gold bileklik çanta olarak nude renk silindir küçük el çantası aldım .saclarım ise tepeden sıkı bir at kuyruğu ve işte hazırıımm..Arkadaşlar ile haftasonu Çeşmedeyiz ve akşam yemeği için Marinayı tercih ettik,gidebiliriz o zaman;)
cerensalici@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhabalar,
Bu 7 Steve Madden sürprizi rüya gibi!!! :))
Umarım şanslı kişi ben olurum!

Saks mavi platformlu ayakkabılar; geçmiş yılların kostümlerine ve tarzına hayranlıkla bakan biri olarak "beni"hayallere sürükledi..

Ben bu cicilerle; biraz vintage,biraz modern,bir de "pek şirin" bir görünüme bürünmek isterdim..
*En sevdiğim kumaş türlerinden,şu aralar baya bir trend olan,delikli fisto kumaşlardan bemmmmbeyaz,yüksek bel,çan kesim bir etek....
*nil yeşili-beyaz puantiyeli,düşük omuzlu,salaş, ipek bir bluz....
*(ehh birazcık da COLOUR BLOCK yapmak lazım)
sade ve büyükçe,zarf formunda,(neon)fuşya renkte bir clutch......
*Çok çok sade tek taş pırlanta küpeler ile kombinlemeyi tercih ederdim!!!

:)))

burculand@hotmail.com ise mail adresimdir...
Hadi bakalım,dilerim ki şansım açık olsun:)

Unknown dedi ki...

Tekrar merhaba,
ben mail adresimi yazmayı unutmadım(şaşırtıcı bir şekilde) :)),ama bu kombini nerede giymeyi planladığımdan bahsetmeyi unuttum...

Bu kombin, bence Pazar günü katılacağım şık bir brunch ve sonrasında arkadaşlarla yapılacak bir kahve keyfi için biçilmiş kaftan olabilir :))

Sevgiler
Burcu...

burculand@hotmail.com
www.roomsgardens.blogspot.com

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Çarşamba,

Madem Çarşamaba'ya geldik,
Hafta sonuna az kaldı demektir. Motivasyonumun ortalarındayım demektir. O halde bu iki renkli 60'lar esintili pabuçlarımı giyeyim dedim:))

Kendi işimde olduğum için kıyafet yasağı veya zorlaması yaşamıyorum. O yüzden de koyu renk ispanyol paça jean pantolonumu giyerek kendimi hafta sonuna hazırlayabilirim. Hem iş çıkışı uzun süredir görüşemediğim arkadaşımla buluşacaktık bugün. Dolayısı ile jean pantolonumu, üzerine giyeceğim(ayakkabının rengindeki pembe ton) pembe tuniğim ve tuniğin omuz kısmındaki kayısı rengi püsküllerle nasıl da denk gelmiş olacak bu pabuçlar ve kombinimi tamamlayacak.Minik nude renkteki nostaljik gül detaylı küpelerimle ben iş çıkışı arkadaşımla buluşup, birer kadeh şarap içmeye ve sohbetin dibini bulmaya hazırım bile:) Çünkü hem üzerimde rahat kombinim hem de ayağımda kalın topuk rahat STEVE MADDEN pabuçlarım olacak. Daha ne olsun ki:)

SeLeN dedi ki...

Aaah kalbimden vuruldum resmen,Boom... Bunları giyemelere kıyamaz insan:))
Ama ben bu tatlı şeyleri beyaz kısa paçalı dar bir pantolon ve üzerine uçuuu limon/mint/mavi bir bluzla giyerim... ki dikkat direk pabuçlarımda olsun:)

SeLeN dedi ki...

Off :((

slnkaaselenkutluay@gmail.com

HELYU dedi ki...

perşembe günü bir arkadaşımızın doğum günü partisine gideceğime göre en çiiçekli en renkli steve maddenlarımı giyebilirim, açık mavi bele oturan, kalın askılı diz altı nostaljik elbisem, boynumda çiçek desenli eşarbım, sade takılarımla bu pabuçlarımı kombinlerim (:

handekarazeybek@gmail.com

Anneeli dedi ki...

bu güzelim çiçekli, bahar esintili, taze taze bakan, bakanı aşık eden ayakkabıları gözler önüne sermek, görenlerin gözünü gönlünü açmak için mutlaka kısa giyerdim!!! nerede mi???iş çıkışında katılacağım aile toplantısında;) bu mis ayakkabılarımla kombin olarak beyaz kabarık eteğimi,üzerine salaş duruşlu açık mavi renkte gömleğimi giyer,gömleğimi eteğimin içine hapseder, ayakkabımın renginde çarpıcı kırmızı renkli kemerimle incecik belime veurgu yapardım:))

o da yetmezmiş gibi bileğim de incecik iplerden oluşan melek figürlü bilekliğim, kulağımda kızmızılı mavili beyazlı çiçek küpelerim olurdu. kolumda da speedy çantalarımdan biri, salına salına bizim ailenin sevimli üyelerini selamlardımm:)))

Adsız dedi ki...

gunaydın salı günü ayakkabısını :kırmızı bi pantolonum var dar paça düşük bel.onunla giymek istiyorum.üzerine de beyaz dökümlü bluzum var üzerinde minik minik siyah noktalar var çok şık olacağını düşünüyorum.ahh ah olsada giysem.badboytrojan@gmail.com

Adsız dedi ki...

çarşamba ayakkabısı:vay vay vay çarşambayı sel aldı beni de bu ayakkabılar aldıı götürdüü.bayıldım bayıldım.o topuğun şekli duruşu mest etti beni.hani böyle dağıtan evden çıkmak istemeyen insanın bile giyinip süslenip gezesi geliyo.vee gelelım kombınıme.topuklarla aynı renk bluzum var düşük yaka belı oturuyo yakasında şık bir taş var.onunla şahane olur.altına da ayakkabının krem renginin koyusu pantolonum.ayakkabıyı gönderin giyiyim fotograf çekeyim.o kadar güzel olacağını düşünüyorum ::))sevgiler

eDDa dedi ki...

bu kadar güzel bir ayakabıyı giymişken üzerime neyi nasıl giysem diye kjafa yormaya bile gerek yok:) ayakabının topuk kısmıyla aynı renkte ince askılı şortlu bir tulum boyna ve kollara aralara nar çiçeği de serpiştirilmiş gold takılar tamamdır. ben bu kombinimle sevgilimin doğum günü için bizzat hazırladığım party'ye gidiyorummm. gecenin baş kahramanı o olmalı ama bu ayakkabılar ayağımdayken o belki ancak erkekler arasında baş kahraman olabilir kızların neye odaklanacağı çok net :)
eda_ksknr@hotmail.com

Anneeli dedi ki...

mail adresimi yazmayı unutmuşum!!
rcolakoglu@gmail.com

züleyha kıdık dedi ki...

bugun benim haftamın en güzel günüm bir kaç saat sonra erkek arkadaşımla buluşucam.ve bu ayakkabılar tam benlik hem göz alıcı hem masum bunun üstünede krem rengi mini yüksek bel eteğim üstüne incecik dore rengi fakir kol trikom takılarımda ayakkabialrımın renginden.. ama galiba bu sadece hayal olarak kalıcak çünkü yağmur yağıyo.corsan_duygular@hotmail.com

saime dedi ki...

merhaba boom,
bugün perşembe, ay sonlarında en stresli olduğum günlerden biri, çünkü ayın son perşembesi çalıştığım yerde doğum günü kutlamaları organizasyonu yapmak benim işim... ee tabi açılış konuşması yapmak da bana kalıyo , öncelikle steresi bi kenara bırakıp bugün enerjik olmam gerektiğini düşünerek renkli giyinmeye karar veriyor ve ayaklarıma çiçekli steve maddenlerimi geçiriyorum, üzerine camel rengi yüksek bel kalem eteğimi, kolsuz pembe tiril tiril gömleğim ve belimde tıpkı seninki gibi mavi kemerim,kulagımda iri sallanan altın rengi ve mavi küpeler ise ayakkabımın haricinde gözlerimle de uyum içinde:)saçlarımı ise dümdüz açık bırakıyorum ve kutlamanın yapılacağı salonda yerimi alıyorum:)herkesin gözü ayakkabılarımda farkındayım ,evet Mayıs ayında doğan arkadaşlar, İyiki doğdunuz:):):)
saimerden@hotmail.com
saime erden

Adsız dedi ki...

Bugün perşembe. Bitirme ödevi sunum provası günü. Madem prova gerçeğine çok yaklaşsın ve klasik spor bir karışım yapalım. Beyaz bilekte biten pantolonum üzerine beyaz atlet ve saks blazer iyi gider. blazer pantolon ikilisi klasik hava verirken çiçekli ayakkabılarım ortamı yumuşatıp sevimli görünmemi sağlayacaktır.
iletisim.merve@gmail.com

fosette dedi ki...

yihhuuuu...floral akımın kadınların en gözdesi pabuçlardaki enn güzel örneği bu perşembe cicisi! dolayısıyla en renkli ve çarpıcı olmayı hak ediyor.ben eşimle klasikleşen perşembe gecesi yemeğimize giderken,pudra rengi plise eteğim,üstüne de içime soktuğum ekru şifon bluzumla tamamlıyorum kombinimi.küçük mavi vintage çantam elimde,kolumda "arm party",mercan rujum ve at kuyruğu saçımla hazırım!
eşleri bekletmeye gelmez, değil mi? :)
gamzesipar@hotmail.com

Unknown dedi ki...

ayyy perşembenin papisi çok romantikmiş ama!!! bakalım ben nası giymişim bu şirineyi:

şifon, uçuş uçuş su yeşili mini bi elbise. boynumda pembiş taşlı bi kolye, kolumda ayakkabının renklerinde bilezikler. yanaklarım koşmuşum da pembeleşmiş gibi, belli belirsiz bir ruj dudağımda, gözlerimde sadece rimel... saçlarımı salmışım rüzgara, alaçatı'nın o benim kadar romantik olan sokaklarına vurmuşum kendimi...

bırak beni boom gidiyorum ben :))

pinartatlisu@gmail.com

mhtpcn dedi ki...

cicekli ayakkabi su ana kadar en guzeli :)
ben bu ayakkabiyi gostermeden edemeyecegim icin ekru tul ve dantelden olusan belden oturmali adeta sandiktan yeni cikmis izlenimi veren mini bir elbiseyle giyecegim. bileklerimi incilerden altin sarisi metallerden olusan bilekliklerle dolduracagim. uzun 2sira minik detaylari olan ince zincir takacagim boynuma. elbiseyle ayni ton ekru bir duz portfoy alacagim elime. belki de ilk randevuma gidecegim yakisikli bir beyle (insallah:))
email: mehtapcanciger@hotmail.com
facebook:mehtap canciğer
telefondan ve pcden girdigimde farkli kullanici adi cikiyor. mhtpcn ve susekse ayni kisi :)

HerşeyinOutleti dedi ki...

bu çiçekli baharı getiren ayakkabıları kesinlikle kalın askılı öpücük yakalı kabarık etekli mini bir jean elbise altına giyerdim.Elime bu sezonun modası olan hasır deri karışımı ten rengi bir çanta alırdım.Kulağıma altın renkli büyük vintage bir küpe takardım.Bileğimede gene altın renkli vintage 5-6 tane bilezik takardım ve sevgilimle akşamüstü marinadaki açık hava bir pub'a giderdim :)
Demet DEĞER
demet_dgr@gmail.com

HerşeyinOutleti dedi ki...

doğru mailimi yazmak istiyorum ama :( 2.ye msj atıcam kusura bakma :(
bu çiçekli baharı getiren ayakkabıları kesinlikle kalın askılı öpücük yakalı kabarık etekli mini bir jean elbise altına giyerdim.Elime bu sezonun modası olan hasır deri karışımı ten rengi bir çanta alırdım.Kulağıma altın renkli büyük vintage bir küpe takardım.Bileğimede gene altın renkli vintage 5-6 tane bilezik takardım ve sevgilimle akşamüstü marinadaki açık hava bir pub'a giderdim :)
Demet DEĞER
demetdgr@gmail.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Boom kombinlerinin hepsi birbirinden iç acıcı ve ilham verici..ben mercan rengi bol paça pantolumu ve üzerine giydiğim dantel bluzumu iki renkli kalın topuklu doble platformlar ile uyumunu hayal bile edemiyorum:))
ilknurg_35@hotmail.com

Sevgiler!

The Lost Girl dedi ki...

"İlk buluşma"(ya da sonrakiler:)) için krem/bej rengi uçuş uçuş bir elbise veya krem/bej rengi keten kloş eteğim ve üstüne mercan/pembe tonlarında pamuk-ipek karışımı bir kumaştan bir bluzla giymek isterdim.

=/=// =/= dedi ki...

Bu ayakkabılar bana yazı hatırlattı. Dolabıma yeni katılan ilk volan etekli elbisemle giymek isterdim. Krem dantel elbisemle hem ayakkabımın güzelliği sergiler,renginin canlılığıyla elbiseme de hareket katabilirim.Boynuma gümüş çerçeveli pembe taşlı kalp swarovski kolyeme metalik renkli taşlı saatimi uygun gördüm.Hafif makyajım,fönle hafif hareketlendirilmiş sarı saçlarım fresh görünmeme yardım edecek. Bir süredir kullanamaya fırsatım olmayan şu indirim ganimeti nude çantamın da görücüye çıkma vakti geldi. Ahh ben hassas gözlerimi unuttum. Yeni pembe çerçeveli CK gözlüğümle tam bir yaz kızı oldum bile.Kız kıza muhabbetin yanına ince hamurlu bir pizza yiyebilir yanında bir kadeh kırmızı şarap içebilirim.Ahh çiçekli bir tatlıyı da masumca kimselere çaktırmadan yemem gerek.
yavruto@gmail.com
(Bir önceki yorumum geldimi bilemediğim için tekrar yazdım)

yesim dedi ki...

bugün perşembe..madem arkadaşlarla bahçesi artık oturuma açılmış bir cafe de günü tamamlayacağız o zaman herzaman kurtarıcılığına inandığım sade bir beyaz elbise ile günü noktalamak istiyorum. onasis modeli bir elbise bembeyaz. alta doğru hafif çan inebilir. ama dizin biraz üstünde sonlanıyor elbise..saçlar fön çekilmiş ama kabarık bir şekilde ensede toplanmış ve yandan ayrılmış..üstelik kedi gözlüklerim de güneşli akşam üstü için çok uygun...yine sade ufak -ki saçlar toplu olduğu için kolay farkedilir- bir inci küpe ile kıyafeti tamamlıyor altına bu renkli ayakkabı ile düz sade beyaz elbisemi renklendiriyorum..yesim@ulugbay.com

modarella dedi ki...

Perşembe demek, hem haftanın yorgunluğunun tavan yaptığı, hemde cuma neşesinin yüzümüze yansıdığı gün demek! Bugün ki yorgun ruh haline, cuma neşesini yansıtacak bu ayakkabı çok uygun bir seçim bencede.
Akşam arkadaşların terasında barbekü partisi var. Önce bir söyleniyorum, perşembe akşamı organizasyonmu olurmuş diye, gidelim evimize, uzatalım ayaklarımızı miskinlik yapalım yada mümkünse eşofmanlarımızla gidelim barbekü partisine :) Ama sonra bu uzun çalışma saatlerinin ve sıkıcı iş hayatının, hayatımı esir almasına izin vermemeliyim diyorum ve başlıyorum hazırlanmaya. Dolabımdan kıyafetimin kilit parçası olacak bu güzel floral desenli ayakkabıyı alıyorum :) Üzerine beyaz, şifon, uçuş uçuş, kısa kloş etek, saks mavisi bele oturan bluz ve pembe ince kemer. Elimde pembe clutch, bileğimde ip, deri, taşlarla örülmüş, gold detaylı bir sürü bileklikten arm party. Yüzümde kocaman bir gülümseme oluşmuş bile :)

Unknown dedi ki...

perşembe:))) ah işte şimdi olsaydı bu ayakkabı krem rengi, şifon diz üstü, uçuş uçuş elbisemin altına ne kadar tatlı olurdu. ben de şuan uzun zamandır görmediğim en samimi arkadaşlarımın türkiyeye dönüşü için toplandığımız kahvaltıyla başlayıp akşama kadar sürecek günüme bu kombinle başlardım:( eve dönene kadar da enerjim hiç bitmezdi. akşam için de yanima nar çiçeği ceketimi alırdım nolur nolmaz akşam soğuk olur:) kollarım arm partiyle enerjiyi daha da yükseltirdi. neyse napalım eldekilerle idare edicez artık:s
duyga@hotmail.com.tr

ezoc dedi ki...

Öncelikle merhaba,
Bugünün ayakkabısı yeni aldığım mint yeşiline yakın bir renkte üst kısmı sade sıfır kollu,alt kısmı pilili belinde ayakkabılar ile uygun kemer takabileceğim elbisem için uygun görünüyor.Şu zamana kadar hiç bir yerden böyle bir şans denemesi yaşamamış biri olarak umarım ilk şansım olur.
Ha elbiseyi nerede giyeceğime gelirsek de gündüz kokteyli ya da akşam şık sahil kenarı yemeklerinde üzerime ince bir hırka ile tamamlayacağım tam bir retro görünümüyle elbise ve ayakkabıların çok şık duracağımı düşünüyorum.
ezgiakty@gmail.com

Moda Masalları dedi ki...

İşte perşembe ayakkabısına bayldımmmm. Bu ayakkabıları skinny açık renk bir jean ile giymek istiyorum. Bileklerindeki hareket boşa gitmesin ama o yüzden jeanin boyu, ayakkabının bilek iplerini gösterecek kısalıkta olmalı. Üzerine de pastel tonlarda bulut mavisi gibi bir renkte hafif salaş ve delikli örülmüş bir triko giymek istiyorum. Boynuma uzun zincirli, sadece ucunda figürleri olan 1-2 tane kolye koluma da sadece deri kordonlu şık bir saat takmak istiyorum. Başka incik boncuk istemiyorum. Çanta olarak da nar çiçeği gibi bir tonda ayakkabıya uygun, küçük bir postacı çantası yeterli bana. Akşam üzeri sevgilimle buluşup, caddede 1-2 tur atıp, belki 1-2 mağazaya girip sonra da bir hamburgercide çılgınlık yapacağımız bir günde bunları giyerdim. Öyle zamanlarda canım rahat ve spor giyinmek ister ama topukluları altına geçiriveririm ki sevgilimin yanında salına salına yürüyeyim, kadın olduğumu hatırlayayım :)
ozgecanbeypazar@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

bugün perşembe! mutlu perşembe! çünkü finallerini bitiren kızkardeşim geliyorrr...yuppi..beraber geziptozacağız,vitrinlere bakacağız,oturup çaylarımızı yudumlarken laklak edeceğiz:))pür neşeyiz.
ayakkabılarım da tıpkı bugün gibi neşeli olsun istiyorum ve bu ayakkabılar tam bugünlük.camel rengi kloş eteğimi giyiyorum üzerine tril tril ekru rengi bir gömlek seçtim.gömleği eteğimin içine soktum ve belime mavi renk ince bir kemer taktım ve mavi bir clutch aldım elime.rengarenk ince birsürü bilezik taktım koluma.bol kahkahalı,bol dedikodulu,bol özlem giderilen birgüne hazırım...

reha dedi ki...

bu güzel çiçekli ayakkabıyı kırmızı düz renk dar kesim bi elbiseyle kombinler,saçlarımı dogal bi dalga yaparım yarım toplarım,yine hafif bi kalem rimelle renklendirdiğim gözlerimi dudaklarımı kırmızı ruj,ve pembe allık gold uzun küpeler ve bileklik ,taba renk portföy çanta ile kombinlerim.bu kombinle arkadaşlarımla buluşmaya gidebilirim.:):)
rehatas86@gmail.com
reha ataş

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bugün Çarşamba
Gülşen Bibikoğlunun eli değdi ruhuma
bol paca yuksek bel şöyle ince belime oturacak ve bacaklarımı daha da uzun gösterecek taşlaması ozel bir kot geçiriyorum hemen üstüme.
ekoseli bel kısmı bağlamalı ama uzun kollu bir gömlek.
kollarını da bi güzel kıvırırım tamamdır.
saclarım tabiki acık
ayakkabılarım da
kombımın yıldızı krem detayı sapka ile aynı renk olsun mu
aksesuarlar da kırmızı ıle bütünleşsin
dışarı cıkıyorum sımdı
benım buyuk gozlugum ve sapkam nerde :)

kova kadınıyım ben dedi ki...

carsamaya mail yazmayı da unutmamak lazım tabi
kovakadiniyimben@gmail.com

zeys dedi ki...

Persembenın ayakkabıları da cok guzel amaaa...kırmızı ya da narcıcegı rengınde bır elbıse gıyerdım.Hava serınse belkı ustune bır bej bır trenckot..Saclarımı da acardımmm dalga dalga..Bir de sallantılı bır kupe takardım..Ya bu ayakkabılara stıl uydurma olayı cok hosuma gıttı benım baya baya hayallere dalıyorum :))))

PELLORA dedi ki...

Haftanın sonuna yaklaştıgımız Persembe gününde çiçekli maddenlarımı uçuk pembe pileli etegim ve kolsuz beyaz gömleğimle tamamlıyorum.Çiçekli maddenlarıma uysun diye koyu pembe çiçekli küpeler takıyorum kulaklarıma..Beni her gören artık yazın geldiğine emin oluyor:)
pelinozlu@hotmail.com

birgul dedi ki...

bugun gunlerden persembe bugun haftasonuna 1 kala yı gosterıyo bugun yupiiii gunu

soyle kollarıma mınt yesıllerı aqua mavılerle goldlarla harmanlanmıs bırsuru bırsuru bıleklıklerım uzerımde yıne soguk havanın azızlıgınden dolayı kot bı yelek veeeeeeee ıcınde nar cıcegı rengınde sırf dantellı kumastan bele oturan volanlı eteklı elbısemle bu floral desenlı super sexy gorunumlu persembe ayakkabısını gıyer saclarımı savurur savurur işimin bıtmesıyle dooooggruuu kocimle yemege gıderdım

birgul dedi ki...

maıl adresımı unutmusum

bırgulersan
grfbirgul@hotmail.com

berrak izmitlioğlu dedi ki...

eveeet geldik perşembeye. haftanın sonuna doğru yaklaştıkça haftasonunun sıcaklığı şimdiden içimi kıpır kıpır yapmaya başladı bile:) içimde uçuşan ve adeta dışarıya fışkıran kelebekleri en güzel steve madden çiçekli ayakkabılarımla yansıtabileceğimi düşünüp ayaklarıma geçirdim:) Ayakkabılarımın; ruhumu yansıtan cıvıltısını ön plana çıkarma isteğindeyim. Elbise dolabından seçtiğim çok açık kayısı rengi üstten vucudumu saran eteği pili pili uçuşan mini bir elbise tam da bana göre.topuklarımın renginde küçük şirin bir çanta elimde.saçlarımı iki yandan topladım yani tam bir ''şeker kız'' durumları:) sevgilim bu halime bayılıyor. artık yemeğe çıkmak için hazırım. Bu gün benim için kesinlikle süprizli bir gün olmalı. İçimden taşan cıvıltıyı yemekle bastıramayacak olan sevgilimin süprizine hazırım:)

berrakpercinler@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu ayakkabilar beni ispanyaya goturdu nedense:))ben bu ayakkabilari bir ilk bulusmada siyah bir elbise siyah goz makyaji ve kirmizi bir rujla kombinlerdim..ee boylece ilk bukusmanin devamini da garantilerdim:))
Yaprak Sudan
yapraksudan@hotmail.com

audrey dedi ki...

Persembe ayakkabisini Hakan Yildirim for Koton lacivert elbise, nude tonlu tek renk kucuk canta ve buyuk bir saat ile kombinlemek isterdim..

snagis dedi ki...

Her modeline hayran olduğum steve madden'leri şu dokuları zedelenmiş alçıda bulunan ayağımda bile giysem kesinlikle moralim harika olurdu... Ayakkabı aşkına, bu gzüel ayakkabı insanı mutlu etmeye yetmezmi ama...
sultanokumus@gmail.com
Facebook: Sultan Nagihan

Aysel C.T. dedi ki...

Merhaba modanın dahi kızı, çok güzel görünüyorsun. Ben bu ayakkabıları kısa buz mavisi bir şort ve üzerinde base bir tshirt ile üzerine jean yarım bir mont ile tamamlar, elime de ayakkabının içindeki kırmızı pembe renkte bir clutch ile klasik spor bir şıklık yakalardım. Sevgiyle kalın.

ayselcetintas@gmail.com

esra dedi ki...

bu ayakkabıları görür görmez aklıma gelen ilk şey çok yakında balayına gideceğimiz yer bodrum oldu, tam yazlık ve eğlenmelik olan bu ayakkabıların üzerine şeker pembesi mini elbisem ve camel rengi kemerim harika duracak eminim:) saçlarım upuzun kıvırcık öylece bırakıyorum,bebe mavisi falza büyük olmayan çantamı uzun olarak takıp, kulağıma ise yine iri bebe mavisi küperimi taktığımda hazırım bu renklerle gayet enerjik ve mutluyum , sevdiğim insanın yanımda olması ise beni güldürmeye yetiyo zaten, ayakkabılarımla bu kadar rahatken otelimizin diskosuna gidip bol bol dans edebilirim o halde heyyo:)
kittythefirst@hotmail.com
esra sütcü

gulcekim dedi ki...

Bu çiçekli ciciyi ben ben bembeyaz boutcut kumaş bir pantolon ve üzerine sıfır kol göbekten bağlamalı nar çiçeği renginde sifon bir bluzla tamamlardim boom sonra da is çıkışında arkadaşlarla Nişantaşı'nda bişeyler atıştırır ortalığın tozunu attırırım :P stevemadden sagolsun <3 gozdeocaf@hotmail.com

Tuğba Sertkaya dedi ki...

perşembe günü bu ayakkabıları mini bandage siyah bir elbise üzerine pembe blazer ceketle kombinleyebilirdim. Şayet bana ait olsalardı:)sezon modası mavi renkli bilekliklerle de tamamlardım. (deneme şansım olsaydı bir de siyah çorapla denerdim ama :)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

marilynsezy dedi ki...

Ben bu güneşli haftasonuna iki kala gününde bu güzel çiçekli ayakkabıyı üstüme şifon sıfır kollu ve yakasında pulları olan aynı renk gömlek giyerek kombinlemeye başlardım. altına bilekte biten beyaz veya krem rengi bir pantolon giyerdim ve gömleği içine sokardım. ve renkli ince bir kemer takardım. gömleğin düğmelerini sonuna kadar ilikler böylece yakasındaki detayı ön plana çıkarırdım. günlük clutch'larımdan birini elime alıp hem akşam iş çıkışı arkadaşlarımla birer kadeh şarap içmeye gitmek üzere hem de barın en şıklarından biri olmaya hazır olurdum :)
sezengucukkilinc@gmail.com

Unknown dedi ki...

Açık mavi önü kısa arkası uzun kadar uzanan şifon bir elbise ayakkabının topuğunun renginde rugan küçük çapraz bir çanta ve ince bir kemerle pastel tonlarında bir kombine son rütuş olarak baykuş figürlü yüzüğümü eklerdim :)Evet artık arkadaşımın doğum gününe gitmek için hazırım :D

Unknown dedi ki...

Bugün çok güzel bir gün.. Perşembe Perşembe Perşembe.. Tatile 1 gün kala tatil modundayım.. Cumaların geçmediği gibi Perşembeler Cuma ya kıyasla hep daha hızlı geçer sanki.. Tatili hatırlata hatırlata.. Bugün tatile henüz ulaşamayan ama keşke hep tatil olsun diyen bizim kızlarla kordon da bir cafe de buluşup tatili kutlayacağız..

Bu cici pabuçlarla uçuk sarı mini elbisemi (seninkinin aynısının kalın askılı olanını) giyip, pembe ince kemerimi takacağım.. Elime de uçuk mavi clutch çantamı alacağım..

Sevgiler,

didemy_oz@yahoo.com.tr

seçil dedi ki...

bana annemden kalan giyinmeye kıyamadığım buz mavisi kabarık kalın askılı mini elbisesiyle bu ayakkabının muhteşem olacağını düşünüyorum, sanki onunla giyinmem için yapılmış gibi:) belime camel kemer, yine minik camel renkli çanta ve kalın boncuklu pembe kolyemle süper bir kombin hayal ettim BOOM ,denize bakan açıkhava bi cafede tamda haftaya perşembe yapacağımız lise mezunlar buluşmamızda hiçççç de yaşlanmadığımı gösterircesine çıtı pıtı çiçekli ayakkabılarımla salına salına giderim:)
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

selema dedi ki...

yerim ben bu ayakkabıları..çiçekli böcekli, cıvıl cıvıl, tam da çocuk ruhuma hitap eder tarzda...
aslında mükemmel kombini, ayakkabının topuğunun biraz açık renginde, askılı, diz üstü, uçuşan bir elbiseyle yapabilirim diye düşünüyorum.. tabi elbisenin beline incecik bir rugan kemer( aykkabının topuğuyla birebir aynı renk) ve yine aynı renkte bir clutch.. koluma da ayakkabının renklerinde, inceli kalınlı bilezikler..
tabi bu hayalimdeki kombine bayılmış olsam da, kahve-vizon tonları tenime pek yakışmadığı, beni solgun gösterdiği için, muhtemelen üzerime incecik bir kırmızı hırka alırdım.. giymesem bile omuzlarıma atmak daha canlı gösterecektir beni.. :) sanırım en uygun ortam da kız kıza buluşmalar olacaktır.. tüm kızlar bana ve tabi ki çiçekli madden larıma hayran kalacaktır..
yb023175@reading.ac.uk

neslhnkrpz dedi ki...

senin bu ayakkabı hediyelerine bayılıyorum Boom :) Aldo da yedekte kalmıştım umarım bunda kazanırım :)

ben bu dünya tatlısı ayakkabıları uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşlarımla bir iş çıkışı buluşmasına giderken giyerim. uzun zaman sonra beni gördüklerinde "heeeyyy şuna bak ne kadar güzel olmuş" diye hayranlıkla bana bakakalsınlar diye :)

Peki bu ayakkabıları nasıl giyerim? öncelikle senin koton'dan olan açık mavi kabarık kısa eteğin gibi bele oturan kabarık açık mavi bir etek giyerim. onun üstüne çok uçuk pembe -beyaza yakın- tiril tiril bir bluz giyerim. belime ayakkabının içindeki koyu tonlarla uyacak bir kemer takar, incecik belimi vurgularım. elime küçük, topuğun renginde bir çanta alırım. kıyafetim çok abartılı olmadığı için koluma ayakkabılarımın tonuna uygun ince birkaç tane bileklik takar, kulağıma minik küpelerimi unutmam. saçlarımı doğal dalga, makyajımı da çok hafif yaptım mı tamamdır.

Artık görenleri hayrete düşürmeye hazırım. Heyt be lisede neydi şimdi ne olmuş! :)

neslihankarpuz@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

Mailimi unuttum:) sevimlikaktus@gmail.com

newestblogi dedi ki...

bu mükemmel ötesi ayakkabıların üstüne buz mavisi süüpeerrr rahat tulumumu giyeerrrr tatilimde bütü gözleri ayaklarıma çekerim:)tabi güneşten korunmak için şapkam v
rerengarenk neon bileklerim ve kırmızı çantamla mükemmel oldumm dimi:w
newborn2011@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

Mailimi unuttum:) sevimlikaktus@gmail.com

poseidon dedi ki...

Deriiin sırt dekoltesi olan ve etekleri yeri süpüren, kolsuz bembeyaz uçuş uçuş elbisemi giydim.Ayağımda bu enfes Steve Madden'larım var. Ucunda mercan rengi kalp olan uzun kolyemi sırtıma sarkıttım, kulaklarımda da aynı renk sallantılı küpelerim var. Saçım doğal görünümlü balerin topuzla ensemde sabitlenmiş ve şeftali tonlarında pastel makyajım tam kıvamında. Elime buz mavisi küçücük bir clutch aldım. Bileğimde pek zarif birkaç gümüş bileklik ve işaretle yüzük parmağımda yine buz mavisi ve beyaz ufacıcık taşları olan iki ayrı yüzüğüm var. Tırnaklarımı da french ojeyle süsledikten sonra kavalyemin yanına koşuyorum çünkü ben böyle mezuniyet baloma gidiyoruuum.

poseidon-blog@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Boom ayakkabıları ilk gördüğümde seninki gibi bir kombin gelmişti aklıma ama madem sen onu zaten yaptın, ben farklı hayaller kurayım:)

Bu ayakkabıyı peplum-mint bir elbiseyle giyerdim. Peplumun ve ayakkabıdaki çiçeklerin gösterişini mint rengiyle dengelerdim. Tek aksesuarım gold küpelerim olurdu ve ben bu halde erkek arkadaşımla dışarı çıkardım, yemek veya bi yerlerde bi şeyler içmek için. Hanım hanımcık görüntümle bana bayılıır:)

seravgul@hotmail.com

Serav Gül

Unknown dedi ki...

perşembenin çiçeğini yerim

şık ama eğlenceli olmak için yaratılmış adeta pastel kaprimin üzerine peplum bluzumla ile kombinleyebilirim nereye gidiyorsun diye soruyorsan alışverişe yeni bir pabuç almaya :]

rookieicon@hotmail.com

zaman-e mektupları dedi ki...

perşembe günü için kombinim beyaz şort,kot gömlek,nar çiçeği kemer ve saat. bu kombinle arkadaşlarımla buluşup birşeyler içebilirim.
emieee_y@hotmail.com

Masum İnciler dedi ki...

Haftanın 4. ayakkabısını görünce aklıma direk tulumla kombinlemek geldi. Yeni aldığım şifondan bir tulumum var. Üst kısmı askılı tatlı kırmızı önüne hafif dökümlü süs yapmışlar, pantolon kısmı ise siyah minik benekler var üstünde. Aksesuar kullanmam çünkü müthiş bir uyum varken abartıp uyumu bozmaya gerek yok.

Peki ben bu kombini nerde giyerim, ben bu kombini yakın arkadaşlarımla mezuniyetimi kutlamak için gideceğimiz yemekte giyerim. Çokta güzel olur. Hem farklı, hem modern, hem de şirin bir kız olurum :)

Burcu Ekici
masuminciler@hotmail.com.tr

Unknown dedi ki...

boomm bir harikasın bugün :))bu cıvıl cıvıl ama bir o kadarda seksi ayakkabıları arkadaşımın düzenlediği partide giyerdim.üzerime krem,etekleri volanlı,sırt dekolteli bir elbise giyerdim.saçlarımı at kuyruğu yapar,elime pembe zarf model çantamı alırdım.
edaspmz@hotmail.com
eda şahin

Gizlibahcem dedi ki...

Madem kızkızayız,ögle saatlerinde şık bir fransız kafesinde bulusup makaron yiyecegiz.Her kız gibi en hos ama cabasız sık görünen ben olmak isterim,hem de bastan asagı kızların oldugu bulusmada girly detaylar havada ucusmalı!:) Her sezon trend olan floral deseni ayakkabımda kullandım.Kırmızı ojelerimi sürdüm. Beyaz,tek omuzlu güpürlü fırfırlı hafif vintage kıyafetimin beline taba rengi örgü desenli kemerimi takar,belimi vurgularım. Altına gündüz şıklıgı için orta renklerde skinny jeanimi giyerim. Elime ise krem-beyaz çizgili kücük clutchımı alırım. Küçük çiçek desenleri olan 3 bileklik takarım, enn sevdiğim parfum dkny green apple'ımı sıkar canıım boom der kızlarıma kosarım:)

Eflatun dedi ki...

Bu çiçekli ayakkabılar, geç kalan baharın müjdecisi adeta!
Bunları düz renk bir elbisenin altına giyerek, kombinimin starı yapabilirim!! =) Arnavutköy'de bir akşam yemeği ne de güzel yenir bu ayakkapılarla. Uçuş uçuş, belki siyah, belki beyaz, belki sarı, bu sezon en beğendiklerimden önü kısa arkası uzun elbisemle giyer, yürümelere doyamam =)

Eflatun dedi ki...

Tabi mail adresim unutuldu: busra.gencer@gmail.com
Affola!

Unknown dedi ki...

çiçeklere doyamıyorumm hepsi benim olsun pantalonlar ayakkabılar elbiseler aldıkça daha çok istiyorum=)
beyaz dize kadar dar altı geniş paça pantalon uzerine koyu renk jean gömlek giysem. gömleği içime sokup belime de nar çiçegi ince bir kemer taksam, birsürü bilekliğim de renkli rekli kolumda nasıl oldu bence başarılı =) son olarak da doğal tonlarda hasır bir potföy elime saçlarım at kuyruğu kocaman gözlüklerim gözümde, perşembe kız kıza akşam üstü kaynatmasına hazırımm=))

Unknown dedi ki...

mail adresimi de unutmasaydım keşke =))
bs_muse@hotmail.com

reha dedi ki...

boomyine mükemmel bi ayakkabı.:)bu güzel floral desenli ayakkabıyı,kırmızı bir düz üstü dar kesim elbise,taba renginde portföy çanta ,gold küpeler ,hafif dalgalı dogal saclar,yarım toplarım kırmızı mat ruj,gözlerde hafif kalem ve rimelle gayet hoş bi kombin olur .yine arkadaşlarımla sohbete giderken tercih edebilirim.galiba fazla kokoşum:)

reha dedi ki...

reha ataş
rehatas86@gmail.com unutmuşum yazmayı:(

Gizem dedi ki...

Perşembe günü bembeyaz bir odada uyandım, hemen balkona koştum. Balkonun her tarafı sardunyalarla kaplıydı, küçücük bir hamak bu bütünlüğü bozmuştu sadece. Hamağa uzanıp biraz karşıdaki mor erguvanları seyrettim. Ferahlık içime,zihnime doldu,karar vermek zorunda olduğum hiçbir şey yoktu. Öylesine berraktım,beyazdım. Beyaz, başak rengi desenleri olan elbisemi giymek geldi içimden. Pencerede dün gece astığım fular dalgalanıyordu,demek rüzgarlıydı hava. Narçiçeği bu fuları aldım, aynı renk küpelerim, başak rengi tonlarındaki vintage yüzüğümle tamamladım. En güzeliyse, beni ışıldattığını hissettiğim cıvıl cıvıl renkli ayakkabılarımdı. Parfüm kokusu havada asılı kaldı, ben evden çıktım, bugün kaderimi değiştirecek işi almaya gidiyordum.

Gizem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gizem dedi ki...

Gizem Köse

Perşembe

Perşembe günü bembeyaz bir odada uyandım, hemen balkona koştum. Balkonun her tarafı sardunyalarla kaplıydı, küçücük bir hamak bu bütünlüğü bozmuştu sadece. Hamağa uzanıp biraz karşıdaki mor erguvanları seyrettim. Ferahlık içime,zihnime doldu,karar vermek zorunda olduğum hiçbir şey yoktu. Öylesine berraktım,beyazdım. Beyaz, başak rengi desenleri olan elbisemi giymek geldi içimden. Pencerede dün gece astığım fular dalgalanıyordu,demek rüzgarlıydı hava. Narçiçeği bu fuları aldım, aynı renk küpelerim, başak rengi tonlarındaki vintage yüzüğümle tamamladım. En güzeliyse, beni ışıldattığını hissettiğim cıvıl cıvıl renkli ayakkabılarımdı. Parfüm kokusu havada asılı kaldı, ben evden çıktım, bugün kaderimi değiştirecek işi almaya gidiyordum.

sgizemkose@yahoo.com

:)))

Unknown dedi ki...

selamlarr,ben bu mükemmel çiçekli ayakkabıları,onun üzerindeki buz mavisi tonuyla aynı renkte sırtı çapraz dekolteli dar bir elbiseyle kombinlerdim.bilegime nar çiçegi tonunda bir bilezik takalarım,saçlarımıda dalgalı fön yapıp yan tarafa atarım dekoltenin gözükmesi için.:)

guzkocer@gmail.com

bu arada,bir önceki günün yorumunu ev arkadaşım merve aydının hesabından atmışım yanlışlıkla onunki açık kalınca,bilginize..

irem'le dedi ki...

pazartesiden sonra perşembeyede bayıldım.Yaz akşamları elbiselerle harika olacak bu.Benim olmalı bunlar.

irem'le dedi ki...

naz77naz@hotmail.com
bende unuttum mail adresini

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Salı, Çarşamba ve Perşembe Kombinlerim ...

**Bu Siyah süper ötesi ayakkabıyı, toplantıya giderken yine siyah kalem eteğimin altına giymek istiyorum , üzerine beyaz şifon bluzum , kırmızı ojelerim ve rujumla olayıda bitirmek istiyorum :)
**Hıımm bu güzel kalın topuklu ayakkabıya üyesi olduğum derneğin çayına giderken narçiçeği düz dar kesim elbisemle beraber giyerim, üzerime ayakkabının tonlarına sahip çiçekli mini ceketim ve romantik at kuyruğu toplanmış saçımla tamamlarım.
***ve bu çiçekli güzel cicişi deee buz mavisi yine düz dar kesim elbisemle kombinliyorum belimde içindeki kırmızı tonlarda ince bir kemer ve yine aynı renkte clutch çantamla arkadaşlarımla akşam gezmesine çıkıyorum :)

Zeynep YARIMCA

zeynep_cenesiz@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Perşembe:
Tam cıvıl cıvıl bir yaza merhaba ayakkabısıı :)
Bu cıvıl cıvıl ayakkabıları açık mavi bir kot pantolon ve üstüne bir atlet ile tamamlarım.Belime de ayakkabının desenlerinde, çiçekli,tülden bir kemer ile tamamlarım.Takılarımda ise yüzük tercih ederim.

Cyrstalll...

saganak_240@hotmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Madem bugün günlerden kızkıza gezelim günü, ne ciddi, ne çok eğlenceli kombinlemek isterim bu bahar kokan ayakkabıyı, dar paça bilek üstü skinny jean üstüne beyaz yuvarlak yaka tshirtümü geçirir, üstüne önü açık şeklide jean gömleğimi giyerdim, saçımı açık bırakıp nar çiçeği tonlarda bir eşarbı bandana olarak takar, sakinleştirmesi için de acık kahve tonlarda çantamı alırdım. Açık havada yemek ve kahve üstüne ideal olurdu :)

durnaelif@gmail.com

Merve Ş dedi ki...

Bu çiçek mi çiçek ayakkabıya 10 gün sonra bir sahil kentinde güzeller güzeli arkadaşımızın düğünü için üniversitedeki ev arkadaşlarım ve diğer bütün sevdiğim kızlarla uzun zaman sonra toplanıp şehrin en güzel mekanında kahvaltı edeceğimiz o güneşli ve güzel sabaha saklıyorum...
Üzerimde ayakkabıyı patlatmak için dümdüz haki yeşili, diz üzeri bir elbise, elimde ise bir biyolog gözüyle üçüncü bir rengi uzaklarda aramadan yakaladığım ayakkabının üzerindeki çiçeklerin polenlerinin rengi olan hardal sarısı yumuşak formda bir clutch, saçlarım doğal halinde, çabasız ve dümdüz, sahilde lafı birbirimizin ağzından alacağımız kopkoyu ve güpgüzel bir sohbete hazırım...

merwe_merwesh@hotmail.com

tubikaa dedi ki...

Perşembe akşamı güzeldir, hafta sonun yaklaştığına habercidir.Ee arkadaşlarla sakin ve şık bir restaurantta yemek için perşembe akşamına haberleşilir...Bu ayakkabının pastel tonlarına ve çiçeklerine en çok krem rengi romatik mini dantel bir elbise yakışır. Aksesuar olarak zarif incili ve dantelli çiçekli bileklikler ve şeftali tonlarında makyajla saçları da dalgalandırdık mı biraz gecenin en zarif en hanım hanımcık bayanı başka kim olabilir ;))

Cerenicus dedi ki...

Boomcum bu ayakkabıyı kesinlikle beyaz tshirt ve skinny jean ile giyerdim :)))
ceren günenç beşer
cerengnc@hotmail.com

Canan dedi ki...

Boom ben bu harika floral print ayakkabıları yağ yeşili şort tulumum, kulağımda fuşya damla taş küpelerim ve belime taktığım orta kalınlıktaki fuşya kemer ile kombinler, en yakın arkadaşımın teknedeki doğumgünü partisine katılırdım.


cnn_d@yahoo.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

buz mavisi kısa paça dar kumaş pantalonun üzerine yine buz mavisi kolları kıvrılarak dirsek hizasına getirilmiş dökümlü bir gömlek (gömlek pantolonun içine sokulacak ama) bele incecik pembe bir kemerle bu ayakkabıların çok hoş olacağını düşünüyorum.ayakkabılardaki pembeden büyükçe bir portföy,saçlar dalgalı ve dağınık olarak toplanmış.uçuk mavi ve uçuk pembe birkaç bileklikle süper bir ofis kıyafeti olabilir.aynı zamanda gündüz bir kafe buluşması için de uygun olabilir.valla ben bayıldım.:))))ama senin kombininde süper olmuş Boom.

burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

betusss dedi ki...

mini kot şort,mint yeşili bebe yaka şifon hafif salaş bir bluz,at kuyruğu toplanmış saçlar, oval ortası narçiçeği taşlı etrafı gold küpe,gold,pembe,oranj,mavi gibi renkli bilezikler ve narçiçeği clutch ve tabi ki Madden lar :) nereye gidilir tabi ki sevgiliyle avm de gezmeye,yemeye ,içmeye

esra dedi ki...

boom bu ayakkabı inanılmaz birşey, o kadar güzel ki nerde giyinceğimi görür görmez belirledim..bugün cuma ve biz nişanlımla yakında olacak düğünümüzün hazırlıklarıyla uğraşıyoruz, gelinliğimi aldım ancak ayakkabılarımın hem çok rahat hemde hep farklı olmasını istemiştim ve bunlar hayalimde ayakkanının tıpkısının aynısı...tarlatanı olmayan kendinden kabarık belime oturan, kuyruğu ve duvağı upuzun tepeden aşağı kadar dantelli dantel kalın askılı gelinliğimin altına bu kırmızı papuçların muhteşem olduğunu görüyorum aynı renkte kırmızı çiçeğimle düğüne hazırım,fotograf çekimlerimiz sırasında etraftakilerin gözü gelinliğimden çok ayakkabılarımda olacak gibi geliyo ay çok heyecanlandım şimdiden boommmmm:)
kittythefirst@hotmail.com
esra sütcu

özlem dedi ki...

vawwwwwww muhteşem kırmızı ayakkabılar, bu renk bana hep aşkı hatırlatıyo boom, 1 haziran cuma ve tamda yıllar önce bugün biz sevdiceğimle bir birlikteliğe adım attık, akşam şık bir restorana yemeğe gideceğiz ee benimde hem bu günün şerefine hemde gideceğimz yere uygun olarak giyinmem gerek ayakklarıma hiç düşünmeden kırmızı steve maddenlerimi geçiriyorum üzerine de biraz bakındıktan sonra uzun kolları,yakası ve sırtı dantelli siyah mini elbisemi giyiniyorum makyajım abarısız yoğunluğu dudaklarımdaki kırmızı ruja verdim,kırmızı ojelerim kırmızı büyük taşlı küpelerim siyah minik çantamla akşama hazırım :)
ackgz23@hotmail.com
ö.duygu açıkgöz

SeLeN dedi ki...

Yaşasıın cumaaa...
Ama benim için daha haftanın son günü olmadığından bu kırmızı:)) pabuçları yüksek bel lacivert eteğim ve üzerine giydiğim beyaz laci çizgili bluzum ile kombinlerim. Çünkü kırmızı-laci-beyaz forever...!
Cuma ruhu olsun yine bileğimde bir kaç parça denizci temalı bileklik olsun. İş çıkışı belki kızlarla bişeyler içer muhabbet eder öyle gideriz eve, böylece kırmızı madden pabuçlarımda cuma gezmesi yapmış olurlar:)))

slnkaa
selenkutluay@gmail.com

birgul dedi ki...

bugun cuma ve hafta bıttı yupiii yarın cımlere basıcagım ıcın bugun fazlssıyla ayakparmak uclarında durabılırım mumkun oldugunca yuksek okcelı kırmızı pabuc zamanı bugun

haftanın sonu oldugu ıcın rahat hafıf ıspanyol kesımlı bıraz bolca duran beyaz pantolonumu gıymıs bulunmaktayım tabı ayagımdakı ayakkabılar boylesıne can alıcı kırmızı steve maddenler olmadıgından oyle carpıcı olamasamda ıdare edıyorum ıste ... bu ayakkabıcık bende olsaydı aynen bugun gıydıgım beyaz pantolonumu altıma gecırır beyaz uzerı mınımınnack kırmızı kurdele desenlı gomlegımı uzerıne gıyer ınce sıyah bı kemer ve sıyah taslı bı kolye ıle tamamlar elımede kırmızı clutch mı alır boomboomm dogru gune baslamaya yol alırdım....


grfbirgul@hotmail.com
birgul ersan

Unknown dedi ki...

cuma akşamı partilemece akşamıdır bence. herkes cumartesi diye düşünür ama bence cumadır. çünkü cumanın coşkusu cumartesi de bile yoktur :) o yüzden cuma gecesi gidilecek dımtıs dımtıs club için bu kırmızı ayakkabı mükemmel bi seçim oldu benim için. minicik denim kotumun üzerine tam da bu kırmızı tonundan önü hareketli bir bluz giyiyorum. havalar hala oyun oynadığı için gece geç vakitte üşütmemek lazım. bi siyah blazer aldım gitti üzerime de. kırmızı ruj ve ojelerim ise olmazsa olmazlarım böyle bi gece için. elime de mini bir siyah clutch aldım mı bu iş tamam :)

pinartatlisu@gmail.com

özz dedi ki...

mini bir siyah peplum elbiseyle gecenin yıldızı bile olabilirim;)


ozgedenizgez@gmail.com

medya balkon dedi ki...

kırmızı pabuçların ateşine ve çekiciliğine tek kelimeyle hayran kaldım desem ben?
bu ayakkabıları Cuma günü giyiyorsam, o iş gününde kessin oğleden sonra izin alırım ve ayakkabılarımı herkese gosteririm:) Dolayısıyla düşündüğüm kombin hem iş yerimde hem de arkadaşlarımla dışarıda bir kahve içip salata yemek için olsun.
ben bu kombinde havuç kesim pantolon giyeyim.paçaları da bilekten once bitsin. krem rengi veya pudra tonunda ama tek renk olsun.üzerine basic bir askılı bluzum olsun incecik kırmızı ve koyu yeşil desenli. bu basic askılının üzerine de kısa binici model, asker yeşili bir ceket giyeyim. boylece kontrast olsun isterdim.:)
takı olarak da senin blogunda gordugum cam takılar vardı; hani uflemeli camlardan. işte oyle bir yüzük ve kucuk cam kupeler.
haydi ben giyindim, gezmeye cıkalıım:)
medyabalkon@gmail.com

Unknown dedi ki...

tango gecesiiiii:)) boom böyle güzel bir seçim olamaz! sanki benim için seçmişsin:) bu cuma tango gecesinde bu müthiş dişi ayakkabılarla boy göstersem bence şahane olur:) önce ben de senin gibi siyah elbisemi düşündüm ama sonra cesaretimi topladım ve tam ton uyumu olduğunu düşündüğüm çook derin yırtmaçlı yerlere kadar uzun, askılı, sırt dekolteli kırmızı elbisemi giymeye kadar verdim:) sanırım bana bu cesareti bu ayakkabıdan başkası veremezdi:)artık yeterince iddialı olduğum için sıfır takı tercih ederdim. siyah, aşırı(hatta gereksiz) gür saçlarımı sadece dans geceleri seviyorum:) arkada yarım toplayıp hem oldugundan daha uzun görünmesini sağlar hem de azıcık salınmasına izin verirdim:))
duyga@hotmail.com.tr

Madam Chic dedi ki...

Bu kırmızı ayakkabılara vuruldum! Eğer bu güzel mi güzel ateşli pabuçlar benim olsaydı,bugün doğum günü kızı olarak akşam gideceğimiz yemekte bu kırmızı ayakkabıları giyer, üstüme doğum günü kızına yakışır kalp yaka kloş etekli mini krem bir elbise giyerdim, takı için hakkımı bol bol bileziklerden yana kullanır armpartyimi geceye hazırlar yanlarına da anneannemin 18 yaş hediyesi zarif inci küpelerimi takardım. Çanta olarak ayakkabıdan rol çalmaması için krem tonlarında kumaş bir cluth tercih eder, makyajımı da gözlere ağırlık verecek şekilde natural tonlarda yapardım. Gideceğimiz yere vardığımızda abartısız doğal dalgalı saçlarımı savurarak mekana girdiğimde bütün gözlerimn bu mükemmel kırmızı ayakkabılara ve dolayısıyla bana kayacağından eminim (:

madamchic@hotmail.com
İpek Değirmenci
facebook : madamchic

modarella dedi ki...

Bugün free friday!! Yani bütün hafta giyemediğim jeanimi giyebilirim. Hem cuma rahatlığı çökmüş üzerime, hemde çok sevdiğim arkadaşımın, akşam bir mekanda yapacağımız kına gecesi içinde şık olmam gerekiyor. Böyle düşünürken hemen aklıma, gökdelen misali topuğa sahip olmasına rağmen platformlu olduğu için ayağımın da rahat edeceğini düşüdüğüm, bakanı bir daha baktıran kırmızı pabuçlarım geliyor. Bugün bana şıklık katma görevini ona veriyorum ve jeanimi giymekten de vazgeçmiyorum. Skinny, taşlanmış, bir kaç yırtığı olan jeanimle, üzerine kemik rengi, ipek, etek kısmı asimetrik kesimli atletimi giyiyorum. Saçlarım iri dalgalı fönlü, kırmızı rujum ve ojelerim. Kırmızı portföy çantamla kombini tamamlıyorum. Kolumda da gold bir iki ince bileklik, boynumda yine gold ince bir kolye... Üzerimde ki herşey çok sade aslında, ama ayakkabılarım beni günden geceye taşımaya hazır zaten.

audrey dedi ki...

günaydın.. bugünkü pabucu kırmızı olmasındanmı nedir çok sevdim. Onu kemik rengi zara asimetrik pileli etek ve üstüne siyah atletle kombinleyerek giymek istiyorum. üstüne işe giderken giymek için siyah bir ceket alacağım. akşam yemek ve eğlence faslında ise ceketi çıkaracağım. küçük kırmızı bir zarf çanta ve güzel altın renkli metal bir tasma kolye de kıyafeti tamamlayacaktır..

emine dedi ki...

bu ayakkabı beni hayAller alemine götürdü, onu düşünmekten kendimi hiçbirşeye veremiyorum şu an :)bu ayakkabının güzelliğini herkes görsün diye kesin kısa giyinmeliyim ,askısız kabarık siyah mini elbisem,siyah dantelli eldivenlerim, siyah minik çantam,kırmızı büyük taşlı küpelerim ile kuzenimin düğününe hazırım, saçlarımı ensemde bir topuz yapıp kırmızı ayakkabılarımla eminim tüm gözleri üzerimde toplayabilirim:)
dermen_034@hotmail.com
emine bkr

Unknown dedi ki...

Siyah korse mini bir elbise kırmızı el çantası ve bu kırmızı ayakkabılarla cuma gecesi kim durdurabilir bizi:D
bir de gündüz kombini yaparsak mini kot şort salaş renkli bir tişört ve siyah büyük boy bir çanta sayesinde rahat ve ferah bir kombinle günümüzü tamamlayabiliriz :D
Gülşah Tez
e-mail: gulsahtez@gmail.com

reha dedi ki...

kırmızı kırmızı..işte benim rengim..gece dışarı çıkarken kullanabileceğim bir ayakkabı.dantelli dar kesim siyah elbise,sade taşlı küpeler yine ince bir uzun kolye,siyah clutch bir çantayla kombinlerim.gece oldugu için gözlerimi gri siyah dumanlı bir makyaj tercih ederken Pembe tonlarında parlatıcı ile dudaklarımı renklendiririm.vee gece dışarı çıkmaya hazırım.
rehatas86@gmail.com
reha ataş

reha dedi ki...

kırmızı ve cumaa:)
gece dışarı çıkarken kullanacağım bu güzel ayakkabıyı siyah dantel dar kesim elbisemle kombinlerim diye hayal ettim bi an.gold uzun bir kolye ve taşlı zarif küpelerim,siyah clutch çantamla eğlenceli bir geceye hazırım.makyaj için bu sefer dudaklarımı hafif arlatıcı ile renklendiriken ,gözlerime dumanlı göz makyajı yaarım saçlarımı da düzleştirim.elbise ve ayakkabı yeterince gösterişli oldugu için saçlarım son derece sade olur..umarım begenirsin boom.
rehatas86@gmail.com
reha ataş

Deniz Anası dedi ki...

Yaşasın Cumaaaaa!cumaları oldum olası severim zaten , Bu cumayıda ekstra sevmemin nedeni Kırmızı, ultra yüksek topuklu, bileği incecik bandıyla kavrayan Mary Jane model. Madden'lar zaten öyle güzel bir parçaki üstüne beyaz kot bir etek ve siyah bi bluzla bile çok çok şık olunabilir...

Haziran ayına girdiğimiz bu günde yaz ve düğün sezonlarıda açılmışken tam da aranılan bir joker ayakkabı...

denizanasi@gmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Yaşasın Cuma; kırmızı olsun çamurdan olsun :) Bu ayakkabıların üzerinde mutlaka elektrik mavisi, geniş paçalı ve yüksek belli bir pantolon olmalı. Üzerine de pastel mavi kolsuz dantel bluzuu giydim mi tamamdır. Belime belki ince kırmızı bir kemer. Minik yakut küpeler ama elimdeki çanta kırmızı olmasın. Kırmızının asaleti sadece ayakkabıda kalsın. Şimdi konsere hazırız. Sezen`e mi gitsek ? Offf ne güzel olur...
ozgecanbeypazar@hotmail.com

Unknown dedi ki...

kırmızı ince topuklu bir ayakkabı kadınlığı en güzel anlatan obje bence. Her kadının dolabında mutlaka bir tane olmalı ama giymek de cesaret işi tabiki. o nedenle düz renk (bej siyah beyaz krem açık kahve) elbiselerle giyip çıkmaktansa madem ki cesaretimizi topladık farklı birşeyler deneyelim daha çok dikkat çekelim istedim.
Siyah beyaz boyuna kalın çizgili dar paça pantalonumu giydim pacalarını da kıvırdım ki ayakkabılarımın güzelliğini kapatmayayım=) üzerine siyah şifon bol bir gömlek giyip ön kısmını içime soktum ama arkası hala dökümlü duruyor.incecik siyah bir kemer belimde.saçlarım özensiz bir su dalgası sadece koyu siyah eyeliner ten rengi bir ruj hafif makyaj.uzun saplı siyah çantamı da tek omuz asarım. Siyah wayfarer büyük gözlüklerimi de taktımmı,öğlen alışverişine,akşam çok sevdiğim retro cafede yemeğe ordan eğlenmeye ve geceye hazırım =)
bs_muse@hotmail.com

düşlem dedi ki...

En güzel Madden'ler haftanın en güzel günü cumaya ayrılmış, müthişler :)
Böylesi büyüleyici bir Steve Madden'i neyle giysen zaten star o, olucaktır :) O zaman ben bu Madden'leri sırt dekolteli kolları dantel siyah mini elbisemle giyer, lame rengi taşlı top küpelerimi takar ve http://www.corto.com/en/shop/detail/B274_2509/susan-c-star.html böyle bir çantayla da tamamlardım. ( her ne kadar böyle bir çantayı alma imkanım şuan olmasa da :]) Sonra ver elini partiye!

dilaraavder@gmail.com

Tuğba Sertkaya dedi ki...

Cuma gününün ayakkabısı Boom senin de dediğin gibi ilk bakışta akşam siyah düz bir elbiseyle de çok şık olacaktir, fakat ben bu ayakkabıyı hep aynı modda giyilmekten sıkılmış bir vaziyette bulduğumdan gündüz marine esintisiyle biraz rahatlatmak istiyorum. Lacivert mini eteğin altına açık krem rengi bir tütü veee üzerinde de tütüyle aynı tonda şifon gömlek giyip kırmızı süet clutchla tamamlıyorum.. güzel günler sizinle olsun:)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

bu ayakkabılara pantolon kombini mi yapsam elbise kombini mi yapsam bilemedim vallahi.aklımın bir köşesinde beyaz kısa paça dar kesim pantolon ve beyaz kolsuz dantel bir bluz var.bir köseşinde de bej üzerine kırmızı küçük puantiyeli belden ince kemerli kısa şifon bir elbise var.kırmızı çizgili bir portföy çanta,altın detaylı zarif bir kolye,bileklik ve yakut taşlı bir yüzük.artık sen seç birini :)) her iki kombinle de gündüz iş,sonrası akşam yemeği ve klüp bağlantısı yapabilirim diye düşünüyorum.offff çok kararsız kaldım.ayakkabıların her biri birbirinden güzel.hafta boyunca kombinler uçuştu kafamda.ayakkabıların hayallerini kurmadan yapamıyorum Boom'cuğum :)))

burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Canan dedi ki...

Boom kırmızı bilekten bağlı ayakkabıları kobalt mavisi tek omuzlu, omuz kısmı fırfırlı diz üstü dar elbisem,kobalt mavisi gold karışımı küpelerim ve gold tonlardaki küçük çantamla kombinler bu kombinle sevgili eşimle 1 hafta sonra kutlayacağımız 2. evlilik yıldönümü yemeğine giderdim. Bu ayakkabılar bende tango yapma isteği uyandırdı :)Yemekten sonra da tango yapardık, çok romantik :)

cnn_d@yahoo.com

shoppinglove dedi ki...

Bugun cuma:)) haftanin yorgunlugunu atma zamani. Esimle basbasa bir aksam yemegi gunumuz.elbette bu ayakkabidan baskasini dusunemem.lacivert yuksek bel kusakli bir sort sectim uzerimede beyaz dantelli bir bluz. İnci kolye ve kupeleri de takiyorum.kutu formlu cantami da aldim ve hazirimm..

gulcekim dedi ki...

Bu güzel kırmızı ayakkabıyı ben klasik siyah mini bir elbiseyle kombinlerdim kıyafetim cok sadec olurdu çünkü bütün dikkatler ayakkabımda olsun :P sevgiliye boğaza karsı şahane bir yemek yeriz birmez daha asık olur bana :P stevemadden sagolsun<3 gozdeocaf@hotmail.com

Unknown dedi ki...

kırmızı aşktır,kırmızı candır :))ben onları giymem alır elime okşar,severim...
neyse bu hipnozdan çıkıp hayalimi yazayım.ben kırmızıyı hep siyahla kombinlerim.birinin asaleti,diğerinin cazibesi mest eder beni.bu gece tango gecesi.kocacım,ben ve arkadaşlarımız hep beraber tango yapacaz :)
ben bu dansa uyacak siyah uzun etekli,uzun yırtmaçlı,üstü straplez kesim bir elbise ve altınada siyah çorap giyerdim.saçlarımı enseden toplardım.dansım geldi yine benim :))
edaspmz@hotmail.com
eda şahin

IntheTimeoftheButterflies dedi ki...

Kırmızı ayakkabılarını görünce aklıma koyu turuncu bi elbise geldi hemen :) bide yanında kahverengi bi çanta . sonra dedim ki bunları yanyana göstermem lazım. bulduğum elbise aslına turuncuydu, resmin üzerinde oynarken biraz kırmızıya dönüştürdüm onu ama neyse :) Turuncu elbise, kırmızı ayakkabı ve kahverengi çanta :)
Burda da senin için hazırladığım örnek :) ve o ayakkabıları istiyorum hemde çok :)http://imageshack.us/photo/my-images/535/vtiedrredorange1horzhor.jpg/

IntheTimeoftheButterflies dedi ki...

Kırmızı ayakkabılarını görünce aklıma ilk turuncu bi elbise ve kahverengi bi çanta geldi. ben de senin için bunları bi resimde birleştirdim :) http://imageshack.us/photo/my-images/535/vtiedrredorange1horzhor.jpg/

hulyasahip@windowslive.com

seçil dedi ki...

muhteşem bunlar ve tabi sende öylesin boom, bu ayakkabıları çalıştığım fransızlara yönelik turizm şirketinin 14 Temmuzda organizasyonunu yapacağı Fransız Bayramına giderken giyindiğimi düşündüm, saçıma taktığım mini tüllü siyah şapkam, siyah incecik kumaştan tiril tiril bluzum, siyah yüksek bel dizüstü kalem eteğim kırmızı rujum ve siyah çantamla hazırım...bu ayakkabılarla ozganizasyonun en dikkat çeken kişlerinden biri olacağımdan eminim...
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

Masum İnciler dedi ki...

Tam cumaya yaraşır bir seçim olmuş :)
Ben bu ayakkabıyı kankim dediğim dostumun düğününde giyerim. Leopar desenli ince bir straplez elbise, elbise boyu diz üstü olmalı ve belden aşağı bollaşan tarzda olmalı. Aksesuar olarak belki küçük kırmızı saç aksesuarı ya da ince bir bileklik-kolye olabilir. Hem modaya uygun hem de gençliğe uyumlu bir kombin çıkmış olur ortaya.

Burcu Ekici
masuminciler@hotmail.com.tr

saime dedi ki...

şahane şahane şahane....
bu ayakkabıları mutlaka deneyeceğim...
camel rengi kırmızı puantiyeli belime oturan aşağısı çan şeklinde,kolları dirseklerime kadar olan vintage mini elbisemin altına muhteşem olur, kırmızı çantam altın rengi bilekliklerim ve küpelerimle kendimi prenses gibi hayal ettim , yakında evlenecek arkadaşımın kına gecesine böyle gidicem eminim onun ayakkabıları bile benimkiler kadar güzel olmayacak:)
saimerden@hotmail.com
saime erden

snagis dedi ki...

Ayağım hala alçıda ama kırmızı elbisemin altına bu cuma gecesi siyah muhteşem steve lerimle coşmak için sabırsızlanıyorum...
sevgiler...
sultanokumus@gmail.com
facebook: Sultan Nagihan

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Kırmızı aşktır, candır :) Bu ayakkabıyı dantel bej rengi düz elbisem belim de ince kırmızı bir kemer, kırmızı clutch çanta ile kombinlerim .. Saçlarımı da at kuyruğu yaptırırım...
Ve eğlenceye akarıımm :)

Zeynep Çenesiz Yarımca
zeynep_cenesiz@hotmail.com

Esra Balımm dedi ki...

Ben 60 larda çarşamba steve madden ayakkabıyı limon sarısı bir elbiseyle tamamlardım sanırım :)Gold takılarla ve steve madden ayakkabılarımla pırıl pırıl parlardımmm ;)

Ayakkabıların hepsi müthiş güzellikte.Bu güzel paylaşım ve çekiliş için teşekkürler booms :)

Steve madden sayfasını takibe aldım
balimmesra@gmail.com

Missinem dedi ki...

Bu elektrik mavisi ayakkabıyı sevmek için çok nedenim var! Fast Fashion etkisinde trendlerin günü sayılıyken,  elektrik mavisi ayakkabı bu gelip geçiciliğe meydan okuyor! Renklerin enerjisine kendini teslim eden biri olarak bu ayakkabıyı, Multi color (fuşya, saks ve beyaz birlikteliği mesela) tetrise benzeyen gömlek ile altına giydiğim kısa şortumla kombinledim. Saçım sıkı toplanmış atkuyruğu, elimde küçük vazgeçemediğim, hasır clutch Steve Madden çantam var. Aksesuarda sadeyim, sezonun renkli bileklikleri. Geometrik oyunlarla neon renkleri birleştirerek! pazartesi sendromun da üstesinden geldim böylece! 

sinemair@hotmail.com

=/=// =/= dedi ki...

Kırmızının iştihamı,çekiciği,parıltısı….Şüphesiz gece uzun ve hareketli olacak. Ben iyisi mi metalik füme rengindeki mini saten tulumumu giyeyim.Önü gibi sırtında v yaka detaylı. Kurtarıcı dekolte diye ben buna derim. Hem gece boyu rahat edeyim hem de dekoltem kapanmasın saçlarımı da hafifçe toplayayım. Birkaç bukle çıkarmakta fayda var.Gri tonlardaki makyajıma kırmızı rujum ve kırmızı ojelerim yakışacak. Böylece ayakkabılarımda yalnız kalmayacak.
yavruto@gmail.com

Missinem dedi ki...

Zarif tarza hizmet edecek bilekten bağlı, kırmızı ayakkabılardan başkası olamaz!
Sezonun en güzel yeniliği olan floral desenli, bele oturan elbisemi, ince kırmızı bir kemerle buluşturup, son vuruşu bu Cuma güzeli kırmızı ayakkabılarla yapıyorum. Kedi gözlükler ve sepet örgü çantamla nostaljik bir rüzgar etkisindeyim.

Steve Madden'in bu birbirinden güzel ürünleri ile bizi tanıştırdığın için teşekkürler...

Sevgiler...

SİNEM ER - sinemair@hotmail.com

Ciiden dedi ki...

En cok kırmızı modele vuruldum!
( Normalde hiç hazetmediğim basit buldugum bi renk olmasına ragmen, model ve ton muhtesem ) Ya da giyen kişi :)
Bu ayakkabıyı direkt yırtık kot şort ve beyaz bi gömlekle kombinlemek isterdim, saclar salık ve boynumda kocamaaaaaaaaaan bir kolye ile:)
Nerde mi giyicem? Tabii ki yazlık bi bölgedeki ennn güzel cafede ( eh tabii yazlık olduguna göre ten bronz, yanaklar da ayakkabı gibi kıpkırmızı )
p.s: Ayakkabı yeterince seksi oldugu icin kombinle biraz masumlastirmaya calistim ama naapsam da seksi yahu! :)

callimerooo@gmail.com

nihan dedi ki...

Bu güzel ayakkabıları beyaz üstüne minik kırmızı çiçekli diz boyu elbisemin altına giyer kolumada kırmızılı beyazlı bilezikler takardım

nkayican@gmail.com

fosette dedi ki...

ne çabuk cuma'ya geldik! :(sadece 2gün kaldı demek...
siyah dantel kalem eteğimin altına çok yakışır bu kırmızı topuklular.beyaz şifon gömleğimi içime sokup,kırmızı bir kemer taktığmda tamamım demektir.tek taş pırlanta küpelerim,taşlı kolyem ve siyah clutchım ise aksesuarlarımı oluşturuyor. düz saçlarımla daha asil görünebilirim. arkadaşımın nikah yemeğine gitmek için hazırım. :)
gamzesipar@hotmail.com

HELYU dedi ki...

madem boom cuma gecesi eylenmeye gidiyor biz neden gitmeyelim :)
boom ben senin lacivert üzerine beyaz puantiyeli elbiseni giyiyorum, elbise straplez olduğu içinde üstüme ince beyaz bi triko kazak alıyorum. pabuçlarım yeterince ateşli olduğu için lacivert bir portföy yeter bana diye düşünüyorum. takılarımıda en sadesinden seçiyorum. işte hazırım (:

handekarazeybek@gmail.com

makeupfile dedi ki...

ben cuma gecesi ateşi diye adlandırılmış kırmızı ayakkabıyı,beyaz üzerine siyah puantiyeli bele oturan(tam boom tarzı:P) sade fakat tatlı bi elbiseyle giymeyi tercih ederdim.elimde de yine kırmızılar içeren bi portföy tercih ederdim.belinde de kırmızı,parlak olmayan bi kemer olursa hiç fena olmaz .ve tabiki kıpkırmızı dudaklar,güzel çekilmiş bi eyeliner:)buram buram 50'ler koktu sanırım :D
elifguler_91@hotmail.com

Unknown dedi ki...

dün benim doğum günümdü haftaiçine denk geldiği için cuma kutlayalım dedik(nasıl olsa sabahı cumartesi) kutlama gunu tamam yeride tamam arkadaşlarda hazır eee sıra geldi en önemli soruna ne giyiceem? hemen ayakkabıdan başladım ateş kırmızısı bebeğime, sankı ben yurudukçe adım attığım yerlerde izini bırakıyoo bu ayakkabı:)hmm ayakkabı tamam sıra geldi elbiseme;kolları sırt bölumu ve yakası dantel olan siyah küçük elbise aynadaki görüntüme bakıyorum süper hafif dalgalı saçlarımı ensede gevşek bir şekilde topladım,küçük siyah çanta malum bu sene yaza hasret kaldık yağmur yağmur akşamlarıda soğuk oluyor ne olur ne olmaz bn siyah deri ceketimide alayım tamamdır.aaa 1 dk en önemli şeyi unuttum ateş kırmızısı mat rujum işte şimdi tamamım gece başlayabilir :)iyi ki doğmuşum...
elvanbicc@gmail.com

berrak izmitlioğlu dedi ki...

vee sonunda cumaaaaa.Yaşasın haftayı bitirdik! yoğun ve koşuşturmayla geçen bir hafta sonunda aile üyelerinin birbiriyle nasıl da yabancılaştığını farkettim. Ne yazık! öyle dalmışız ki işlere:( vee bu hafta iş çıkışı toplanıp şöyle güzelce yemek yiyip sıcacık muhabbet edebileceğimiz şık bir mekana gitmeye karar verdik.Benim steve madden rengim belli KIRMIZI!!!çünkü haftanın yorgunluğunu kırmızıyla canlanarak üzerimden atabilirim. kırmızı rujum ve ojelerimde hazır! tuvalet masamdan bana göz kırpıyorlar;) Hımmm ne giysem. siyah, kolları şifon ve omuzdan bombeli gelen, transparanlığını göğüs üzerinde devam ettirip sonra astarla kıyafetimle kaynaşan bu mini elbisem ayakkabılarımla çok uyumlu olacak. siyah ve kırmızının asaletine ve uyumuna bayılanlardanım. saçlarımı düz fönle at kuyruğu yapmalıyım.kıyafetimin omuz ve göğüs detayını kapamak istemiyorum. belimdeki incecik kırmızı kemer ise ayakkabımın incecik bilek bağına nasılda güzel uydu:)kırmızı ruj ve ojelerimle geceye hazırım.

berrakpercinler@hotmail.com

neslhnkrpz dedi ki...

boom bu ayakkabıların hepsi birbirinden güzel :) dün de bir kombin önerisi yollamıştım ama yayınlanmamış sanırım gönderirken bir hata yaptım çünkü bütün şartları yerine getirmiştim :(

Neyse bugünün ayakkabısı da çok güzel :) bu ayakkabıyla o kadar çok kombin geliyor ki aklıma... ama birini seçmek zorundayım :(

Uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşlarımla iş çıkışı buluşacağız. rahat bir mekanda yemek yiyeceğiz. ben de bu kırmızı steve maddenlerimi giymeye karar verdim. çünkü beni görünce "heeyyy ne kadar güzel olmuş" desinler istiyorum. bu ayakkabılarımla lacivert, kısa, kabarık, yüksek belli, altın sarısı düğmeleri olan eteğimi-sende de var o etekten :)- üzerine beyaz şifon gömleğimi giydim. koluma kırmızı, lacivert, beyaz, altın sarısı renklerde bilekliklerimi, kulağıma da küçük kırmızı küpelerimi taktım. saçlarım doğal dalgalı, makyajım hafif. elimde lacivert clutch tarzı çantam, yanımda her ihtimale karşı kırmızı, küçük hırkamla artık gitmeye hazırım.

beni görünce ne mi oldu. "vay be lisede neydi şimdi ne olmuş :)" dediler :)

Unknown dedi ki...

Perşembe:
Tam bir yaz ayakkabısıı :)
Yaza hoşgeldiniz der gibi bize sesleniyor.
Bu enerjik,yazdan esintiler taşıyan ayakkabıları bir mavi kot pantolon,üstüne beyaz bir atlet ile kombinlerim.Belime de ayakkabımın desenlerinde tülden bir kemer takarım.
Böylece cici mi cici olurum ve arkadaşlarımla güzelce vakit geçirebilir,alışverişe bile çıkabilirim ! :)

Cyrstalll...

saganak_240@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Cuma :
Kırmızı en sevdiğim renktir! Canlı,kıpır kıpır aynı zamanda da asildir kırmızı..O yüzden bu ayakkabılara vuruldum!
Süet olmasına,bu senenin modası bilekten bağlı bir ayakkabı olmasına,her şeyine!
Bu ayakkabıları ise Marilyn Monroe tarzı bembeyaz efil efil bir elbise ile kombinlerim.Sallantılı küpelerimi de takar,ortalıkta kuğu gibi süzülürüm :)

Cyrstalll...
saganak_240@hotmail.com

newestblogi dedi ki...

ama bunlara doyulmazkiiii!!! cumaaa geldi zor geldii ama iiki geldi hoşgeldi:)ben bu cicişlerin üzerine mor tek omuz elbisemi siyah taşlı bilekliğim ve küpelerim veeee altın sarısı kutu çantamla sabahaa kadar eğlenmeye dansa hazırımm:w

newestblogi dedi ki...

tabiki mail adresim unutulurr kırmızı pabuçlar uğruna akıl baştan uçaaar:P
newborn2011@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Aallahım ne güzel ayakkabılar bunlar. Haftanın en sevdiğim gününde en güzel ayakkabıları buldum! <3

Ayakkabılar çok gösterişli ve ben de eğer böyle bir ayakkabı giyeceksem kıyafetimi sade tutmayı tercih ederim. Tercihim siyahtan yana olur çünkü siyahla kırmızı en sevdiğim iki renk. Kurtarıcı küçük-siyah elbise, gold clucth ve gold kelepçe bileklik kullanırım. Saçlarım açık ve maşalı olur ve tabi ki ayakkabılarımla aynı tonda kıpkırmızı bir ruj. Bu kombinle nereye gideceğime gelirseek. Bugün cuma ve arkadaşlarımla güzel bir rakı sofrasında oturabiliriiz.

Serav Gül
seravgul@hotmail.com

yesim dedi ki...

bugün cuma,en güzeli,, en hareketlisi, en havalara uçulasından...tercihim yine beyaz bir elbise olurdu...straplez bir elbise kalem etek formunda hemen diz de biten etek kısmı ve bel kısmı dar....bu güzel ayakkabıyla aynı renk bir zarf clutch alırdım elime.ve sadece boyna zarif bir kolye...:) saçlar bu sefer ortadan ikiye ayrılmış şekide hafif yukarıdan at kuyruğu olarak toplanmış..yesim@ulugbay.com

poseidon dedi ki...

Bu ayakkabıyla kendimi: süper mini, ince askıları olan siyah,kabarık tül elbisenin içinde hayal ediyorum. Elimde küçücük leopar bir clutch, tırnaklarımda kırmızı ojeler, saçım örgüleri olan şirin bir topuzla toplanmış ve kırmızı rujumla çooook mutluyum. Takı olarak minik siyah bir küpe iş görür çünkü yeterince gösterişliyim. Bu kombinle şık bir partide boy gösterebilirim.

poseidon-blog@hotmail.com

a dedi ki...

selam boom, haftanın son günü olmasına rağmen çok enerjiksin ve çok hoş görünüyorsun :)
cuma kombinim; turkuaz ya da lacivert şifon geniş paça bir pantolon üzerine merserize ya da dantel açık renk bir bluz küçük minik de bir çanta yine açık renk :)

elif bal
rosaygrismoda@gmail.com

Cerenicus dedi ki...

Boom bu seferki muhtesem kırmızı ayakkabıyı lacivert bele oturan kalçadan kabarık inen mini etekli krep kumaştan bir elbise ile giymeyi hayal ediyorum :)))

Ceren Günenç Beşer
cerengnc@hotmail.com

Breitling dedi ki...

Postu pazartesi gününden beri takip ettiğimden berii bu kırmızı ayakkabıyı bekliyormuşum sanırım kayıtsız kalamadım görür görmez! diğerleri de enfes ama, ben net kırmızıcıyıımm!(kırmızı olsun 5 lira fazla olsun di mi ama :))
Açıkçası böyle bir kırmızı ayakkabıyı kombinleyemediğim hiç bir kıyafet düşünemiyorum.
Zaten benim de styleboom gibi ayak bileklerim ince olduğu için, bileklikten bağlanmasıyla ve steve mmadden rahatlığıyla bu model biçilmiş kaftan benim için:) Been bu kırmızı güzel pabuçlarımı saks mavisi bel üstü, bel kısmı dapdarrr, bel kısmından itibaren hareket katarak bollaşan diz üstünde biten bir etekle, mutlaka altın rengi ince kemerimle, üstüne de bluz olarak beyaz renkte ipek veya şifon kısa kollu bir bluzla, açık renkli deri bir çanta tercih ederdim. tabi kiii takılarım altın rengi olmalı! en çook da bileklerimi doldururum:) hatta mavi-kırmızı-beyaz bir bilekliğim var ki onu da kesin takarım! saçlarımı da böyle bir güzel salarım, lacivert çerceveli güneş gözlüğümü de takıp, şapkamı da asla unutmam bu sıcak günler ve şıklığımdan ödün vermemek için, tabi ki ruj olarak da kırmızı bir ruj sürmeden çıkmam!:) Hayalimdeki marin kambini oluşturdum sanırım marin tarzını çok beğenen biri olaraak:) umarım kazanırım bol şans kendiiime :)

e-mail:natasoy@ku.edu.tr

mhtpcn dedi ki...

yorumum gitti mi bilemedimm :(
ben bu kirmizi pabuclari, pudra pembesi uzun kollu ustu tam oturan alti kols etek olan sirtinda v seklinde dekoltesi olan bir elbiseyle giyerdim. sirtindan incecik bi zincir sallandirirdim. ellerim de yine ince yuzuklerden olusan ring party olurdu :) elime de pudra pembe yada ekru dantel kapli gibi gorunen minik kutu cantalardan alirdim ve arkadasimin dugunune giderdim :)
facebook:mehtap canciğer
mehtapcanciger@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ben bu kırmızı ayakkabıları yan yatay incecik siyah beyaz çizgili dar elbisemle giymek istiyorum.elime de şık sade bi çanta ve kırmızı bi ruj ile akşam gideceğim yemeğe katılabilirim.gönder bi kerecik giyiyim tekrar gönderirim.tabi bu şık ötesi ayakkabılardan ayrılabilirsem.
badboytrojan@gmail.com

funda dedi ki...

izleyicinim.steve madden facebook sayfasını beğendim.pazartesi günü saks mavinin büyüsü ile iş yerinde rahat ve şık olabilirim beyaz bir jeanle.perşembe günü çiçek deseninin büyüsünü gündüz öğle yemeği mesaisinde iş arkadaşlarımla gideceğim yerde nude rengi şifon elbisemle büyülerdim.cuma gününün rengi kırmızı çok severim bütün bir haftanın sitresini atacağım arkadaşlarımla gideceğim gece clubünde küçük siyah elbisemle tüm gözler ayakkabılarımda olurdu.funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

selda dedi ki...

izleyicinim.steve madden facebook sayfasını beğendim.pazartesi günü saks mavinin büyüsü ile iş yerinde rahat ve şık olabilirim beyaz bir jeanle.perşembe günü çiçek deseninin büyüsünü gündüz öğle yemeği mesaisinde iş arkadaşlarımla gideceğim yerde nude rengi şifon elbisemle büyülerdim.cuma gününün rengi kırmızı çok severim bütün bir haftanın sitresini atacağım arkadaşlarımla ve ikiz kardeşimle birlikte gideceğim gece clubünde küçük siyah elbisemle tüm gözler ayakkabılarımda olurdu.selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

şengül dedi ki...

izleyicinim.steve madden facebook sayfasını beğendim.cuma günü kombinindeki kırmızı ayakkabı favorim şöyle hayal ediyorum eşimle birlikte yaklaşmakta olan evlilik yıl dönümümüzde siyah dantelli detaylı elbisemle çok hoş olurdum eşim gözlerini benden alamazdı ve harika unutamayacağımız bir akşam geçirirdik. şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

Unknown dedi ki...

selamlar,bayıldım bayıldım cumanın ayakkabısına,cuma favorim oldu.ben bu ayakkabıyı beyaz yüksek bel kısa şort üstüne zaranın transparan gömlegi,(gögüs kısmında şerit halinde püskül püskül aşagı devam eden bir eklemesi olan) parça ile konbimlerdim.sçlarım sıkı düz bir at kuyrugu,dudagımda aynı renkten oturan bir ruj,ben tamamım :)

Unknown dedi ki...

ahh mailim :) guzkocer@gmail.com

betusss dedi ki...

bu kırmızı Madden lar romantik bir akşam yemeği için idealler.kırık beyaz dantel upuzun kuyruğu yerleri süpüren sırt dekolteli bir elbise ile muhteşem olur.dalgalı romantik toplanmış saçlar tek taş küpe ve gümüş küçücük kalp şeklinde bir çantayla partneriniz kendinden geçebilir.

Unknown dedi ki...

Merhaba BOOM;
Cuma ayakkabısı için siyah,uzun önden derin yırtmaçlı straplez elbise düşündüm.Saçlarım balerin topuzu,Sallantılı siyah taşlı küpe,canta olarak yeşil el cantası,göz makyajımı sade,ruj olarak kırmızı tercih ettim.Yakın arkadaşımın mezuniyet balosuna gitmek için hazırım:)
cerensalici@hotmail.com

zaman-e mektupları dedi ki...

nar çiçeği (ya da mor) renginde önü kısa arkası uzun,straplez şifon bir elbiseyi bu ayakkabılarla kombinlerdim.Aksesuar olarak ayakkabıların rengine uygun küpe ve kolye,elbisemin renginde portföy çanta kullanırdım.Ve bu kombinle en yakın arkadaşımın düğününe giderim.
emieee_y@hotmail.com

selema dedi ki...

kırmızı olsun, değil beş kuruş, on kuruş fazla olsun! :))
önü mini arkası yerlerde sürünen straplez kabarık tül etekli mezuniyet elbisesinin altına daha uygun bir ayakkabı olamazdı bence.. hem siyahın asaleti, hem kırmızının çarpıcılığı.. takıya filan ihtiyacım yok..belki sadece minik siyah taşlı bir küpe.. elbisem o kadar şık, kırmızı ayakkabılarım o kadar çekici ki, başka hiçbir şeye ihtiyacım yok! minik çantamızı unutmayalım tabi bu arada.. ya siyah, ya da üzerinde çok az kırmızı detayı olan siyah bir çanta ;)
yb023175@reading.ac.uk

poseidon dedi ki...

Dizimin birazcık üstünde toz pembesi tütü, kabarık, straplez şirin bir elbiseyle hayal ediyorum kendimi. Elimde küçük dikdörtgen şeklinde buz mavisi bir portföy çanta, küçük beyaz sıra sıra yapay güllerden oluşan tacım saçımı süslüyor. Toz pembesi rujum ve ışıltılı makyajımla harika görünüyorum. Bileğimde somon, şeker pembesi ve bebe mavisinden oluşan boncuklu birkaç bileklik var. Parmaklarımda incecik altın rengi birkaç yüzük... Ayakkabımla aynı renk babetlerimi de almayı unutmuyorum yanıma çünkü deniz kenarında, açık havada yapılacak mezuniyet baloma gidiyorum, malum gece uzun :)

poseidon-blog@hotmail.com

birgul dedi ki...

bugun cumartesı hazıranla bırlıkte , gercekten dugun sezonu acıldı.altinciklerde baskalarının kesesıne dusmeye hazır :O

ama bugun kurtuldum haftaya kurtulamasamda ...oyuzden cumrtesı tatıl gununu guzel bı kahvaltıyla gecırıp gece dısarda eglenmeye cıkıcagımızdan enerjı depolayacagım saatler gecırırım woowww sımdıden kanım ısınmaya basladı :)))

bu guzel goldişleri eglencenın o bolcana ısıklı bı okdarda gızemlı atmorferınde dıkkat ceksınler dıe krem rengı derın bır sırt dekoltelı dız de kolsuz ama omuzlarında vatkalı onden bakıldıgımda sadece kumasının parlaklıgı ıle goz alan arkadan bakıldıgında sırt dekoltesıyle can alan bı elbıseyle kombınlerdım emınım kı bu pabuclar o ısıltılı krem rengıyle super dururlar :) haydı hoplayalım zıplayalım :D


grfbirgul@hotmail.com
birgulersan

mhtpcn dedi ki...

ben bu altin sarisi pabuclarla kemik rengi dar mini bir elbise tek omuz ve omuzu apoletli yada firfirli giyecegim. bileklerimde 2tane kelepce bunlar mumkunse delikli delikli olsun :) baska da taki kullanmayacagim.
facebook,mehtap canciger
email:mehtapcanciger@hotmail.com

idil's life story dedi ki...

Onumuzdeki ay senin de bahsettigin gibi En yakin arkadasimin dugunu var kiyafetimi sectim ama onu tamamlayan ayakkabisi eksik di artik bulundu. Bordo uzun kuyruklu elbisemin altina tam olur bu ayakkabi. Boynumada altin rengi tasma kolyemi takarsam bence dugunune hazirim demektir.

İdil gursoy
Gursoyidil@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Su yeşili tek omuzlu belinde tam da ayakkabılarla aynı renkte bir detayı olan ve belden aşağısı küçük pililerden oluşan yere kadar tül bir gece elbisesini bu muhteşem ayakkabılarla ve alın sarısı (beyaz minik papatyalarla -papatyalar kumaş değil kabartılmış desen şeklinde- ve altın sarısı taşlarla bezenmiş) küçük bir el çantasıyla kombinleyip modern bir topuz ve hafif bir makyajla mezuniyet balosu için güzel bir kombin oluşturabiliriz :D
Gülşah Tez
e-mail: gulsahtez@gmail.com

düşlem dedi ki...

Cumartesi mezuniyet balosu için bu Steve Maddenler tam zevkime göre! Hele ki yanındaki babetlerle tam geceyi geçirmeye uygun!
Her ne kadar mezuniyet balom geçen sene olmuş olsa da bugün gidecek olsam; straplez kalp yaka, göğüs altından oturtmalı (tabii bu kısım taşlarla bezeli olurdu) şifon kuyruklu, uçuş uçuş mercan elbisemi giyerdim :) saçlarıma dalgalı şık bir topuz, kulaklarıma sallantılı dore taşlı küpeler ve ben de senin gibi iki koluma birden altın kelepçe bileziklerimi takardım, Boom :)

dilaraavder@gmail.com

Unknown dedi ki...

tamda cumartesi ışıltısına uygun bir ayakkabı:) aynı dokuda babet fikri de şahane! keşke bütün yüksek topukluların böyle bir alternatifi olsa:) bütün ayakkabılarım çift olurdu heralde:p ya da portatif topuklu ayakkabı da yapabilirler bence yorulunca tabanı çıkabilen:p
neyse kombine gelelim.
cumartesi en yakın arkadaşımın sahnesinin olduğu gün. bir bar konserine gidilecek yani:) koyu renk skinny jean ve üzerine rahat salaş bir beyaz tişört giyer uzun, altın rengi, iki kat zincir formunda kolyemi takardım.pantolonun rengine yakın deri bir clutch la kombini tamamlardım saçlarım da kendi halinde açık bırakırdım. günlük ve kokoş tarzı karıştırıp cool bir görüntü elde ederdim:)
duyga@hotmail.com.tr

berrak izmitlioğlu dedi ki...

yaşasın cumartesi!!!
veee parti zamanı! Hafta içi çalıştık yorulduk ve şöyle güzel bir partiyi hakettik:) altın ışıltılı ''steve madden''ımla partinin yıldızı olmaya hazırım. üzerine morun en güzel tonundaki elbisemi giydim.Uzun,abartısız dar ama derin yırtmacıyla, yürürken müthiş ayakkabımı (mütevaziliğe gerek yok) açığa çıkarmasıyla tüm gözler üzerimde olacak:) elbisemin v yakasında altın bir kolye. saçlarım topuz:) hadiii eğlenceye:))
berrakpercinler@hotmail.com

Adsız dedi ki...

cuma gününün kırmızıları mezuniyetim şerefine gelsin.tezimi sunmuşum ki var mı benden rahatı.kutlamak lazım.bütün günü classy kıyafetlerle geçirdiğim için darlanmışım. lacivert beyaz çizgili,şortlu tulumla kombinliyorum kırmızıları ve özlediğim denizi hatırlatıyorum kendime.
cumartesinin pırıltıları ise siyah elbisem için gelsin. herzaman bordo ve alın rengi uyumuna bayılmışımdır. bu yüzden bordo kalem elbisemi giyip boynuma da düz metal yaka(tasma kolye de deniyor olabilir) kolyemi takıyorum. ten rengi ojeler uzun süredir olduğu gibi favori rengim olarak tırnaklarımdalar
sevgiler
merve
iletisim.merve@gmail.com

neslhnkrpz dedi ki...

waovv bu ayakkabılar şahane :) bunları görünce hemen mezuniyetim aklıma geldi. yıllardır beklediğim o gün geldi ve çattı. fuşya, uzun, straplez, bele kadar oturan, belden aşağısı şifon elbisemin altına bu ayakkabılar çok güzel olur. elime aynı parıltılara sahip bir clutch, kulağıma küçük küpeler tamamdır. elbisem sade ve bir o kadar da gösterişli başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. belki son anda koluma incecik bir bileklik takabilirim, emin değilim :) saçlarım doğal görünümlü, dalgalı, dağınık şekilde toplanmış ama topuz değil, açık gibi duruyor :) makyajım da çok hafif. artık gitmeye hazırım.

dün mail adresimi yazmayı unutmuşum :( neslihankarpuz@hotmail.com

fosette dedi ki...

evet kabul ediyorum, bütün yazımızın haftasonlarını katleden düğünlerden nefret ediyorum.onlar yüzünden haftasonu tatil planlarımız hep iptal oluyor :( ama bu,düğünlerde şık olmayacağımız anlamına da gelmiyor. :)
vücudu sımsıkı saran ve tam diz altında biten, mürdüm renk geçişleri olan elbisemle kombinliyorum cumartesi steve maddenlarını.başka bir renk karıştırmıyorum ki,gözler sadece ayakkabılarımda olsun!elbisem tek askılı olduğu için kolye yerine büyük dore küpelerimi takıyorum,saçlarımı her zamanki gibi dalgalı yapıp hafif topluyorum.elimde kutu formlu dore clutch...
gamzesipar@hotmail.com

Yasemin dedi ki...

görüp aşık olmamak mümkün mü? bu ayakkabıyı alıp 3 yıl öncesine dönmek isterdim, mezuniyetim için nasıl aramıştım böyle bişeyi, balonun yıldızı ayakkabılarım olurdu, pırıl pırıl parlar herkesi sönük bırakırdı kesin =))
siyah mini bir elbise, pırıltılı bir portföy ve bu ayakkabılar, iddia ediyorum bu akşam dışarı çıkarken de bu şekilde süper olurdum. ya bu ayakkabıyı alsam heralde ayağımdan çıkartmıycam ben =) çok güzel =)

yasemin11t@gmail.com

yesim dedi ki...

bantlı ayakkabılar hep favorimiz..:) o zaman varsın karışsın gece ile gündüz....gündelikle gece şıkırtıları....ben de tam tersi yapıp bileğin biraz üstünde biten mercan rengi kısa dar kesimli ve yüksek belli pantolon giyerdim.üstüne pantolonun içine sokulmuş ama biraz da rahatlık verilmiş kemik rengi ayakkabı gibi ışıltılı bir gömlek giyerdim..kemik rengi clutch alır yine sadece kabarık saçlarım olduğundan küpe görünmeyeceği için cuff bilekliklerle ve güzel uzun bir kolye ile olayı tamamlardım..yesim@ulugbay.com

Gizem dedi ki...

Gizem Köse

Altından Masal

Uykumda yıldızlara asılı peri tozu torbaları görmüştüm, bugün mezuniyet balom olmasıyla bir alakası vardı büyük ihtimalle! Bele oturan, straplez, eteğiyse uçuş uçuş şifon yavruağzı elbisem dolaptan bana göz kırpıyordu. Altın rengi Steve Madden’lerime göz attım çabukca, bana kendimi güçlü hissettiriyorlardı. Boynuma da altın renkli kolyemi takınca kendimi masal diyarında bir Cinderella gibi hissetmem kaçınılmaz oldu. Fakat masalda prensi bulmak için ayakkabıyı düşürmek gerekiyordu, bense altın renkli Steve Madden’lerimi asla bırakamazdım!

sgizemkose@yahoo.com :))

The Lost Girl dedi ki...

Bu cici ayakkabıları bu yaz beni bekleyen otel düğününde yakası krem rengi dantelli eteği kabarık bir 50li yıllar elbisesi veya mini tulip elbise ile giyer, kır düğünü içinse şifon açık tonlarda çiçek desenli uzun bir 70'lerin kaftan modeli elbisesiyle birlikte kullanırdım.

thelostgirl@gmail.com

tubikaa dedi ki...

Perşembe akşamı güzeldir, hafta sonun yaklaştığına habercidir.Ee arkadaşlarla sakin ve şık bir restaurantta yemek için perşembe akşamına haberleşilir...Bu ayakkabının pastel tonlarına ve çiçeklerine en çok krem rengi romatik mini dantel bir elbise yakışır. Aksesuar olarak zarif incili ve dantelli çiçekli bileklikler ve şeftali tonlarında makyajla saçları da dalgalandırdık mı biraz gecenin en zarif en hanım hanımcık bayanı başka kim olabilir ;))

31 MAYIS 2012 23:45

bu yorumda mailimi unutmuşum :(
tugbazoraga34@gmail.com ;)
sevgilerimle...

shoppinglove dedi ki...

Cumartesi..cok sevdigim arkadasimin dugunu var.ben bu ayakkabilri giymek icin sabirsizlaniyorum.ayakkabilarimi cok sevdigim mercan rengi krep uzun etegimle tamamlayacagim.uzerine de sirti v seklinde acik ekru bir bluz giyecegim. Aksesuar olarak gold metal kemer ve sirt dekoltemden sarkitacagim kolye tercihim.minik narcicegi rengi cantami ve babetlerimi unutmayayim.Cunku ilerleyen saatlerde ona ihtiyacim olacak:))

Moda Masalları dedi ki...

Cumartesi ayakkabıları asalet kokuyor. O zaman bu gün üniverstedeki mezuniyet törenimden sonra, sınıfça bir yere eğlenmeye, partiye gidiyoruz. Öyle ağır abiyelere gelemem ben. Şifon boyundan bağlamalı, bele oturan ve eteği hafif dalgalı, dizimin hemen üzerinde biten siyah elbisemi giyiyorum. Beline de ince gold bir kemer. Elbisem özellikle siyah çünkü;
-sezon renklerinden istemiyorum ki diğer kızlarla pişti ihtimalini azalatayım,
-siyahın asaletinden ve fotograflarda ince gösterme hilesinden yararlanayım
-rengin ağırlığını modelin hafifliği ile kırayım ve yıllar sonra mezuniyet fotograflarıma baktığımda "ne kadar şıkmışım" diyebileyim
Aynı renk babetler de gecenin olmazsa olmazsa olmazı tabiyki, o gecenin her anı enerjik ve dolu dolu yaşanmalı. "Yoruldum, ayaklarım koptu" gibi cümleler yasak
ozgecanbeypazar@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

Cumartesi..cok sevdigim arkadasinin dugunu var.bu ayakkabilari mercan rengi krep kumas uzun etegimle tanamlayacagim.uzerine sirti v seklinde acik kirik beyaz bir bluz giyecegim.aksesuar olarak tercihim gold metal kemer,minik narcicegi cantam ve sirtimdan sarkutacagim zarif bir kolye.elbette babetlerimi de yanima almayi unutmayayim cunku ilerleyen saatlerde ona ihtiyacim olacak:))

shoppinglove dedi ki...

Tabi mailimi de unutmayayim :)) sevimlikaktus@gmail.com

Unknown dedi ki...

Yaşasın cuma gecesi ateşiii ayakkabısııı :) KIRMIZI fena halde aşığım sanaaaa... Benim hayalimde hep bir kırmızı ayakkabı vardır işte ayakkabının ta kendisi karşımda.Kombinim ise şöyle; Geometrik zikzaklardan oluşan hafif göğüs dekolteli bronz füme şifon kumaştan kloş mini elbisenin belinde aynı kırmızı renkten hafif sağda iri kurdeleden oluşan 5cm kalınlığında kemer veee tabikii senin kedi gözlüklerin en sonda bu muhteşem Mary Jane model Madden ayakkabılar kırmızııııı aşkınaaa çooook güzel olurduuu :) böyle bir kombinle ben cuma gecesinin en şık,en zarif,en seksi kadını olurdum ;) burcubilir8@gmail.com HERKESE BAŞARILAR EN İYİ KOMBİN KAZANSIN...

principessa dedi ki...

Boom ayakkabıları görünce gözüm döndü ne yazıkki bugün gördüm diğerlerine yorum yapamıyorum:(
ben düz basıc hafif bol bir bluz altına ten-pudra rengi içinde küçük altın ışıltıları olan yüksek bel mini uçuş uçuş eteğimin altına bu altın sarısı muhteşem maddenleri giyerdim. aksesuar olarak sadece altın rengi tasma kolye ve hafif bir makyajla mezuniyet baloma gidebilirim..
basakglhn0@hotmail.com
başak gülhan

reha dedi ki...

Güzel bantlı yine tabi ki topuklu güzel ayakkabıyı,neon pembe sıfır yaka kolsuz etekte volanlı neon pembe elbisem yine ayakkabı ile aynı tonlarda clutch küçük çantam,inci küpelerim ve bilekliğim,dalgalı saçlarımla kombinlerim.düğüne gece dansa giderken rahatlıkla kullanabilir.
rehatas86@gmail.com
reha ataş

reha dedi ki...

İşte benim bu hafta içinde begendiğim en güzel ayakkabı.ayakkabı aşkına diyorum ve kombinime geçiyorum;bu ayakkabı neon pembe kolsuz sıfır yaka etekte peplum kesim mini elbisem,küçük ayakkabı ile aynı tonlarda clutch çantam inci küpelerim ve ve ince bilekliğimle,dalgalı saçlarım pembe tonlarında makyajım ve sade parlatıcımla geceye hazır hale gelirim.:)gercekten tam benlik..umarım benim olur.:(

Unknown dedi ki...

Cumartesi;
Ayakkabılar pırıl pırıl parlıyoor.
Bu parlak ayakkabıları daha dingin bir elbiseyle kombin etmeyi planlıyorum.Siyah,straplez,bele oturan dümdüz bir elbise ile tüm dikkati ayakkabılarıma çekebilirim.

Cyrstalll...

saganak_240@hotmail.com

mervus dedi ki...

Cuma günü gerçekleşecek olan mezuniyetimin ardından cumartesi günü samimi arkadaşlarla güzel bir parti yapmaya karar verdik. E hoşlandığım çocuğun da partiye geleceğini düşünerek partide parıldamam gerektiği sonucuna varıyorum. Hemen ayaklarıma altın yaldızlı Steve Maddenlarımı geçiriyorum Üstüme de etek kısmı volanlı, düz ama alımlı, yanık tenim üzerinde süper durucak olan tupturuncu elbisemi giyiyorum.Geriye çanta kısmı kaldı kiayakkabıma eşlik edecek parıltıda uzun zincirli ufacık çantamı alıyorum vee hazırım. Yeterince parladığımı düşünerek kollarına hiç birşey takmıyorum, sadece parmağıma şans getirmesi için burç taşımın olduğu yüzüğümü takıyorum, gecenin ilerleyen saatlerinde ve dönüşte zorlanmamak için babetlerimi de aldıktan sonraaa hazırııım:*

seko dedi ki...

ben bu ayakkabıyı kucuk sıyah elbise ile giymek isterdem ki herkes gorsun
sevgiler
serpil_serhan@hotmail.com

Unknown dedi ki...

selamlar,ben bu ayakkabıları yeni aldığım siyah bol paça belde darlaşan,sırtı çapraz bantlarla dekolte tulumumla kombinlerdim.belinin darlasan kısmında ince altın sarısı bir kemeri var,siyah bir göz makyajı ve topuz saçlarım ile hazırım:)

guzkocer@gmail.com

audrey dedi ki...

Cumartesi gitmem gereken bir dugun yok o nedenle ben bu parlaklari gece yemege cikarken leopar desenli askili Afrodit elbisenin altina giyecegim yaninda yine altin renkli kucuk bir kutu canta olabilir.. Boynuma ince bir altin zincir ve minik altin kupeler kombini tamamlar
iozker@gmail.com
İrem ozker

Burcu Kalyoncu dedi ki...

Ben genelde düğünlerde eğer düğün sahibi değilsem kısa elbiseleri tercih ediyorum.ayrıca bu ayakkabıları uzun bir elbiseyle gölgelemek istemiyorum.bugün de öyle yapacağım.
Ben bu şahane ayakkabıları turuncu-mercan rengi kalp yaka, spagetti askılı,belden yukarı vücuda oturan ama belden aşağısı katkat kabarık ama dizüstünde biten bir elbise ile giyiyorum.elbisenin belinde sarı metal kalın kelepçe gibi bir kemer var.(bu arada süt beyaz tenimi tatlı bir bronz olarak hayal ediyorum tabi)ayağımda şahane ayakkabılar elimde kutu şeklinde ufak altın rengi bir portföy.takılarım;uzun altın küpeler,altın kalın bilezikten ibaret.saçlarımı abartı olmaması açısından güzel ve sıkı bir atkuyruğu yapıyorum.bronz tonlarda hafif bir göz makyajı ve mercan rengi bir ruj.ımmmmm şahane oldum.gelinden sonraki en çekici ve göz alıcı kişi benim :))))bu kombine ulaşmak için şu anki eksiğim henüz güneşe ce bile diyememiş tenim.:(((
burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Canan dedi ki...

en yakın arkadaşımın düğünü var, ben ise nikah şahidiyim.Gün en az gelin kadar benim için de uzun ve koşuşturmalı geçecek,gelinin her an yanında olmalıyım,altın sarısı bilekten bağlamalı ultra rahat ayakkabılarım olmasa herşey çok zor olucaktı.Peki ne giymişim: Zümrüt yeşili ipek incecik askılı sırtı çapraz ipli uzun elbisem,altın sarısı ve yeşil enine çizgili clutch çantam,altın sarısı pırlantalı yüzüğüm ve küpem , saçlarımsa hafif dalgalı ensede doğal topuz.Bu rahat kombin ve ayakkabılarla gelsin damat halayları gitsin çiftetelliler :)

cnn_d@yahoo.com

Tugba Sertkaya dedi ki...

Cumartesi gecesi rock barda rock chic:) siyah skinny jean üzerine siyah düz t-shirt ve dore payetli mini Yelek. Bir de bugün aldığım icinde dorenin gizlendiği siyah büyük clutch ımla, koyu renk makyajimla esrarengiz ama bir yandan da altın renginin verdigi isiltiyla etrafa pozitif sinyaller gönderiyorum:) iyi geceler
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

GizeM dedi ki...

email adresim yanlış olmuş pardon..
cemree_ua@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Haftaya cumartesi birtanecik kuzenimin nişanı var ve aldığım kırmızı elbisenin altına tam aradığım ayakkabılar bunlar=) Boomcuğumm lütfen bunları bana gönderinnn İzmir de bu model yokk =(( Neyse ben kombinimi yapayım sonra siz karar verinn =)
Kırmızı üst kısmı yuvarlak halter yakalı elbisemin bir tarafı uzun kollu diğer tarafı ise kolsuz yere kadar uzun. Sol bacağında derin yırtmacı var o aradan ayakkabılarım parıldasın diye.kolsuz olan kısıma 10 cm kalınlığında altın sarısı metal bir bileklik takıcam yeterince dikkat çekici ve iddalı olan bu renge fazla aksesuar abartı olur bence.
Elbisemle aynı renkte olan sapı 3 parmağıma takabileceğim yüzük şeklinde olan kutu çantamı da aldım. Bu elbise ve ayakkabının hakkı gergin bir atkuyruğu saç. Dudaklarımda ten rengini gözümde ise siyah eyeliner ve bol rimel tercih ederim.
Hem düğün sahibi imajı yerinde hem de dikkatler üzerimde.Tabiki bunlar yeni Maddenlerim sayesinde ;)

«En Eski ‹Eski   201 – 400 / 492   Yeni› En yeni»