28 Mayıs 2012 Pazartesi

HEDİYE | Her Güne Her Kombine Herkese Göre 1 STEVE MADDEN

JÜRİMİZ SONUNDA BİR KARAR VARDI! CUMA GECESİ KOMBİNİ İLE BUSE SARANLI (bs_muse) STEVE MADDEN KIZI OLACAK:) TEBRİKLEER! Buse'ye 3 gün içinde ulaşamamız halinde yedek isim PAzartesi ayakkabısı kombini ile Modarella.


Fotoğraf: Zeynep Güçlüten
Mekan: Teşekkürler Hardal Nişantaşı

Styleboom'u sevenler eminim ayakkabıları en az benim kadar seviyordur, yok yok bayılıyor, tapıyor, önce ayakkabıyı alıp sonra kıyafeti ona göre uyduruyordur:) 

Eğer öyleyse bu hafta hepimiz için pek güzel bir hafta olacak. Çünkü Pazartesi'den Pazar'a tam 7 gün 7 ortamda 7 farklı modda 7 STEVE MADDEN ayakkabı ile burada güne başlayacak; Twitter ve Instagram'da #günaydınpabucu diyeceğiz. Ha bir de haftanın sonunda 1 şanslı mı şanslı Styleboomerı STEVE MADDEN'dan 1000TL değerinde 7 çift ayakkabıya boğacağız yehhuuu ♥

Bugün Pazar, bir yandan haftasonu bitiyor diye üzülüyorum ama bir yandan bugün festival zamanı diye resmen havalara uçuyorum:) Festival çimlerinde rahat rahat takılmak için tiril tiril su yeşili keten elbisemi hippi ruhuna cuk oturan, haliyle dolgu topukluuu, tribal desenli Steve Madden'larımla kombinledim. Güneşe karşı şapkamı da ekledim, benden güzeli yook!

Yine de festivalde düz ayakkabı makbuldür bildiğimden yanıma tribal loaferlarımı almayı ihmal etmedim, akşam konserlerde şarkılara bağıra çağıra eşlik ederken, bana en yükseğe zıplamayı garanti ediyorlar:) Daha önce bir düz ayakkabıya gönül verecek, bayılacaksın deseler inanmazdım, ama bunlara bayıldım!


 DÜĞÜNDE CUMARTESİ


Cumartesi demek yaz sezonu ile birlikte düğün demek:) Önümüzdeki ay boyunca her ay bir düğünde epey bi süre oturup sonra kendini pistte bulmak hatta bir bakmışsın halaybaşı olmak demek:p Düğün davetlerinde her zaman uzun ama tek renk elbiseleri tercih ediyorum, ve bu gecelerde ayakkabının da benim için bir mücevherden farkı yok. Uzun lacivert elbisemi altın rengi pırıl pırıl parlayan Madden'larımla kombinledim ve koluma da birer altın kelepçe geçirdim. Bu ayakkabılar hem bilekteki hem öndeki T-bandı ile ayağımı güzelce kavrıyor, her tür hoplamayı zıplamayı ve uzun süre ayakta kalmayı vaad ediyor. Yine de yanımda her zaman ışıltılı bir çift de babet taşımayı ihmal etmiyorum, gece uzun;)



CUMA GECESİ ATEŞİ:


Yaşasın Cumaaaaa! Her Cuma olduğu gibi bu akşam da dışarıda, favori yerimizdeyiz. Dans dans, sohbet muhabbet ve eğlenmekten yorulmaya hazırım:) Ne giyeceğimi değil ama hangi ayakkabılarımı giyeceğimi değil sabahtan taaaaaaaaaaaa hafta başından biliyordum:) Kırmızı, ultra yüksek topuklu, bileği incecik bandıyla kavrayan Mary Jane model Madden'larım zaten öyle dikkat çekici, öyle muhteşem kii üstüne önce siyah bir elbise denedim, sonra bu beyaz dantel etek ve şifon gömlekte karara kıldım, böylece hem akşam yemeğine hem de devamında gideceğimiz mekana gayet uyan bir kombin yakaladım. Hadi dans dans!

KIZ KIZA PERŞEMBE:



Perşembe! Haftanın iple çektiğim günlerinden biri çünkü bizim kız kıza yemek günümüz:) Bahaneye yer yok, illa ki buluşuyoruz:) Haftanın özeti, dedikodu, haftasonu planları. Elbette üçümüz bir araya gelmişken ayaklarımızı yan yana koyup fotosunu çekmeden akşamı bitirecek değiliz, o yüzden en çiçekli, en girly Madden'larımı bu gecenin kokteyli Cosmo'mun renginde seçiyor, ayakkabılarım yeterince desenli olduğu için onları kabarık eteği ve ince kemeri ile yine çok girly düz renk elbisemle kombinliyorum.

 60'LARDA ÇARŞAMBA:



Çarşamba hafta ortası demek, haftasonuna biraz daha yaklaşmak demek! Havalar güzelleşince hemen her yerde bir dolu güzel parti oluyor. Bu akşam açık havada bir 60'lar partisine davetliyim, partiden önce arkadaşlarla yemek yiyip oraya devam edeceğiz. Dönem partilerini çok seviyorum çünkü her şeyden önce hem biraz nostalji yaşamak, hem kendi kendinin stylisti olmak çok keyifli! Onun kadar formda olmasam da ilhamımı Twiggiy'den alıyor, 60lara STEVE MADDEN'ın bu iki renkli, kalın topuklu duble platformları ile selam duruyorum. Çiçekli, tamamen düz kesim elbisem ve saçaklı küpelerimle zaman makinesinde yerimi aldım:) Bu ayakkabılar sadece platformu değil rengi ile de baakları upuzun gösteriyor yay!


CLASSY SALI:


Bugün Salı...Ofiste ağır tayfa ile çok önemli bir toplantım var! Bu gibi durumlarda görüntümün her şeyden önce "classy" olmasına dikkat ediyorum. Çoğunlukla söz bende olacağı için ve pür dikkat dinlenmek istediğim için kostümümü klasik, ayakkabılarımı ise elbette siyah dahi olsa çok dikkat çekici ve klas bir çift olarak belirledim. Siyah biyeleri ile şık ve zamansız beyaz gömleğimi siyah etek ve içindeki ten renkli detayı ile siyah laser cut STEVE MADDENlarımla kombinledim. Böylece en klasik olmam gereken zamanda dahi farkımı ayakkabılarımla ortaya koydum.

SENDROMSUZ PAZARTESİ:

Bugün Pazartesi... Haftanın ilk günü benim için bol koşturmalı, İstanbul trafiğinde uzun mesafe rekorları kırmalı bir gün ama yüksek topuklardan da vazgeçemeyeceğim! O yüzden bu hem rahat hem şık saks mavi Madden'ları beyaz geniş paça pantolon ve sezonun bir numarası çiçek desenli gömlekle kombinledim. Ayakkabılarım yeterince çarpıcı olduğundan aksesuarı az kullandım. Tadına doyulmayan haftasonundan sonra kapıyı tak tak çalan Pazartesi sendromuna bir çift parlak renkli pabuçla "HAYIR!" diyorum. Benim Pazartesim sendromsuz:)


Gelelim bu haftanın sonunda birbirinden güzel ayakkabıların sahibi olacak Boomerı nasıl belirleyeceğimize
  • Öncelikle bu blogun "İzle"yicisi olmalısınız (İzle butonu blogda hemen en altta)
  • Sonra STEVE MADDEN Türkiye Facebook sayfasını hemen buraya tıklayarak  Like/Beğen yapmalısınız
  • Son olarak bu postun altına bu hafta boyu paylaştığım ayakkabılardan beğendiğiniz ya da beğendiklerinizi seçerek aynen benim yukarıda yaptığım gibi, HANGİ ayakkabıyı NEREDE ve NELERLE kombinleyerek giymek isterdiniz, bir iki satırda yazmalısınız. Benimki size örnek olabilir.
  • Yorumunuzun sonuna mail adresinizi muttttttttlaka eklemelisiniz.
  • DİKKAT! Bu hafta boyunca bu postta her gün yeni bir STEVE MADDEN ayakkabı sizi karşılayacak, her yeni gün yeni bir yorum daha yapma şansınız olacak! İster 1 güne 1 yorum, ister 7 ayrı güne 7 ayrı yorum yapın, size kalmış.
  • FAKAT günlük yorumunuzu yalnızca o günün ayakkabısı hakkında yazmak için kullanabilirsiniz, önceki günler için değil:)
  • Adsız, mail adresi olmayan ve yarışma gereklerini yapmamış yorumlar maalesef onaylanmayacak.

Yorumlar 5 Haziran 2012 Salı geceyarısı kapanacak ve yorum bırakanlar içinden 
"seçtiği ayakkabıyı en doğru yerde en uyumlu parçalarla kombinleyerek anlatan kişi
bendeniz, Steve Madden Marka Sorumlusu Zizi Hollo, NEXUM Ajans Başkanı Filiz Behrendt ve IMAGE PR Süpervizörü Anita Koncabahar tarafından oluşan jürimiz tarafından seçilecek!
Seçilen kişinin Facebook üyeliğine bakılarak kendisiyle bağlantı kurulacak.

Bakalım siz STEVE MADDEN ayakkabılarla kim, nerde, nasıl oyununu nasıl oynayacaksınız:)
İlham uzakta değil, hayatınızın ta kendisinde!
Not: Kazanan kişinin fotoğraf ve video çekimi yapılabilir.

492 yorum:

«En Eski   ‹Eski   401 – 492 / 492   Yeni›   En yeni»
Unknown dedi ki...

mail adresimmi de ekleyip bir adım daha ayakkabılarıma yaklaşayım
bs_muse@hotmail.com

aysu dedi ki...

Boomcuum,
Uzun zamandır almak istediğim bir ayakkabı, gördüm şimdi öldüm bittim:) Ben bu ayakkabıyı, abiye kıyafetlerimle seve seve kullanırım ama müsadenle anlatılmaz bakılır diyip http://pinterest.com/pin/261138478363604690/ bu elbiseyle giymek istiyorum.

Çok çok öpüyorum

aysu_dagli@yahoo.com

SeLeN dedi ki...

Madem bu cumartesi düğün cumartesisi oldu o zaman bu şahane pabuçlarla en iyi gidecek nar çiçeği kırmızı uzun elbisemi giymeliyim.Çünkü gold -hele de pırıltılısı- en iyi kırmızı/nar çiçeği7fuşya ile yakışıyor bence:)) Göğüs kısmı kum boncuk işli ipek şifon yerlere kadar elbisemin hakkı elbette böyle altın bir Steve Madden olurdu:) Bileğime annemin altın kelepçesini, kulağıma da minik altın küpelerimi takarak dikkati çok fazla dağıtmadan bitirebilirim.

selenkutluay@gmail.com

Ps. Boom bu lacivert elbise sana inanılmaaaaz yakışıyoor!

Adsız dedi ki...

Bu kadar süslü ayakkabıları beyazla kombinlemeye bayılıyorum. Beyaz asimetrik, önü kısa-arkası uzun etekli elbisemle kombinleyip arkadaşımın bu akşam verdiği havuz başı yaz karşılama partisine gidebilirdim. Yine gold küpelerim ve dağınık topuzumla yazlık modda fresh hissederdim:))


Serav Gül
seravgul@hotmail.com

betusss dedi ki...

bu gold simli Maddenler i kardeşime hediye etmek istiyorum.menekşe moru straplez uzun şifon uçuş uçuş elbisesi düz gold kelepçe kolyesi yine düz gold çift kola kelepçe bilezikleri ince bukleli kabarık bonus saçları ve tabiki Madden lar la mezuniyet balosunun en güzel kızı olacağına eminim...

gulcekim dedi ki...

boom sona yaklaştık çok heyecanlıyım doğrusu :) bu cumartesi cicisini önü kısa arkası uzun asimetrik saks mavisi şifon bir elbisetle kombinlerdim akşam yemekten sonra caddenin tozunu attırırdım yuppi :P stevemadden sağolsun (buarada elbisene bayıldım üzerine cukk diye oturmuş süper olmuşsun)

DesperateShopaholic dedi ki...

cumartesi ayakkabısına bayıldım hepsi bi harika zaten keşke benim olsalarrr ahh ahh.Boom senin kombininde çok hoş olmuş ben olsam biraz farklı yorumlardm peplum beyaz bir üst turkuaz kalem etek ve yine turkuaz bi clutch ve gold sallantılı küpe ile kombinlemeyi düşündüm görünce ayakkabıları.ayakkabıyı göstermek ve ilgiyi ayakkabıya çekmek istedm polyvore da yaptm bile kombini :)

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=50134385&.locale=tr

umarım beğenirsiniz:)
yasemintutkopar@hotmail.com

Elf in Alphabet dedi ki...

Bu zarif mi zarif glitter ayakkabıları, önümüzdeki cumartesi katılacağım düğünü düşünerek kombinlemek istiyorum, altın sarısı siyahın annesi, beyazın babasıdır, diye düşünerek, elbise seçimimi 2 renkten birini seçerek yapardım, lakin geline ayıp olmasın, beyaz gelinin hakkıdır! klişesinden de ayrılmaz, beyaza kibarca veda eder, asaletin ağababası siyaha merhaba derdim! Bu pabuçlar bilekten bağlamalı olduğu için dizüstü ve dizaltı kesimler bacak boyunu kesip kısa göstereceğinden, seçimim süper mini veya upuzun bir elbiseden yana olurdu, heyy düğüne de minicik gidilmez ki canım diye düşünüp, kol kısmı japone, bele oturan önü kısa, asimetrik kesim elbise giyer, hem ayakkabıyı sergiler, hem de hot trend bir görünüm elde ederdim, düğünde bu model elbiseden elbette çok olacak ama ben parlak saten olmayan elbisem, at kuyruğum ve tasma gold kolyem ile 5-0 öne geçerdim :)
durnaelif@gmail.com

PELLORA dedi ki...

Alev alev kırmızı Maddenlarım cuma gecemi ateşlemeye fazlasıyla yeterli bir parça! Yanlız kalmaması için onu koyu mavi bilekte biten kobalt mavi jean pantolonum ve beyaz üzerine mavi kırmızı çizgili şifon gömleğimle kullanıyorum.Saçlarımı at kuyruğu toplayıp kırmızı hafif sallantılı küpelerim ve beyaz çapraz aaskılı çantamla güne hazırııııım:)
pelinozlu@hotmail.com

Yasemin dedi ki...

topuklulardan vaz geçemeyen bi insan olarak toprak alanlarda hayat kurtarıcı resmen dolgu topuklar. hemen beyaz maxi eteğimi dolaptan çıkartıp üstüne canlı renkte bi body giyip ayağıma da bu ayakkabıları geçirip havamı atmam lazım kızlara, bakın piknikte bile nasıl şık oluyorum diye =)))

Yasemin dedi ki...

maili unuttum =)

yasemin11t@gmail.com

reha dedi ki...

yine güzel dolgu topuk bir ayakkabı..:)ben bu ayakkabıyı saks mavi maxi eteğim,bu uçuş uçuş eteğimin üstüne askılı beyaz bi tişört,uzun nili silver kolyem,küpelerim okyanus tonlarında clutch çantamla kombinlerim.saçlarım gayet dogal dalgalı hafif makyajım ve parlatıcımla konser için hazırım,tabi ki bende yanıma mutlaka babet alırım boom:)
rehatas86@gmail.com
reha ataş

mhtpcn dedi ki...

boom ben bu ayakkabiyi hastanede bir is gununde beyaz askili diz ustu rahat kesm bir elbiseyle giymek isterim. kalin boynumu cevreleyen plaka bir kolye takarim. bileklerimu rengarenk boncuklarla ve friendship bilekliklerle doldururum. elime fusya bir portfoy alirim. kosturmaktan yorulunca da duz ayakkabimi geciririm ayagimaa :)
facebook:mehtap canciğer
mehtapcanciger@hotmail.com

audrey dedi ki...

Gunaydin pazar gununun tribal desenli dolgu topuk pabucunu sabah caddeye kahvaltiya giderken Zara kot etegim ve Koton lacivert kolsuz gomlek ile kombinlemek istiyorum yanina beyaz Marilyn Monroe resimli buyuk canta ve mavili kemik cerceveli buyuk gunes gozlukleri de tamamlardi. Gun icinde yorulursam tribal desenli babetler de buyuk cantamdan cikarak ayaklarimi kurtarir..
iozker@gmail.com
İrem Ozker

SeLeN dedi ki...

Selam Boom,
Geldik haftanın son gününnee:)
Biliyorsun ki bu pazar ayakkabıları da yine giymelere kıyılamayacak gibi:)
Ben bu şahane Madden'leri önce uzun güzel bir pazar kahvaltısına götürürüm. Uzuuun beyaz tiril tiril bir elbisenin altında tüm gözleri rahatlıkla üzerlerine toplabilirler... ve bunu hakediyorlar:)
Pazarın keyfine uygun ayakkabının renklerinde arm party de bizimle, boynumda yine uzun ince zincirler.
Veee sapları lacivert biricik hasır çantam da bizimle... Tabi ki de deniz kenarında bi yerde kahvaltıdayız:)))
Kahvaltıdan sonra da arkadaşlarla bütün gün takılabileceğimiz kırlık çimenlik açık hava bir yere gidiyoruz. Belki yanına festivale de uğrarızzzzz:))


selenkutluay@gmail.com

Sanırım haftanın en en en çok sevdiğim ayakkabısı bu:)
uzuuuun elbiseler uzuuun etekler uzuun geniş paçalı pantolonlarla giymeyi en sevdiğim model:))

Adsız dedi ki...

Öncelikle günaydın Boom! Günlerden pazar olunca haliyle biraz geç uyanıyorum :)) Gerçi yarım saattir gözlerimi dolgu topuklu, tribal desenli Madden'den ayıramıyorum. Ayakkabıların hepsi muhteşem ama gözüme takılan bu renkli, sevimli, sanki onun da ruhu varmış gibii gelen Maddenler. Ben onları tatlı, pembe tiril tiril bir tulumla kombinlerdim. Bileklerime aynı renklerde şerit bileklikler. Saçlarım açık ve biraz özensiz gibi olmalı, güneş gözlüklerimi de aldım mı kimse mutluluğumu engelleyemez! :)

melek.nihan@hotmail.com
Melek Nihan Şahinoğlu

Madam Chic dedi ki...

Kesinlikle bu tribal desenli hippi ruhunu derinden hissettiren ayakkabıları görünce benim olsun dedim. Çok ama çok güzeller, eğer bu ayakkabılar benim olsa, flare jeansle kısa olan boyumu uzatırdım ama bu güzelim pabuçların görünmesi hey bana bakın ne kadar da güzelim diye haykırması gerek der açık mavi skinny jeansimi altıma geçirirdim. Üstüme ise ipek beyaz bir gömlek giyer, kollarımı bileziklerle doldurur, boynuma yine hippi ruhunu yansıtan büyükçe ve gösterişli bir kolye takardım. Saçlarımı dağınık bir topuz yapar az bir makyajla yüzümü renklendirir hippi etkisini tam hissettirebilmek için de püsküllü bir çantayı koluma takar bütün hayran bakışlarını toplayarak arkadaşlarla buluşmaya giderdim. Tabi ki blogum içinde fotoğraf çekmeyi unutmadan (:

Sevgiler
madamchic@hotmail.com
İpek Değirmenci
facebook : Madam Chic (kişisel blog)

funda dedi ki...

bugünkü festival kombini beni benden aldı renklerin uyumu harika tek kelimeyle muhteşem bugünkü kombinede yorum yapmak istedim.bugün pazar günü antalyada yaşıyorum sahilde gezerken giymeyi çok isterdim bu güzel ayakkabıyı maxi bir elbisemle hayal ediyorum kendimi.umarım bu hayalim gerçekleşir.funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

kova kadınıyım ben dedi ki...

bugün cuma:

cumartesinin sesi cumadan gelir benim için :)
hazırlık yapmak lazım tabi
kırmızı bir ayakkabı ile one cıkmayacak kadın tanımıyorum ben :)

beyaz mini bir elbiseye ne demeli
etekleri cus ucus olsun
yanlıslıkla :) bir marliyn pozu bile verilebilir belki :)

gösleri bacaklardan bele cekmek için ( ki hiç işime gelmez !)beline ince saks mavisi bir kemer takmayı da unutmamak lazım.
ruj mu?
e tabiki ayakkabı ile anı renk:)

kovakadiniyimben@gmail.com

selda dedi ki...

bugünkü festival kombinini görünce kalbim durdu.pazartesi günü ilk iş günüm olacak bu ayakkabılar bende olsaydı ilk iş günümde tüm gözler bende olurdu gardırobumda çok fazla ayakkabım olmağı için bu çok iyi olurdu benim için.kazanırsam her yerde rahatça giyebileceğim bir ayakkbı rengi muhteşem böyle bir model ayakkabım olsun hep istemiştim o yüzden şansımı denemek istedim.selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

kova kadınıyım ben dedi ki...

perşembe:

bugün aylaklık yapma günü
özensiz sıklık nedir bilir misin?
hişte o tanımı yapmak için giyilecek bu cıceklı ayakkabıya ıhtıyacım var.

skinny jean ve kıs kolu
göbek kısmını ga bağlıyacagım pembe bir gomlekle yıldızım olan ayakkabım iyi anlasacak bence.

sacları da ormek lazım.
hobo bir canta da aldık mı tamamdır.

bak duydun mu soruyolar:
af edersiniz :) o ayakkabıyı nerden aldınız acaba?

kovakadiniyimben@gmail.com

şengül dedi ki...

bugünkü festival kombini ne kadar muhteşem olmuş boom.ben bu şık ayakkbıyı bugün akşam konser var orda giymek isterdim uzun elbisemle çok hoş olurdum kendimi öyle hayal ediyorum...şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

kova kadiniyim ben dedi ki...

bugun cumartsei

tangoyu ve tango yapmayı izlemeyi seven hatta aşık biriyim biliyo musun?

aşkın ateşin dansını izlemeye gitmek için muhtesem bir seçim bence
düğün mezunıyet yazık olur bu ayakkabıya
bir üst kademeye cıkarmak ıcın bence en uygunu tango:)
şaşasına yakışsın ama değil mi?

ayakkabının öndeki altın ile çanta
arkadaki güöüş detayı ile aksesuarlarımı birleştirmek iyi fikir bence.

elbise ye gelirsek.
bakarsın bi centilmen yakısıklı dansa kaldırır :)
neden olmasın?

hareketleri kısıtlamıcak uzunlukta bir mint yeşili elbise de giydik mi
tamamdır bence.


kovakadiniyimben@gmail.com

kova kadınıyım ben dedi ki...

bugün pazar

büyün bir hafta cok gezdim tozdum
pazar günü biraz dinlenmek lazım
bugun aile günü
hava da güzel dısarı cıksak ya da piknik mi yapsak
komsular gidiyo bak had onlara takılalım bizde

aaa komsu kızını da unutmamak lazım
hemen tribal loaferler giyilmeli
düz rahat olsun ama sılıktan da odün vermeyelim.

renkli kısa sortum ile ile
beyaz tsort ustune kot gomlegımle
komsu kızı süzmye basladı bile ben :)
nerde benim hippi ac bandım gozlugum ve sapkam :)
mercek altındayım
yıldızımsın tribal loafer ;)

kova kadınıyım ben dedi ki...

tabiki ayakkabılarıma ulasşmak ıcın mail adresini yazmak lazım
pazar bu senın ıcın

kovakadiniyimben@gmail.com

Tugba Sertkaya dedi ki...

Bu pazar ayakkabılarına bayildimmm neşeli bir pazar sevgiliyle gezmek gezmek gezmek pamuk seker kağıt helva gibi aksiyonlara girmek ohh mis gibi hava:) lacivert skinny jean turuncu bol relax bir gömlek ayakkabiyla benzer desenlerde çapraz çanta birazda takip takistiralim. Ta taaa boho boomer, herkese keyifli pazarlar:)
dr.tugbasertkaya@hotmail.com

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Ooooo işte aradığım bu ayakkabı!! mkbl conceptten aldığım uzun siyah yırtmaçlı elbisemin altında bu ayakkabılar birer sanat eseri gibi duracak, dore ayakkabım dore aksesuarlarımla gecenin parlayan yıldızı benim :)

zeynep çenesiz yarımca
zeynep_cenesiz@hotmail.com

neslhnkrpz dedi ki...

bugün pazar. haftanın yorgunluğunu arkadaşımla gideceğim bir fotoğraf sergisi ardından onunla bir cafede oturup dedikodu yaparak atacağım :) sergiye de gideceğim için hem rahat hem de şık olmalıyım. bu ayakkabılarla bol paça beyaz pantolonumu giyerim. üzerine su yeşili gömleğimi giyerim. malum ayakkabılarım çok desenli zaten göz yormayalım :) sol bileğime beyaz kordonlu saatim, sağ bileğime ise ayakkabının içinde olan tüm renklerden ince bilezikler takarım kulağıma küçük, beyaz taşlı bir küpe, saçlar dağınık ve hafif bir makyaj. koluma da hasır, küçük bir çanta neden olmasın? :)

neslihankarpuz@hotmail.com

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Veee işte pazar günüme renk katacak ayakkabılar yeni aldığım şeker pembesi kotumun altında dikkatleri üzerine çekecek .. Aynı renkde boncuklardan oluşan bilekliğim , beyaz tshirt üm ve lacivert clutch ımla pazar günü eğlencesi için hazırım ;)

Zeynep Çenesiz Yarımca

zeynep_cenesiz@hotmail.com

shoppinglove dedi ki...

Bugun civilcivil bir pazar! Deniz kum gunes hersey cok guzel:)) tatil harika geciyor... Aksam parti var ve ben ne giyecegimi dusunuyorum.ayakkabilarimi zaten onceden sectim.hem sik hem rahat hem de civilcivil bu steve maddenlerden baskasini dusunemem.uzerime ucuk sari bir elbise sectim.hafif yanan tenimle bu renk cok guzel olacak.belden oturan etegi kabarik,boyu dizlerden dort parmak yukarda bir elbise.elbisenin ust kismida kalin askili yakasi kapali.sirt kismi ise u seklinde dekolteli arka bel kisminda ise fiyonk var.Deniz mavisi uzun askili bir canta tercihim.koluma renkli boncuklu bir bileklik, kilipsli mavi renk deniz yildizi seklinde bir kupe seciyorum.makyajim soft .saclarim alelade enseden toplanmis olacak.denize nazir bol dansli bir parti olacak,tabi bu sirin mi sirin yaz ruhunu yansitan babetlerimi de yanima alacagim.butun gozler ayakkabilarim ve bende olacak :))....

shoppinglove dedi ki...

Yine unuttum :) sevimlikaktus@gmail.com

bonheur dedi ki...

tribal desenli Steve Madden'lar bir harika :) önümüzde bahar şenlği haftası olunca rahat ama şık bir ayakkabıya hayır demem doğrusu:) ayak bileğinde biten skinny jean üzerine basic hafif bol beyaz t-shirt üm altına da bu harika ayakkabı:)tabi ki aksesuar sevdalısı ben elime koluma birşeyler takmadan dururmuyum, şöyle renkli birkaç bileklik en sevdiğim saatim ve gümüş yüzüğümü takıp,küçük çapraz askılı saks mavisi çantamı da aldım mı konserlere gitmeye hazırım :) bana uğraşma sen göremezsin diyen arkadaşıma da selam olsun bu madden' lar ile artık boyum neredeyse onun ki kadar :)yaşasın yüksek ama rahat ayakkabılar...

erga_09@hotmail.com

Felsefeci dedi ki...

Bu ayakkabıları açık renk dar paça kot ile giyerdim kotun paçalarını bilek üzerinde kıvırırdım üzerine de üstünde Benim Bedenim Benim Kararım yazan tshirtümü giyer eyleme giderdim ve tabi ki babetleri de alırdım malum kaçmak gerekirse falan rahat olsun :)
bunun dışında bu ayakkabıyı yine bu şekilde giyerdim ama üzerimdeki tshirt yerine yine beyaz güzel bir yaz bluzu ile kombinler temmuz başında mezuniyetime giderdim siyah cüppemin altında oldukça güzel duracaktır ancak odtünün yollarını düşünürsek yine babetler olmadan olmazdı derim
saylanselin@gmail.com

gulcekim dedi ki...

Boom dolgu topuklu ayakkabıyı gördüm vuruldum ben su an yokum yokkk :P tribünler desenli rengarenk dolgu topuklu ciciyi ben beyaz uçuş uçuş bilekte biten bir etek ve üzerine pembe düz bir bluz ile kombinlerdim arkadaşlarla kahvaltıya giderdim gün uzayacağı için senin yaptığın gibi yanıma düz ve rahat bir ayakkabı alırdım :)

Aicha! dedi ki...

Onlar nasıl güzel ayakkabılar! Bu tarz bir kaç model görmüştüm ama tam dolgu topuk olmadığı için hoşuma gitmemişti. Steve Madden'a teşekkür etmem lazım bu güzel ayakkabı için ^^ Bu ayakkabıyı yeşillik bir yerlere giderken etek pantolonla giyiceksin. Hem şık hem rahat olmak için birebir dolgu topuklular. Şeker pembesi bir pantolonla süper giderler bence :) Zaten ayakkabı desenli olduğu için düz renk kıyafetler giyersek daha bir uyumlu olur gibime geliyor. Beyaz bir t-shirt giyip fötr şapkamızı da taktık mı tam olur.

aichacoskun90@gmail.com

Gizem dedi ki...

"Pazar" Alışverişi

Hafta içi beni uyandırdığından pembe minik sevimli bir saat olması bile tam karşımdaki saati sevdirmeye yetmeyen aynı saat, pazar günü alarmsız uyanan benim için en sevimli şeye dönüşüveriyor birdenbire. Gözüm pembe tonları arıyor bundan sonra, belki kendimi saate affettirmek için. Fuşya bluzumu beyaz dantel eteğimle kombinledim hemen,ayakkabılarımsa bu hem çok yürüyeceğim, hem de vitrinlerde kendimi şık görmek istediğim alışveriş günü için süper seçimdi! Mavi/fusya hasır cantamı takınca pek hanımefendi oldum, hanımelimi de kokladım attım kendimi sokağa :)

Gizem Köse
sgizemkose@yahoo.com

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Canan dedi ki...

nihayet havalar ısındı,adalara gidip orman havası ve deniz havasını içimize çekmek lazım,hem belki faytona atlar tur da yaparız bisiklete de bineriz neden olmasın.Dolgu topuklu tribal desenli Steve Maddenlerim ayağımda,pembe skinny jean ve denim gömleğimle kombinledim,çantam ise turkuaz renkli cambridge satchel,kollarımda renk renk bilekliklerim kısaca arm partynin hası kollarımda, e ayakkabının hası da ayaklarımda :) önce eşimle adalarda denize karşı orman içerisinde piknik yapıyoruz, sonra merkeze inip dondurmalarımızı yiyoruz,faytonla tur da attık,eşim "adalara gelmişken bisiklete binelim mi" diyor "aa ama bu dolgu topuklularla sen nasıl bisiklet süreceksin rahat edemezsin" diye ekler "hayırr tabiki sürerim, ta daa işte tribal loaferlarım var " :) tribal loaferlarımı ayağıma geçirip bisiklet turumuz ile ada gezimize sonlandırıyoruz

cnn_d@yahoo.com

Canan dedi ki...

nihayet havalar ısındı,adalara gidip orman havası ve deniz havasını içimize çekmek lazım,hem belki faytona atlar tur da yaparız bisiklete de bineriz neden olmasın.Dolgu topuklu tribal desenli Steve Maddenlerim ayağımda,pembe skinny jean ve denim gömleğimle kombinledim,çantam ise turkuaz renkli cambridge satchel,kollarımda renk renk bilekliklerim kısaca arm partynin hası kollarımda, e ayakkabının hası da ayaklarımda :) önce eşimle adalarda denize karşı orman içerisinde piknik yapıyoruz, sonra merkeze inip dondurmalarımızı yiyoruz,faytonla tur da attık,eşim "adalara gelmişken bisiklete binelim mi" diyor "aa ama bu dolgu topuklularla sen nasıl bisiklet süreceksin rahat edemezsin" diye ekler "hayırr tabiki sürerim, ta daa işte tribal loaferlarım var " :) tribal loaferlarımı ayağıma geçirip bisiklet turumuz ile ada gezimize sonlandırıyoruz

cnn_d@yahoo.com

Unknown dedi ki...

dolgu topukluuu, tribal desenli Steve Maddenlarınla

buradaki gömleği,

http://e1206.hizliresim.com/y/3/7djl1.jpg

ve buradaki pantolonu giymek isterdim.

gzm2811@windowslive.com
http://e1206.hizliresim.com/y/3/7djp1.jpg

Unknown dedi ki...

nerede giymek istediğimi yazmayı unuttum.bir pazar günü gündüz arkadaşlarımla buluştuğumda giyebilirim.ayakkabılar dolgu topuklu olduğu için gece giymek istemezdim açıkçası ama gündüz gezmelerinde hemenhemen heryere uyabilir diye düşünüyorum.

gzm2811@windowslive.com

Dumanz dedi ki...

Ben bir dolgu topuk aşığı olarak sadece pazartesi için yorum yapmıştım, şimdi ise pazar gününe daha bir iştahla yorum yapacağım. Ben bu rengarek ayakkabıların üzerine açık sarı yüksek bel minnacık bir şort, üzerine de beyaz kolsuz incecik bir gömlek(şortun içine sokulacak), içine mint bir çamaşır. Saçlarım at kuyruğu, boynumda rengarenk biu factory cam boncuklu kolyelerim (tercihen mavi-gold tonları). Elime de çamaşırımın rengi olan mint rengi vintage esintili omuza asmalı bir çanta.. Yazarken içim bir hoş oldu :)

duman-z@hotmail.com

zaman-e mektupları dedi ki...

Bol paça krem rengi bir pantolon üzerine pembe bir bluz ile kombinlerdim pazar günü ayakkabısını.madem festivaldeyiz :) saçlarımı da tam tepeden topuz yapardım.Koluma rengarenk bileklikler takardım.
emieee_y@hotmail.com

Unknown dedi ki...

selam güzeller güzeli boom'um:)
ben 2 sinede bayıldımm bittim öldüüüm :D o derece yani... benim tercihimde geçen gün bir butikte gördüğüm "koyu yeşil asker yeşili acı yeşil" işte onlardan biri haarika sırt dekolteli bir tulum ile muhteşem olurdu artık o festival senin bu festival benim tabii senrin geceler için sırtı sıcak tutmak için bir şal fena olmaz ;)

The Lost Girl dedi ki...

Tam yaz ayakkabısı. Tatilde giymek için süper, mor tulum, etnik tahta kolye ve arm party ile yazın en şık ve rahat giyinen(bilhassa loaferlarla) kadını olunabilir.

thelostgirl@gmail.com

Unknown dedi ki...

maili unuttum burcubilir8@gmail.com

gulcekim dedi ki...

son yorumuma mail eklemeyi unutmuşum boom aynı cümleleri tekrar kuramam ki :( ama tribal topuklu şahneye aşık olmuştum ve onu uçuş uçuş beyaz bilekte biten beyaz bir etekle ve üzerine pembe düz bir bluz ile kombinlemiştim arkadaşlarla kahvaltıya gitmiştim :) yanıma da senin yaptığın gibi düz bir cici almayı ihmal etmemiştim ne de olsa günler upuzuuuun :) stevemadden sağolsun gozdeocaf@hotmail.com

Moda Masalları dedi ki...

Bütün hafta içinde en güzel gün geldiyse, en güzel ayakkabıları da saklı oldukları yerden çıkarma vakti geldi demektir. Sosyetik arkadaşlardan birisinin, mangal değil de barbekü partisi verilen cinsten bir bahçeli bir evi varmış :) Oraya partiye gidiyoruz. Bu ayakkabılar baş rolde, üzerinde kısa bir kot şort ve bebe yakalı, sıfır kollu bir bluz var. Bluz bej rengi, yakası aynı ayakkabılarım gibi rengarenk bir kumaştan yapılmış ve yakanın ortasından aşağı doğru inen aksesuar düğmeleri var. Düğmelerin her biri farklı farklı canlı renklerden.Bir de şu rengarenk bilekliklerden taktım mı tamamdır. Hem içinde rahat ettiğim, hem de abartmadan şık olduğumu düşündüğüm için hiç tereddütsüz giyiyorum bu giysileri. Sonra da akşamüstüne doğru partinin bitmesini beklemeden belkide, "Yedik, içtik kalkıyoruz gibi olmasın ama bize müsade" diyoruz. Arabanın arkasına bağladığımız bisikletlerimiz var çünkü :) Topuklular garden partide tamam ama sıra loaferlardaaaa. Onlar benim gözdem :) Onları ayağıma geçirip bisikletlere atlıyoruz. Hep filmlerde olan o romantik bisiklet turuna hazırım şimdi.
ozgecanbeypazar@hotmail.com

poseidon dedi ki...

Bu dolgu topuk enfes ayakkabı yüksek bel, midi boy, kloş şeker pembesi etek ile kalın askılı kot büstiyerle kombinlenmek için üretilmiş olmalı. Elimde kısa saplı kırmızı çantam, bileğimde rengarenk arkadaş bilekliklerim, boynumda somon rengi ipek bir şal, gözümde çerçevesi somon rengi kedi gözlüğüm ve deniz esintisiyle uçuşmaya hazır doğal dalgalı saçlarımla tekne turuna çıkmaya hazırım sanırım, ne dersiniz?

poseidon-blog@hotmail.com

berrak izmitlioğlu dedi ki...

bugün pazar ve bizim brunch günümüz yaşasııın! havalar iyice ısındı ve her pazar gittiğimiz mekanımızın bahçe kısmı açıldı. çimler ve çiçekler arasında brunch keyfine bayılıyoruz ailece:) herzamanki gibi ayaklarımı süsleyen steve maddenlerim ayağımda, üzerime diz üstü dar kot eteğimi ve spor kesimli tunik tarzı pembe gömleğimi giydim.kulağımda minik rengarenk tahta boncuklarla yapılmış tasarım harikası küplerim var.çiçekler arasında uyumla cıvıldıyoruz resmen:) kahvaltı sonlarına doğru sıkılan ve yerinde duramayıp parka giden bir oraya bir buraya koşan minik oğluşumun peşinden giderken değiştirdiğim babetlerimle fırtına gibi esiyorum:)ışık hızındayım:)

haftayı bitirdik.tüm hafta steve madden ayakkabılarla yatıp, yine onlarla kalktım. Hayal etmek güzeldir, gerçeği yaşamaksa muhteşem. hayallerimin gerçeğe dönüşmesiyle hoşçakal Boom... gerçekten harika bir yazı dizisiydi...
sevgiler
berrakpercinler@hotmail.com

AyLin dedi ki...

Pazar ayakkabılarınaa bittim. Özellikle topuklu olana. Ama topuksuz ayakkabı hastasıyım ikilemde kaldım:(
O topukluları koyu mavi bir elbiseyle belinde pembe bir kemeriyle birlikte giyerdim :) Sadee olmayı seviyorum napayım. Elbiseyi hayalimde bile süsleyemedimm :)

Unknown dedi ki...

Bir haftadır yoğun sınav programım arasında tweet atmaya bile vaktim yokken bıkmadan usanmadan sana yazıyorum.Neden? Çünkü bu ayakkabıyı pazar gününe saklıyacağını biliyordummmmm =) Çıktığı nisan ayından beri bir türlü gidip alamadığım rüyalarıma giren bu ayakkabı içinn.düğünlerdi nişandı yıl dönümüydü derken bir kendime vakit ve nakit =) ayırıp alamadım. Ama bu sefer bu kadar da yaklaşmışken kazanamazsam ağlarım=((
Pazar sabahı adettendir aileyle kahvaltı keyfiyle başlar.güne sakin ve zinde başlamak icin beyaz yırtıklı mini şort üzerinme mint yeşili askılı V yakalı salaş bir t-shirt giyip ön kısmını biraz içime sokarım. Belime lacivert ince bir kemer ayağımda da tribal desenli loaferlerimi giyerim sabah serinliğinden sakınmak için ince dirsek kollu altın sarıs fermuar detaylı jean mont ideal. Nasılsa geceye de lazım olacak.birkaç ince altın sarısı zincir kolye elime de 4 5 parmağıma değişik yüzükler. yüzüksüz bileğe de fuşya ve altın sarısı ince bileklikler. mint rengi ojelerle kahvaltıya hazırım. Bugün yoğun bir progran olduğu için içi fuşya dışı lacivert çift taraflı büyük deri çantamı takarım. sabah için lacivert taraf.
Akşam üstü kahvesi sevgiliyle denize karşı içilecek kombinimde ufak bir ayakkabı değişikliğiyle devam ediyorum. Tribal desenli dolgu topuklarımı ayağıma geçirip çantamı da fuşya tarafına geçirdim mi 5 dakikada hazırım.
Gece konser için fuşya ara belli küçük pileli çan gelen şifon mini eteğimi giyip üzerine beyaz bir atlet jean montla yola devam dolgu topuklarımı çıkarmaya hiç niyetim yok=) Ama loaferlerim de zıplayıp tepinmek için yanımda.elime de büyük çantamın içindeki yavrusu olan pembe çantayı alıyorum. sabahki aksesuarlarım da hala benimle sevgilim de yanımda değmeyin keyfime=))
7 gündür sana severek yorumlar yaptım Boomcuğum inşallah beni seçersiniz, bende evdeki maddenlerimim yanına bu 7 kardeşi eklerim=)) bs_muse@hotmail.com

HELYU dedi ki...

pazar günü olmuş,bütün gün dışarıda olacağımıza göre;
beyaz fistolu kalın askılı bele oturan, eteği çan şeklinde diz altı elbisemle giyerim bu cıvıl cıvıl enerji dolu steve madden larımı.
çingene pembesi çantamı çapraz takarım, birde hasır kocaman şapkamı alırım yanıma. e Antalyanın güneşinden beni ancak korur. artık pazar günü eylencelerinin hepsine hazırım. çünki yanımda en eylencelisinden loaferlarım var. böyle eylenceli renkleri olduğu içinde ne giysem yakışıyor :)

HELYU dedi ki...

bütün bu Steve Maddenlar beni benden aldı, unuttum :)

handekarazeybek@gmail.com

yesim dedi ki...

pazar rahatlık demek...o zaman kısa bir kot şort giyelim.üzerine ise basıc bir beyaz, yaka kısmı hafif dekolteli, t hshırt...ayakkabılarımız ve ayakkabılarımız ile aynı aztek desenli kolye ve bileklikler....saçlar düz fönlü ama iki yan önden birer tutam saçı arkaya dogru salaş bireştrilerek örgü yapılmış....ayaklar iflas edince de aynı desenli babetler imdada yetişir..:) şimdi gelsin nice festivaller....yesim@ulugbay.com

Adsız dedi ki...

pazar gününün ayakkabısı mezuniyet hediyem olsun.tribal desenleri çok sevip kayseride bulamayan birisi için bundan iyisi olamazdı herhalde. ben bunu şifon maxi buz mavisi bi elbiseyle tamamlardım herhalde. her ne kadar önü kısa arkası uzun modelleri görmekten gına gelmiş olsa da ayakkabımı göstermek adına önü kısa arkası uzun olanlardan tercih ederim. aksesuarlarımı buz mavisi, turkuaz, nil yeşili ve mercan seçerdim
iletisim.merve@gmail.com

Nisa Altan dedi ki...

Boom bu ayakkabı kesinlikle bir kot büstiyer ve mini lacivert belki çilek desenli bir eteği hak ediyor. Bileklik ve kolyelerle tamamlanabilir. Süper dalgalı saçlar ve küçük renkli bir çantayla festivale hazırsınız. Nude tonlarında güneş gözlüklerinizi de hazırlamayı unutmayınn:)

GizeM dedi ki...

İştee buuuu !
Ne zamandır göz koyduğum STEVE MADDEN ayakkabılar.Festival Pazar ayakkabılar harika ötesi..Bu ayakkabılarla bütün kombinler süper olur.. Kombinde tek başına star olmalı ve bu ayakkabılar tek başına bir star.) o yüzden Çingene pembesi tiril tiril bir gömlek elbise etek kısımları 50 ler tarzında olmalı..İki kolumda Bilekliklerim altın zincirli bileklikler,friendship bilekliklerinden olmalı. Saçlarım doğal dalgalı,makyajım da doğal olmalı.Çantam neon turuncu cambridge satchel çanta olsa ne makbule geçer:) Tabi ben topuklularla festivale gitmeyi düşünmem gündüz boğazda sabah kahvaltısı,arkadaş doğum günü,sevgiliyle gezme ... güzel olurdu :)
Sevgilerle...
cemree_ua@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu etnik desenli ayakkabılara bayıldımm. Rengarenk bu ayakkabılarla pembe diz üstü yüksek bel eteğimi ve beyaz şifon gömleğimi giyerdim. Bileklerime rengarenk bileklikler takar elime de hasır plaj çantamı alırdım. Böyle nereye mi gidiyorum? Tabii ki plaja!! <3

seravgul@hotmail.com

Serav Gül

özlem dedi ki...

ilk defa bir Steve Madden im olur inş. boom senin sayende... aslında senn steve maddeni o kadar iyi kombinlemişsinki..pazar günki maddenler favaorim laci tril tril bir maxi etek üzerine neon portakal tonlaronda şifon salaş asimetrik bir bluz bir omzu düşük olabilir.. ozlemozsbn@hotmail.com

özlem dedi ki...

cumartesi harika steve madden ler ..nil yeşili yüksek bel parçalı uzun eteğim ve ayağımda cumartesi günki steve meddenler..eteğimin üzerinde ne ince ne kçok kalın altın sarısı kemer ve altın sarı bilekliklerim ..onun üzerine aynı tonlarda şifon çok dar olmayan çok bol olmayan bluzum..ozlemozsbn@hotmail.com

DesperateShopaholic dedi ki...

Boom bu tribal desenli Steve Madden'lar bi harika elbiseylede çok hoş olmuş bende şort ve salaş bir üstle kombinlemeyi düşündüm hemen festival için rahat bir kombin yaptm umarım beğenirsin :)

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=50180423&.locale=tr

yasemintutkopar@hotmail.com

özlem dedi ki...

perşembe steve maddenler.. neon yavruağzı önünde yaka kısmında oval bir penceresi olan belden oturtmalı hafif kloş dizüstü elbisemle harika olur.. neolur ne olur benim olsun...lütfennnnnnnn boom...ozlemozsbn@hotmail.com

PAPİŞ STYLE dedi ki...

PERŞEMBE, Ben geride kaldım tabii biraz kendimi denize atmakla meşgulum söylemesi ayıp bu aralar da:))

Perşemebe pabuçların nefiss yine ve sen de çok nefissin Boom.

Perşembe Steve Madden pabuçlarımı açık mavi şifon pilise diz üstü eteğimi giyer üstüne de pabucun kırmızı tonundan dar bir bluz giyer, kalın yeşil kemer ile tamamlardım.

principessa dedi ki...

selam boom. pazar madden'lerine bayıldım.. ben bu çarpıcı ayakkabıları dümdüz lacivert bileklerime kadar inen hafif sırt dekolteli elbisemle giyer bu güzel pazar akşamüstüsünde arkadaşlarımla kahve içmeye giderdim.
başak gülhan
basakglhn0@hotmail.com

düşlem dedi ki...

Pazar günü ruhuna en uygun tribal desenli Steve Maddenler'i ne ile giysen, nereye gitsen yıldız o olacaktır! O zaman ben de boyfriend yırtık kot şortumla beyaz atletimi giyer, boynuma da mint yeşili,fuşya ve sax mavisi boncuk, uzun kolyelerimi dolardım. Koluma iki parça dolamalı fuşya bilekligimi takardım. Yuvarlak çerçeveli güneş gözlüklerimi de taktım mı tamamdır :) Sax mavisi uzun saplı bavul çantamı da takıp içine babetlerimi koyardım. Sabah boğaz kahvaltısından sonra alışverişte yorulursam babetlerim bana eşlik ederdi.

dilaraavder@gmail.com

Burcu Kalyoncu dedi ki...

her 2 ayakkabıya da bayıldım bayıldım.gözlerim döndü,aşık oldum.bunlardan bende de olmalı.tıpkı çocukluğumdaki gibi bu ayakkabıları başucuma alır onları seyrede seyrede uyurum ben.rüyamda da onları görürüm.günlerce farklı kombinlerle ayağımdan çıkarmam onları ben.
Neyse ben dolgu topuk ayakkabılar için gri-mavi ince kot kumaşından bir elbise seçtim.elbisenin üst kısmı büstiyer şeklinde öpücük yaka straplez,2 kalın kuşakla da boyundan bağlanıyor ve sırtı açık.belden aşağısı ise kloş ve hemen diz altında biten romantik bir tarzı var.incecik yazlık bir elbise.altına bu ayakkabıları giyiyorum.elbisem renk olarak çok iddialı değil ama şık ve bu sayede bütün gözler şahane madden'larımda.kafama toz pembe hasır şapka takıyorum.şapkada fuşya rengi kurdela var.koluma da pembeli mavili çok sayıda boncuklu bileklik takıyorum ve İzmir'deki çim konserlerine gidiyorum.kır yada deniz kenarında pazar brunch'ı da olabilir.
sonuçlsrı sabırsızlıkla bekliyorum,günlerdir hayal alemindeyim.evrene buradan mesaj gönderiyorum bu ayakkabılar benim olmalı diye :)))
burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

Unknown dedi ki...

geldik haftanın en guzel gününe bu harika ayyakkabıcıkları; uzun, maxi boy,şifon pembe renk etek, üzerine beyaz basic bluz kollarımda birsürü bileklikler ve saat, hafif makyaj saçlar dağınık bir şekilde kombinlerdim ve tüm gözler ayyakkabılarımda olurdu :)
elvanbicc@gmail.com

Dear Deer Love dedi ki...

Allah'ım sana geliyorum demek istiyorum. En son çarşamba bırakmıştım bunlar da ne böyle. Hepsine ayrı ayrı ve toplu olarak bayıldım resmen! Bugünkü hakkımı Pazar ayakkabısı için kullanıyorum :)

Ben olsam dar paça bileklerin üstünde biten düz beyaz pantolon ve düz beyaz bir bluz giyerdim. Ayakkabılar öylesine harika be dikkat çekici ki onu hiçbir şeyle gölgelemek istemezdim. Bu kombinle ise kocamla gezmeli tozmalı bir pazar günü geçirirdim, muhtemelen ölesiye rahattır o dolgu topuklar :)

şans benimle olsun :)

Sinem Kocabaş
sinemkocabas@hotmail.it

Unknown dedi ki...

Pazar:
Bugün son gün diye bir yandan üzülüyorum,bir yandan da tam 7 çift ayakkabıya sahip olabilecek kişilerden birisi olduğum için çook seviniyorum.Her gün yorum yazmam bu yüzden :))
Bu ayakkabılara resmen vuruldum! Dolgu topuk,son derece rahat.Aynı zamanda da desenleri bir harika !
Bu ayakkabıyı siyah maxi boy bir etek ve beyaz bir atlet ile tamamlarım.Atletimizi eteğimizin içine geçiriyoruz :) Tabi ki şapkamızı takmayı unutmuyoruuz :) Şapkamı da senin seçtiğin gibi hasır ve küçük seçerdim :)
Sonuçları döört gözle bekliyoruum :)
Cyrstalll...

saganak_240@hotmail.com

betusss dedi ki...

beyaz yüksek bel geniş paça kemer yeri dar uzun bir pantolon,üzerine turkuaz mavi kolsuz şifon bebe yaka (yakanın rengi beyaz olmalı ve pantolonun içine koyulmalı)bluz,ayakkabıda ki turuncu renkte ince kemer ve aynı turuncudan clutch (biraz büyük olmalı) , mavi taşlı küpe , rengarenk bilezikler, biras esnek at kuyruğu toplanmış saçlar ,beyaz çerçeveli kedi gözlük ve tabiki renkli dolgu Madden lar nereye mi gidilir? sabah sahil kenarında güzel bir kahvaltı ardından arkadaşlarla buluşulup biraz eğlenilir
Betül ÇELİK
bcelik065@gmail.com

selema dedi ki...

ne çabuk geldik haftanın sonuna:(
her gün böyle birbirinden güzel ayakkabılar görme hevesiyle açıyordum gözlerimi bir haftadır :) ayakkabılar benim olsun, hayalleriyle değil gerçekleriyle açayım artık gözümü sabahlara :)
eveeett, gelelim cıvıl cıvıl pazar ayakkabımıza.. pazarları benim için sevgili günü..kahvaltıyla başlar, çoğu zaman akşam yemeği sonrasına kadar sürer... o yüzden eşofmanlarımı, spor ayakkabılarımı çekip, rahat rahat pazar kahvaltımı yapayım diyemem ben.. gün içinde beni hangi sürprizler bekler bilemem :)
öyleyse bu madden tam da benim pazarlarıma uygun.. dar paça bir kot ve üzerine beyaz( minik dantel detaylerı olabilir)bir tişortle giyilebilir mesela...
ama ilk tercihim eminim ki beyaz,koton, ince askılı, diz hizasında kiloş bir elbise olurdu.. hem sevimli olurdum, hem de her ortama girmeye hazır.. koluma da lacivert ya da pembe kocaman bir çanta takardım.. malum gün uzun, ben de ıvır zıvırlarla doldurmayı pek severim çantamı..ee havalar da belirsiz hala.. çantaya bir de hırka atmakta yarar var..
yb023175@reading.ac.uk

Inci Mercan dedi ki...

Yasasin Cuma demek istiyorum izninle Boomcum,o ne sahane bir Madden'dir:)
Bu kipkirmizi aşki simsiyah uzun (hatta kuyruğu bile olabilir) bir tuvaletle kendi nisanimda sevgilimle romantik dansimi yaparken giymeli dans bitiminde eliminde kadehimle saclarimi ruzgara karsi savurmaliyim,hemen bitiminde sana twit atmali durumdan haberdar etmeliyim:)seni coook seviyorummm boomcum....

kifanhom@hotmail.com

beyazsayfa dedi ki...

Ve festival Pazari harika tribal Maddenlar kesinlikle kendisini golgeleyecek baska bir sey istemiyor,sadece duz mini belden oturuk (boom styla) beyaz elbise ve beyaz cluch tam bu ayakkabiya gore,kısa dalgali saclarla sahil iskelesinde,tum haftanin yorgunlugunu atmis harika bir gune baslamanin temellerini atacak gecede insani deli gibi motive eder bu maddenlar:)
sevgiler

takintilihayat@gmail.com

Unknown dedi ki...

bugünü tam da "festivalde pazar" resmindeki gibi geçirdim :) çimenlerin üstünde, deniz kenarında, dostlarla konserde :) güneş ve denizden esen hafif rüzgarla o kadar keyifliydi kiiii bu ayakkabı bugüne çok uyardı :((

ben bu ayakkabıyı cart pembiş uzuuun bir etekle giyerdim :) üstüne de dantelli krem rengi bir bluzla efil efil gezerdimm. ayrıca rengarek bilezikler takıp takıştırırdım, neşeme neşe katardım :)

Unknown dedi ki...

oleeey işte steve madden in bu sezonki efsane ayakkabısı!!!:)ne zaman gelicek diye bekliyordum:) ben bu ayakkabılara sahip olsam yapacağım ilk kombin pijamalarım, yer de evim olurdu:) alır almaz giyer bütün gün evde o ayakkabılarla gezerdim. gece de baş ucuma koyup uyurdum:) öyle vuruldum yani bu ayakkabıya!
tam bir festival havası taşıyor ayakkabı kesinlikle. aklıma gelen ilk kombin eskitilmiş kot şort üstüne salaş, kol altı geniş kesimli tişört ve altından görünen güzel bi büstiyer sonrada bir sürü takı bide hasır şapka ama bu herkesin tercih edeceği bir kombin olacağı için azıcık farklılık katayım bari:) beyaz tamamen transparan bir bluz um var onun altına havalı bir büstiyer; fuşyaya yakın bir renk altına streç kısa lacivert eteğimi giyerim. yine kat kat kolye ve bileklerimde arm parti olmazsa olmaz:) bluzum biraz farklı kesimli ön ve arkası u kesimli uzun(etekteği de geçiyor) sırtı tamamen açık, bir düğmeyle tutturulmuş yanlardan da bel dekolteli. hareketli bir görüntü kazandırıyor.
gideceğim yerde tabi ki bebek şenliği:)
sanırım bu hediyeyi çok istiyorum ondan bu kadar çok konuşmam:)
duyga@hotmail.com.tr

özlem dedi ki...

günaydın boom iki gün aradan sonra ilk işim bloguna bakmak oldu, tatildeydim ancak aklım burada kaldı:D:D
bu muhteşem dolgu topuk ayakkabıları pazar günü konserde giyinmek isterdim inanılmaz görünüyorlar, beyaz mini elbisem, büyük pembe küpelerim, belimde pembe kemerim, mint yeşili uzun askılı minik çantam, tribal desenli dolgu topuk extra rahat ayakkbılarımla dilediğimce eğlenebilme garantili bir gün beni bekliyor. eeee ama yine de her ihtimale karşı tribal loferlerimi yanıma almalıyım gün uzun değil mi boom:D
ackgz23@hotmail.com
ö.duygu açıkgöz

birgul dedi ki...

bu kılım desenlı gıbı gozuken trıbal desenlı dolgu topuk ve loafer ler benım gozumu beynımı ve gonlumu yordugu ıcın dun yorum yapmadım.boomcumunda en basta soledıgı gıbı begendıklerıme yorum yaptım ama dunku trıbale hayırrr..:(

bugun yorumu yazdım dun belkı olumsuz yazmam kabul olmaz dıe ....
yıne soyluyorum kı trıbale hayır

grfbirgul@hotmail.com
birgul ersan

bitter angel dedi ki...

Salı günü giydiğin classy ayakkabı ve kıyafet gerçekten mükemmel.Benim için bu ofis kıyafeti sadece iş hayatımın gerekliliği değil pijama olarak bile kullanabilirim:)O yüzden bu harika ayakkabıları siyah kalem eteğim üstüne şifon ekru bebe yaka gömleğim ve her zaman severek taktığım inci küpelerimle kombinleyebilirim:D
bihterozcan@msn.com

bitter angel dedi ki...

Merhaba Boom,
Çarşamba günü giydiğin harika ayakkabılar sanki benim yeni aldığım İspanyol paça pantolonumla bütün olmayı bekliyor.Nar çiçeği pantolonum üstüne yine spor şık çok ince ekru bluzumla ve üstüne madalyon kolyemle kombin yapmak istiyorum.Tabiki büyük ve spor bir çanta da bur da olmazsa olmaz :DD
bihterozcan@msn.com

Adsız dedi ki...

Ya bu nasıl şans yorum onaylarken blogger hata verdi:(o kadar da yazmıştım..Tekrar yazalım O düz ayakkabıyı görünce sanki senelerdir beklediğim beyaz atlı prensi görmüş gibi gözlerim pörtledi :P Dedim bu ayakkbıyla ne kombinler yapılır düz sarı pantolon üstüne rengarenk T-Shirtler mesela ama benim hayalimdeki kombin şifon pembe bir etek üstüne sarı mini bir hırka beline kahve tonlarında bir kemer ayakkbının püskülüyle uysun diye mavi hasır büyük bir çanta bileklere de rengarenk makrome bileklikler bir de pembe kalın bir eşarpla saçların ön kısmını toplarsak mükemmel yaaa :)) BU kombinle doğa ile iç içe bir kahvaltı düşündüm:)

mail: muhendisbusradenek@gmail.com

Unknown dedi ki...

festival pazar o dolgu topuğuna aşık oldum :) onu dolaba koymak ve hiç çıkarmamak istedim. bohem püsküllü mini bir elbise ile saçaklı askılı çanta ahh ne güzel oldu giyip çıkasım geldi :)

Burcu Kalyoncu dedi ki...

ilk günkü saks madden'lar için yorum yazmıştım ama sanırım yanlışlıkla adsız gönderdiğim için yayınlanmamış.onu tekrar paylaşmak istiyorum.
saks madden'larla kısacık beyaz bir şort giyiyorum.üzerine dökümlü ama bel hizasında saks bir bluz.şortun kemeri turuncu.bileğimde de turuncu bileklikler var.saçlarım düz fönlü olarak sımsıkı at kuyruğu.elimde turuncu bir portföy.tabi tenim de bronz ki beyaz şort kendini göstersin :)) bu kıyafetle de adam&eve oteldeki partiye katılıyorum ve madden'larım dolgu topuk olduğu için sabaha kadar üzerlerinde durabiliyor ve partinin tadını çıkarıyorum.

burcucilingiroglu@yahoo.com.tr

saime dedi ki...

hafta sonu gideceğimiz tatilde valgeçilmezim olacak bu ayakkAbılar mutlaka valizimde yerini almalı, gideceğimiz tatil köyü çok büyük olduĞundan her şey birbirine uzak kalmış durumda araç kullanmak istemiyor ve doğayla iç içeyken tadını çıkarıp yürümek istiyorum, sabahtan biraz şehir turu yapmak istiyorum ve düz tribal loaferlerimi ayağıma geçirip üzerine mini kot şortum, turuncu bikinim ve üzerine tek omzumu açıktan bırakan incecik beyaz salaş tişörtümü giyiniyorum, böylelikle yorulmadan gezip, bisiklete binip şehri dolanıyorum, tesise döndüğümde ise hemen üzerimi değiştirip mini düz kesim beyaz dantelli elbisemi giyinip ayağıma tribal dolgu topuk Steve MADDENlerimi geçiriyorum, kulağımda buz mavisi büyük küpeler , pembe clutch çanta, açık upuzun dağınık saçlarımla önce tesisin deniz manzaralı restoranında güzel bir akşam yemeği yiyoruz , yemekten hemen sonra ise doğru beach partiye, deniz, dans,müzik, ateş , eğlence… herkesin gözü ayaklarımda Steve Maddenlerim sayesinde muhteşem bir gün geçiriyorum
saimerden@hotmail.com
Saime erden

Unknown dedi ki...

cumartesi çok sevdiğim arkadaşımın düğününde bu ayakkabıları bordo uzun,straplez kesim,balık model,sırt dekolteli elbisemle tamamlardım.tabi gece uzun ve bende kolay kolay oturma niyetinde değilim :)) babetleride unutmamak lazım.takı olarak altın tasma kolyemi ve altın kelepçe model bilekliğimi takardım.saçlarımı modern topuz yaptırırdım.
eda şahin
edaspmz@hotmail.com

Selda Işık dedi ki...

Bol Enerjili Pazartesi ;) Saks mavisi ayakkabılar ;) üstüne Pembe ispanyol paça bir pantolon ;) üstüne Beyaz dar bir badi ve birde Saks mavisi yaka ;)hmm kulağa hiçte kötü gelmiyor açıkcası ;) birde saks oje mi sürsek acaba ;)

( selda.aibu@hotmail.com )

Unknown dedi ki...

Pazar ayakkabısını üstü kalp olup boyundan çıtçıtlanan, arkası sırtın yarısına kadar açık, koyu lacivert kot elbise ile giyerdim. Elbise kalça hizama kadar vücudumu sarıyor ve düğmeler ile iniyor, sonra gerisini pililer ile mini eteğine bırakıyor. Turuncu mini küpelerimi takar, saçımı at kuyruğu yapar, pembe mulberry çantam ile tamamlardım. Pazar günü öğle yemeğinde kız arkadaşlarımla buluşmaya giderdim :)

Unknown dedi ki...

Hiiii mail adresimi unuttum! ttbysl@gmail.com Herkese bol şans!!

seçil dedi ki...

Bence bu ayakkabılar tatil için süper bir alternatif, içerisinde birçok renk olduğu için birden fazla ayakkabı götürmek yerine tribal steve maddenlerle biçok kombin yapabilirim ancak ilk olarak ayaklarımı yerden kesen bu muhteşem dolgu topuk ayakkabıları nil yeşili kabarık mini eteğim, pembe koluma uzun astığım çantam,pembe kemerim , siyah büstiyerim nil yeşili küpelerim açık bıraktığım dağınık saçlarımla, tatilimin ilk gününde sokakta yürürken bile tüm dikkatleri üzerime çekebilirim, ama ben biraz gezdikten sonra beach bara gidip, müzik eşliğinde süper vakit geçirmek dans etmek istiyorum ee tabi çok yorulup ,ayakta kalma ihtimaline karşılık yanıma tribal loaferlerimi yanıma almayı ihmal etmiyorum
secil_bulut@hotmail.com
seçil tutkun

Asiye Demiral dedi ki...

Merhaba bugün günlerden Salı ve İstanbul'da sıcak nemli bir hava var. Sanırım bugüne yakışacak en güzel kıyafet beyaz düşük bel, dar bi streç pantolonun üstüne tek omzu düşük salaş lacivert bir sweet onun altına bu lacivert güzel ayakkabılarla çok hoş bir kombin oluşabilir. Eğer sıcak havadan kurtulmak daha serinlemek istiyorsak straplez göğüsten oturtmalı dar bir kot elbisenin altına da bu lacivert ayakkabılar çok yakışacaktır.

asiyeuzundemiral@hotmail.com
Asiye Demiral

112358 dedi ki...

beyaz tişörtümün altında minik kot şortum üstümde taba rengi püsküllü ceketim, büyük çerçeveli gözlüğümle hazırım festivale
gulggk@gmail.com

Cansu dedi ki...

allaahım o festivalde pazar ne güzel birşeydir ya.kesinlikle mono festival de veya one love da giyilmeli.üzerine renkli bir büstiyer,tabiki de canlı renk olmak üzere giyilir,ve yüksek bel vintage ripped bir kot şort giyilir.ama göbek deliğinin üzerinme kadar gelecek ki,göbegin bir kısmı açık kalacak anladınız mı:)))) kafaya bir sapka,tüylü bi küpe ve bu ayakkabılarla herkes fotograf cektirmek ister valla benden söylemesi.bu ayakkabılar benim olsa coachellaya giyerim vallaa,çok güzel bişeyimiş allahım:(((

cansuakin5@gmail.com

«En Eski ‹Eski   401 – 492 / 492   Yeni› En yeni»