25 Mayıs 2012 Cuma

BOOMSTYLE | Kupa Kızı

Evet evet yine o klişe poz, hatta bi' de buradan olsun:*
Fotoğraf: Özberk Baz

Mini tatil sonrası sesim kısık, kendim bitik anormal bir koşturma içinde buldum kendimi, şu son 3 gün nasıl geçti, önümüzdeki 3 gün nasıl geçecek hiiç fikrim yok.  Bir yandan isyan edip "puuuupp artık şunu şunu yapmayacağım" diyorum, kararlar mararlar alıyorum, bir yandan 1 saat boş kalsam huzursuz bacak sendromuna yakalanıyorum. Tam "hah bugün herşeyi tamamladım bir Game of Thrones patlatayım" diyorum bacakları uzatıyorum kiii... bir mail ya da bir telefon geliyor, yapılacaklar listesine bir şey ekleniyor. Ne yapsam ne etsem de dinlenmeyi öğrensem bilmiyoruum, çünkü dinlenebilmek için çözümüm hep tek: "ya birinden ya ötekinden feragat edeceksin" ! Ama istemiyorum...


Keşke kendimden bir tane daha olsaydı da, bana yardıma koşsaydı:) Ben dersteyken o toplantıya gitseydi, ben çekimdeyken o quiz okusaydı:) Birim aile ziyareti yaparken, diğerim eşe dosta hal hatır sorsaydı. Ha bi de yemek yapsaydı ooooow hatta bulaşık makinesini boşaltsaydı [özellikle bu bulaşık makinesini boşaltma kısmı mucize gibi bir şey olurdu]

Her şeyi üstüne otursun seven ben trikoyu salaş seviyorum, bu tam benlikti, e hem de kırmızıydı,
kucak açtık:) 
Triko: MUDO // Etek: MUDO // Çanta: NINE WEST (yeni sezon)
Gömlek: TWIST // Ayakkabı: L.A.M.B // Bilezikler: Bozcaada pazarı ve NAYAD BAL (eski sezon)
Kolye: ŞENAY AKIN (Istanbul Modern Mağaza) (yeni sezon)
Don't you think it would be better if you have one more of yourself from time to time? When the time's never enough, when the to-do-lists never clear doen, when there is long time no see? Well I wish for another myself nowadays:) So here I am as queen of hearts, all in red, doubled up:)

16 yorum:

minikkus dedi ki...

ben de dünyada bi ben bulaşık makinesindeki temizleri dizmeyi sevmiyorum sanırdım, meğer hepimizde varmış o anormallik, pek mutlu oldum:)
ben klonlanmak istiyorum mesela şöyle 5 tane filan, ama orjinal ben'in tek işi diğer ben'leri yönetmek olcak. "şşş çocuğum, 1 numaraaa kime diyorum ben? ütüler duruyo, yemekten sonra onlara da bi el at. hey ordaki 3 numara, ben bayramda tatildeyken sen de annemleri ziyaret et" gibi gibi :)))
bide kırmızı kupa kızına bittim öldüm eridim <33

matilda dedi ki...

Boom kırmızının bu kadar çok yakıştığı nadir insanlardan birisin:)
Twitter'dan gördüm kremlerinle ilgili post yapacağını,hemen gelsin lütfen:)sabırsızlandım.
çok seviyorumm seni:)

Moda Masalları dedi ki...

Olsun ama en azından sevdiğin mutlu olduğun işleri yapabiliyorsun. Keşke herkes senin kadar şanslı olabilse.
modamasallari.blogspot.com

lâl dedi ki...

boom kırmızı sana çokkkkkk yakışıyor :))

tersimpiçtir dedi ki...

Tüm bu yorgunluğuna rağmen bu kadar güzel olabiliyorsan buraya yorum bile yazmak düşmez sanırım. ^_^

Melis dedi ki...

Çok güzel olmuşsun Boom! Kırmızı sana çook yakışıyor :)

Ahhh ahh keşke benden de bir tane daha olsa, bu aralar ona çok ihtiyacım var. Çok yoruldum. Seni hiç düşünemiyorum Boom :/ İnşallah her şey yoluna girer, istediğin gibi olur Boom <3 Muah! :)

gulcekim dedi ki...

Cok cicisin boom etek bir harika ama ayakkabılar kadar değil :P sevdim bu kombini <3<3<3

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

zaman yetmiyorsa muhakkak çok şey yapıyorsun ve başarıyorsundur:) keşke senden her yerde olsa haklısın ama başka başka birileri olsa. Yani zamanın bol geldiği bugün ne yapsam da zaman doldursam diyenler artık kalmasa,tükense:)kırmızı çok yakışmış çok çok

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
modarella dedi ki...

kırmızılar çok yakışmış tatlım, bu kısmı hızlı geçiyorum çünkü sürekli o yakışmış bu yakışmış diyorum sana :)yakışmayanı bulamadım henüz.
o bulaşık makinesini boşaltma kısmı nasıl bir eziyettir ya. bazen boşaltmamak için birkaç tabağı elimde yıkadığımı bilirim. nasıl sevmiyorsam artık. ama son zamanlarda kociye sattım gibi bu işi. sende bunun üzerinde çalış bence :)

cukulata.alba dedi ki...

boom ben sen gez toz ben ev ıslerını yaparım ama dolabını da kurcalamak kosuluyla =))

BERRY-DEW dedi ki...

Sevgili Boom "Game of Thrones" doruk noktasında bence ne yapıp et birgün bulaşıkları boşver son bölümleri kaçırmaaaaa ;)))

http://www.berry-dew.blogspot.com/

PINK PRINCESS dedi ki...

kırmızı çok yakışmış söylemeden edemedim.bende hiç ev işinin hiçbir türünden hoşlanmam!:)

Canan dedi ki...

bulaşık makinası boşaltma sanırım kadın erkek ortak sorun, biz eşimle arada "aslında evde 2 bulaşık makinası olucak, birinde bulaşıklar yıkanıcak sonra ordan alıp kullanıp kirlettiğin bulaşıkları diğer boş makinaya yerleştireceksin, böyle bir devirdaim olucak,bu şekilde hiç boşaltmakla uğraşmayacaksın" şeklinde konuşup kendimizce çözüm buluyoruz bu soruna :)

boom kırmızılarla "benim adım/rengim kırmızı" diyorsun ve parlıyorsun

Canan

Aicha! dedi ki...

İlk fotoğrafta çok şirin çıkmışsın ^^

my lifebook dedi ki...

ay yüzlü kadın <3