29 Mart 2010 Pazartesi

TREND RAPORU | Fırfır Dönmek!

For English, please click...



Bu kadar girly bu kadar romantik bir sezon olur da fırfırsız olur mu? Tabii ki hayır. Fırfırlar bu yıl çiçeklere, puantiyelere, ipeklere, şifonlara karışmış durumda. İster askınıza kondurun bir tane, ister kat kat şifon ya da jüponlarla birer Barbie olun, ya da hazır denim modayken fırfırlı bir jean elbise bulun! Fırfırlar bence en güzel STELLA McCARTNEY, VALENTINO ve ISAAC MIZRAHI koleksiyonlarında kullanılmış.



Stella McCartney
Erdem-Louise Goldin-Blumarine
Chloe-Givenchy-Isaac Mizrahi



Marc Jacobs
Moschino-Danielle Scutt-Giambatista Valli
Isabel Marant-D&G-Halston

Fırfırları genellikle kırmızı halıda tercih eden ünlüler içinde bu trendi çok güzel kullanan da arsızca yırtılmayı bekleyen hediye paketi tadında çoşan da var. GOLDEN GLOBE'larda gönlümün birincisi, kırmızı halının kraliçesi Diane Kruger pembe CHRISTIAN LACROIX elbisesinin göğsünde fırfırlarla çok şık! Kırmızı halı tamam ama bence fırfırlar güneşli güzel günlere de pek yakışır!



Ah tabii ki ayakkabıları unutmadık, ben fırfır detaylı ayakkabılar edindim bir çift, ama aşağıdaki VIKTOR&ROLF'a da hayır demem! Gözün gördüğü en güzel salyangoz bu olsa gerek:))



Asos-Bcbg-Bebe
Emma Cook for TOPSHOP-Love-Steven
Viktor&Rolf

Editöryaller de fırfırlarla romantik ve dinamik!



[Görseller:style,polyvore,fashiongonerogue]

3 yorum:

canDirekli dedi ki...

bu sezon podyumda görmekten en keyif aldığım şey fırfırlar :) harika olmuş! :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@canDirekli: canın trend raporu yorumlarını birlestirdim ve ne buldum: cancim renkli, hareketli, cheerful kızlar seviyoooo duyduk duymadık demeyin:))

canDirekli dedi ki...

işte ne kadar süperbi blogger olduğunu bi kere daha gösterdi :) harikasın sen :) okuyucusunun derdini anlayan insan! :) ssüper :D