3 Temmuz 2010 Cumartesi

MAKE ME BEAUTIFUL | Groooove Is In The M.A.C

Fotoğraflar: Tolga Günay

M.A.C’den yepyeni " IN THE GROOVE" Koleksiyonu... saten bakışlar ve kremsi dudaklar vaad ediyor.



İşte biz de bu yeni koleksiyonu deneyelim, tanıyalım diye Nişantaşı M.A.C’de Bloggers Nite’daydık. Devam etmeden önce rujları kadar parlak, farları kadar yumuşak, skalası kadar rengarenk M.A.C ekibine kocaman teşekkür ediyorum! Bizim kızların hepsini tek tek süslediler, sorularıma cevap verdiler, bir de beni çileğe boğdular başka ne isterim!



M.A.C adını duyar duymaz o fırçaların büyüsüne kapılmış, o enfes renklerin hülyasına dalmış blogger kızlar yapılacak en doğru hareketi yapıp süslenmenin dayanılmaz hafifliğiyle makyajsız gelmişlerdi, M.A.C koltuklarında profesyonel ellere bıraktılar kendilerini! Yani hanımlar buradan bir de “Before-After” postu çıkarabilirim aslında:p ama bu blog neyseki bir paparazzi blog değil:) İçeride kaç hatunduk bilmiyorum ama edepli versiyonundan:) kadınlar matinesi gibi bir şey olmuştuk!



Ben makyajımı yapıp gittiğimden koleksiyonları boool bol inceledim, ellerim bileklerim farları, rujları denemekten rengarenk oldu! IN THE GROOVE serisinin 3’lü farlarını çok çok beğendim: renk kombinleri çok başarılı, renklerin dizilişi bile farı gözkapağınıza sürerken gölgelendirmeyi ve ışığı nasıl yapmanız gerektiği konusunda fikir veriyor. Ayrıca sonbahar/kış sezonunda göze çarpan Kristen Stewart gibi donuk donuk bakmak, adamın içini kurutmakvari donuk/porselen makyaj trendini uygulayabilecek tonlar ve mat/likit rujlar var, özellikle nane yeşili likit ruj ve fuşya mat ruj birlikte bu etkiyi süper veriyor. Fuşya ve mercan rujlar en parlak, en göz alıcı tonunda, beyaz tenliler uça coşa alsın, sağa sola öpücük yollasın derim, öyle güzeller. Far setlerinde favorim aşağıdaki lacivert-gül kurusu-beyaz 3’lü fardı, onunla harikalar yaratırım eminim!


11 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Bu kadar güzel kadının yanında kaptan mağara adamı gibi dursam da süperdi bu event! :)

nazlı dedi ki...

sen ve mac...
ne alaka anlamadım bir sürü kozmetik bloggerı varken saçma sapan copy-pasteler mac'i anca itici yapar.
üzgünüm!

DB JUNK dedi ki...

Kızlar fıstık gibisiniz, bayıldım:)

canDirekli dedi ki...

valla bizim kızların hepsi fıstık gibi cidde yaa maşşallah!!!! :):):)

öptüm hepinizi özledim hem de :)

Trendydolap dedi ki...

orada olamamak haksızlık :(

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
*STYLEBOOM* dedi ki...

@KorayCaner nazar boncugumuzdur, kem gozlere sistir:)

@nazli soyledigin seyde soyleyis seklin haricinde evet cok haklisin. kozmetik bloglari orada dusunulmeliydi, fakat bu isyanin ya da sorunun muhatabi bence ben degilim cunku davet eden degil edilenim yalnizca.
soyledigin seyi bana "ne alaka" seklinde soyleme uslubuna tek cevabim kozmetik sektorunde de moda ve trend oldugu STYLEBOOMun da moda ve trend bloglari icinde en iyilerinden biri oldugudur, ayrica bu blogda kozmetik/guzellik bolumu de hep vardi. yine de ben de bunu cok begeniyle takip ettigim kozmetik bloglarindan okumayi evet isterdim daha profesyonel bilgilenme acisindan.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@DB Junk tesekkurler denizcim:)

@canDirekli biz buralardayiz asil sen ozlettin!

@Trendydolap :/

canDirekli dedi ki...

az kaldı az; benden bıkıcaanız günler kapıda :D

MODENİSE dedi ki...

fotoğraflar şahane olmuş herkes birbirinden cici nazar değmesin bize:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ya ben bu aktiviteyi unutmuşum biliyor musun?! Kafam o kadar dağınık ki son günlerde o gün twitter'dan gördüm gittiğinizi ve artık çok geçti :( Üzüldüm... Neyse bir dahakine hatırlatma kurucam :) Hepiniz çok cici olmuşsunuz. Bir de fotoları kim çekti yav harika çıkmış!