7 Temmuz 2010 Çarşamba

PARIS COUTURE HAFTASI | CHANEL - Dost Başa Düşman Ayağa-



Sabah sabah bi doz CHANEL alayım şenleneyim dedimki, o da nesi, çimdikleyin beni!?

Tamam tamam kumaşlar enfes, işçilik anlatılmaz yaşanır, o payetler ışığı 50yle çarpıp yansıtır, o işlemeler için nice gözler kör olmuştur, peki ama o ayakkabıların korkunçluğu, o etek boyunun en sevmediğim yerde olması, o kıyafetlerin modellere 1 beden büyük gelmesi nedendir?! Kaiserim o çok sevdiğin diet kolayı fazla mı kaçırdın ne oldun? Gözlerimi ayakkabılardan(ki bu kadar anlamsızını en son Louis Vuitton'un tüylü sabolarında görmüştüm) alıp detaylara geçiyorum... Geçmeden önce o pabuçları alıp atıyorum, etek boyuna da makası vuruyorum!(zaten garanti podyum dışında öyle olacak bu kostümler:))



Koleksiyon ortaçağdan ilham almış, renkler mücevher parlaklığında, aksesuarlar dolu dolu. Ortaçağ köylüsünden derebeyliklerine, oradan da kraliyete uzanan bir sosyal kast şeklinde evrimleşiyor koleksiyon, tüvitler kadifelere, kadifeler payetli, kürklü ve kristalli satenlere dönüşüyor... En üstteki fena elbise de sanırım koleksiyonun ay aman sarayın soytarısı! İster köy, ister kasaba, ister saray, aynı kalansa hep o pabuçlar:)



Son dönemlerde sıkça kullandığı bolero cut üstler, yüksek beller ve japone kollar göze çarpıyor. Neyse yine ne varsa sarayda var, bir iki parça Coco'yu kurtarıyor.


10 yorum:

Büke Köseoğlu dedi ki...

Gerçekten bende hiç beğenmedim..

Unknown dedi ki...

nasıl ya :S kötü bunlar, bayaa bildiğimiz "kötü" :S

Pembe-askı dedi ki...

meselaa ben! bende senin gibi hayal kırıklığına uğradım.. Bu kadar özensiz olması çok şaşırtıcı.
Pembe-Askı
http://pembe-aski.blogspot.com/

mustafa dedi ki...

fena

Adsız dedi ki...

gözlere şöyle bir zevk yaşatmaktan yoksun bulduğum, bildiğimiz kötü derecesinde sınıflandıralacak bir koleksiyon olmuş bence

Serap dedi ki...

Gözlerime inanamadım, aslında kabaca "oha bunlar ne" dedim :)

Seçkin Deniz dedi ki...

sadece sol üst köşedeki beyaz elbise aralarından sıyrılır. o da kötünün iyisi olarak:)

Lenovo Warcraft 3 Ligi

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tropik Rûya dedi ki...

tamam belki modeller ehh iştee ama neden yaa; ben bu etek boyunu çok seviyorum ki :S

*STYLEBOOM* dedi ki...

@büke @ecenur @pembe-aski @gulcin @serap hanimlar aslinda detay fotolar cok guzel yani bakiyorsun vay be ne ugrasilmis ama ben sirf CHANEL diye bir sey begeneceklerden degilim, ban ahitap etmedi:))

@meliscnr ben bir tek en alttaki griyi begendim zorla:)

@Tropik Ruya cnm iste zevkler-renkler:)) ben boyle tam baldirin ortasinda duran boyu sevmiyorum! ama boyum da kisa, uzun boylularda farketmiyor olabilir:))