15 Şubat 2011 Salı

RED CARPET | BAFTA Ödülleri 2011

Bir Oscar kadar ses getirmese de İngiliz BAFTA ödüllerinin kırmızı halısı da her zaman heyecan verici olmuştur. Özellikle de "stil ikonu" payesine hak kazamış bir dolu İngiliz yıldız katılmışsa. Maalesef bu yıl BAFTA biraz da az katılımla gerçekleşti ama gelenler son derece şıktı!



İki favorim sırasıyla somon rengi ELIE SAAB elbisesi kızıl saçlarına pek güzel giden Amy Adams ve kırmızı blok, asimetrik LANVIN elbisesiyle Emma Stone oldu.



Emma Watson'i hiç bu kırmızı halıda olduğu kadar hüzünlü görmemiştim, belki de fırfırlı ve piliseli VALENTINO elbisesinden pek memnun değildi, zira elbise şahane olmasına rağmen ben de Watson'dan bizi hep büyüleyen bir farklılık beklerdim. Kimberley Walsh da ASHLEY ISHAM elbisesiyle altın ışıltısındaydı.



Gecenin en parlak renkleri Jessica Alba'nın VERSACE'si ve bir zamanlar kırmızı halıda hep büyüleyen sonra ansızın kaybolup bayrağı Zoe Saldana'ya devreden Thandie Newton'un MONIQUE L'HUILLIER'si oldu.



Beyazlara geldiğimizde bir diğer favorimi sunmakan gurur duyarım! Annette Bening Altın Küre'deki siyah enfes elbisesinden sonra bu defa ABFTA'da da beyaz MARCHESA'sı ile çoook şık! Minnie Driver ise TEMPERLEY LONDON seçmişti.



Gecenin en iyileri siyahlardan çıktı! Tilda Swinton'a zaten tapıyorum, HAIDER ACKERMANN smokiniyle iyice baştan çıktım! Muhteşem ikili:) Bir zamanların Bond kızı Eva Green ilk TOM FORD giyenlerden olma şansına erişenlerden. Gemma Arterton ise saks mavisi kocaman fiyonklu kuşağıyla dikkat çekici bir YSL elbise giymiş. Hailee Steinfeld artık radarımızda, MIU MIU elbisesiyle yine çok şık!



Julianne Moore gecenin ennnn şanslısı! Petrol mavisi, kadife elbisesinin TOM FORD imzalı olduğu yetmezmiş gibi gecede kavalyesi de TOM FORD'du! Oooh:) Jennifer Lawrence STELLA McCARTNEY kostümüyle biraz hayal kırıklığı yarattı.



Gözümden kaçmayan iki şık elbiseyi de yazmak isterim: Bonnie Wright'ın CLEMENTS RIBERIO ve Rosemund Pike'ın ERDEM elbiselerini çok beğendim. Kırmızı halıda daha çok ERDEM görmek isteriim:)

[Görseller: zimbio]

6 yorum:

funda dedi ki...

jessica alba her zamanki gibi çok güzel görünüyor o nasıl güzel elbisedir öyle:)

Adsız dedi ki...

kotu blog,basarisiz,ev kadini tiplemesi seklinde yapilmis,oturdugun yerden indir photolari koy bloga,emek yok,yada kendinin sacma salak etkinliklerideki egleniyor numarasi seklindeki zevksiz postlarini koy ,böööö,birileri durdursun sizi

*STYLEBOOM* dedi ki...

@funda ozellikle rengi oyle degil mi:)

@adsiz yorum biraktiginiz icin sizi ciddiye bile almamam gerekir ama her okuru ciddiye almak gibi bir huyum var:)

Eger sizi daha da doyuracak bir seyler ariyorsaniz hemen sagdan
INCELEME:
http://style-boom.blogspot.com/search/label/%C4%B0nceleme

BOOMTÖRYAL:
http://style-boom.blogspot.com/search/label/Boomt%C3%B6ryal

TREND RAPORU:
http://style-boom.blogspot.com/search/label/Trend%20Raporu

linklerine davet edeyim:) Emek, özen, uzun saatler ne demekmiş hem okur hem eğlenir hem de "öğrenir"siniz:)

Ha yetmezse bir de buraya buyrunuz:
http://style-boom.blogspot.com/2010/12/yilsonu-styleboomun-kamera-arkas.html

Melis dedi ki...

Emma Stone harika görünüyor :) Post için teşekkürler. Ellerine sağlık!

Bu arada Boomcum sen harika bir blogsun. Aralarında en farklısısın. Senin yaptığın her bir post bir dergiye bedel!! Yaptığın postlara nasıl emek sarf ettiğini biliyoruz.En sıkışık zamanında bile süper postlar çıkartıyorsun ortaya.Seni okurken biz çok eğleniyoruz ve öğreniyoruz :)

Selin Berber dedi ki...

erdem elbisesini çok begendim biran önce bahar gelsin=)

yasemen k. dedi ki...

Tam böyle ağzım kulaklarımdaa son postlarını okumanın verdiği huzurla postlara yorum yazmaya başlayacaktım ki heyfim kaçti ! zira isimsiz karalama gibi bir hareketle kendisinin ne kadar kişiliksiz biri olduğunu vurgulayarak, ipe sapa gelmez şeyler yazan kişi ciddi manada sinirimi bozdu!